- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Asivemavi34
-
Tavri hos olmamis. Bebek bereketiyle gelir derler..Arkadaşlar merhaba,
2.5 senelik evliyim 6 haftalik çok yeni hamileyim.
Hamile olduğumu 2 hafta kadar söylemedim kayinvalidemlere. Geçen hafta cuma günü eşimle ultrason fotoğrafını gösterdik baya sevindiler herkes iyi dileklerle bulundu saolsunlar. Buraya kadar sorun yok..
Sorun şu dün kayinvalidem geldi ve gorumcemin benim tc kimlik numaramdan borçlarımı baktığını çok borcumuz olduğunu bu borçları kapatabilir miyiz diye ağzımı aradı eşim sinirlendi kimsenin borcu kimseyi ilgilendirmez bizim borcumuza niye bakıyor şeklinde tepki verdi haklı olarak. Eşimde bende çalışıyoruz ev kredi borcumuz var bu hayat pahaliliginda nasıl geçiniliyorsa öyle geçiriyoruz ne çok lüks ne de çok kötü kendi yagimizda kavruluyoruz şükürler olsun
Görümcemin tuzu kuru eşi yaklaşık 10 binlira maaş alıyor kendisi de çalışıyor
Sorum şu arkadaşlar benim tc kimlik numaramla banka calisani olarak borcuma bakıp bu ortama çocuk getirilmez gibi yorum yapması doğru mu ayrıca bebeği bildiği halde bırakın beni abisini arayıp tebrik etmedi .
Yorumlarınızı bekliyorum.
bu görümceler size ne etti gardaşım? Biri cami avlusuna koyuyor biri evladı olsa sevmiyor. Hamilesiniz fazla kınamayın başınıza gelir
Bende 4 aylik yeni görümceyim bu yazilanlari görünce töbeler olsun yarabbimm bixim gelin de böle seyler diyomuki diye icime yer etti vallaSitemlerinizde haklısınız.
Ama sanırım moda oldu.
Evlat olsan cami avlusuna bırakılacak gorumce başlığından saora evlat olsa sevilmeyen gorumce geldi.
Bundan sonraki evlat olsan .............. gorumce başlığını merak ediyorum.
Bence bi kaç gündür açılan görümce konuları içerisinde en normal,en düzgün,hamileyim ama yaa diye sacmalanmamis,abartinin dibine vurulmamis ve haklı bir gorumce konusu.
Ben gorumceyi fesat buldum.
Kimlikk numarani nerden biliyorllar borclarina neden bakiyolar onlara ne ben anlamadim kendj annemle babam bile bilmez numaramiArkadaşlar merhaba,
Hamile olduğumu 2 hafta kadar söylemedim kayinvalidemlere. Geçen hafta cuma günü eşimle ultrason fotoğrafını gösterdik baya sevindiler herkes iyi dileklerle bulundu saolsunlar. Buraya kadar sorun yok..
Sorun şu dün kayinvalidem geldi ve gorumcemin benim tc kimlik numaramdan borçlarımı baktığını çok borcumuz olduğunu bu borçları kapatabilir miyiz diye ağzımı aradı eşim sinirlendi kimsenin borcu kimseyi ilgilendirmez bizim borcumuza niye bakıyor şeklinde tepki verdi haklı olarak. Eşimde bende çalışıyoruz ev kredi borcumuz var bu hayat pahaliliginda nasıl geçiniliyorsa öyle geçiriyoruz ne çok lüks ne de çok kötü kendi yagimizda kavruluyoruz şükürler olsun
Sorum şu arkadaşlar benim tc kimlik numaramla banka calisani olarak borcuma bakıp bu ortama çocuk getirilmez gibi yorum yapması doğru mu ayrıca bebeği bildiği halde bırakın beni abisini arayıp tebrik etmedi .
Yuh diyorum artik. Deli galiba. Selami sabahi kes bu kadindan. Belli hinlik peşinde surekli.Bende böyle düşünüyorum.. sonuçta ben herşeyi göze alarak evlat sahibi olmaya karar verdim başlığı sadece bu konu bazlı yazmadım söylediğim gün ve sonrası hep hayatımda sorun teşkil ettigi için yazdim.
İş haddi fes durumunu biliyorum keza ben de bankacıiyim,yaptığı çok büyük bir suç daha önce de ÖSS puanına bakmıştı kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama en azından saygı duymak zorunda ailecek şayet
görümcenizin yaptığı yasa dışı , görevini kötüye kullanıyor ,herhangi bir talep olmadığı halde bir banka müşterisinin hesabına giriyor ben olsam şikayet ederim.Arkadaşlar merhaba,
Kimlikk numarani nerden biliyorllar borclarina neden bakiyolar onlara ne ben anlamadim kendj annemle babam bile bilmez numarami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?