- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
neden umudun olmasın canım şükürle olsun eşinde sperm var sende de yumurta var kim tutar siziinşallah canım inşallah valla ne yalan söyleyeyim benimde hiç umudum yoktu ama düşük yaşayınca bir de geçen haftaki testimizde eşimin değerleri bu kadar çok artınca umudum yeşerdi yeniden Rabbim hepimize nasip etsin inşallah dualarımızı kabul eylesin o zaman senden ilk önce miyomla ilgili arkasından da bebişle ilgili güzel haberler alacağız canım inşallahhhhhhh Rabbim dualarımızı kabul eyleisnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba canım kusura bakmayın asbeloveyla konuşmaya daldım sizlerle selamlaşamadım bileevet canım kas yapılı dokularmış .ahmet marankinin kürümü acaba ben onu görmüştüm ama yapmadım çünkü soğan kürünü sabah akşam kullandım öğleleri ve yatmadan önce siyahüzüm ve kına kına suyunu içtim ,boş olan zamanlarımda da adaçayı içtim .inan artık midemde yemek yiycek yer kalmıyordu önümüzdeki günlerde doktora gidicem eğer küçülme başladıysa ki inşallah üçülmüştür bu seferde civan perçemini kullanırım.peki bu kürü kullanıpta şifa bulan olmuşmu acaba :44::44::44:
merhaba canım kusura bakmayın asbeloveyla konuşmaya daldım sizlerle selamlaşamadım bileevet canım kas yapılı dokularmış .ahmet marankinin kürümü acaba ben onu görmüştüm ama yapmadım çünkü soğan kürünü sabah akşam kullandım öğleleri ve yatmadan önce siyahüzüm ve kına kına suyunu içtim ,boş olan zamanlarımda da adaçayı içtim .inan artık midemde yemek yiycek yer kalmıyordu önümüzdeki günlerde doktora gidicem eğer küçülme başladıysa ki inşallah üçülmüştür bu seferde civan perçemini kullanırım.peki bu kürü kullanıpta şifa bulan olmuşmu acaba :44::44::44:
anladım canım ben bakmıştım aslan pençesi falanda vardı kürün içinde ama işte dediğim gibi hepsini karıştırmak istemedim hem birbirleriyle etkileşime girip yan etkide yapabilirler diye düşündüm.sanada şifa olsun canım eşimde zaten öyle diyor 9 senedir bana ot çöp kaynatıyorsun şimdi kendine cennet annelerin ayağı altındadır derler ya boşuna dememişler diyor.sen anne olmak için çok çabaladın kendimden çok senin için çocuğum olsun istiyorum diyor.Miyom için kullananı tanıdığım yok canım ben başka bir neden dolayı kullanıyorum işe yarıyor dediğin gibi kürlerle besleniyoruz nerdeyse ama napalımEvet ahmet marankinin kürü özellik miyomlar için tavsiye etmiş ameliyatta önce bir dene istersen en azından hormon dengeleyici özelliğindende faydalanmış olursun..tedaviye tüp bebekle devam edecekseniz onun içinde rahmi hazırlamış olursun
amin Allah razı olsun benimde dualarım sizinle inşallah herşey çok güzel olacakinşalllah küçülmüş olacak inşallahhhhh herşey yoluna girecek canım dualarımız seninleeeeee
canım ben lisede giyim öğretmeniyim..Ben perşembeden beri sürekli misafir ağırlıyorum çok yakında taşınacağım o yüzden...Kız senin öğrenciler kaçıncı sınıf branşın ne
canım benim hem güzel hem acı biliyor musun..Ayyy bir mucizeye tanık olacaksınız ne güzelAllah çok merhametli en zor anında küçücük şeyler umut oluyor insana...Ben hayvan tutkunuyum çok kıskandım şimdi seni
özel çapa hastanesinde altay bey diye bir dr. canım tüp bebek konusunda da bilgili erkek infertilitesini çoğu kadın doğumcu bilmiyor ya bu bayağı anlattı bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız diş için gitmiştik o tarafa eşimle girelim bir soralım falan olduk şansa hastası gelmemiş bizi aldılar baktı şansa bırakmayalım işimizi biz çatlatlım yumurtayı dedi bi kaç tane gelişiyor görünce iğne de verdi 2tane bakalım inşallah iyi olacak inşallahhh:18:
nerelere gittinnnnnn(((((((
anladım canım ben bakmıştım aslan pençesi falanda vardı kürün içinde ama işte dediğim gibi hepsini karıştırmak istemedim hem birbirleriyle etkileşime girip yan etkide yapabilirler diye düşündüm.sanada şifa olsun canım eşimde zaten öyle diyor 9 senedir bana ot çöp kaynatıyorsun şimdi kendine cennet annelerin ayağı altındadır derler ya boşuna dememişler diyor.sen anne olmak için çok çabaladın kendimden çok senin için çocuğum olsun istiyorum diyor.
evet canım tüpbebekle bebeğime kavuşucam inşallah embriyolarım donduruldu miyomdan kurtulur kurtulmaz transfer için hastaneme gidicem .demek hormon düzenleyici ve rahmi hazırlayıcı etkiside varmış benim bu kürü yapmam elzem oldu desene
canım benim Rabbim sana senin gibi tertemiz yürekli evlatlar nasip edecekamin Allah razı olsun benimde dualarım sizinle inşallah herşey çok güzel olacak
evet yavruladığını görecem inşallah.benim yapadığımı Allah gözümün önünde bir kuşa nasip etti:.çok duyguluyum çok..canım ben lisede giyim öğretmeniyim..
:
canım benim yaa kıyamam yavrulayacak herhalde ay ne güzel onları büyütürsün sen şimdiiiiii
geldim canım benim.arada başka sitelere de bakıyom..
evet canım aslan pençesi+çoban çantası+hayıtta da var bende 9 yıldır uğraşıyorum aktardaki adam beni tanıyor artık yeni bişeyler gelince söylüyor birde bunu deneyin diyeyıllardır kür yapıyorum bir zararını görmedim..enzim testi yaptırmıştım bir süre önce tertemiz çıktı bu kürlerin kan temizleyici özelliği de var dr turp gibisin dedi bitkisel birşeyler kullanıyorum dedim abartmadan devam et dedi.Ben de eşim için üzülüyorum onun hiçbir sorunu yok benim yüzümden O da mağdur konuyu açınca kızıyor bana...2 tanede benim dond.embriyo var.Umarım ameliyat bile gerek kalmadan kurtulursun şu miyomdan söyle ona işgal etmesin rahmi orası bebişlere rezerve
canım benim Rabbim sana senin gibi tertemiz yürekli evlatlar nasip edecek
evet yavruladığını görecem inşallah.benim yapadığımı Allah gözümün önünde bir kuşa nasip etti:.çok duyguluyum çok..
canım benim hem güzel hem acı biliyor musun..
anladım canım hadi hayırlısı herşeyde bir sebep var.inşallah bunun sonucu çok güzel olur..
siz çapaya mı gittiniz.bende çapadan almıştım raporu altay bey diye bir doktor yoktu kadın infertelite de mi..ben hep kadın doktorlara denk geldim ve hiçbirşey bilmiyorlardı..
canım ya bizi tanımayan aktar kalmadı doğru söylüyorsun hatta komşularda bir sorunu olunca gelip soruyorlar sen çakma doktorsun bizim içinde varmı söyleyeceklerin diyorlarevet canım aslan pençesi+çoban çantası+hayıtta da var bende 9 yıldır uğraşıyorum aktardaki adam beni tanıyor artık yeni bişeyler gelince söylüyor birde bunu deneyin diyeyıllardır kür yapıyorum bir zararını görmedim..enzim testi yaptırmıştım bir süre önce tertemiz çıktı bu kürlerin kan temizleyici özelliği de var dr turp gibisin dedi bitkisel birşeyler kullanıyorum dedim abartmadan devam et dedi.Ben de eşim için üzülüyorum onun hiçbir sorunu yok benim yüzümden O da mağdur konuyu açınca kızıyor bana...2 tanede benim dond.embriyo var.Umarım ameliyat bile gerek kalmadan kurtulursun şu miyomdan söyle ona işgal etmesin rahmi orası bebişlere rezerve
hoşgeldin tatlımmmmmmm hadi git gel hiçbirşey çıkmasın inşallahhhhhhhhSelam hanimlar evime geldim:)azkeyifler iyi maaşallah rabbim dahada arttirsin.
az sonra dr ye gitcem mr sonucuna baktircam.
sanırım en kötü ihtimal bel fıtığı. O DA hqmilelige engel değildir insaallah.
piedra model vardır demi sizde. Tunik bulamıyorum dersem inanır mısın. Diktirmeye karar verdim.acaba pc de guzel modellerin varsa paylasir misin
Nurusima sana şeker gondereyim mi:)
Miyomunu döver belki
Selam hanimlar evime geldim:)azkeyifler iyi maaşallah rabbim dahada arttirsin.
az sonra dr ye gitcem mr sonucuna baktircam.
sanırım en kötü ihtimal bel fıtığı. O DA hqmilelige engel değildir insaallah.
piedra model vardır demi sizde. Tunik bulamıyorum dersem inanır mısın. Diktirmeye karar verdim.acaba pc de guzel modellerin varsa paylasir misin
aleyküm selam tatlım ya ben senin şu net paketine sinir olmaya başladım haberin olsunNurusima sana şeker gondereyim mi:)
Miyomunu döver belki
hoşgeldin tatlımmmmmmm hadi git gel hiçbirşey çıkmasın inşallahhhhhhhh
şeker miiii
şu pozitif enerjine hayranım tatlımmmmm
canım dediğim gibi bol bol spor yap bizim bir tanıdık spor sayesinde ameliyattan kurtulduAmin canim insaallah hamilelikte boyle ağrıyı kaldıramaz bebegim. Sorunun bitmesi laxim.
Bu dr beni ikna edemezse.abimin çalıştığı hastaneye gitcem bide. bakalım inlar ne diyecek.
Evet canim şeker.
Nurusima bu ara depresyona girmediği, moralini yuksek tuttuğu icin ödül. Hatta bide 3lu çiçek tohumu:)
Ben yeni rheumatic onlarda ekince aynı kokuyu soluycaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?