Kızlar başka bir topicte benim gibi 500yasin dağıtmaya çalışan bir arkadaş var 1'er yasinle yardımcı olur musunuz
Selam kızlar ben geldimm nasılsınız
hoşgeldin canımmmm çok iyiyiz çokkkkk Rabbime şükrediyoruzzz
sen nasılsın
asbelova bir tane var 26 ovulasyon 2 tane gebelik testi olandan 21 tl ondan aldım...
kızlar ben gidip yemek yiyecem.sonra gelirim...
Hoşbuldum canımcımm Rabbim daha iyi etsinnn
Bende kocişi gönderdim attım kendimi netlere
iyi yapmışsın canım özletme kendini sana müjdeyi verem hemen nurusimanın miyomu yok olmuşşşşşşşşş
hayırlı olsun canım bebiş olsun inşallah....yakın zamandada seninde iyi haberlerini almak nasip olur....çatlatma iğnesinii kendimi vurucakk....normal yoldan mı yoksa aşılama falanmı ...sonuçta hamiş olda gerisii boş...:)))bu sabah gittim geldim canımmmm dafni beni görünce kaçtı gelsin sorcam ona
3yumurtam mevcut en büyüğü 15mm cumartesi gel çatlatma iğnesi yapalım dedi
onlar hep burdaa maşşallahhhh onca işi nasıl bir arada yürütüyorlar pesss doğrusuuu....kızlar örgün öğrenimciler burda yine)
canım senin de hakkında hayırlısııı olsun....ben de hiçbişey çektirmedin..1-2 doktora gittim onlarda bişey istemediler hormon testleri dışında....rahim filmini buradan öğrendim...hamile kalan olduğunudaa....iyi araştır doktorunu ..güvende önemlii...ben bu yüzden her doktora gidemeyip kurcalatmak istemiyorrum....allah yardımcın olsun...Muhatcım kusura bakma dun mesajına cevap yazmadan uyuyakalmısım ya telde yazıyorum esim uyumustu bende lnternetteydlm tel elimde uyuyakalmısım :) canım diğer lslem demissin laparaskopiye dlyon galiba normalde az bi tıkanıklık olsa bile tavsiye etmiyo her doktor benim gittiğim direk laparaskopi dedi hsgde olan her lslem var hatta bir tıkanıklık falan olursa müdahale ederiz dedi ama güvenemedim ilk kez gittiğim bir doktor olduğu lcln yanl ne bileyim belki de Hic sorun cıkmayacak göbeglme bir kac delik actırdıgımla kalacam
boşverr varr böyle insanlarr..benimde başıma geldi....ite kalka görüştüğüm bir insan...geçensene bayramda arayıp bayram kutlaması yapıp arkasında bebek bekliyoruz.(tam olarak hatırlamıyorum mesajmı atmıştıı bende telle dönmüştüm sanırım..sonuçta aynı kapıya varıyor...fırsattan istifade) ..dediii...tabikide hayırlı olsun demek zorunda kalıyosun...benide hüzünlendiriyor böyle haberler...sonuçta bayramım zehir oldu....hiçbişey anlamadım kafa hep başka yerlerdeydii....şimdi ise görüşmüyoruz...ondan kaynaklı bende zorlamıyorum..nasıl davranırsa karşılığını alır...kimi öyle kimii böyle....allah bizlerinde yüzlerini güldürür...inşallah..Sözleri kırdı beni aylardır aramayan insan hamile olduğunu duyunca arar mı ya 2.bebekte de aynı şeyi yaptı aldırmadım şimdi yine kırıcı sözler söyleyince dayanamadım.Bir iki kişi var nispet yapan ama bazı arkadaşlarım sağolsun çok anlayışlı.İnsanın niyetini anlayabiliyosun artık Rabbim bizlere de nasip etsin canım.Sen nasıl öğrendin telden mi
üzülmemek en iyisii ama insanın elinde de değil biliyorum....insanlar bizim yüzümüzden doğurmayacakmıı...doğuracakk napcannn mecburrrrrrrrrrrr....ne çektik beee......neden yaa neden ağladınn..
Bugün bende çok ağladım yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendimm..yeni evli...
önce sevindim.. Sonra oturdum ağladım
canım geçmiş olsun hayırldırr...ben hiç bilmiyorum...şimdiki son durumun nee...doktora gidicemde yazmışsın yaa...bayılmaların mı varrr ben anlamadım durumu pekkk yanlış anlama...inşallah kötü bişey değildir...allah şifanııı versin birçok hastalığın belirtileri benzer...üzme kendiniii....bebeğinle birlikte hepsini geride bırakırsın...tüm sıkıntıların bir anda geçer gider....kim bilirr....allah yardımcın olsun...akdeniz ateşi diye bi hastalık canım.
ondan şüpheleniyolar.
10 yıldır teşhis koyamadılar geçen gün fenalaştım dr ye gittik ultrason mr hiç bişi çıkmadı.
bunun olabilecegini söylediler
belirtiler aynı, hepsi var. ama ben onlara göre uzun yaşamışım sanırım :)
zararsız bi türü varmış ,zararlıda da 20 yaşını anca görebiliyormuş hastalar
bebekte önleyebiliniyormuş tüp bebek yaptırılarak.
bakalım artık nasip kısmet.
galiba ...isteyenin olmaz ..olanda istemez....baaawwwwwwwwwwwwwwww bi tek o yöntemi denemedik =)
haklısın aslında hihihihiiii
Denemekte fayda var canım :) şırıngayı deneyen oldu mu bu ay acaba
valla bence de üçüz olacak. dün tatildi ya canım.evdeydim.dinlendim valla.gerçi bize de misafir geldi.ekşam onlarla ilgilendim...ofiste bile buluyorlar.gelecekleri vars ahertürlü gelirler...olsun misafir iyidir canım..
asbelova ok teşekkürler..cansın..
muhat valla ben senin şaklarını daha anlayamdım biri ban cevap versin nurisima miyom yok olmuş dimi...tey tey tey
bitkisel yapıyordu bişeyler canım maaşallah subhanallahh sıra bebiş tranferinde hayırlısıyla gelsin bebişlerrrrElhamdülillah ya binlerce kez şükür olsun Yaradana,birşey mi yapmış nasıl olmuş,Mevlam nelere kadir ya,inşaallah hayırlısıyla en ama en kısa zamanda bebek haberini almamızı da nasip eder,bidaha muayeneye gittiğinde doktor bebekleriniz geliyo desin inşaallah
hayırlı olsun canım bebiş olsun inşallah....yakın zamandada seninde iyi haberlerini almak nasip olur....çatlatma iğnesinii kendimi vurucakk....normal yoldan mı yoksa aşılama falanmı ...sonuçta hamiş olda gerisii boş...:)))
onlar hep burdaa maşşallahhhh onca işi nasıl bir arada yürütüyorlar pesss doğrusuuu....
canım senin de hakkında hayırlısııı olsun....ben de hiçbişey çektirmedin..1-2 doktora gittim onlarda bişey istemediler hormon testleri dışında....rahim filmini buradan öğrendim...hamile kalan olduğunudaa....iyi araştır doktorunu ..güvende önemlii...ben bu yüzden her doktora gidemeyip kurcalatmak istemiyorrum....allah yardımcın olsun...
boşverr varr böyle insanlarr..benimde başıma geldi....ite kalka görüştüğüm bir insan...geçensene bayramda arayıp bayram kutlaması yapıp arkasında bebek bekliyoruz.(tam olarak hatırlamıyorum mesajmı atmıştıı bende telle dönmüştüm sanırım..sonuçta aynı kapıya varıyor...fırsattan istifade) ..dediii...tabikide hayırlı olsun demek zorunda kalıyosun...benide hüzünlendiriyor böyle haberler...sonuçta bayramım zehir oldu....hiçbişey anlamadım kafa hep başka yerlerdeydii....şimdi ise görüşmüyoruz...ondan kaynaklı bende zorlamıyorum..nasıl davranırsa karşılığını alır...kimi öyle kimii böyle....allah bizlerinde yüzlerini güldürür...inşallah..
üzülmemek en iyisii ama insanın elinde de değil biliyorum....insanlar bizim yüzümüzden doğurmayacakmıı...doğuracakk napcannn mecburrrrrrrrrrrr....ne çektik beee......
canım geçmiş olsun hayırldırr...ben hiç bilmiyorum...şimdiki son durumun nee...doktora gidicemde yazmışsın yaa...bayılmaların mı varrr ben anlamadım durumu pekkk yanlış anlama...inşallah kötü bişey değildir...allah şifanııı versin birçok hastalığın belirtileri benzer...üzme kendiniii....bebeğinle birlikte hepsini geride bırakırsın...tüm sıkıntıların bir anda geçer gider....kim bilirr....allah yardımcın olsun...
galiba ...isteyenin olmaz ..olanda istemez....
yok canım silkeleme denedik ...sıra ona geldi...bu ayy nasipsee...tedaviye başyacağımızda yok bende eskisi gibii kocanın başını yemiyorum...akışına bıraktım....çok yıpratıyorum sonra acayip önemsiyorum...herşeye takılıyorum..dertt yani...geleceği varsa böylede gelirr....bir yandanda korkuyorum olumsuzluklardan...herşey allahtann...seyyan demişti tüp tedavisi förenler 6 ay içerisinde hamiş kalabiliyor diye ama benim son ayım kaldıı kocada 6 ayı illa dolduracak onada bahane lazım...şu sıralar işlerinden dolayı zaten olmazdıı...umarım hepimzii için teaviye gerek kalmadan gelir ...
gelsin soralım nerelere takılıyor baklaımç..çok iyi maşallah...3 tane bebiş olacak onlar inşalllaahh..hadi bakalım.
Hele bi sorun niye yoktummmm :))))))
Sırada bebiş mucizesiiii varrrrrrrrr
ooo sevilen hatun seniiiiiiiiiii
olurmu olur bacımmm kocişe diyorum ya hepsi tutarsa olsun diyo bi kerede 3tane fenamı Rabbim sabrımızın mükafatını verecek bize didiiiii
pek severler zeliş teyzelerini be çocuğum
Tabiki verecektir canımcım sabrımız var duamız var ...Biz Ona halimizi bildirdik.Artık O ne eylerse güzel eyler.
niye niyeeee bebiş mi sevdin yoksaaa
pek severler zeliş teyzelerini be çocuğum
Tabiki verecektir canımcım sabrımız var duamız var ...Biz Ona halimizi bildirdik.Artık O ne eylerse güzel eyler.
Rabbim verecek be kuzummmmmmm
Kızlar başka bir topicte benim gibi 500yasin dağıtmaya çalışan bir arkadaş var 1'er yasinle yardımcı olur musunuz
hehehenerde be kuzu olsada yesek yok ya müşterileri aradım tahsilat için yarına bir ödemem var biraz açık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?