Evlat olsan sevilmessin görümce

Bende 4 aylik yeni görümceyim bu yazilanlari görünce töbeler olsun yarabbimm bixim gelin de böle seyler diyomuki diye icime yer etti valla
Bende gorumceyım ama bazı gorumceler kotu lafı hakedıyor vallahı
Gorumce olunca gelın tapulu malı gıbı davranan supersoniklerde var

Ben olsam bimere şikayet ederdim. Sizin tc kimliğinizle borcunuza bakabilmesi için yasal izniniz olmalı. Ha diyince tc kimlik numarasıyla iş yapamaz öyle. Kadının yaptığı resmen görevi kötüye kullanmak. Ayrıca kimler kimler çocuk sahibi olup büyütüyor o çocukları. Siz niye borçlarınızla çocuk büyütemeyecekmişsiniz ki? Herkesin parası kendine, paran kadar harcarsın. Gidip marka almazsın da daha ucuz yollu şeyler bakarsın, bir şekilde idare edersin. Bir de anladığım kadarıyla durumunuz da kötü değil, orta hallisiniz. Kendinizce mal mülk sahibi olan,bunun borçlarını ödeyen bir ailesiniz. Keşke herkes böyle olsa.

Hayret bişey...
bunu yapmasının tek bir sebebi olabilir Kayınvalide ye veya ona yük olduğunuzu veya olabileceğinizi düşünmesidir diye düşünüyorum.
Yoksa ne diye borçların takibine girsin. Hep derim parayı veren düdüğü çalar... yoksa durup dururken böyle bişey yapma gereksinimi duymazlar...

Bebeğiniz hayırlı olsun,
Merak edip soruşturmuşsun görümce bari çaktırma demi?
En azında sinsi değil, tebrik olayına da takılmayın, samimiyetsizde davranmamış.
Doğru davranış değil ama içindeki dışında da aynı olmasını beğendim.
Görümcemin bebişleri oldu, ilk kızı 5 yaşında, onlar hastane de iken kuzenler oynasın diye eve getirdik, Benim ek işerim vardı, dayısı ilgilendi çocuklarla, ilk araba da karşılaştığımız da kime benziyor, sana mı benziyor diye sohbette de ettik.
Geç bir vakitte de çocuk annesi aramasın diye pek lafını etmedik kardeşlerinin.
Bu küçük hanım, dayısına, bana (ki ismimle hitap etmiş), kızıma küsmüş, neymiş efendim, biz hayırlı olsun dememişiz.
Evlerine gidince, saat başı "hayırlı olsun kardeşlerin" dedik küçük hanıma.
Beş yaşında da olsa hanımefendi, aynı görümcem falla yaa, biz ne düşünüyoruz, küçük hanım neye tripleniyor, görümcem gibi laf edecek yer arıyor.

Görümce, görümce değil dedektif mübarek. Yahu insanların aklına neleri araştırmak geliyor, 40 yıl düşünsem abiminin ya da eşinin borcuna bakmak aklıma gelmez, kaldı ki ahlak dışı bana göre.

Bu olayı yutma. Cok cirkin bir sey yaptigi ve ayrıca suc. Muhakkak yuzyuze geldiginizde " ilk olarak tebrik bile etmeden once bizim.borclarimizi arastirmandaki amac neydi? " diyebilirsin. Varsın o düşünsün ne cevap verecegini

Benim bu zamana kadar kendisiyle çok fazla diyaloğum yok ya işi düşerse arar öncesinde de azarlamak için arıyordu çok hakaretler etti çok huzursuzluklar yol açtı düğün nisan zamanında ve evlilik yollarımızın birkaç ayinda.. birbirimizden haz etmiyoruz kabul o da farkında bende bazen varlığını bile unutuyorum farklı şehirlerdeyz ama beni değilde abisini duymalıyız diye dusunuyorum

Görümceniz kendine borçları dert ettiyse ödesin bari.Allah Allah ona neymiş ki acaba?
Birde marifetmiş gibi baktığını söylemesi çok itici.

Görümcenizin çocuğu var mı ? Kıskanıyor sizi sanırım. Ayrıca yaptığı çok büyük terbiyesizlik. ama bırakın eşiniz versin ağzının payını

vallahi ben olsam evimden bir güzel kovardım. kocam da onlarla bir olup gitmek isterse hayır demezdim. senin tc no nu nasıl kullanır ???? sana sormadan senin rızan olmadan hemde ????
ayıp dolandırıcı gibi ne ayıp şeyler bunlar... dava acsan yeridir.

Suc bu ya git sikayet et bankasina yada gorusme. Ozel hayatima nasil mudahale edersiniz? Cok sinirlendim. Basima gelse buyuk olay cikartirdim.

Ama eminim annesi gorumceni seviyordur. Baslik guzel olmamis.

Vallahi allah var başlığı okuyunca sırf görümce diye ufat tefek bişeylere takılan gelin konusu okuyacağımı sandım, ön yargım için peşinen özür dilerim.

Çok çok büyük bir haddini bilmezlik yapmış, ayrıca evet yaptığı suç.

Bebeğin kendi rızkıyla gelir canım benim ayrıca bu devirde borçlu olmayan mı var yani? Borcu olanlar çocuk sahibi olamaz mı yani? Tuhaf bi görümcen var neden sizin çocuk sahibi olmanızı istemiyor anlamadım Allah akıl fikir versin. Boşver sen takma kafana keyfine bak böyle saçma insanlar yüzünden kendini üzme hayat güzel

Yaptığı çok çirkin...TC kimlik numaranızı izinsiz kullanarak özel hayatınıza müdahale etmiş...dava açsanız kazanırsınız...

görümcem olsaydı ve tc numaramdan borçlarımı sorgulasaydı vay haline!
banka kapısına dayanmadığı sürece kimse kimsenin borcunun bekçisi olamaz.
herkesin borcu kendine.
ha sizi düşünüyorsa borç var bebeğinde masrafı çok olur gibisine, yardım edecekse sağ olsun ama mana bulacaksa geri dursun bir zahmet!

Kızlar inanın bu yaptıklarının yanında çok masum şuan bebeğime odaklandım daha kalp atışlarını duyamadım yavrumun allah herkesin kalbine göre versin.. kendi çocuğu yok aşılama yaptırmış tutmamis bunu da bugun bir akrabasindan ogrendim.benden 1 sene önce evlendi ondan böyle tepkiler veriyor diye düşünüyorum belki allah ona da anne olmayı nasip etsin en yakın zamanda inanın çocuğu olduğunu öğrenseydim onun gibi davranmazdim. Herşeyi bir kenara bırakıp tebrik ederdim allah analı babalı büyütsün derdim allah kucağına almayı nasip etsin derdim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…