Evlat olsan sevilmessin görümce

Birdaha heaaplarımıza bakarsan şikayet ederim seni de vallah da billaha da terbiyesiz bir görümcen barmış ne diye özelinizi kurcalıyor ki

Kimsenin borcu kimseyi ilgilendirmez ekmeğini aşını o vermiyor sonuçta bakacak olan sensin kime ne banka çalışanıymis terbiyesizligin daniskası, pislik resmen yaptığı ..

Son düzenleme:
Millet açık dötüne bile sürü gibi çocuk yapıyor da siz niye yapamayacaksınız?
Bunu yapan görümce aile planlama bakanı falan mı?
Allah herkese yeterli olgunluk ve kendi işine bakmayı nasip etsin

Tavri hos olmamis. Bebek bereketiyle gelir derler..

bu görümceler size ne etti gardaşım? Biri cami avlusuna koyuyor biri evladı olsa sevmiyor. Hamilesiniz fazla kınamayın başınıza gelir

Bende 4 aylik yeni görümceyim bu yazilanlari görünce töbeler olsun yarabbimm bixim gelin de böle seyler diyomuki diye icime yer etti valla

Çocuk rizkiyla gelir. Siz hic kafaya takıp üzülmeyin. Esiniz muhattap olsun kardeşiyle de. Sonra siz kötü olursunuz.

Borcunuz sizi ilgilendirir. Yaptığının suç olmasını geçtim terbiyesizlik. Neden haddini bildirmediniz?

Ha bu görümceler nereye gitsin , yakında görümceler yardımlaşma ve dayanışma derneği kuracaklar
Niye sizi takip etmiş, arkanızdan borcunuza bakmış. Çok ayıp o kısmı yani açık mı arıyor, tebrik etmemesiine bir şey diyemem. Belki dusunememistir. Ama diğer konuda çok haklısınız kizmakta.

Görümcenizin yaptığı şey etik değil, hatta belki suç sayılıp cezası bile olabilir. Kimse mesleğini ve yetkilerini kendi kişisel merakları için kullanamaz. Siz görümcenize bunları aynen söyleyip bankasına şikayet etmekle ve hatta suç duyurusunda bulunabileceğinizle ilgili tehdit edin. Bakın bakalım o zaman tek kelime daha edebiliyor mu. Ayıp yahu elalemin kimlik numarasını ele geçirip özel hesaplarına girmek. Görümceniz bu konuda iyi bir ayar çekilmeyi hak etmiş.

Bence bi kaç gündür açılan görümce konuları içerisinde en normal,en düzgün,hamileyim ama yaa diye sacmalanmamis,abartinin dibine vurulmamis ve haklı bir gorumce konusu.

Ben gorumceyi fesat buldum.

Aynen ben de.
Şuraya açılan 20 tane kv, görümce, elti konusundan 1 tane haklı yere dert görüyorum. "Hamileyim, beni kıskanıyollaa" kezbanlığından fenalık gelmişti. Bu arkadaşın derdi ciddi. Ve görümcesi gerçekten fena. Öyle kıskanma mıskanma değil, başka türden bir fenalık.

Kimlikk numarani nerden biliyorllar borclarina neden bakiyolar onlara ne ben anlamadim kendj annemle babam bile bilmez numarami

Yuh diyorum artik. Deli galiba. Selami sabahi kes bu kadindan. Belli hinlik peşinde surekli.

Bence bu görevi kötüye kullanmaktır.
Geçenler de aynı şey bana yapıldı . Bambaşka bir konu ile ilgili muhtar tarafından, (boşandığımı söylemiş herkese).
Sizinle bimer ilgilensin sesim sadece şimdi eşini göndermiş yalvarıyorlar .

Öyle bakabılıyorlarmı yahu ?
Cat dıye cok sacma.
Ama gırtlağa kadar borcunuz var ıse bebek evet sızı zorlayacaktır ama allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın. Analar tahtını kuracak bebeler bahtını kuracak derler ya

görümcenizin yaptığı yasa dışı , görevini kötüye kullanıyor ,herhangi bir talep olmadığı halde bir banka müşterisinin hesabına giriyor ben olsam şikayet ederim.

Borçluyken bebek dünyaya getirilmez diye bir kural olsaydı nüfusumuz tükenir giderdi herhalde. Bu devirde borçsuz insan mı kaldı yav? Hem boş beleş şeyler için borç yapmamışsınız sonuçta, ev kredisi diyorsunuz.
Görümceniz çok gereksiz laf etmiş bence.

Kimlikk numarani nerden biliyorllar borclarina neden bakiyolar onlara ne ben anlamadim kendj annemle babam bile bilmez numarami

bankacıymış ya bulur . bazı meslek gruplarında bu bilgilere ulaşmak zor değil. burdaki sorun mesleğini kötüye kullanmak işte.

Yemin ediyorum derdiniz yok. Yahu ne derse desin ne önemi var? Evinizin dışında yaşayan bir insan neticede. Yav he he deyip gecemiyor musunuz? Görümce öyle dedi diye çocuk alnında hisse senedi lekesiyle mı doğacak? Ya da aldıracak mısınız çocuğu ? Size ve hayatınıza nasıl bir etkisi var görümce yorumunun?

Uç görümcem bir eltim var. Hayatima direkt müdahale etmedikleri sürece yorumlarını popomla dinliyorum. Kafam güzel oh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…