Ah be güzelim ne uğraşıyorsun oh iyi iş valla bir de emrivaki yapıyorlar.Madem öyle ek ücret ödesinler iki şirket bir aradaHem sen şimdi sakin ol stres yapma yumoşlar iyi gelişsin.Melisayı catlatma iğnesine kadar kullan canım zaten iğneden 36 saat sonra çatlayacak yumr. o zaman kadar melisanın etkisi kalmaz.Strese çok iyi geliyor bebek gibi uyuyorsun içince
ne ala memleket yaa gitmeyecekmişim beni bağlamaz gerekli kayıtları yapar çeker giderim hiç umurumda değil valla ek ücret verecekler ha gülerim ancak ona gelince ceplerinde akrep olur onların sakin olmam lazım benim yaaa 2-3gün içsem iyi gelir zaten sonra da inşallah bekletmez anneciğini meleğimde gelir bu ay bakalımm
ha şöyleeeee...sıkma canını.Gelir annesi merak etmejunior janan
Asbelove canim ayağın incinmis, Daha iyi misin
Kays, canim ne istiyosan soyle antepe gidersem ellerimle getiririm
Seyyan,Kolay gelsin.ayakbagi olmayalım biz sen temizliğini bitir öyle gelelim:) kurabiye de yap:)
Sibel, dr ne dedi canim?
Ssonmez, nerdesin sen ya
Nekadarzor, canim geçen sefer sanki moralin bozuktu diye hatırlıyorum herşey yilunda mi?
Antisocial, test yaptırdınız mi:)
Antikdeniz, ema,balah nerdesiniz siz
Seyyan,Kolay gelsin.ayakbagi olmayalım biz sen temizliğini bitir öyle gelelim:) kurabiye de yap:)
Sibel, dr ne dedi canim?
Ssonmez, nerdesin sen ya
Nekadarzor, canim geçen sefer sanki moralin bozuktu diye hatırlıyorum herşey yilunda mi?
Sibel, dr ne dedi canim?
Ssonmez, nerdesin sen ya
hadi inşallah canım inşallahhhhhhh
bugün 10.gün ya acep ovu testi yapsam mı
hoşgeldin kuzummmm özletiyorsun kendiniiiiselam kızlar nasılsınızz???ben iyiyim yoruluyorum giremiyorum fazlaaaa..
merak etmeyin iyiyimmm..sizler nasılsınız???güzel haberler var mı???
Sen bizim biriciğimizsin canımmmsakın dafniya ya yazma zaten ben üvey üyeyim
Ultrason da gördüğün yumiler için bir de test mi yapcan illah teste görcem diyosun yani
asbelove hoşbuldum canım...yorgunluktan giremiyom....belimin ağrısından arada vermiştim...
şimdi ara ara girmeye çalışıyorummm...yaşlandım galibaaaaaaaaa..ben nasıl çocuk doğurup büyütecem acabaaaaaaa:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
onlar gelsin bak nasıl büyütcez yeter ki gelsinler hayırla sağlıkla kucağımıza alalım
Allaha emanet ol canıminşallah canımmmmmmm..aynen yeterki gelsinnnn....büyütürüz inşallah...
kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi.....görüşmek üzere Allah'a emanet olun......
hoşgeldin kuzummmm özletiyorsun kendiniiii
Sen bizim biriciğimizsin canımmm
tabi kiiiii gördüğümde 8.gündü ya iğneler erken çatlamaya sebep olursa ne etcemmmmm bu günleri kaçırayım mı olmassss
çooook teşekkür ederim canımm yaaa iyiki varsınız istisnasız hepinizi çok seviyorum (belki bazılarınızı bir tık önde)öyle 4 hafta da muhabbet mi olur diye düşünebilirsiniz belki ama yıllarca arkadaşlık edipde sizlerle paylaştıklarımı paylaşamadığım insanlar var.Yerinde duramıyorsun demi heyecandan rahat ol merak etme milim milim büyüyorlar onlar öyle hemen çatlamazlar ama sen meraktan çatlamak üzeresin belli
4hafta da olmaz diyorsun ama sen beni şu anda annemden daha iyi tanıyorsun kuzummmmmm bu konuda
sizlerle acaip rahatım canım benim her sıkıntımı rahatlıkla paylaşabiliyorum bazen eşimin bilmediği durumları bile iyi ki varsın iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?