Evlât hasreti

Bebekte anomali görüldü trizomi 18
Anladım cnm.sebebinin bilinmesi güzel birşey.Eşiniz ve size hani polen bal karışımı oluyorya her sabah ondan yetin.birde yumurta rakibine gidin Dr.nuz klomen verir onunla daha kolay ve hızlı ilerler süreç diye düşünüyorum.bekleme sakın muhakkak özel bir kadın doğum uyandimki gidebiliorsan git ve yumurta takibi yaptırmak istiyorum de.birde yürüyüş filan yap.Birde tam dualarin makbul olduğu ay bol bol isigffar çekin ve dua edin.insallah en yakın zamanda hayirlisiyla hamile kalır ve kucağınıza alırsıniz duaciyim

Öncelikle başın sağolsun tedavini aksatma
Ben 8. Ayda kendiliğinden hamile kaldım tam da ilaca başlayacakken bir ay ara verdim doktor kontrolüne ve hamile olduğumu öğrendim elbette zor Allah kimseye yaşatmasın ama veren de o alan da Allah sabrını versin en yakın zamanda kavuşursunuz inşAllah bebeğe ama stres çok önemli kafanızdan atmadıkça engellersiniz

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Allah sizinde gönlünüzde ne geçiyorsa versin

Geçmiş olsun.çok stresli gordum sizi.yasadiklariniz sizi yipratmis.birazda alıngan yapmış arkadaşlar hayırlısı olsun tevekkul et demek istemisler ama sanırım biraz yanlis anlamissiniz.once rahatlamaniz lazim biliyorsunuz siz strese girerseniz vucudunuz hormonlariniz hepsi kendini korumaya alır ve hamile kalmazsınız.rahatlayan güzel yürüyüşler yapın sizi mutlu eden uğraşlar bulun pozitif olmaya çalışın.üstelik Rabbim nasip ederse 3 ay felan bahane ol deyince olur.sadece hayilirlisi olsun.insallah vucudunuz ruhunuz şifa bulsun.hayirli sağlıklı B ebekleriniz olsun.

ben 2 2.5 sene tedavi gordukten sonra hamile kaldim ama hersey once beyinde bitiyormus onu anladim 2 sene cocuk cocuk cocuk diye agladim sizlandim artik olmayacagina bile kanaat getirdim kendimce sonra esimin israriyla son bir asilama yaptirdim sirf onunda hayalleri var umudunu yitirmemis demekki istedigi olsun diye ama ben hic ihtimal vermeyip tatil planlari yaptim gidecek yer aradim planlar planlar planlar kan vermeye gidince hemsire hamilesin dedi ona bile inanmayip bidaha test yaptirdim yani demek istedigim kafanda bitir once stres yapma en dogru zamanada bebegine yine ve yeniden kavusacaksin en azindan hamile kalabiliyormussun bunu ogrenmis oldun iyi taraflarindan bak ve stres yapma

canım 28 yaşındayım . 6 yıldır çikolata kisti tedavisi oluyorum . 3 yılda 3 ameliyat oldum . Kullanmadığım ilaç , iğne , çektirmediğim film , yaptırmadığım tahlil kalmadı . Bu süreçte 3 tüp bebek tedavisi yaptırdım ve şükürler olsun ki 3. de hamile kaldım. Şu an 8 haftalık .Allah nasip eder inşallah kucağıma alırım . Arkadaşkar bir konuda çok haklı , üniversite hastaneisnde genetik test yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı . Tüp bebek transferinden bu yana hem coraspirin hem de iğne yaptırıyorum kan sulandırıcı . Allah ki,mseyi bu acıyla sınamasın . Kimseye aratmasın .

30 yaşındayım. Bebekte anomali görüldü trizomi 18. Ilk gebelik ilk kayıp teste gerek duyulmadi
edward sendromu sanirim bu bahsettiginiz.
olsun saglik olsun birdaha olur az once baska bir mesajda yazdim yine soyluyorum en azindan hamile kalabiliyomussun inan bu bile burdaki bir cok insan icin cok sey kafana takma uzulme hatta bence bir sure cocukta dusunme bak yaz geldi gez toz tatile git degisik biseyler yap hem biraz vucudun toparlanir hem sen kendinde rahatlarsin beyin olarak

ben 38 yaşımdayım ve 4 yıllık evliyim bebeğim olmuyor ve bir çok ameliyat geçirdim şimdi de yeni bir sorun çıktı polip. yani hepimizin olaylara yaklaşımı farklı elbet her kadın ister ki evlat sahibi olsun anne olsun ama Allahım vermiyorsa vardır elbet bi sebebi. kendinizi çok yıpratmayın ne kadar stres yaparsanız o kadar zor olur akışına bırakın. soğan kürüyle çok kişinin hamile kaldığını duydum ben de başladım daha 8. günümdeyim Allah büyük umudunuzu kaybetmeyin.

Bende ayni sekilde dusuk kurtaj oldum. 3 ay korun dedi korundum. 10 ay da hamile kalamadim. Doktora gittik tahliller falan derken klomofen diye bir ilacla hamile kaldim. Megerse yumurtlama kesilmis bende.

Bende ayni sekilde dusuk kurtaj oldum. 3 ay korun dedi korundum. 10 ay da hamile kalamadim. Doktora gittik tahliller falan derken klomofen diye bir ilacla hamile kaldim. Megerse yumurtlama kesilmis bende.
Maaşallah. Ben ovulasyon testlerini deniyorum 2 aydır tam yumurtlama gününü yakalıyorum ve tam gününü değerlendiriyorum ona rağmen kalamadım belki bende de bir sorun var bu hafta hemen bir randevu ayarlamalıyım.

Annemin komsusu bayanda dusuk yapmis kurtaj olmus. 5 yilda gitmedigi doktor kalmamis. Bir suru tahliller ilacla vs umidini kesmis. Birgun yolda karsilastik. Sordu bana yeni hamileyim sen naptin dedim. Gitmedigim doktor kalmadi umidimi kestim dedi. Gel dedim gotureyim. Ertesi gun aradi hadi gotur bi sansimi deneyeyim aklim kalmasin dedi. Inanirmisiniz 2 adet sonra hamile kaldi. Ondada ayni benim durum cikti.Simdiye kadar gittigim doktorlar parami yemis meger dedi.

Canım Allah duanız da israrci olun diyor isteyin ben vereyim diyor neden karşılığında gazap versin ki
Cevremde ısrarla çocuk isteyen akraba es dost çok var. Ornegin annemin kuzeni 12 yıl çocuk çocuk diye kendini paraladı. Down sendromlu bir çocuğu var şimdi diyor ki ben ölünce ne olacak evladıma?
Bir konuda yazmıştım ısrarla bi çocuk isteyen ailenin başına gelenleri. Ben Allah'ın bazen size sunduğu imkanlara boyun egilmesinde bir sakınca görmüyorum.
Ki bu sadece çocukla ilgili değil. Bende ısrarla bir adam için Allah'a çok dua ettim. Başıma gelmeyen musibet kalmadi.
Ne dilediğine dikkat et diye boşuna demiyorlar.
Hem sizin sevap kapınız diğer insanlara göre daha açık. Çünkü bir yetim buyutmeniz için sebep var.

Söylediklerinde haklısın ama benim anlatmak istediğim bu değildi. Allah hicbir dua karşılığında gazap veemez dua Allaha sığınmaktir.mesela söyle diyebiliriz ben her dua ettiğimde gonlumdekileri hayra çevirip yaşat Rabbim diyorum, bunu sürekli söylüyorum bunun karsiliginda gazap vermez.bu çocuk için değil başka birşey de olabilir düşüncem bu soylemek istedim, yanlis anlaşılmak istemem bildiğimi paylaşmak istedim sadece:))

Çok geçmiş olsun Allahm hayrlı zamanda nasip etsin inşallah bebek die şartlama kendini ilişkni sadce bebek için yaşama ummadıgın anda glicektır bebegin
Folik asit kullanmaya başla hemen geblkten 3ay önce alman gerek

Ben kürtajdan üç sene sonra hamile kaldım. Rahim filmi filanda cektirmiştim ama sorun cıkmsmıltı. Tek sorunum kansızlıkmıs meger. Kan ilacı kullandım hamile kaldım. İlk gdbeligğm yine kan ilacı sayesindevolmuştu. Mutlaka kan degerlerine baktır. Mslesef kadın dogumculsr bunu cok önemsemiyo

Allah bağışlasın. Bunu dikkate alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…