Evlât hasreti

Gecen Ağustos ayında doğumuma 1gün kala aynı sebeple bebeğimi kaybettim. Bır yığın test yapıldı ve hala sonuçlanmış drğil. Hayatımın tartısmasız en zor gunlerını yasadım-yasıyorum! Tam biraz daha ıyıyım artık dedıgım bı anda tekrar başa sarıyorum. Neler yasadıgımı anlatamam bile..ah yavrum ali'm..içimi yaktın .

Allah bağışlasın. Bunu dikkate alicam
Saol canım söylediklerimi dikkate aldıgın için. Kim cocugum olmuyo dese hemen kan degerlerine baktır der oldum. Benim asırı kansızlıgımda yoktu. 12 olması gereken deger 10.5 du. Bebegim biraz daha büyürse tekrar cocuk düşünüyoruz hatta eşim diyoki artık ilacın belli:) inş burdan güzel haberlerini alıroz

Ben de 15.haftda suni sancı ile kaybettim sonra 1 yıl kendimiz korunduk. Tekrar düşündüğümüzde ilk üç dört ay olmadı çünkü ben kafaya çok takiyordum. Ne zamanki aklımdan attım hamile kaldım. He kaldım da ne oldu kalp durması sebebiyle ikinci be gıkı de kaybettik. Şimdi kromozom analizleri, kan testleri..Benim sana tavsiyem ise ikinciyi düşünmeden kan pıhtılaşmasi testi ve kromozom analizi yaptırman. Doktorlar ilk düştükte pek önemsemiyor. Ama başına gelen bilir acısını. Demem o ki kendini ve eşini tetkik ettir ki bir daha Rabbım yasatmasin

Son düzenleme:
Allah yardımciniz olsun.uzulmeyin sabr edin.InsAllah bir gun yine hamile kalirsinjz.ve sag salim sogurursunuz.unutmayin her seyde bir hayir vardir dua edin.bende hic hamile kalmadim 3cu yila girdim artik cok uzuluyorum.hic kimsenin hamileligine nefis etmiyorum ama herkes cok cabuk hamile kaliyor oyuzden uzuluyorum ama sonra diyorumki her sey imtihan cok guzel olcak inanin bana dua edin Allah elbet yolumuzu gosterir

Allah size de en en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşaallah. Bende kıskanmıyorum ama hamile haberi almak insanın içini cız ettiriyor.

Allah size de en en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşaallah. Bende kıskanmıyorum ama hamile haberi almak insanın içini cız ettiriyor.
Evet bende oyle oluyorum ama kismet.Belkide bizide bekliyor guzel hamilelik.oyuzden sabr etmek lazim.kismet.Allah her bir seyi vaktinde verir.verirsede insAllah guzelliyiyle verir.sag salim olmasi icin bebeyimizin beklememiz lazim sabr etmemiz gec olsun ama sag salim olsun insAllah hepimizin bebeklerimiz

Cnm öncelikle kaybın ıcın cok cok uzuldum bundan Bı sene Önce bnde boyle Bı durum yaşadım aynıydı hatta oncelıkle bununla nedenini arastırt cnm bak bnde kan pıhtılaşması cıktı suan 8.5 aylik hamileyim ıgne kullanıyorum sonra gebe kalmak icin uğraş ınsalah rabbım nasıp eder cnm

Canım öncelikle kaybın ıcın uzuldum evlat acısı bambaşka bnde yaşamıştım bundan 1.5 sene önce yaşadıklarının aynısını tavsiyem nedenini arastırt cnm bnde kan pıhtılaşması cıktı suan gerekli ilaclari kullanıyorum ınsalah gebe kalırsın ama gerekli tedavin varsa yaptır cnm

tez zamanda rabbim kucagını doldursun kardeşim duacınım... aynı durumu kuzenim yaşadı düşükten sonra 8.ayında hamile kalmıştı şimdi kızı oldu hamd olsun...lütfen sıkıntı stres yapma allah ol deyince olur bi ne yapsak nafile

1 aylık hamileyken düşük oldu 8. Ayımda hamile olduğumu öğrendim Allah herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…