Amin canim insaallah hamilelikte boyle ağrıyı kaldıramaz bebegim. Sorunun bitmesi laxim.
Bu dr beni ikna edemezse.abimin çalıştığı hastaneye gitcem bide. bakalım inlar ne diyecek.
Evet canim şeker.
Nurusima bu ara depresyona girmediği, moralini yuksek tuttuğu icin ödül. Hatta bide 3lu çiçek tohumu:)
Ben yeni rheumatic onlarda ekince aynı kokuyu soluycaz :)
aleyküm selam tatlım ya ben senin şu net paketine sinir olmaya başladım haberin olsun
benim cep telefonumda fazladan 2gb var keşke gönderilseydi sana paket yapardım
inşallah sorun çıkmaz canım yorgunluktandır umarım bel fıtığı çok kötü benim eşimde var devamlı kilitleniyor
ona yardımcıda olamıyorum en az bir hafta kocişim sürünüyor
canım zaten fıtık hamileliğe engel değil bol bol spor yap ve bel ve göbek bölgende kasları geliştir inşallah iyi olursun
şekermi göndericeksin bana çok sevinirim
o şeker nelere iyi gelecek bir bilsençok teşekkür ederim
sağolsun Allah razı olsun inşallah Rabbim onu torunlarıyla sevindirsinKv saolsun adinizla almış:)canim benimkine 10 yıldır teşhis konulamiyor.
Zaten kas karın kaslarim sıkı masaallahi var:)
Canim Kv de kaldım pcyi goturmedim o yüzden cepten girdim :)
Canim Kv bisi Daha getirmiş seyyana yolluycam ondan. Aklıma myomada iyi gelir belki diye geldi.
Gondereyim ben aklına uyarsa kullanirsin.
Nurusima sana şeker gondereyim mi:)
Miyomunu döver belki
evet canım örnek olucam ödlek değil eşim halen söylüyor bana ödlek seni diyeZaten senin ÖRNEK olman gerekiyor demi
Ben hep canlı çiçek hediye ederim ama size sadece tohum gonderebiliyorum.ama simdiluk:)
Rahatsizligim cok ciddi degildi bi kaç gün öncesine kadar ama vardır bi hikmeti bununda.
Dün esime üzüldüm, hani bizim çocuğumuz olmuyoki dedi
2ay Daha sabret dedim güldü.
Arkadaşlarım insaallah düşüncelerimiz gerçek olursa hepinize bi pkt yolluycam.
Kendim gidip alcam hemi de:)
canım ya bizi tanımayan aktar kalmadı doğru söylüyorsun hatta komşularda bir sorunu olunca gelip soruyorlar sen çakma doktorsun bizim içinde varmı söyleyeceklerin diyorlarelhamdülillah kullandıkların şifa olsun inşallah .doktorunda dediği gibi abartmadan kullan birde hiçbir kürü 3 aydan fazla kullanma hem bağışıklık yapar etkisini göstermez hemde artık zarar vermeye başlar.aslında sen benden daha iyi bilirsin 9 senedir lokman hekim olmuşsun anlaşılan.canım sen kendini hiç üzme bendeeşimden dolayı 9 senedir evlatsızım ama inan sorun kimde olursa olsun sıkıntı aynı ikinizde aynı dertten muzdarip oluyorsunuz .kendini boşu boşuna üzme hem bak 2 tanede embriyon varmış RABBİM onlara can versin hayırlı zamanda ve hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsın inşallah.inşallah canım şu miyonlardan kurtulurum olmadık zamanda çıktılar karşıma zaten geçen gün dedim onlara bebeklerimle arama girme diye anlamıştır inşallah benimle bebeklerimin arasından geldiği gibi gider
Sen neleri araştırıyorsun bakem.Bende arada bakıyorum sorunu benimle aynı olan kızlara bakıyrm neler yapmışlar diye şöyle bir baktımda sorun çok olunca her topikte iki satır yazım varmış ağlanacak halime gülüyorum
Selam hanimlar evime geldim:)azkeyifler iyi maaşallah rabbim dahada arttirsin.
az sonra dr ye gitcem mr sonucuna baktircam.
sanırım en kötü ihtimal bel fıtığı. O DA hqmilelige engel değildir insaallah.
piedra model vardır demi sizde. Tunik bulamıyorum dersem inanır mısın. Diktirmeye karar verdim.acaba pc de guzel modellerin varsa paylasir misin
İnşallah canım Rabbim gönlündeki muradı verir inşallahhhZaten senin ÖRNEK olman gerekiyor demi
Ben hep canlı çiçek hediye ederim ama size sadece tohum gonderebiliyorum.ama simdiluk:)
Rahatsizligim cok ciddi degildi bi kaç gün öncesine kadar ama vardır bi hikmeti bununda.
evet canım örnek olucam ödlek değil eşim halen söylüyor bana ödlek seni diye
canım benim düşünmen yeter Allah razı olsun
sen bu rahatsızlığıda yenersin inşallah daha bebeilerini taşıycaksın koca göbişli olacaksın
eşinde üzülmesin hem bak şekerlerde yeni geldi bir enerji depolayın bakalım
sonrada gelsin bebişler hemde çifter çifter muhatçığım nüfus patlaması olacak inşallah yakında
evet canım örnek olucam ödlek değil eşim halen söylüyor bana ödlek seni diyeZaten senin ÖRNEK olman gerekiyor demi
Sanırım barıştık artık dimi
Baristik baristik:)canim sen buradan mi alcan. Ona göre not duseyim
canım benim valla bende bakıyorum rahimi ters olanlara...
canım inşallah dr dan güzel sonuçlar alırsın...canım pc yok.biz de burda dergilerden yaptırıyoruz.istersen bakarım fotosunu çekip gönderebilirim... bizim lisede tasarım modelistlik üzerine daha çok..dikim kısmı çok az.sadece dikişi çocuklar öğrensin diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?