Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar başka bir topicte benim gibi 500yasin dağıtmaya çalışan bir arkadaş var 1'er yasinle yardımcı olur musunuz

asbelova bir tane var 26 ovulasyon 2 tane gebelik testi olandan 21 tl ondan aldım...

kızlar ben gidip yemek yiyecem.sonra gelirim...

iyi yapmışsın canım özletme kendini sana müjdeyi verem hemen nurusimanın miyomu yok olmuşşşşşşşşş

Elhamdülillah ya binlerce kez şükür olsun Yaradana,birşey mi yapmış nasıl olmuş,Mevlam nelere kadir ya,inşaallah hayırlısıyla en ama en kısa zamanda bebek haberini almamızı da nasip eder,bidaha muayeneye gittiğinde doktor bebekleriniz geliyo desin inşaallah

bu sabah gittim geldim canımmmm dafni beni görünce kaçtı gelsin sorcam ona
3yumurtam mevcut en büyüğü 15mm cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dedi
hayırlı olsun canım bebiş olsun inşallah....yakın zamandada seninde iyi haberlerini almak nasip olur....çatlatma iğnesinii kendimi vurucakk....normal yoldan mı yoksa aşılama falanmı ...sonuçta hamiş olda gerisii boş...:)))
kızlar örgün öğrenimciler burda yine )
onlar hep burdaa maşşallahhhh onca işi nasıl bir arada yürütüyorlar pesss doğrusuuu....
canım senin de hakkında hayırlısııı olsun....ben de hiçbişey çektirmedin..1-2 doktora gittim onlarda bişey istemediler hormon testleri dışında....rahim filmini buradan öğrendim...hamile kalan olduğunudaa....iyi araştır doktorunu ..güvende önemlii...ben bu yüzden her doktora gidemeyip kurcalatmak istemiyorrum....allah yardımcın olsun...
boşverr varr böyle insanlarr..benimde başıma geldi....ite kalka görüştüğüm bir insan...geçensene bayramda arayıp bayram kutlaması yapıp arkasında bebek bekliyoruz.(tam olarak hatırlamıyorum mesajmı atmıştıı bende telle dönmüştüm sanırım..sonuçta aynı kapıya varıyor...fırsattan istifade) ..dediii...tabikide hayırlı olsun demek zorunda kalıyosun...benide hüzünlendiriyor böyle haberler...sonuçta bayramım zehir oldu....hiçbişey anlamadım kafa hep başka yerlerdeydii....şimdi ise görüşmüyoruz...ondan kaynaklı bende zorlamıyorum..nasıl davranırsa karşılığını alır...kimi öyle kimii böyle....allah bizlerinde yüzlerini güldürür...inşallah..
neden yaa neden ağladınn..
Bugün bende çok ağladım yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendimm..yeni evli...
önce sevindim.. Sonra oturdum ağladım
üzülmemek en iyisii ama insanın elinde de değil biliyorum....insanlar bizim yüzümüzden doğurmayacakmıı...doğuracakk napcannn mecburrrrrrrrrrrr....ne çektik beee......
canım geçmiş olsun hayırldırr...ben hiç bilmiyorum...şimdiki son durumun nee...doktora gidicemde yazmışsın yaa...bayılmaların mı varrr ben anlamadım durumu pekkk yanlış anlama...inşallah kötü bişey değildir...allah şifanııı versin birçok hastalığın belirtileri benzer...üzme kendiniii....bebeğinle birlikte hepsini geride bırakırsın...tüm sıkıntıların bir anda geçer gider....kim bilirr....allah yardımcın olsun...

baaawwwwwwwwwwwwwwww bi tek o yöntemi denemedik =)
haklısın aslında hihihihiiii
galiba ...isteyenin olmaz ..olanda istemez....
Denemekte fayda var canım :) şırıngayı deneyen oldu mu bu ay acaba

yok canım silkeleme denedik ...sıra ona geldi...bu ayy nasipsee...tedaviye başyacağımızda yok bende eskisi gibii kocanın başını yemiyorum...akışına bıraktım....çok yıpratıyorum sonra acayip önemsiyorum...herşeye takılıyorum..dertt yani...geleceği varsa böylede gelirr....bir yandanda korkuyorum olumsuzluklardan...herşey allahtann...seyyan demişti tüp tedavisi förenler 6 ay içerisinde hamiş kalabiliyor diye ama benim son ayım kaldıı kocada 6 ayı illa dolduracak onada bahane lazım...şu sıralar işlerinden dolayı zaten olmazdıı...umarım hepimzii için teaviye gerek kalmadan gelir ...

evet ya bende anlayamıyorum...çuvallıyorum......çok şükür...ne badireler atlattı kız yaa...allah büyük iştee....yakında böyle olnurusimacım...

antisocial....canım iyi haberlerini almıştım fakat...değerlerinin yükselmediğini yazmışsın...ne diyeceğimii bilemiyorum..allah sabır versin güç versin...ilaçların etksii devam ediyordur...sonrasında hamiş kalan olmuş...incir yee ben yemekte zorlansamda sizler bunu yapın...Allahtan ümit kesilmez...her gün yeni şeyler öğreniyoruz...her şerde vardır bir hayır....bende böyle olmuştuu..ders aldım ...inan olmasını okadar yürekten istiyoruz kii..rabbim kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın...allah hepimizin dualarını kabul eylesin...tez zamanda hepimizin karnı bebiş dolsun...hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin...hayırsız olup başka sıkıntılarımız olucaksa olmasın...hiç değilse bir ümidimiz varr...uff yaa tutamadım ben yine kendimiii....tatil sonrası hep böyleyim anlamadım kırmızı canavarım gelicek heralde...allaha emanet ol...

bitkisel yapıyordu bişeyler canım maaşallah subhanallahh sıra bebiş tranferinde hayırlısıyla gelsin bebişlerrrr

İnşallah canım inşallahhhh hayırlısıyla gelsin bebişler de cumartesi günü sabahtan gideceğiz bakalım çatlamamışsa ki çatlamaz dedi dr. çatlatma iğnesi vurulacak hayırlısıyla sonra silkeleme yapcaz gelcek bebişler inşallahhhhh

Kızlar başka bir topicte benim gibi 500yasin dağıtmaya çalışan bir arkadaş var 1'er yasinle yardımcı olur musunuz

Ben alırım canım akşam okurum.Allah arkadaşımızın dilegini kabul etsin.Nurusimanın miyomu küçülmüşmü güzel bir haber var ama tam olarak anlayamadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…