Evlât hasreti

Arkadaşım Allah her şeyden önce sağlık versin , bazı dertlerin yanında çocuk olmaması da dertmiymiş diyorum çocuğu olmayan ve bir kere olsun gebelik testi yapmaya nasip olmayan biri olarak..Her şeyden önce şükret kendiliğinden olduğu için ve olabileceği için.. Bir umuttur Yıllardır hastane kapılarında bekleyen maddi manevi çöken , annelik duygusunu hiç bilmeyenler napsın sadece siz çocuğunuz kaybettiğiniz için acı cektiğinizi mi sanıyorsunuz herkesin derdi kendine büyüktür bu kadar dramatize etmeyin dua edin sadece..

Ah kardeşim keske on yargılı olmasanız. Sırf şu kanser konusundan uzak durmak icin yazmadım. Ben de kanser hastayım 3 senedır kontrol altındayim. Bende kemo aldım saçlarım döküldü, deli gibi kemik ağrıları yaşadım. Inlemelerimi kimse duymasin diye yorgani kafama geçirdim. Miden bulanıyor kusamıyorsun çünkü yemek yiyemiyorsun. 15 kilo verdim hem de kaç yaşında 25....... kocan gözünün içine bakıyor gül diye. Yüzün sapsarı..... kelsin kaş yok kirpik yokk.....
Arkadaslarinla buluşmaya utanıyorsun.... Her kontrolde ya metastaz varsa korkusundan panik atak geçiriyorsun. Doktor ultrason ekranına bakarken onun suratından birseyler anlamaya çalışıyorsun......

Sonra 2 sene boyunca temizsin.... doktor bebek yap dyor hamile kalıyorsun ama bebeğinin cinsiyetini öğrendikten 2 gün sonra kalbi duruyor. Al sana DERDIM BUYUK DEME ALLAH OYLE BIR DERT VERIR KI ASIL DERDINI UNUTURSUN

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun

Bilgilerin için teşekkürler canım Allah evladini sana bagislasin bizlerde versin insallah ben yeni düşük yaptım kendimi biraz toparlayayim araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum.

Derdini belirtmezsen ben de dahil herkes kendi düşüncesini yazar kırılabilirsin üzülebilirsin belki de yorumlara ama şuan bu söylediklerinle bütün düşüncelerim çok değişti önceki yorumlarını okuma bile çünkü bunları bilmeden yaptım çok üzüldüm Rabbim şifa versin şimdi nasılsın peki

Bana bu da dert mi diyen arkadaslar??Ben de ne düşünüyorum biliyor musunuz? Keske kanser olmasaydım arkamda azrail korkusuyla yasamasaydimda 10 kere tup bebek deneseydim. Iste herkesin derdi kendine büyük. Bu kadar kötü
Ilk mesajınız da zaten yeteri kadar kırdınız bende size bir rahatsızlığimdan ötürü hamile kalmadığımı söyledim hala üstüne gidip
"siz çocuğunuz kaybettiğiniz için acı cektiğinizi mi sanıyorsunuz herkesin derdi kendine büyüktür bu kadar dramatize etmeyin dua edin sadece.." diyorsunuz bana cok yazikkk.

Xanim ben düşükten iki ay sonra tekrar hamile kaldım. Ama senin ki farklı. Bi arkadaşımın 11 haftalik bebeği karnında olmuştu suni sancı ile doğurdu bebeğini. Ne ağlamıştım ona. O yüzden şimdi çok iyi anlıyorum seni. Doktor ona 3 ay korun sonra çalışmalara başla demişti. Umarım tez vakitte alırsın yavrucugunu kucağına.

Onu önce yazdım diğer yorumunuzu görmeden çok geçmiş olsun diyorum ya bütün düşüncelerim değişti bende rahatsızım bende ölümlerden döndüm Rabbim elimdeki her şeyi alıyor diye kafayı yemek uzereydim ama işte hastalıgınızı bilseydim emin olun çok hassas olurdum

Çok geçmiş olsun. Önce bedeninize ve psikolojinize kendini toplamasi için zaman verin. Düşünmemek ne kadar mumkun olur bilemiyorum ama hayatinizin odağına bunu koymamaya çalışın. Çünkü hamileligin önündeki en önemli engellerden biri cok cok cok istemek..
Bir kere olmus Allah'ın izniyle yine olur. Sogan kuru deneyebilirsiniz. 1 sene olmazsa direk aşılama yaptırın, cok kolay bir surec

Ben de ilk bebeğimi kalbinin durması sonucu 10.haftada malesef kaybettim ve kürtajla alındı.Sizi cok iyi anlıyorum depresyona girmiştim ağlayıp duruyordum kürtaj olduğum hastanenin önünden geçemiyordum 3 ay sonra tekrar hamile kaldım Allahıma bin şükür özel bişey yapmadım ama kafaya takmamıstım 2. si olsun diye ama korunmuyorduk da Allah size de nasip etsin inşaallah canım

Canım geçmiş olsun bende bebeğimi kaybettim 3 ay oldu kısmet insaallah nasip eder Rabbim sana da bana da isteyen herkese dua edelim birbirimize seni çok iyi anlıyorum ben hamile kalmadan önce 8 ay istedim bebek nasip olmamıştı sonrasında da bu olayları yaşadım şimdi korkum yine uzun zaman beklemek

Çok geçmiş olsun canım. Korunmayı bıraktın mi? Ben hamileliği kolaylaştıracak şeyler araştırıyorum mesela sogan kuru su anda ilm sirada

Çok geçmiş olsun canım. Korunmayı bıraktın mi? Ben hamileliği kolaylaştıracak şeyler araştırıyorum mesela sogan kuru su anda ilm sirada
Evet canım kürtajdan 2 hafta sonra korunmayı biraktim bu ay bende soğan suyuna başladım ama şehir değişikliği nedeniyle yarım kaldı sadece 3 gün içtim gelecek ay adetten sonra tekrar baslicam 2 hafta icecem canım

Canım yumurta takibini öneririm inşallah.daha önce gebe kalmışsın Allah'ın izniyle tekrar gebe kalabilirsin.Stresten olmuyor diye dusundum.

Birde konu sahibi arkadaşım 14.hafta bebeğinizin kaybınin sebebini soyledilermi? Ne bileyim rahimle alakalı bir sorunmu yoksa kan pıhtılaşması mı bı Arasirilsa.cunku tekrar aynı sıkıntıyı yasarmisiniz diye bir endisem oldu.

Gayet sakinim
Kanserle de çok yakından tanışırız sende rahmi bırakmış, bende bırakmadı mesela
Kimseyle polemik değil derdim
Kimse de size çatmadı, herkes sizinle birlikte ağlamak zorunda değil, hangi konuya yazıp yazmayacağım da benim bileceğim iş, burası bir forum sitesi
Sağlığınız için söylediklerimi umursamayıp tartışma zemini aramanız da çok sevimli
İnşallah gönlünüze göre bir evlat sahibi olursunuz, kalın sağlıcakla

Allah kalbinize ferahlık versin. Inşaallah sizinde istediğiniz olsun.

Ben kimseye ağlasın demedim. Tek isteğim DÜŞÜK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMDAN SONRA HAMILE KALANLAR BUNU KOLAYLAŞTIRACAK BIR ŞEY YAPTI MI?
Burada vah tüh edip hayata kusmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…