- Konu Sahibi Mutlugunlergelecek
-
Anladım cnm.sebebinin bilinmesi güzel birşey.Eşiniz ve size hani polen bal karışımı oluyorya her sabah ondan yetin.birde yumurta rakibine gidin Dr.nuz klomen verir onunla daha kolay ve hızlı ilerler süreç diye düşünüyorum.bekleme sakın muhakkak özel bir kadın doğum uyandimki gidebiliorsan git ve yumurta takibi yaptırmak istiyorum de.birde yürüyüş filan yap.Birde tam dualarin makbul olduğu ay bol bol isigffar çekin ve dua edin.insallah en yakın zamanda hayirlisiyla hamile kalır ve kucağınıza alırsıniz duaciyimBebekte anomali görüldü trizomi 18
Öncelikle başın sağolsun tedavini aksatmaOcak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sanci verilerek Normal dogumla dusurdum ama en son asamada doktor kurtajla temizledi. Çok çok üzüldüm. 1 adetten sonra korunmayı bıraktık bebeği kaybedeli 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Ilk gebeliğim hemen olmuştu şimdi olmadıkça sıkıntıya giriyorum. Bir bebeğim olsa sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım. Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Her ay hamilelik testlerindeki sonuca saatlerce bakmak, bir saat sonucun yanlış olduğunu düşünüp farklı ışıklara tutup ikinci çizgiyi beklemek
Benim gibi olup hamile kalan var mi? Kaçıncı ayınızda kaldınız ve özel bir şey yaptınız mı? Vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli.... sevgilerimle kardeslerim
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Allah sizinde gönlünüzde ne geçiyorsa versinAnladım cnm.sebebinin bilinmesi güzel birşey.Eşiniz ve size hani polen bal karışımı oluyorya her sabah ondan yetin.birde yumurta rakibine gidin Dr.nuz klomen verir onunla daha kolay ve hızlı ilerler süreç diye düşünüyorum.bekleme sakın muhakkak özel bir kadın doğum uyandimki gidebiliorsan git ve yumurta takibi yaptırmak istiyorum de.birde yürüyüş filan yap.Birde tam dualarin makbul olduğu ay bol bol isigffar çekin ve dua edin.insallah en yakın zamanda hayirlisiyla hamile kalır ve kucağınıza alırsıniz duaciyim
yaşiniz kac neden olu dogum oldugunu falan arastirmadilar mi ? sebebi neymis yaniKurtajdan 1 ay sonra gittim bir sıkıntı yok dedi doktor. Gecenlerde mesaj attım hala hamile kalamadım diye 1 sene dene olmazsa gel dedi
30 yaşındayım. Bebekte anomali görüldü trizomi 18. Ilk gebelik ilk kayıp teste gerek duyulmadiyaşiniz kac neden olu dogum oldugunu falan arastirmadilar mi ? sebebi neymis yani
Ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sanci verilerek Normal dogumla dusurdum ama en son asamada doktor kurtajla temizledi. Çok çok üzüldüm. 1 adetten sonra korunmayı bıraktık bebeği kaybedeli 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Ilk gebeliğim hemen olmuştu şimdi olmadıkça sıkıntıya giriyorum. Bir bebeğim olsa sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım. Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Her ay hamilelik testlerindeki sonuca saatlerce bakmak, bir saat sonucun yanlış olduğunu düşünüp farklı ışıklara tutup ikinci çizgiyi beklemek
Benim gibi olup hamile kalan var mi? Kaçıncı ayınızda kaldınız ve özel bir şey yaptınız mı? Vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli.... sevgilerimle kardeslerim
edward sendromu sanirim bu bahsettiginiz.30 yaşındayım. Bebekte anomali görüldü trizomi 18. Ilk gebelik ilk kayıp teste gerek duyulmadi
Ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sanci verilerek Normal dogumla dusurdum ama en son asamada doktor kurtajla temizledi. Çok çok üzüldüm. 1 adetten sonra korunmayı bıraktık bebeği kaybedeli 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Ilk gebeliğim hemen olmuştu şimdi olmadıkça sıkıntıya giriyorum. Bir bebeğim olsa sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım. Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Her ay hamilelik testlerindeki sonuca saatlerce bakmak, bir saat sonucun yanlış olduğunu düşünüp farklı ışıklara tutup ikinci çizgiyi beklemek
Bende ayni sekilde dusuk kurtaj oldum. 3 ay korun dedi korundum. 10 ay da hamile kalamadim. Doktora gittik tahliller falan derken klomofen diye bir ilacla hamile kaldim. Megerse yumurtlama kesilmis bende.Ocak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sanci verilerek Normal dogumla dusurdum ama en son asamada doktor kurtajla temizledi. Çok çok üzüldüm. 1 adetten sonra korunmayı bıraktık bebeği kaybedeli 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Ilk gebeliğim hemen olmuştu şimdi olmadıkça sıkıntıya giriyorum. Bir bebeğim olsa sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım. Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Her ay hamilelik testlerindeki sonuca saatlerce bakmak, bir saat sonucun yanlış olduğunu düşünüp farklı ışıklara tutup ikinci çizgiyi beklemek
Maaşallah. Ben ovulasyon testlerini deniyorum 2 aydır tam yumurtlama gününü yakalıyorum ve tam gününü değerlendiriyorum ona rağmen kalamadım belki bende de bir sorun var bu hafta hemen bir randevu ayarlamalıyım.Bende ayni sekilde dusuk kurtaj oldum. 3 ay korun dedi korundum. 10 ay da hamile kalamadim. Doktora gittik tahliller falan derken klomofen diye bir ilacla hamile kaldim. Megerse yumurtlama kesilmis bende.
Annemin komsusu bayanda dusuk yapmis kurtaj olmus. 5 yilda gitmedigi doktor kalmamis. Bir suru tahliller ilacla vs umidini kesmis. Birgun yolda karsilastik. Sordu bana yeni hamileyim sen naptin dedim. Gitmedigim doktor kalmadi umidimi kestim dedi. Gel dedim gotureyim. Ertesi gun aradi hadi gotur bi sansimi deneyeyim aklim kalmasin dedi. Inanirmisiniz 2 adet sonra hamile kaldi. Ondada ayni benim durum cikti.Simdiye kadar gittigim doktorlar parami yemis meger dedi.Maaşallah. Ben ovulasyon testlerini deniyorum 2 aydır tam yumurtlama gününü yakalıyorum ve tam gününü değerlendiriyorum ona rağmen kalamadım belki bende de bir sorun var bu hafta hemen bir randevu ayarlamalıyım.
Cevremde ısrarla çocuk isteyen akraba es dost çok var. Ornegin annemin kuzeni 12 yıl çocuk çocuk diye kendini paraladı. Down sendromlu bir çocuğu var şimdi diyor ki ben ölünce ne olacak evladıma?Canım Allah duanız da israrci olun diyor isteyin ben vereyim diyor neden karşılığında gazap versin ki
Söylediklerinde haklısın ama benim anlatmak istediğim bu değildi. Allah hicbir dua karşılığında gazap veemez dua Allaha sığınmaktir.mesela söyle diyebiliriz ben her dua ettiğimde gonlumdekileri hayra çevirip yaşat Rabbim diyorum, bunu sürekli söylüyorum bunun karsiliginda gazap vermez.bu çocuk için değil başka birşey de olabilir düşüncem bu soylemek istedim, yanlis anlaşılmak istemem bildiğimi paylaşmak istedim sadece:))Cevremde ısrarla çocuk isteyen akraba es dost çok var. Ornegin annemin kuzeni 12 yıl çocuk çocuk diye kendini paraladı. Down sendromlu bir çocuğu var şimdi diyor ki ben ölünce ne olacak evladıma?
Bir konuda yazmıştım ısrarla bi çocuk isteyen ailenin başına gelenleri. Ben Allah'ın bazen size sunduğu imkanlara boyun egilmesinde bir sakınca görmüyorum.
Ki bu sadece çocukla ilgili değil. Bende ısrarla bir adam için Allah'a çok dua ettim. Başıma gelmeyen musibet kalmadi.
Ne dilediğine dikkat et diye boşuna demiyorlar.
Hem sizin sevap kapınız diğer insanlara göre daha açık. Çünkü bir yetim buyutmeniz için sebep var.
Çok geçmiş olsun Allahm hayrlı zamanda nasip etsin inşallah bebek die şartlama kendini ilişkni sadce bebek için yaşama ummadıgın anda glicektır bebeginOcak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sanci verilerek Normal dogumla dusurdum ama en son asamada doktor kurtajla temizledi. Çok çok üzüldüm. 1 adetten sonra korunmayı bıraktık bebeği kaybedeli 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Ilk gebeliğim hemen olmuştu şimdi olmadıkça sıkıntıya giriyorum. Bir bebeğim olsa sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım. Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Her ay hamilelik testlerindeki sonuca saatlerce bakmak, bir saat sonucun yanlış olduğunu düşünüp farklı ışıklara tutup ikinci çizgiyi beklemek
Ben kürtajdan üç sene sonra hamile kaldım. Rahim filmi filanda cektirmiştim ama sorun cıkmsmıltı. Tek sorunum kansızlıkmıs meger. Kan ilacı kullandım hamile kaldım. İlk gdbeligğm yine kan ilacı sayesindevolmuştu. Mutlaka kan degerlerine baktır. Mslesef kadın dogumculsr bunu cok önemsemiyoOcak ayında 14 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. Suni sanci verilerek Normal dogumla dusurdum ama en son asamada doktor kurtajla temizledi. Çok çok üzüldüm. 1 adetten sonra korunmayı bıraktık bebeği kaybedeli 5 ay oldu ama hala hamile kalamadım. Ilk gebeliğim hemen olmuştu şimdi olmadıkça sıkıntıya giriyorum. Bir bebeğim olsa sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağım. Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın. Her ay hamilelik testlerindeki sonuca saatlerce bakmak, bir saat sonucun yanlış olduğunu düşünüp farklı ışıklara tutup ikinci çizgiyi beklemek
Allah bağışlasın. Bunu dikkate alicamBen kürtajdan üç sene sonra hamile kaldım. Rahim filmi filanda cektirmiştim ama sorun cıkmsmıltı. Tek sorunum kansızlıkmıs meger. Kan ilacı kullandım hamile kaldım. İlk gdbeligğm yine kan ilacı sayesindevolmuştu. Mutlaka kan degerlerine baktır. Mslesef kadın dogumculsr bunu cok önemsemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?