- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Asivemavi34
-
Belki gerçekten yardım etmek istemişlerdir. Bebeğinizin olacağını duyunca, bizde kolları sıvayalım, destek olalım demişkerdir. Onları yanlış anlamış olabilirmisiniz.Arkadaşlar merhaba,
2.5 senelik evliyim 6 haftalik çok yeni hamileyim.
Hamile olduğumu 2 hafta kadar söylemedim kayinvalidemlere. Geçen hafta cuma günü eşimle ultrason fotoğrafını gösterdik baya sevindiler herkes iyi dileklerle bulundu saolsunlar. Buraya kadar sorun yok..
Sorun şu dün kayinvalidem geldi ve gorumcemin benim tc kimlik numaramdan borçlarımı baktığını çok borcumuz olduğunu bu borçları kapatabilir miyiz diye ağzımı aradı eşim sinirlendi kimsenin borcu kimseyi ilgilendirmez bizim borcumuza niye bakıyor şeklinde tepki verdi haklı olarak. Eşimde bende çalışıyoruz ev kredi borcumuz var bu hayat pahaliliginda nasıl geçiniliyorsa öyle geçiriyoruz ne çok lüks ne de çok kötü kendi yagimizda kavruluyoruz şükürler olsun
Görümcemin tuzu kuru eşi yaklaşık 10 binlira maaş alıyor kendisi de çalışıyor
Sorum şu arkadaşlar benim tc kimlik numaramla banka calisani olarak borcuma bakıp bu ortama çocuk getirilmez gibi yorum yapması doğru mu ayrıca bebeği bildiği halde bırakın beni abisini arayıp tebrik etmedi .
Yorumlarınızı bekliyorum.
Evet anladim canim , o logo yu kulanarak şaşkın şok anlamana getirmek istedim.. Ne demek tc ne girip , bilgilerine bakmakSamimi olduğunu düşünmüyorum samimi olsa arkamdan iş çevireceğine beni arayıp sorar birseye ihtiyaciniz var mi diye tebrik bile etmeyen bir insan
Kısmetinde gelir bnde inanıyorum allah bugunlerimizi aratmasın şükürler olsun herşeye.
+1Bu tür kişisel bilgilerin üçüncü şahıslarla (bu durumda bu üçüncü şahıs kayın valideniz) paylaşılması çok ciddi suçtur.
İş akdinin feshine kadar gider.
Bankacılık yaparken ilk öğrettikleri ve sürekli altını çizdikleri kuraldı.
Şikayet ederseniz çok ciddi başı ağrır.
Bu tür kişisel bilgilerin üçüncü şahıslarla (bu durumda bu üçüncü şahıs kayın valideniz) paylaşılması çok ciddi suçtur.
İş akdinin feshine kadar gider.
Bankacılık yaparken ilk öğrettikleri ve sürekli altını çizdikleri kuraldı.
Şikayet ederseniz çok ciddi başı ağrır.
Ben annemin kredi kartını internet alışverişine açtıracaktım, annem uğraşmasın diye ben aradım, annem gibi tanıttım kendimi "ses yaş uyumsuzluğu nedeniyle talep ettiğiniz işlemi gerçekleştiremiyorum lütfen şahsın kendisi arasın " dediBu doğru aslında böyle bir şey yapacaksınız aklı başına gelecek. Geçenlerde bir durum oldu da annemin kredi kartı bilgilerini babama vermedi banka çalışanları düşünün yaptığı şeyi yani. Görümce böyle kafasına göre bakıp üçüncü kişilerle paylaşırsa etik kuralları hiçe saymış demektir, şikayet ederseniz ciddi ceza alır. Borçsuz insan mı kaldı allahaşkına ayrıca sizin yaptığınız aile planlaması görümcenizi ilgilendirmez. Ondan önce zaten siz düşünmüşsünüzdür borcunuzu harcınızı.
benim tc kimlik numaramla banka calisani olarak borcuma bakıp bu ortama çocuk getirilmez gibi yorum yapması doğru mu ayrıca bebeği bildiği halde bırakın beni abisini arayıp tebrik etmedi
bu görümceler size ne etti gardaşım? Biri cami avlusuna koyuyor biri evladı olsa sevmiyor. Hamilesiniz fazla kınamayın başınıza gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?