Evlât hasreti

Ben 2013 yılında 16 haftalık oglumu kaybettım.
Normal dogumla aldılar senın gıbı ,
Ondan sonra acıkcası ben bıraz kırıldım , uzun sure dusunmedım . Zaten arastırmadan etmedende yapmak dogru olmazdı doktorumda onermedı.
benımkı tekrar etmesı guc bırseyden dolayı oldu .

Sımdı hamıleyım ocakta korunmayı bıraktım , darısı basına
Ama bunun ıcınde dıger gebelıgın uzerınden 4 sene gecmıs oldu

Ben Allah'tan dileyip beklemeniz taraftariyim. Çünkü her duanın kabul olması onun hayırlı olduğunu göstermiyor. Çünkü Allah bazen ısrarla edilen duanın karşılığını gazap olarak verebilir.
Bu yazdığınız ne kadar kötü ve can acıtıcı.... Ben Allah'tan sağlıklı bir evlat diliyorum diye Allah bana gazap mi verecek? Allah kalbinize ferahlık versin de içi yanan bir insana böyle cümleler bir daha kurmayınız....

Kızlar düşüklerinizi araştırmanızı tavsiye ederim.

@Madammor özellikle canım sen eğitim ve araştırma hastanesine gidip 6 lı trombofili panali, protein s, protein c ve homosistein tetslerini yaptır. Bunlar kan pıhtılaşması ile alakalı testler. Kan pıhtılaşması erken doğuma da sebep olabiliyor. Ama genelde bebeğin kalbinin durmasına sebep oluyor. Ayrıca gebe kalamamaya da sebep olabiliyor...

Ben de 36 haftalık oğlumu kaybettim bu sebepten 21 ay önce... Şimdi çok şükür 7 aylık bir oğlum daha var. Rabbim isteyen herkese, özellikle de melek annelerine en tez ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar...

Ben de maalesef 3 defa yaşadım bu durumu ...en sonuncusundan 8 ay sonra hamile kaldım..2 evladım var şimdi..inşallah sizinde olur ..raabim isteyen herkese versin..stres çok etkiliyor ben artık kafamı takmayacağım dedim sonuncuda..uğraş bul canım hiç olmadı yürüyüş yap..5 ay uzun değil inşallah yakında hayırlı haberlerini alırız

Canımmmm. Evlat acısı çekmeyen hiç kimse senin nasıl yandığını anlayamaz... Anlamalarını da bekleme... Ben evladımı kaybettiğimde bana belki de hayırsız olacaktı, ondan aldı Rabbim senden diyen bile oldu... Yaradan hayırsız olacak olan bir kulunu cennetle mükafatlandırır mı? İnsanlar düşünemiyorlar bizlerin içimizin nasıl yandığını... Boş ver o tarz yorumları görmezden gel...

Çocuğu olmayan ve olma ihtimali de olmayan bir kadınım
Lütfen durumu bu kadar dramatize etmeyin
Herkes anne olmak zorunda değil, iç yanmasını Rabbim öyle bir öğretir ki insana bugünleri ararsınız
Dünyada ne dertler var ne dermansız hastalıklar var
Biraz oluruna bırakın, anne olmak için bir engeliniz yok, hayırlı ise Rabbim verecek zaten, daha beş ay olmuş düşük, kürtaj gibi durumlar zaten vücudu çok hırpalıyor, kürtajın hemen ardından oluşan gebeliklerde illaki sorun çıkıyor, vücudunuza biraz izin verin, ruhunuza izin verin, biraz tevekkül edin insanlara çatmak yerine. Ne kadar rahatlarsanız hormonlarınız o kadar düzenli olur ve gebelik kolaylaşır, bu durumu kendinize azap haline getirmeyin.

Anlayamıyorlar. Ben de neler duydum neler. Belki de bu yüzden sabirsizligim. Çevrendeki insanların senden hamileliğini saklaması mi dersin, arkadaşının bebeği çok ağlayınca senin yüzüne baka baka nazar duası okuyup seni kötü hissettirmesi mi dersin... yıllar oldu... artık olsun kucağım dolsun da ben onu vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetistireyim. Çevremdeki bu negatif durumdan da kurtulayım istiyorum

Sonuna kadar katılıyorum size.

canim bende ikizlermi 8 haftalikken kaybettim kalbi durmustu ikisininde sonra sogan kuru denedim hamile kalincada kanda pihtilasma olabilir diye hamileligim suresince coraspin kullandim. iki cocugum var simdi ve iki de dusuk oldu. Allah yardım etsin bende bi alosta 10 tane falan aliyordum test ve en az iki gun kontrol ediyordum en sonunda yaptim baktim yine ayni cizgi falan yok beklemedjm nasilsa cikmicak diye birakip kv ye gittim bi geldim eve tam cope atacakkken iki cizgiyi gordum ama cok hafifti hemen tekrar yaptim ve elhamdulillah 2 cizgiyide gordum rabbim sana ve butun isteyen kullarına nasip etsin inşallah

Hanim efendi sakın olun öncelikle. Ben buraya BIR DERDIM VAR köşesine derdimi paylaşmaya geldim. DRAMATIZE dediginiz konu evladımı kaybetmek üzerine hamile kalamamak. Insanlarda ne dermansız dert var demissiniz. Ben de kanser hastaydım doktorum 1 sene hamilelik hakkı vardı. Bu hakkimin dolmasına 3 ayim kaldı. DRAMATIZE etmemek için bunu yazmadım. Tek istediğim benim halimden anlayan bu olayı yaşayıp su testler ve su yöntemlerle hamile kalmam kolaylaştı diyen birilerini bulmak. Insanlara çatmak demissiniz ben kime çattım ki? Sadece çatmaya çalışanlara cevap verdim.

Son olarak bir de demissin ya Rabbim öyle bir öğretir ki insana bugünleri ararsınız.... Ben öyle günler yaşadım ki bu günler hiç bir şey. Insanlar buraya hayatlarının hepsini yazamıyor eğer yazdığım konu hoşuna gitmediyse ve seni kızdirdiysa çıkarsın konudan. Inşaallah sende benim gibi derman aramaya çıkıp senin gibi insanlarla karşılaşmazsın kardeşim

Maaşallah çok sevindim. Bende soğan kurunu çok duydum onu arastirayim

++++
kelimesi kelimesine yazmak istediğim şeylerdi...

O kadar güzel anlatmışsnız ki beni anlatmışssınız resmen, ben çocuğu olmayan ve olma ihtimali olamyan da bi kadınım.Tp bebek tedavileri onlar bunlar beni çok yordu çok üzüldüm çok yandım ta ki babamın kanser olduğunu öğrenene kadar babamın hastalığının yanında acısının yanında benim çektiğim ne ki dedim şuan aklımda ne çocuk var ne de başka bişey her şeyden önce sağlık istiyorum babam ve herkes için , Allah derdin varken o derdi unutturacak öyle bi dert veriyor ki ...Kimse benim derdim büyük demesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…