Evlat olsan sevilmessin görümce

sizin kimlik numarasıyla hayatınızı didiklemek hobi haline gelmiş kadında ben olsam gittiğimde "bugün günlük falım ne diyor, kesin biliyorsundur sen" derdim bırakın baksın yahu, takılsın kendi kendine zararsız..

Ay şu hamilelik kıyafeti çok kafama yattı

Zararsız falan değil ama ya çeyiz günü annesinin elinden tutup hadi gidelim dicektm kadar gaddar aksine

Aslında bende uğraşırım ama işinden olsun istemem bir ikincisi zaten direk benim olduğum anlasilir

Belki gerçekten yardım etmek istemişlerdir. Bebeğinizin olacağını duyunca, bizde kolları sıvayalım, destek olalım demişkerdir. Onları yanlış anlamış olabilirmisiniz.

Gerçekten böyle insanlar var mı?
Şu forumda eşler,kaynanalar,görümceler,eltiler valla cadı kazanı gibi gerçekten böyle insanlar var mı ya hayal ürünü olduğunu düşünmeye başlıcam artık

Aaaaaa? kiyamamis gorumcen sana , onlar borcunun icinde nasil bakacaklar bebise diye ...
Gorumcene sen de hala olarak yardim edersin ne var deseydin .. Hic bisi olmaz insallah. ev borcunda ilk kizimi buyutum, araba aldimizdada iki kiz cocugu buyutum ve esimin tek maaşiyla allaha şükür..

Samimi olduğunu düşünmüyorum samimi olsa arkamdan iş çevireceğine beni arayıp sorar birseye ihtiyaciniz var mi diye tebrik bile etmeyen bir insan

Kısmetinde gelir bnde inanıyorum allah bugunlerimizi aratmasın şükürler olsun herşeye.

Evet anladim canim , o logo yu kulanarak şaşkın şok anlamana getirmek istedim.. Ne demek tc ne girip , bilgilerine bakmak

+1

Bence bi kaç gündür açılan görümce konuları içerisinde en normal,en düzgün,hamileyim ama yaa diye sacmalanmamis,abartinin dibine vurulmamis ve haklı bir gorumce konusu.

Ben gorumceyi fesat buldum.

Hamilesiniz çocuğumu aldiracaksiniz, gökten para yağacak borcumu kapatacaksiniz. Sorguladı ne oldu başı göğe erdi herhalde.. nede tuhaf bir görümce.

Kızlar anlattığım durum fazla değil eksik inanın bana yaptıklarını anlatsam burdan Sivasa yol olur

Ben eşim için üzülüyorum sadece benim kardeşim neler söyledi tebrik etti eşim kendini kötü hissediyor çünkü kizkardesi ne de olsa ben zerre takmıyorum cuma günü buraya gelecekmiş bunu da ogrendim

Bu doğru aslında böyle bir şey yapacaksınız aklı başına gelecek. Geçenlerde bir durum oldu da annemin kredi kartı bilgilerini babama vermedi banka çalışanları düşünün yaptığı şeyi yani. Görümce böyle kafasına göre bakıp üçüncü kişilerle paylaşırsa etik kuralları hiçe saymış demektir, şikayet ederseniz ciddi ceza alır. Borçsuz insan mı kaldı allahaşkına ayrıca sizin yaptığınız aile planlaması görümcenizi ilgilendirmez. Ondan önce zaten siz düşünmüşsünüzdür borcunuzu harcınızı.

Kimseden para istememişsiniz para beklentiniz yok görümce ne karışır senin yapacağın çocuğa senin gelirine senin borcuna! Haddini bilsin! Ona "çok borç var bir de çocuk geliyor nasıl olacak bilmem" vs gibi dert yanmadığınızı farz ediyorum.

Bir de gitmiş iş yetkisiyle senin özelini didiklemiş! Ona o yetkiyi gelininin kaynının maddi durumuna bakmak için vermediler! Hakkaten şikayet edilesiymiş! Terbiyesiz!

Ben annemin kredi kartını internet alışverişine açtıracaktım, annem uğraşmasın diye ben aradım, annem gibi tanıttım kendimi "ses yaş uyumsuzluğu nedeniyle talep ettiğiniz işlemi gerçekleştiremiyorum lütfen şahsın kendisi arasın " dedi

Bu da kalkmış dedikodu sofralarına meze etmiş gelinin borcunu gelirini!

benim tc kimlik numaramla banka calisani olarak borcuma bakıp bu ortama çocuk getirilmez gibi yorum yapması doğru mu ayrıca bebeği bildiği halde bırakın beni abisini arayıp tebrik etmedi

bu görümceler size ne etti gardaşım? Biri cami avlusuna koyuyor biri evladı olsa sevmiyor. Hamilesiniz fazla kınamayın başınıza gelir

Daha napabilir ki zaten :) Yukarida şekil A

Evet tc kimlik numaranla bankalara olan tüm borcunu görebilir. Ne kadar düzenli ödüyosun geciktirmişmisin vs hepsini... Ama bunu başkasıyla paylaşması iş ahlakına ve kurallara kesinlikle aykırı. Görümcen aşırı kıskanç ve gereksizmiş. Ne istiyolar bebeği aldıırmanuzımı? Valla o görümceye haddini bildir. Bide yemeyip içmeyip anasına yetiştirmiş sinsi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…