- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Mutlugunlergelecek
-
O kadar güzel anlatmışsnız ki beni anlatmışssınız resmen, ben çocuğu olmayan ve olma ihtimali olamyan da bi kadınım.Tp bebek tedavileri onlar bunlar beni çok yordu çok üzüldüm çok yandım ta ki babamın kanser olduğunu öğrenene kadarbabamın hastalığının yanında acısının yanında benim çektiğim ne ki dedim şuan aklımda ne çocuk var ne de başka bişey her şeyden önce sağlık istiyorum babam ve herkes için , Allah derdin varken o derdi unutturacak öyle bi dert veriyor ki ...Kimse benim derdim büyük demesin
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunAh kardeşim keske on yargılı olmasanız. Sırf şu kanser konusundan uzak durmak icin yazmadım. Ben de kanser hastayım 3 senedır kontrol altındayim. Bende kemo aldım saçlarım döküldü, deli gibi kemik ağrıları yaşadım. Inlemelerimi kimse duymasin diye yorgani kafama geçirdim. Miden bulanıyor kusamıyorsun çünkü yemek yiyemiyorsun. 15 kilo verdim hem de kaç yaşında 25....... kocan gözünün içine bakıyor gül diye. Yüzün sapsarı..... kelsin kaş yok kirpik yokk.....
Arkadaslarinla buluşmaya utanıyorsun.... Her kontrolde ya metastaz varsa korkusundan panik atak geçiriyorsun. Doktor ultrason ekranına bakarken onun suratından birseyler anlamaya çalışıyorsun......
Sonra 2 sene boyunca temizsin.... doktor bebek yap dyor hamile kalıyorsun ama bebeğinin cinsiyetini öğrendikten 2 gün sonra kalbi duruyor. Al sana DERDIM BUYUK DEME ALLAH OYLE BIR DERT VERIR KI ASIL DERDINI UNUTURSUN
Bilgilerin için teşekkürler canım Allah evladini sana bagislasin bizlerde versin insallah ben yeni düşük yaptım kendimi biraz toparlayayim araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum.Kızlar düşüklerinizi araştırmanızı tavsiye ederim.
Eva özellikle canım sen eğitim ve araştırma hastanesine gidip 6 lı trombofili panali, protein s, protein c ve homosistein tetslerini yaptır. Bunlar kan pıhtılaşması ile alakalı testler. Kan pıhtılaşması erken doğuma da sebep olabiliyor. Ama genelde bebeğin kalbinin durmasına sebep oluyor. Ayrıca gebe kalamamaya da sebep olabiliyor...
Ben de 36 haftalık oğlumu kaybettim bu sebepten 21 ay önce... Şimdi çok şükür 7 aylık bir oğlum daha var. Rabbim isteyen herkese, özellikle de melek annelerine en tez ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar...
Derdini belirtmezsen ben de dahil herkes kendi düşüncesini yazar kırılabilirsin üzülebilirsin belki de yorumlara ama şuan bu söylediklerinle bütün düşüncelerim çok değişti önceki yorumlarını okuma bile çünkü bunları bilmeden yaptımAh kardeşim keske on yargılı olmasanız. Sırf şu kanser konusundan uzak durmak icin yazmadım. Ben de kanser hastayım 3 senedır kontrol altındayim. Bende kemo aldım saçlarım döküldü, deli gibi kemik ağrıları yaşadım. Inlemelerimi kimse duymasin diye yorgani kafama geçirdim. Miden bulanıyor kusamıyorsun çünkü yemek yiyemiyorsun. 15 kilo verdim hem de kaç yaşında 25....... kocan gözünün içine bakıyor gül diye. Yüzün sapsarı..... kelsin kaş yok kirpik yokk.....
Arkadaslarinla buluşmaya utanıyorsun.... Her kontrolde ya metastaz varsa korkusundan panik atak geçiriyorsun. Doktor ultrason ekranına bakarken onun suratından birseyler anlamaya çalışıyorsun......
Sonra 2 sene boyunca temizsin.... doktor bebek yap dyor hamile kalıyorsun ama bebeğinin cinsiyetini öğrendikten 2 gün sonra kalbi duruyor. Al sana DERDIM BUYUK DEME ALLAH OYLE BIR DERT VERIR KI ASIL DERDINI UNUTURSUN
Ilk mesajınız da zaten yeteri kadar kırdınız bende size bir rahatsızlığimdan ötürü hamile kalmadığımı söyledim hala üstüne gidipDerdini belirtmezsen ben de dahil herkes kendi düşüncesini yazar kırılabilirsin üzülebilirsin belki de yorumlara ama şuan bu söylediklerinle bütün düşüncelerim çok değişti önceki yorumlarını okuma bile çünkü bunları bilmeden yaptımçok üzüldüm Rabbim şifa versin şimdi nasılsın peki
Onu önce yazdım diğer yorumunuzu görmeden çok geçmiş olsunBana bu da dert mi diyen arkadaslar??Ben de ne düşünüyorum biliyor musunuz? Keske kanser olmasaydım arkamda azrail korkusuyla yasamasaydimda 10 kere tup bebek deneseydim. Iste herkesin derdi kendine büyük. Bu kadar kötü
Ilk mesajınız da zaten yeteri kadar kırdınız bende size bir rahatsızlığimdan ötürü hamile kalmadığımı söyledim hala üstüne gidip
"siz çocuğunuz kaybettiğiniz için acı cektiğinizi mi sanıyorsunuz herkesin derdi kendine büyüktür bu kadar dramatize etmeyin dua edin sadece.." diyorsunuz bana cok yazikkk.
Ben de ilk bebeğimi kalbinin durması sonucu 10.haftada malesef kaybettim ve kürtajla alındı.Sizi cok iyi anlıyorum depresyona girmiştim ağlayıp duruyordum kürtaj olduğum hastanenin önünden geçemiyordum 3 ay sonra tekrar hamile kaldım Allahıma bin şükür özel bişey yapmadım ama kafaya takmamıstım 2. si olsun diye ama korunmuyorduk da Allah size de nasip etsin inşaallah canımOcak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sanci verilerek Normal dogumla dusurdum ama en son asamada doktor kurtajla temizledi. Çok çok üzüldüm. 1 adetten sonra korunmayı bıraktık bebeği kaybedeli 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Ilk gebeliğim hemen olmuştu şimdi olmadıkça sıkıntıya giriyorum. Bir bebeğim olsa sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım. Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Her ay hamilelik testlerindeki sonuca saatlerce bakmak, bir saat sonucun yanlış olduğunu düşünüp farklı ışıklara tutup ikinci çizgiyi beklemek
Benim gibi olup hamile kalan var mi? Kaçıncı ayınızda kaldınız ve özel bir şey yaptınız mı? Vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli.... sevgilerimle kardeslerim
Canım geçmiş olsun bende bebeğimi kaybettim 3 ay oldu kısmet insaallah nasip eder Rabbim sana da bana da isteyen herkese dua edelim birbirimize seni çok iyi anlıyorum ben hamile kalmadan önce 8 ay istedim bebek nasip olmamıştı sonrasında da bu olayları yaşadım şimdi korkum yine uzun zaman beklemekOcak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sanci verilerek Normal dogumla dusurdum ama en son asamada doktor kurtajla temizledi. Çok çok üzüldüm. 1 adetten sonra korunmayı bıraktık bebeği kaybedeli 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Ilk gebeliğim hemen olmuştu şimdi olmadıkça sıkıntıya giriyorum. Bir bebeğim olsa sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım. Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Her ay hamilelik testlerindeki sonuca saatlerce bakmak, bir saat sonucun yanlış olduğunu düşünüp farklı ışıklara tutup ikinci çizgiyi beklemek
Benim gibi olup hamile kalan var mi? Kaçıncı ayınızda kaldınız ve özel bir şey yaptınız mı? Vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli.... sevgilerimle kardeslerim
Çok geçmiş olsun canım. Korunmayı bıraktın mi? Ben hamileliği kolaylaştıracak şeyler araştırıyorum mesela sogan kuru su anda ilm siradaCanım geçmiş olsun bende bebeğimi kaybettim 3 ay oldu kısmet insaallah nasip eder Rabbim sana da bana da isteyen herkese dua edelim birbirimize seni çok iyi anlıyorum ben hamile kalmadan önce 8 ay istedim bebek nasip olmamıştı sonrasında da bu olayları yaşadım şimdi korkum yine uzun zaman beklemek
Evet canım kürtajdan 2 hafta sonra korunmayı biraktim bu ay bende soğan suyuna başladım ama şehir değişikliği nedeniyle yarım kaldı sadece 3 gün içtim gelecek ay adetten sonra tekrar baslicam 2 hafta icecem canımÇok geçmiş olsun canım. Korunmayı bıraktın mi? Ben hamileliği kolaylaştıracak şeyler araştırıyorum mesela sogan kuru su anda ilm sirada
Hanim efendi sakın olun öncelikle. Ben buraya BIR DERDIM VAR köşesine derdimi paylaşmaya geldim. DRAMATIZE dediginiz konu evladımı kaybetmek üzerine hamile kalamamak. Insanlarda ne dermansız dert var demissiniz. Ben de kanser hastaydım doktorum 1 sene hamilelik hakkı vardı. Bu hakkimin dolmasına 3 ayim kaldı. DRAMATIZE etmemek için bunu yazmadım. Tek istediğim benim halimden anlayan bu olayı yaşayıp su testler ve su yöntemlerle hamile kalmam kolaylaştı diyen birilerini bulmak. Insanlara çatmak demissiniz ben kime çattım ki? Sadece çatmaya çalışanlara cevap verdim.
Son olarak bir de demissin ya Rabbim öyle bir öğretir ki insana bugünleri ararsınız.... Ben öyle günler yaşadım ki bu günler hiç bir şey. Insanlar buraya hayatlarının hepsini yazamıyor eğer yazdığım konu hoşuna gitmediyse ve seni kızdirdiysa çıkarsın konudan. Inşaallah sende benim gibi derman aramaya çıkıp senin gibi insanlarla karşılaşmazsın kardeşim
Bebekte anomali görüldü trizomi 18Birde konu sahibi arkadaşım 14.hafta bebeğinizin kaybınin sebebini soyledilermi? Ne bileyim rahimle alakalı bir sorunmu yoksa kan pıhtılaşması mı bı Arasirilsa.cunku tekrar aynı sıkıntıyı yasarmisiniz diye bir endisem oldu.
Allah kalbinize ferahlık versin. Inşaallah sizinde istediğiniz olsun.Gayet sakinim
Kanserle de çok yakından tanışırız sende rahmi bırakmış, bende bırakmadı mesela
Kimseyle polemik değil derdim
Kimse de size çatmadı, herkes sizinle birlikte ağlamak zorunda değil, hangi konuya yazıp yazmayacağım da benim bileceğim iş, burası bir forum sitesi
Sağlığınız için söylediklerimi umursamayıp tartışma zemini aramanız da çok sevimli
İnşallah gönlünüze göre bir evlat sahibi olursunuz, kalın sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?