canım sıkılıyorrrrrr
çok şükür geldin noldu ya senin canını sıkan şey ne canım
heeeçççççç eve gitmek istiyorum yaaa
ba-bs listesini yapmam lazım ama içimden gelmioooooooo
sen naptın tatlımm
Ben işleri ara verdim canım çay molası yemek yemeyi unutmuşum simit kemiriyorum
bu hafta benim yumurtamın çatlama dönemi ama düşünmek bile mideme kramplar girmesine neden oluyor acaba melisa çayı etkiler mi içsem mi içmesem mi
bende 3gibi yakaladım accık bişey kalmış onu yedim şimdi su tüketiyorummm
Hadi ya düşük tehlikesi falan diye okumuştum bi yerde iş yarıyorsa okurum tabisiiiiiihem doğal östrojen hem de sakinleştirir canım iç yarasın
Diyete devam mı? plates ne alemde kuzu
Hadi ya düşük tehlikesi falan diye okumuştum bi yerde iş yarıyorsa okurum tabisiiiiii
tabi ki kuzummmm pilatese ayağımı burktuğumdan mütevellit ara verdik maalesef
embriyonun tutunmasına engel oluyormu ters olması acep bana hafif sola dönük demişti dr
Çatlatma iğnesinden sonrası doğru kullanmamak lazım çatlatma iğnesini oldunmu ki
Geçmiş olsun tatlımm...valla sen azimli çıktın ben bir kaç günde pes etmiştim.
asbelova ne oldu canın sıkılmasın.sen bu haftanın gerilerden gelip atak yapacak annesi olacaksın inşaaallllaaaahhhh...
en güzel anne ve anne adyları nasılsınız.ben yaz temizliğine başladım.badana oluyo ev.çooooooooooooook işim var hadi gelin yardıma bakem.kızlar hakkınızı helal edin listeyi yayınlayamadım.şimdi vaktim yok akşama nasipse yayınlıcam.4 kişiye okunacak.4 er yada 5 er yasin düşecek kaba taslak.sizler başlayın ben akşama listeyi yayınlarım inş.hepinizi öpüyoruuuuuuum
en güzel anne ve anne adyları nasılsınız.ben yaz temizliğine başladım.badana oluyo ev.çooooooooooooook işim var hadi gelin yardıma bakem.kızlar hakkınızı helal edin listeyi yayınlayamadım.şimdi vaktim yok akşama nasipse yayınlıcam.4 kişiye okunacak.4 er yada 5 er yasin düşecek kaba taslak.sizler başlayın ben akşama listeyi yayınlarım inş.hepinizi öpüyoruuuuuuum
canım galiba öyle sabahtan beri onu arştırıyorum.benimki arkaya dönük.tam iki büklüm anlayacağın.
yok olmadım gülüm daha 10.günüm bugün o zaman içebilirim yehuuuu akşama bir bardak devireyim
yapcam ama şimdi bu hafta çatlama haftası ya korkuyorum ya bebişim tutunamazsa o yüzden diye sanırım çatlatma iğnesini vurulduktan sonra mola verebilirim
ay nasıl sinir oldum şimdi mali müşavirden mail geldi bu patronun akrabasının şirketi demiştim ya daha verilemedi kurumları bi saate kadar büroda olacakmış mali müşavir beyannameyi vermeden çıkmayalım diye yazmış salak şey ne zannediyor bunlar kendilerini yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?