- Konu Sahibi Asivemavi34
-
Bende gorumceyım ama bazı gorumceler kotu lafı hakedıyor vallahıBende 4 aylik yeni görümceyim bu yazilanlari görünce töbeler olsun yarabbimm bixim gelin de böle seyler diyomuki diye icime yer etti valla
vallahi ben olsam evimden bir güzel kovardım. kocam da onlarla bir olup gitmek isterse hayır demezdim. senin tc no nu nasıl kullanır ???? sana sormadan senin rızan olmadan hemde ????Arkadaşlar merhaba,
2.5 senelik evliyim 6 haftalik çok yeni hamileyim.
Hamile olduğumu 2 hafta kadar söylemedim kayinvalidemlere. Geçen hafta cuma günü eşimle ultrason fotoğrafını gösterdik baya sevindiler herkes iyi dileklerle bulundu saolsunlar. Buraya kadar sorun yok..
Sorun şu dün kayinvalidem geldi ve gorumcemin benim tc kimlik numaramdan borçlarımı baktığını çok borcumuz olduğunu bu borçları kapatabilir miyiz diye ağzımı aradı eşim sinirlendi kimsenin borcu kimseyi ilgilendirmez bizim borcumuza niye bakıyor şeklinde tepki verdi haklı olarak. Eşimde bende çalışıyoruz ev kredi borcumuz var bu hayat pahaliliginda nasıl geçiniliyorsa öyle geçiriyoruz ne çok lüks ne de çok kötü kendi yagimizda kavruluyoruz şükürler olsun
Görümcemin tuzu kuru eşi yaklaşık 10 binlira maaş alıyor kendisi de çalışıyor
Sorum şu arkadaşlar benim tc kimlik numaramla banka calisani olarak borcuma bakıp bu ortama çocuk getirilmez gibi yorum yapması doğru mu ayrıca bebeği bildiği halde bırakın beni abisini arayıp tebrik etmedi .
Yorumlarınızı bekliyorum.
O zaman sikayet edilmelibankacıymış ya bulur . bazı meslek gruplarında bu bilgilere ulaşmak zor değil. burdaki sorun mesleğini kötüye kullanmak işte.
Bebeğin kendi rızkıyla gelir canım benim ayrıca bu devirde borçlu olmayan mı var yani? Borcu olanlar çocuk sahibi olamaz mı yani? Tuhaf bi görümcen var neden sizin çocuk sahibi olmanızı istemiyor anlamadım Allah akıl fikir versin. Boşver sen takma kafana keyfine bak böyle saçma insanlar yüzünden kendini üzme hayat güzelArkadaşlar merhaba,
2.5 senelik evliyim 6 haftalik çok yeni hamileyim.
Hamile olduğumu 2 hafta kadar söylemedim kayinvalidemlere. Geçen hafta cuma günü eşimle ultrason fotoğrafını gösterdik baya sevindiler herkes iyi dileklerle bulundu saolsunlar. Buraya kadar sorun yok..
Sorun şu dün kayinvalidem geldi ve gorumcemin benim tc kimlik numaramdan borçlarımı baktığını çok borcumuz olduğunu bu borçları kapatabilir miyiz diye ağzımı aradı eşim sinirlendi kimsenin borcu kimseyi ilgilendirmez bizim borcumuza niye bakıyor şeklinde tepki verdi haklı olarak. Eşimde bende çalışıyoruz ev kredi borcumuz var bu hayat pahaliliginda nasıl geçiniliyorsa öyle geçiriyoruz ne çok lüks ne de çok kötü kendi yagimizda kavruluyoruz şükürler olsun
Görümcemin tuzu kuru eşi yaklaşık 10 binlira maaş alıyor kendisi de çalışıyor
Sorum şu arkadaşlar benim tc kimlik numaramla banka calisani olarak borcuma bakıp bu ortama çocuk getirilmez gibi yorum yapması doğru mu ayrıca bebeği bildiği halde bırakın beni abisini arayıp tebrik etmedi .
Yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?