Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tamam canım yeni liste yi de pazar günü yayınlayacağı inş..allah sendeen razı olsun canım inş.en yakın zamanda bebeğine kavusursun

inş canım hepımız kavuşuruz bebgımızze pazar gününe kadar biter allahın izniyle :))

kızlar ilk defa duydum rahim duvarını incelttiğini
soğan için allah sanki soğanı kadının rahmi için yaratmıştır derler

Canim valla ben hep büyüklerden öyle duydum benim yapmadığım şey kalmadı soğanın kiste iyi geldigini ama bebegin tutunmasını engellediğini ve incelttigini söyleyip bana kimse bırakmadı ben incir kurunun daha iyi olduğunu düşünüyorum mantıkla düşünsende sogan kuru hep zayıflatsın diye kullanılıyor zaten insanı zayıflatan bir kürden nasıl bebis olabilirki tabi bu benim düşüncem sizinle paylaşmak isdetim siz inanki hepinizin hamile kalmasını istiyorum ne olur güzel bı araştırın hepimizin hakkında hayırlısı canim

Bahsettiğin ottan bulurum inş

Canim ben sana toplatirim bulamazsan hele bide hamamda yapsan onu sen bilirsin karabaglar çıkarken Ali baba hamami ben ordayken bı gün orda çalışan bı bayan baskasında yapmıştı orda merak edip sormuştum kadın herkes geliyo buraya onlara yapıyorum dedi cok sifali bir ot demişti valla çevremde cok var öyle onu yapıya hamile kalan

canım ben soğan kürü yapmadım sadece incir ve havuç kürü yaparken hafta da 3 4 defa soğanı sumaklayıp yedim...şükür kilo problemim yok şimdilik ..bize dua et

allah allah canım ne güzel bi otmuş... Ben izmire gellin geldim 1 senelik evliyim belli, yerleri biliyorum ..

Ayşecim ben 3 yasin 50 ayetel kürsüyü okudum.Allah kabul etsin rabbim arkadaşların gönlünün muradını versin inşallah. Ayşecim bu aralar ben çok yoğunum yeni başlayacak listede bana 50 ayetel kürsü 1 tane yasin yazarmısın? işler rahatlayınca ben haber veririm çokğalymak için.

ilk gebelıgım sogan kürü sayesinde gebe kaldım kullandıgım 2. ay kaldım hemde ama 1. ayda düşükle sonuclandı
pkodanmı soganın rahim duvarını inceltmesindenmı bilemem

ayy canımm ben soğan kürü kullandımm düşüğe sebep olabileceğini hiç bilmiyordumm ben gecen ayda yaptımm bak şimdi telaşa düştümmmm bennn (benimde bi düşüğüm var 8 haftalıkken düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…