- 26 Mart 2017
- 361
- 835
- 103
- Konu Sahibi Mutlugunlergelecek
-
Millet yıllardır bekliyor sabretmelisin ...Ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sanci verilerek Normal dogumla dusurdum ama en son asamada doktor kurtajla temizledi. Çok çok üzüldüm. 1 adetten sonra korunmayı bıraktık bebeği kaybedeli 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Ilk gebeliğim hemen olmuştu şimdi olmadıkça sıkıntıya giriyorum. Bir bebeğim olsa sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım. Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Her ay hamilelik testlerindeki sonuca saatlerce bakmak, bir saat sonucun yanlış olduğunu düşünüp farklı ışıklara tutup ikinci çizgiyi beklemek
Benim gibi olup hamile kalan var mi? Kaçıncı ayınızda kaldınız ve özel bir şey yaptınız mı? Vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli.... sevgilerimle kardeslerim
Bunu yazmak için keşke girmeseydin buraya bende bir hastalık geçirdim 5 senelik evliyim tam o hastalık bitti hamile kaldım başına bu geldi. Yani bende yillardir bekliyorum. Bunu yazip rahatlamak sonra da bu konuyu unutmak ne kolay dimi? Içi yanan anlar halimden.....Millet yıllardır bekliyor sabretmelisin ...
Ben burada kısa ve öz bişey yazdım kendimde dahil benimde içim çok yanıyor emin olun düşükten sonra hemen bebek olmayabilir diye biliyorum 5 ay kısa bi süre geldi onun için dedim ne kadar evli olduğunuzu bilmiıyordum çok gcmiş olsun yanlış anlamayın yeni evlisiniz ne diye düşündümBunu yazmak için keşke girmeseydin buraya bende bir hastalık geçirdim 5 senelik evliyim tam o hastalık bitti hamile kaldım başına bu geldi. Yani bende yillardir bekliyorum. Bunu yazip rahatlamak sonra da bu konuyu unutmak ne kolay dimi? Içi yanan anlar halimden.....
Oncelikle gecmis olsun Bende evlendikten iki yıl sonra hamile kaldım 19 haftalık ikizlerimİ erken dogumla kaybettim.Aradan tam 1 yıl 4 ay falan geçti yeniden sogan kurünün etkisiyle hamile kaldım onu da yeni düşük yaptım 3 hafta falan oluyor.senin durumun da bana göre gayet normal canım her şeyin bir Vakti vardır Allah en hayırlısını bilir diyorum hep.seni çok iyi anlıyorum hayırlısıyla olur inşallah bu kadar üzme kendini..
Ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sanci verilerek Normal dogumla dusurdum ama en son asamada doktor kurtajla temizledi. Çok çok üzüldüm. 1 adetten sonra korunmayı bıraktık bebeği kaybedeli 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Ilk gebeliğim hemen olmuştu şimdi olmadıkça sıkıntıya giriyorum. Bir bebeğim olsa sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım. Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Her ay hamilelik testlerindeki sonuca saatlerce bakmak, bir saat sonucun yanlış olduğunu düşünüp farklı ışıklara tutup ikinci çizgiyi beklemek
Benim gibi olup hamile kalan var mi? Kaçıncı ayınızda kaldınız ve özel bir şey yaptınız mı? Vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli.... sevgilerimle kardeslerim
Kendimi toparladiktan sonra gidicem mutlaka bi arastirsinlR sorunu .Yaranı desmek istemem ama canim ilk bebeğin erken doğum mu oldu seninCanım seni arastirsana kan pirtlasma varmı bı çoğumuz pirtlasmadan dolayı kaybediyor bebeklerini bende pirtlasmadan kaybetmiştim 9ay iğne ve coraspin kullandım . Eğitim araştırma hastanelerde yapılıyor kesin kan testi yaptır.
Canım Allah duanız da israrci olun diyor isteyin ben vereyim diyor neden karşılığında gazap versin kiBen Allah'tan dileyip beklemeniz taraftariyim. Çünkü her duanın kabul olması onun hayırlı olduğunu göstermiyor. Çünkü Allah bazen ısrarla edilen duanın karşılığını gazap olarak verebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?