Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

inşaallah canım o günde gelecek merak etme.ayy bilirim benim ablam daha şimdiden ay ben neler alırım yeğenime diyo dün akşam telefonda.bende yeğenimde mesene diğeri gücenir dedim gülüştük.Rabbim hepimize o günleri yaşatsın canım.yeryüzünde ne kadar evlat hasreti çeken varsa rabbim nasip etsin inş

canım keşke yardımcı olabilsem ama bu konuda hiç bir bilgim yok.bilen arkadaşlar mutlaka yardım edecektir.Allah işini rast getirsin,yar ve yardımcın olsun.

merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.

hosgeldin canim aramiza sanirim daha yeni uye oldun

canim benim bu konu hakkinda bir bilgim yok ama bilenler olur ve yardimci olurlar insallah

Ne kadar güzel şeyler yazmışsın canım okudukça rahatladım Allah razı olsun

7 günü değil 9 ayı hamile geçireceksin inşallah canım.Olumsuz düşünmek yok stres yapmak yok herşey istediğin gibi olsun inşallah canım

kızlarrr nasılsınızzz?

Bizler iyiyiz hamdolsun siz nasılsınız canım

Benimde malesef bir bilgim yok canım bilen çıkar inşallah

oturdum kaldim yine bilgisayar basinda biraz gideyim bulasiklarimi makinaya dizeyim geleyim burda berbat bir hava var canim ulkemin mis gibi havasini icinize cekin bizim icin disarisi buz

amanın muz kadar yer onu teyzesi yer.çek canım çek bende geliyorum zaten inşşşşşşşşşşşşşşş.
bize de bırak bencil şey
kız bak ikiz annesi olcan sen
doğsunlar da sapıcakla diğerine biz de alırız biz de teyzeyiz
canım o ilacın mutlaka amuadili olur.
eczaneye git bunun muadili var mı de.
neden toplatılmış o ilaç ayrıca??
merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.

hoşgeldin canım

çok şükür doydun dedim mutfağı indirdi bu mideye....

çok şükür doydun dedim mutfağı indirdi bu mideye....

canım sorma ya
eşim gece geç geldi kahvaltıyı o yüzden geç yaptık bi de neti aldı aldı eline bırakmadı bana
sanırım idrar yollarımda sorun var
geçmişti bu sorun ama bugün de kötü oldum.
istemeye istemeye yarım antibiyotik yuttum
şimdiden iyi geldi.
seyyyyan dün merak ettim seni dk da kalmadı arayamadım.

benim kullandığım marka üretilmiyomuş artık biraz önce internetten satış yapan firmayı aradım öle dedi ama onun yerine aynı özellikte başka marka gng dhea varmış onu getittircem bütün içeriği aynıymış buldum sonunda çok şükür.:)

evet canım içeri aynı sadece etiketi farklı oluyo
bulmana sevindim.
senin tedavi önüzdeki ay. tüp bebek miydi.
bu arada ne kadarlık evlisin canım, ne zamandır bebek bekliyosunuz?
özel olmazsa yaşın kaç çalışıyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…