Evlat olsan sevilmessin görümce

Asivemavi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
200
228
33
36
Arkadaşlar merhaba,

2.5 senelik evliyim 6 haftalik çok yeni hamileyim.

Hamile olduğumu 2 hafta kadar söylemedim kayinvalidemlere. Geçen hafta cuma günü eşimle ultrason fotoğrafını gösterdik baya sevindiler herkes iyi dileklerle bulundu saolsunlar. Buraya kadar sorun yok..

Sorun şu dün kayinvalidem geldi ve gorumcemin benim tc kimlik numaramdan borçlarımı baktığını çok borcumuz olduğunu bu borçları kapatabilir miyiz diye ağzımı aradı eşim sinirlendi kimsenin borcu kimseyi ilgilendirmez bizim borcumuza niye bakıyor şeklinde tepki verdi haklı olarak. Eşimde bende çalışıyoruz ev kredi borcumuz var bu hayat pahaliliginda nasıl geçiniliyorsa öyle geçiriyoruz ne çok lüks ne de çok kötü kendi yagimizda kavruluyoruz şükürler olsun

Görümcemin tuzu kuru eşi yaklaşık 10 binlira maaş alıyor kendisi de çalışıyor

Sorum şu arkadaşlar benim tc kimlik numaramla banka calisani olarak borcuma bakıp bu ortama çocuk getirilmez gibi yorum yapması doğru mu ayrıca bebeği bildiği halde bırakın beni abisini arayıp tebrik etmedi .

Yorumlarınızı bekliyorum.

Selamı sabahı kes

Muhatap olma

Hatta eşin annesine resti çeksin onun adını anmasın senin yanında

Bu tür kişisel bilgilerin üçüncü şahıslarla (bu durumda bu üçüncü şahıs kayın valideniz) paylaşılması çok ciddi suçtur.

İş akdinin feshine kadar gider.

Bankacılık yaparken ilk öğrettikleri ve sürekli altını çizdikleri kuraldı.

Şikayet ederseniz çok ciddi başı ağrır.

İlginç ,çok gereksiz birşey yapmış.artik hamilesiniz sonuçta amaci ne ki aldırın mı diyor yani.Çocuk düşünüyoruz deseniz o da esinize bir kardeş olarak borcunuz var bence erteleyin dese belki kabul edilebilir ama bu baya gereksiz olmuş.

Banka çalışanı olarak bilgilerinize bakıp başkalarıyla paylaşması suç. Bankaya şikayet ederseniz haklı çıkarsınız. Kimsenin borcu da kimseyi ilgilendirmez. Sanki kendisi ödeyecek. Ne tuhaf insanlar var ya

Bende böyle düşünüyorum.. sonuçta ben herşeyi göze alarak evlat sahibi olmaya karar verdim başlığı sadece bu konu bazlı yazmadım söylediğim gün ve sonrası hep hayatımda sorun teşkil ettigi için yazdim.

İş haddi fes durumunu biliyorum keza ben de bankacıiyim,yaptığı çok büyük bir suç daha önce de ÖSS puanına bakmıştı kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama en azından saygı duymak zorunda ailecek şayet

Yine görümce yine cami avlusuna bırakma başlığı

Ama bu sefer konu sahibine hak verdim

Çok hadsiz bir kadın.ayrıca bu devirde borcu olmayan insan mı var

Birakin doğruyu yanlisi yaptigi şey yasal bile değil. Görevini kötüye kullanmış.

Kesinlikle zor duruma düşeceğini biliyorum ama yapmam zor durumdakalmasini işsiz kalmasını hele ki benim yüzümden asla istemem.. sadece ben yavrumun daha kalp atışlarını bile duymadan böyle maddiyata yaklaşım neden onu merak ediyorum

Annesinin suçu ne yahu? Yangına körükle gitmek böyle olsa gerek.

Laf taşımış

Daha ala suç mu olur

Kızına sana ne dememiş gelip bunlara sizin borcunuza bakmış borcunuz varmış demiş

Eşi de Anneye kızının adını konu sahibinin yanında anma diyecek

Kv gelmesin vs demedim sadece kızından söz etmesin dedim

Ben olsam Kv ile de görüşmem zira oğluna da değil konu sahibine laf yapıyor

Sizin derdiniz onu niye germiş anlamadım..
Eşiniz gereken cevabı vermiş bence hiç canınızı sıkmayın
ALLAH saglıkla hayırla bebegınızı kucagınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH

Senin kimlik numaranı nerden biliyomuş
Yaptığı çok saçma
O mu ödücekmiş borcu yada o mu bakcakmış senin cocuguna
Vazifesi olmayan islere burnunu sokmayı seviyo galiba
Arayıp bi hayırlı olsun demiyo sizin borçları araştırıyo cok ilginç valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…