Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

===== ey iman edenler allahı çokça anın,gündeminizden hiç çıkarmayın
===== ve sabah akşam onun şanını yüceltin
===== o allah ki sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmet etmekte
===== melekleride size bağışlanma dilemekte.işlerinizin düzgün gitmesi için dua etmektedirler

ozne hayat==3tane okudu
redhairredgırl==2 tane okudu
aruna==3 tane okudu
bahar27==5tane okudu

antikdeniz==3ane okuyacak
topeguk==3tane okuyack
tandora==3tane okudu
sardunya==3 tane okudu

antisocial==3 tane okUYACAK
seminay84==3 tane okudu
orlic==8tane okudu
burcu81==3 tane okudu

ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==2 tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak,
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=3tane okudu
yandev==2tane okudu
melek04==2 tane okudu

umutluu===2 tane okuyacak
esmacvs==2tane okudu
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2 tane okudu
cemrem29==2tane okuyacak
41zzeynep==2 tane okudu
fiyonk makarna==2 tane okuyacak
angrybird==2 tane okuyacak

ayet el kursi listemiz

melek04==50 tane okudu
yaseminseza==50 tane okudu

ayse035==200 tane okuyacak
orlıc== 200 tane okudu
hayalot==50 tane okudu
yandev== 100 tane okudu
özlemlk==50 tane okudu,
esmacvs==100 tane okudu

perlanore arkadaşımız okuyamayacak cıkardım liste harici 5 yasinimiz eksık okuyabilenler alırlarsa sevınırız
geçmiş olsun perlanorecım inş. hiç bi sorunla karşılaşmazsınız dualarımız senınle

bazen listelerde hatalar yapabiliyoruz tekrar yoruyoruz sizleri kus bakmayın.
bugun yakın bi ark. mesajına uyandım "suyum geldı dua et" diye o kadar mutlu oldumkı inşallah hepimiz bu günleri göreceğiz , inşallah dogumlarımıza dualar yollayacagız
HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZE
RABBİM BU GÜNÜ LAYIKIYLA YAŞAMAYI NASİP ERSİN İNŞ.

bende yenı katıldım aranıza ayetel kürsi alabılırım bende allah hepımıze nasıp eder inşallah

Canim benim hayırlısı inşallah satılıyor herhalde tam bilmiyom ama saga sola sor bilen vardır bu otu mutlaka yap

canım hoşgeldin kendinden bahseder misin

hoşbulduk canım 26 yaşındayım pko luyum bu ay bı çok ilaç tedavisi başladı bebegim olsun istiyorum:) hep takip ettım burayı herkes benım gıbı inşşallah allah isteyen herkese nasıp etsın.

canım hoşgeldin kendinden bahseder misin

hoşbulduk canım 26 yaşındayım pko luyum bu ay bı çok ilaç tedavisi başladı bebegim olsun istiyorum:) hep takip ettım burayı herkes benım gıbı inşşallah allah isteyen herkese nasıp etsın.

ilk gebelıgım sogan kürü sayesinde gebe kaldım kullandıgım 2. ay kaldım hemde ama 1. ayda düşükle sonuclandı
pkodanmı soganın rahim duvarını inceltmesindenmı bilemem

canım rabbim en yakın zaman da nasip etsin cümle nerde arayan varsa inş..
Yasini şerifte okumak ister misin

canım yasın türkçede oluyo yazmışsın onu türkçe okuya bılırım olur bu aralar evdeyım ayetel kürsi yasın ne kadar almam gerekıyosa farketmez:)

canım yasın türkçede oluyo yazmışsın onu türkçe okuya bılırım olur bu aralar evdeyım ayetel kürsi yasın ne kadar almam gerekıyosa farketmez:)

evet canım turkçede okunuyocanım bizim bu haftaki listemiz eepey eksik kaldı yeni listemizi olusturana kadar yardım etmek ister misn okuyabilecegn kadar

evet canım turkçede okunuyocanım bizim bu haftaki listemiz eepey eksik kaldı yeni listemizi olusturana kadar yardım etmek ister misn okuyabilecegn kadar

tabı canım yardım ederım seve seve:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…