amin cnm.. herzaman dualarımdasınız cnm
bölgesel kilom var tatlım yaaa...şimdi bir ampül düşün..biraz saç kaş göz falan ekle....işte o benim canımüst 38 alt 42 beden ne giysem arkada o çıkıntı bariz belli oluyor
kimseler yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dafniya canım hayırdır bugun pek iş yapmıyorsun muhappetin bol olsun arkadaşım
papatyadan nilüfere terfi ettim yaşasınnn
sağol canım benimmmmm
hehehe bende aynıyım bendeee şu basen ve kalçayı yok edemiyorum geçen gün ölçtük bacak ölçülerim eşiminkiyle aynı ki eşim body yaptı zamanında onunkiler sırf kas ancak benimkiler yağ kütlesiiii
evet erimiyor o toto bir türlü yaaa...kutupta buzullar eridi bizim yağlar erimiyor cık.. birde bizim ofiste tek bayan benim o totoyu nasıl kapatacağımı şaşırıyorum eşimle aynı ortamda çalışıyoruz bu yüzden çok çıngar çıktı bizde
canım her düğünde yapılır düğünümdede yedim en torpillisindenohhhh götürmüşsündür canım benimmmm gerçi o gün heyecandan tadına bakabildin mi merak ediyorum
duymuştum ününü iskilip dolmasının canımmmm
Maşallah kayınvalidene..leblebicimisin kız seneşim pek methetti bir ara kampa gitmişlerdi çoruma
bölgesel kilom var tatlım yaaa...şimdi bir ampül düşün..biraz saç kaş göz falan ekle....işte o benim canımüst 38 alt 42 beden ne giysem arkada o çıkıntı bariz belli oluyor
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyidir canım sen nasılsın
kızlaar bişey soracam ama utandım
ne işte çalışıyosun canım:)islemeler guzelmis,Valla sana masallah nasil yetisiyorsun herseye,bazen anlayamiyorum,,ben ise basladim kizlar bugun,ben tup bebekten snra hayatimi bayagi bi degistirdim haa,soyle dusundumde...iyi oldu ama,bide ehliyetimi alsam
:)muhaat hatlar karismis sana cevap yazmistim.onceki sayfadaki seyyanden alintiya bak arasina yazmisim...test derken diye basliyor
yok canım ben pek sanmıyorum.iyi geceler kizlaar ben cikiyorum,,yatsiyi kilip yaticam insallah.mart yatsiyi kil yat derdi anam...sabah kalkamiyorum yoksaa....muhat insallah bebek vardir kiz icinde,sendende ne guzel hamile olur ama manken gibi 1.80 lik muhatimiz..haydeeee guzel haber ver bize...eslemde de var bebek galiba, insallah
ayyyy çok sevindim canım:):):)MErhaba kızlarr
Sevincimi paylaşmak istedim sizlerleeee
Eşimin değerleri çok iyi geldi inşallah bebişlerimiz de gelecek hayırlısıyla
hihhiiiiihihiiiii çok güldüm :)inşallah canım şenlensin artık bu topik yaa
bu arada biraz önce bizim akvaryumdaki balıklardan biri yavrulamış eşim beni çağırıp gösterdi..Sana mesaj gönderiyor bunlar bak diyor
Sor canımmmmm ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?