- 24 Haziran 2020
- 368
- 839
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mentolu kafa
Siz gerçek mısınız ya? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tam ne oldu kenafir gözlü sahibenin akıbeti diye bakıyodumvurmayalım yeter öldü 900 küsür mesaj yazılmış![]()
Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Hangi doktorgörüşeceğim canım ama medipolde çok iyi bir doktor var arkadaşım önermiştş muhtemelen ona başlarım
Ben bi araya gireyim. Çocuksuzlar çocuk konusunda yorum yapmamalı.siz evli misiniz? evli değilsiniz sanırım? sizin çocuğunuz yok sanırım? çekmeyen anlamazzzzz ya da kilit sorular sorulduğunda "konumuz bu değil tmm mııı" klişeleriyle geldiklerinde gözlerim devirmekten arkaya kaçıcak bi gün![]()
![]()
buna tam olarak katılmıyorum, çocuk doktoruna ya da çocuk psikiyatristine giderken önden arayıp çocuğu olup olmadığını mı soruyorsunuz? ya da okulda kreşte öğretmenin eğer çocuğu yoksa oraya vermiyor musunuz?eğitimi, uzmanlığı , işi vs çocuklar olabilir.bir anneden daha donanımlılar yeri geldiğinde ,buraya gelip çocuk pil yuttu napıyım diye konu açan anne de oluyo.he ama tutup da çocuktan hiç anlamayan zaten kendi toy insanların yorumu zaten saçma oluyor ortamda.Ben bi araya gireyim. Çocuksuzlar çocuk konusunda yorum yapmamalı.
İmza: 1.5 sene öncesine kadar çocuksuz olan ana.
burada bir üye var, hamilelik konusuna ideali 8 kg almaktır. üstü çok yemektir falan yazdı. Bana bi geldiler çocuk doğdu 3,650 bir o kadar da kese. bu kafaya göre ben almalıyım 700 gr ben almışım 25 kgbuna tam olarak katılmıyorum, çocuk doktoruna ya da çocuk psikiyatristine giderken önden arayıp çocuğu olup olmadığını mı soruyorsunuz? ya da okulda kreşte öğretmenin eğer çocuğu yoksa oraya vermiyor musunuz?eğitimi, uzmanlığı , işi vs çocuklar olabilir.bir anneden daha donanımlılar yeri geldiğinde ,buraya gelip çocuk pil yuttu napıyım diye konu açan anne de oluyo.he ama tutup da çocuktan hiç anlamayan zaten kendi toy insanların yorumu zaten saçma oluyor ortamda.
Ben bi araya gireyim. Çocuksuzlar çocuk konusunda yorum yapmamalı.
O konuda eğitim almış birinin yorumu ayrı, çocuksuz birinin annelik hakkında yorum yapması ayrı. Ben de diyordum şöyle eğitilmeli böyle davranılmalı diye, dediklerimin çoğunu da yaptım açıkçası ama dönüşü beklediğim gibi olmayan, elimi kolumu bağlayan çok şey oldu. Yaşadıkça anlıyorsun saçmalamışım diye.buna tam olarak katılmıyorum, çocuk doktoruna ya da çocuk psikiyatristine giderken önden arayıp çocuğu olup olmadığını mı soruyorsunuz? ya da okulda kreşte öğretmenin eğer çocuğu yoksa oraya vermiyor musunuz?eğitimi, uzmanlığı , işi vs çocuklar olabilir.bir anneden daha donanımlılar yeri geldiğinde ,buraya gelip çocuk pil yuttu napıyım diye konu açan anne de oluyo.he ama tutup da çocuktan hiç anlamayan zaten kendi toy insanların yorumu zaten saçma oluyor ortamda.
Konu sahibi çocuk eğitimiyle ilgili falan mı konuştu? Çocuksuz kişikerin çocuklulara akıl vermesi bahsedilen.Konu sahibi de çocuksuz
Özür dileyerek yazicam ama siz bence kiskaniyorusnuz ama sizi anlıyorum sizde istiyorsunuz olmasını herkes gibi evlat sahibi olmak ama bunu bana nismet gibi nitelememelisin etrafına mesaj atmış sin üstüne bide canım keşke atmasaydin mesajı gerek yok eltin sana soylemeseydi başkasından duysaydin bu seferde benden gizledi nazar edecem sanki der konu acardin bırak her şeyi akışına benden sana tavsiye annen ve eşin hariç kimseye çocuk konusunda içini dökmeSelam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Kötü niyetli eltiniz değil sizsiniz.Haklısınız ben ona çok büyük tepki gösterdim sanırım ama konu elti olunca insan orada bi duraksıyor malesef kötü niyetle mi yaptı diye de düşünmedim değil
Bu konuda bu pek geçerli değil ama! ...genelde bu tarz konularda konu sahipleri, bekarların ve çocuğu olanların kendilerinin yaşadığı özlemi /hisleri anlayamayacaklarini düşünüp evli ve çocuğu olmayan yorumcuları yegliyorBen bi araya gireyim. Çocuksuzlar çocuk konusunda yorum yapmamalı.
ya jdbkjdb o nasıl benzetme ve yapasım geldi tiksinmeyin benden deburada bir üye var, hamilelik konusuna ideali 8 kg almaktır. üstü çok yemektir falan yazdı. Bana bi geldiler çocuk doğdu 3,650 bir o kadar da kese. bu kafaya göre ben almalıyım 700 gr ben almışım 25 kgbunu söyleyen 22 yaşında genç kız her naneyi biliyor, bi kere hamile kal lahmacuna kebabı sarıp onu da mayoneze batır dedim içimden
bazı şeylerde yaşanmadan bilinmiyor.