Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bu hafta benim yumurtamın çatlama dönemi ama düşünmek bile mideme kramplar girmesine neden oluyor acaba melisa çayı etkiler mi içsem mi içmesem mi

sa kızlar ben döndüm çok şükür evime ankaraya tatilim güzel geçti bir iki küçük sıkıntı haricinde o sıkıntılarda her ay gelen sıkıntılar he pimizin başına:))) bu günde anne me gidiyorum dua edin kız kardeşimin ufak tefek sıkıntıları var inşaalla hayırlısı olur hakkında..... muhat kv antepe mi gitti insan bi haber şettirmezmi aşkolsun......neyse hepinizi çok seviyorum duacınızım dualarınıza muhtacım aeo bikaç gün sonra uzun uzun görüşmek üzere kaplıcaya gidecek olanlara kozaklıyı şiddetle tavsiye ediyorum...... eslem tevafuk o ki orda da kardeş buldum kendime hem otel sahibi kardeş miş bize:))))))) sen ne yaptın bebeiş geldi mi:? aayyy kafam karıştı kime ne yazacağımı şaşırdım zaten dalgınım şu günlerde kapatıyorum amaa sanki telefon bu çıkıyorum devrik devrik cümleler kurdum .... hepinizi böyle görmek istiyorum geldiğimdeinşaallah....

Hadi ya düşük tehlikesi falan diye okumuştum bi yerde iş yarıyorsa okurum tabisiiiiii

tabi ki kuzummmm pilatese ayağımı burktuğumdan mütevellit ara verdik maalesef

Çatlatma iğnesinden sonrası doğru kullanmamak lazım çatlatma iğnesini oldunmu ki
Geçmiş olsun tatlımm...valla sen azimli çıktın ben bir kaç günde pes etmiştim.

en güzel anne ve anne adyları nasılsınız.ben yaz temizliğine başladım.badana oluyo ev.çooooooooooooook işim var hadi gelin yardıma bakem.kızlar hakkınızı helal edin listeyi yayınlayamadım.şimdi vaktim yok akşama nasipse yayınlıcam.4 kişiye okunacak.4 er yada 5 er yasin düşecek kaba taslak.sizler başlayın ben akşama listeyi yayınlarım inş.hepinizi öpüyoruuuuuuum

Çatlatma iğnesinden sonrası doğru kullanmamak lazım çatlatma iğnesini oldunmu ki
Geçmiş olsun tatlımm...valla sen azimli çıktın ben bir kaç günde pes etmiştim.

yok olmadım gülüm daha 10.günüm bugün o zaman içebilirim yehuuuu akşama bir bardak devireyim
yapcam ama şimdi bu hafta çatlama haftası ya korkuyorum ya bebişim tutunamazsa o yüzden diye sanırım çatlatma iğnesini vurulduktan sonra mola verebilirim
ay nasıl sinir oldum şimdi mali müşavirden mail geldi bu patronun akrabasının şirketi demiştim ya daha verilemedi kurumları bi saate kadar büroda olacakmış mali müşavir beyannameyi vermeden çıkmayalım diye yazmış salak şey ne zannediyor bunlar kendilerini yaaa

kolay gelsin.......

kolay gelsin tatlımmmmm gelem miiiiiii

canım galiba öyle sabahtan beri onu arştırıyorum.benimki arkaya dönük.tam iki büklüm anlayacağın.

Canım ya araştırdıkça habire bişeyler çıkıyor 10 yıl daha çocuk sahibi olamazsak(Allah korusun) araştıra araştıra diplomasız jinekolog olcaz.

Ah be güzelim ne uğraşıyorsun oh iyi iş valla bir de emrivaki yapıyorlar.Madem öyle ek ücret ödesinler iki şirket bir arada Hem sen şimdi sakin ol stres yapma yumoşlar iyi gelişsin.Melisayı catlatma iğnesine kadar kullan canım zaten iğneden 36 saat sonra çatlayacak yumr. o zaman kadar melisanın etkisi kalmaz.Strese çok iyi geliyor bebek gibi uyuyorsun içince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…