Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin cnm.. herzaman dualarımdasınız cnm

sağol canım benimmmmm

bölgesel kilom var tatlım yaaa...şimdi bir ampül düşün..biraz saç kaş göz falan ekle....işte o benim canım üst 38 alt 42 beden ne giysem arkada o çıkıntı bariz belli oluyor

hehehe bende aynıyım bendeee şu basen ve kalçayı yok edemiyorum geçen gün ölçtük bacak ölçülerim eşiminkiyle aynı ki eşim body yaptı zamanında onunkiler sırf kas ancak benimkiler yağ kütlesiiii

evet erimiyor o toto bir türlü yaaa...kutupta buzullar eridi bizim yağlar erimiyor cık.. birde bizim ofiste tek bayan benim o totoyu nasıl kapatacağımı şaşırıyorum eşimle aynı ortamda çalışıyoruz bu yüzden çok çıngar çıktı bizde

şimdi netten bi sürü video indirdim bi de pilates seti sipariş verdim hani hamiş olursam pilates uygun bir spor olur diye
bakalım ne kadar dayanabileceğim
hadi yaa çok zor bir durum olsa gerek bana evde yetiyor eşim bi de işyerinde çok sıkıntı yaşardık herhalde
O da bildiği için patronu teklif ettiği halde beni aldırmadı işyerine

ohhhh götürmüşsündür canım benimmmm gerçi o gün heyecandan tadına bakabildin mi merak ediyorum
duymuştum ününü iskilip dolmasının canımmmm
canım her düğünde yapılır düğünümdede yedim en torpillisinden
ankarada var bildiğim kadarıyla iskilip dolmacısı sen nerde oturuyosun nerden duydun
Maşallah kayınvalidene..leblebicimisin kız seneşim pek methetti bir ara kampa gitmişlerdi çoruma

bölgesel kilom var tatlım yaaa...şimdi bir ampül düşün..biraz saç kaş göz falan ekle....işte o benim canım üst 38 alt 42 beden ne giysem arkada o çıkıntı bariz belli oluyor

aman eslemliva duymasın yazık o hala kendi leblebilerinin meşhur olduğunu söylüyo

benimde göbek ortalama 4-4,5 aylık hamile göbüşü gibi bi ara 74 oldum o zaman daha kötüydüm yerler kurusa başlayacam yürüyüşe ama kuruyamadı bi

10 a kadar sayıyorum geldin geldin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

islemeler guzelmis,Valla sana masallah nasil yetisiyorsun herseye,bazen anlayamiyorum,,ben ise basladim kizlar bugun,ben tup bebekten snra hayatimi bayagi bi degistirdim haa,soyle dusundumde...iyi oldu ama,bide ehliyetimi alsam
ne işte çalışıyosun canım:)
hayırlı ugurlu olsun :)
muhaat hatlar karismis sana cevap yazmistim.onceki sayfadaki seyyanden alintiya bak arasina yazmisim...test derken diye basliyor
:)
yok canım ben pek sanmıyorum.
sayımız çok az zaten
MErhaba kızlarr
Sevincimi paylaşmak istedim sizlerleeee
Eşimin değerleri çok iyi geldi inşallah bebişlerimiz de gelecek hayırlısıyla
ayyyy çok sevindim canım:):):)
eniştemişz hangi kürleri kullandı???

inşallah canım şenlensin artık bu topik yaa
bu arada biraz önce bizim akvaryumdaki balıklardan biri yavrulamış eşim beni çağırıp gösterdi..Sana mesaj gönderiyor bunlar bak diyor
hihhiiiiihihiiiii çok güldüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…