• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın

Kalbiniz çok kötü. Kendinizi insanlarla kıyaslayıp onların mutluluğuna imreniyorsunuz daha çok üzülürsünüz.

eltin iyi birisi bence sen hasasin uzulme Allah sanada nasip etsin insalah ne guzel kendisi sana soylemis baskasindan duysan daha cok kizardin sakliyor diye

Yani tamam sizin için buruk olablr üzüleblrsinz ama bunu eltinize asla yansıtmamanz lazmdı. Sizden izin alacak değiller.
Rabbim sizede sağlıkla sıhhatle hamile kalmayı nasip etsin inşaAllah

Eltiniz baya hatalı gerçekten ne demek size sormadan hamile kalmaklar falan üstelik ikinciye?
baş ağrınızn sebebi fesatlık olabilir mi?
Allah hayırlısını versin

siz evli misiniz? evli değilsiniz sanırım? sizin çocuğunuz yok sanırım? çekmeyen anlamazzzzz ya da kilit sorular sorulduğunda "konumuz bu değil tmm mııı" klişeleriyle geldiklerinde gözlerim devirmekten arkaya kaçıcak bi gün :D :D
Ben bi araya gireyim. Çocuksuzlar çocuk konusunda yorum yapmamalı.
İmza: 1.5 sene öncesine kadar çocuksuz olan ana.

buna tam olarak katılmıyorum, çocuk doktoruna ya da çocuk psikiyatristine giderken önden arayıp çocuğu olup olmadığını mı soruyorsunuz? ya da okulda kreşte öğretmenin eğer çocuğu yoksa oraya vermiyor musunuz?eğitimi, uzmanlığı , işi vs çocuklar olabilir.bir anneden daha donanımlılar yeri geldiğinde ,buraya gelip çocuk pil yuttu napıyım diye konu açan anne de oluyo.he ama tutup da çocuktan hiç anlamayan zaten kendi toy insanların yorumu zaten saçma oluyor ortamda.

buna tam olarak katılmıyorum, çocuk doktoruna ya da çocuk psikiyatristine giderken önden arayıp çocuğu olup olmadığını mı soruyorsunuz? ya da okulda kreşte öğretmenin eğer çocuğu yoksa oraya vermiyor musunuz?eğitimi, uzmanlığı , işi vs çocuklar olabilir.bir anneden daha donanımlılar yeri geldiğinde ,buraya gelip çocuk pil yuttu napıyım diye konu açan anne de oluyo.he ama tutup da çocuktan hiç anlamayan zaten kendi toy insanların yorumu zaten saçma oluyor ortamda.
burada bir üye var, hamilelik konusuna ideali 8 kg almaktır. üstü çok yemektir falan yazdı. Bana bi geldiler çocuk doğdu 3,650 bir o kadar da kese. bu kafaya göre ben almalıyım 700 gr ben almışım 25 kg 😂 bunu söyleyen 22 yaşında genç kız her naneyi biliyor, bi kere hamile kal lahmacuna kebabı sarıp onu da mayoneze batır dedim içimden 😂 bazı şeylerde yaşanmadan bilinmiyor.

[
O konuda eğitim almış birinin yorumu ayrı, çocuksuz birinin annelik hakkında yorum yapması ayrı. Ben de diyordum şöyle eğitilmeli böyle davranılmalı diye, dediklerimin çoğunu da yaptım açıkçası ama dönüşü beklediğim gibi olmayan, elimi kolumu bağlayan çok şey oldu. Yaşadıkça anlıyorsun saçmalamışım diye.

Konu sahibi de çocuksuz
Konu sahibi çocuk eğitimiyle ilgili falan mı konuştu? Çocuksuz kişikerin çocuklulara akıl vermesi bahsedilen.

Çok bencilce davranmışsın .İnsanlar ne zaman çocuk yapacaklarını birbirine soracak değiller.Eltinin konuşmalarına bkıyorumda düşünceli kibar bir insanmış.seni düşünüp kendisi açıklamak istemiş zor günlerinde yanında olmuş bırakında insanlar rahat rahat yapsın kardeşim çoluğunu çocuğunu.

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Özür dileyerek yazicam ama siz bence kiskaniyorusnuz ama sizi anlıyorum sizde istiyorsunuz olmasını herkes gibi evlat sahibi olmak ama bunu bana nismet gibi nitelememelisin etrafına mesaj atmış sin üstüne bide canım keşke atmasaydin mesajı gerek yok eltin sana soylemeseydi başkasından duysaydin bu seferde benden gizledi nazar edecem sanki der konu acardin bırak her şeyi akışına benden sana tavsiye annen ve eşin hariç kimseye çocuk konusunda içini dökme

Bu konuda bu pek geçerli değil ama! ...genelde bu tarz konularda konu sahipleri, bekarların ve çocuğu olanların kendilerinin yaşadığı özlemi /hisleri anlayamayacaklarini düşünüp evli ve çocuğu olmayan yorumcuları yegliyor

burada bir üye var, hamilelik konusuna ideali 8 kg almaktır. üstü çok yemektir falan yazdı. Bana bi geldiler çocuk doğdu 3,650 bir o kadar da kese. bu kafaya göre ben almalıyım 700 gr ben almışım 25 kg 😂 bunu söyleyen 22 yaşında genç kız her naneyi biliyor, bi kere hamile kal lahmacuna kebabı sarıp onu da mayoneze batır dedim içimden 😂 bazı şeylerde yaşanmadan bilinmiyor.
ya jdbkjdb o nasıl benzetme ve yapasım geldi tiksinmeyin benden de :D :D :D bu arada benim kuzenim hamile kaldığı dönem ben 8 kilo aldım depresyon sürecinde, kuzenim 9 ayda normal zaman kilosunun üzerine 1.5 (BİR BUÇUK) kilo aldı (gerçi 3-4 kiloyu ilk 4 ayda verdi) .hamileliği boyunca kustu ama bi adı vardı bunun unuttum, hani TLC de de bi program var hamile olduğumu bilmiyodum temalı gerçekten hamile olduğunu fark etmese etmezdi regli de düzensiz.beraber doktora gidince beni hamile sanan oluyodu çok bozuluyodum :D

Back
X