Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

harikasın canımmm düşünceli arkadaşım benimmmmm
hadi inşallah herşey yolunda gider ama gebelikte problem olur mu bilmiyorum gerçi ters hareket etmediğin sürece sorun olacağını düşünmüyorum ama

Kv saolsun adinizla almış:)canim benimkine 10 yıldır teşhis konulamiyor.
Zaten kas karın kaslarim sıkı masaallahi var:)
Canim Kv de kaldım pcyi goturmedim o yüzden cepten girdim :)
Canim Kv bisi Daha getirmiş seyyana yolluycam ondan. Aklıma myomada iyi gelir belki diye geldi.
Gondereyim ben aklına uyarsa kullanirsin.

sağolsun Allah razı olsun inşallah Rabbim onu torunlarıyla sevindirsin
karın kasların iyiyse dayanırsın tatlım inşallah sonucun iyi çıkar biran evvel şifa bulursun
tamam canım ben inanarak kullanıcağım için şifa bulacağıma da inanıyorum
Allah razı olsun inşallah yaptıklarınız önünüze gelsin biran evvel bebişlerini Rabbim sana göndersin amin
canım bu arada müsait olduğun zaman beni çaldır da biraz sohbet edelim

Zaten senin ÖRNEK olman gerekiyor demi
Ben hep canlı çiçek hediye ederim ama size sadece tohum gonderebiliyorum.ama simdiluk:)
Rahatsizligim cok ciddi degildi bi kaç gün öncesine kadar ama vardır bi hikmeti bununda.
Dün esime üzüldüm, hani bizim çocuğumuz olmuyoki dedi
2ay Daha sabret dedim güldü.
Arkadaşlarım insaallah düşüncelerimiz gerçek olursa hepinize bi pkt yolluycam.
Kendim gidip alcam hemi de:)

evet canım örnek olucam ödlek değil eşim halen söylüyor bana ödlek seni diye
canım benim düşünmen yeter Allah razı olsun
sen bu rahatsızlığıda yenersin inşallah daha bebeilerini taşıycaksın koca göbişli olacaksın
eşinde üzülmesin hem bak şekerlerde yeni geldi bir enerji depolayın bakalım
sonrada gelsin bebişler hemde çifter çifter muhatçığım nüfus patlaması olacak inşallah yakında

Haklısın aslında evlat bizim ortak eksiğimiz ama bazen duygusala bağlayıp onuda üzüyoruz işte.İnşallah canım miyom güle güleeeee dersin

canım benim valla bende bakıyorum rahimi ters olanlara...

canım inşallah dr dan güzel sonuçlar alırsın...canım pc yok.biz de burda dergilerden yaptırıyoruz.istersen bakarım fotosunu çekip gönderebilirim... bizim lisede tasarım modelistlik üzerine daha çok..dikim kısmı çok az.sadece dikişi çocuklar öğrensin diye ...

İnşallah canım Rabbim gönlündeki muradı verir inşallahhh

Aminnnnnnnnnnnnn inşallah hepimiz oluruz koca koca göbişlerle dolaşırızzz çifter çifter inşallahhh

Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız?

Ben döndüm nihayet evime,var mı güzel haberler?

Azıcık geçmişi okuyum bakalım,görüşmek üzere :)

evet canım örnek olucam ödlek değil eşim halen söylüyor bana ödlek seni diye
canım benim düşünmen yeter Allah razı olsun
sen bu rahatsızlığıda yenersin inşallah daha bebeilerini taşıycaksın koca göbişli olacaksın
eşinde üzülmesin hem bak şekerlerde yeni geldi bir enerji depolayın bakalım
sonrada gelsin bebişler hemde çifter çifter muhatçığım nüfus patlaması olacak inşallah yakında

Baristik baristik:)canim sen buradan mi alcan. Ona göre not duseyim

Canım buradan mı derken,verdiğim adresi mi kastediyosun?Eğer öyleyse evet,verdiğim adresten,kapıma kadar gelmiyo kargo tel ediyo biz gidip alıyoz Detaylarını bekliyorum canım,çat diye çatlamak üzereyim

embriyonun tutunmasına engel oluyormu ters olması acep bana hafif sola dönük demişti dr

Kızlarrr Antisocial hamile miii,ayy ne kadar çok sevindim yaa,Rabbim hayırla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile

Geçmişten geliyom,Antisocialin yazısını görünce hemen yazıyım dedim,ben geçmişe dönüyom tekrar

Muhatcımm,bekliyorum canım,yarın eşim onu almaya giderken bi iki test daha alsın adamcağız hehe

uzaktan bi tanıdığım var çocuk sahibi olmak istiyor tedavi aşamasında inşallah Allah hayırlısıyla bi evlat nasip eder ona da
aslında çok yakın biri değil ama çok güzel bi anne olacaktır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…