Evlât hasreti

Mutlugunlergelecek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
361
835
103
Ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sanci verilerek Normal dogumla dusurdum ama en son asamada doktor kurtajla temizledi. Çok çok üzüldüm. 1 adetten sonra korunmayı bıraktık bebeği kaybedeli 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Ilk gebeliğim hemen olmuştu şimdi olmadıkça sıkıntıya giriyorum. Bir bebeğim olsa sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım. Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Her ay hamilelik testlerindeki sonuca saatlerce bakmak, bir saat sonucun yanlış olduğunu düşünüp farklı ışıklara tutup ikinci çizgiyi beklemek
Benim gibi olup hamile kalan var mi? Kaçıncı ayınızda kaldınız ve özel bir şey yaptınız mı? Vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli.... sevgilerimle kardeslerim

Millet yıllardır bekliyor sabretmelisin ...

Millet yıllardır bekliyor sabretmelisin ...
Bunu yazmak için keşke girmeseydin buraya bende bir hastalık geçirdim 5 senelik evliyim tam o hastalık bitti hamile kaldım başına bu geldi. Yani bende yillardir bekliyorum. Bunu yazip rahatlamak sonra da bu konuyu unutmak ne kolay dimi? Içi yanan anlar halimden.....

Oncelikle gecmis olsun Bende evlendikten iki yıl sonra hamile kaldım 19 haftalık ikizlerimİ erken dogumla kaybettim.Aradan tam 1 yıl 4 ay falan geçti yeniden sogan kurünün etkisiyle hamile kaldım onu da yeni düşük yaptım 3 hafta falan oluyor.senin durumun da bana göre gayet normal canım her şeyin bir Vakti vardır Allah en hayırlısını bilir diyorum hep.seni çok iyi anlıyorum hayırlısıyla olur inşallah bu kadar üzme kendini..

Oncelikle gecmis olsun Bende evlendikten iki yıl sonra hamile kaldım 19 haftalık ikizlerimİ erken dogumla kaybettim.Aradan tam 1 yıl 4 ay falan geçti yeniden sogan kurünün etkisiyle hamile kaldım onu da yeni düşük yaptım 3 hafta falan oluyor.senin durumun da bana göre gayet normal canım her şeyin bir Vakti vardır Allah en hayırlısını bilir diyorum hep.seni çok iyi anlıyorum hayırlısıyla olur inşallah bu kadar üzme kendini..

Ben burada kısa ve öz bişey yazdım kendimde dahil benimde içim çok yanıyor emin olun düşükten sonra hemen bebek olmayabilir diye biliyorum 5 ay kısa bi süre geldi onun için dedim ne kadar evli olduğunuzu bilmiıyordum çok gcmiş olsun yanlış anlamayın yeni evlisiniz ne diye düşündüm

Üzülme melek annesi hersey zamanda olur. bende melek annesiyim.
İlk bebeğimi bundan iki yıl önce 31. Haftalık oğlumu kaybettim 10ay sora ikinci kez hamile kaldım çok şükür kızımı kucağıma aldım toplam 19 ay bekledim bebeğime kavusabilmek için. Çok zor günler geçirdim bekledim ya sabır dedim rabbim aratmadan nasip etti şükür.
Üzülme rabbim en güzel zamanında bebegini nasip etsin insallah

Canım seni arastirsana kan pirtlasma varmı bı çoğumuz pirtlasmadan dolayı kaybediyor bebeklerini bende pirtlasmadan kaybetmiştim 9ay iğne ve coraspin kullandım . Eğitim araştırma hastanelerde yapılıyor kesin kan testi yaptır.

Ben Allah'tan dileyip beklemeniz taraftariyim. Çünkü her duanın kabul olması onun hayırlı olduğunu göstermiyor. Çünkü Allah bazen ısrarla edilen duanın karşılığını gazap olarak verebilir.

Canım benim, en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Kendimi toparladiktan sonra gidicem mutlaka bi arastirsinlR sorunu .Yaranı desmek istemem ama canim ilk bebeğin erken doğum mu oldu senin

Öncelikle gecmis olsun canim. bende iki senedir hamile olmayi bekliyorum bundan 6 ay önce kimyalsal gebeligim oldu. Uzun süren bekleyisimin sevinci kisa sürdü malesef .esimdede bendede sorun olmadigi halde hamile kalamiyorum.ama sunada inaniyorum ki kaybetigimiz meleklerimiz bize geri gelecekler. bizim sabirlarimizla dualarimizla bizde Anne olacagiz insallah Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin.

Ben Allah'tan dileyip beklemeniz taraftariyim. Çünkü her duanın kabul olması onun hayırlı olduğunu göstermiyor. Çünkü Allah bazen ısrarla edilen duanın karşılığını gazap olarak verebilir.
Canım Allah duanız da israrci olun diyor isteyin ben vereyim diyor neden karşılığında gazap versin ki

Stres yapmayın biraz kafanızı boşaltın inanın stres tüm hormonlarımızı bozuyor. Uzun yıllar bekledikten sonra gebelik yaşayanlarsan duyduğum tek şey "ne zaman boşverdim o zaman oldu" sözü. Bizde 1 yıldır bekliyoruz. 1-2 ay daha deneyip tüp bebeğe başlıcaz. Biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama sıkmayın canınını Allah ol dediği zaman olacak. En kısa zamansa evladınızı kucağınıza almanız dileğiyle geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…