au o kötü oluyor canım yaaa toplarsın inşallhhhhhhh ben benimkileri getircem sana sevmen için olursa eğer bu ay söz
Ben alırım canım akşam okurum.Allah arkadaşımızın dilegini kabul etsin.Nurusimanın miyomu küçülmüşmü güzel bir haber var ama tam olarak anlayamadın
Uğraşıyorum bakalım öyle bekletebileceğim bişeyde değil gümrükle ilgili pufff((inşallah hele bir olsun bende onlara patik yaparım 2 penbe 1 mavi
Cinsiyetleri de belirlendi patikleri de hazır artık sadece gelmelerini bekliyoruz inşallah 2hafta sonra güzel haberler vereceğim size inşallahhhh
hadi yaa inşallah gelir ödemelerde halledersin be gülüm gerçi senin elinden ne kurtulur ki
ne küçükmesi kuzummm yok olmuş yokkk
Ayy çabuk olsun doğsun sevek yahuuuu canım çektiiiii
bak aklıma ne geldi..Benim yeğenim küçükken hamile birini görse "anniş bebiş doort men onu şev" derdi edepsiz Türkçe maeli "anniş bebişi doğur ben onu sevcem"...Bende seni diyem bari çabuk doort men onu sev
hadi yaa harikaymış canımmm inşallah bana kalsa bugün hamile kalıp yarın doğurabilirim hiç sıkıntı yok yani ama doğanın kanunu napcaz beklicez 9ay
hiçfarketmez teyzem gibi 10ay olmasında manda yoğurdu yedirmişler benim teyzeme 10ayda yaptı doğumunu vallamaç uzatmayada gidebiliyor biliyorsun bazen 9 ay 10gün
ben müsait değilken bütün kızlar burdaydı arada bir bakıyordum içim gidiyordu ben geldimm yine ikimiz kaldık
hiçfarketmez teyzem gibi 10ay olmasında manda yoğurdu yedirmişler benim teyzeme 10ayda yaptı doğumunu valla
evet yaa herkes nereye kaçtı piedra nerde yaffff
niye yoktuuuunnHele bi sorun niye yoktummmm :))))))
kız mı geliyor ...Cinsiyetleri de belirlendi patikleri de hazır artık sadece gelmelerini bekliyoruz inşallah 2hafta sonra güzel haberler vereceğim size inşallahhhh
hadi yaa inşallah gelir ödemelerde halledersin be gülüm gerçi senin elinden ne kurtulur ki
ya çok güldüm valla...bende söyleyecem capucino içsin...yazarken bile gülüyorum Allah iyiliğini versinn...kocişe diyorum ki akşam ben gelmeden cappucino nu içmiş ol ne dese beğenirsin sapık moduna girdin sen yine sapıkta oldum bebişim sayesindeee
kocişe diyorum ki akşam ben gelmeden cappucino nu içmiş ol ne dese beğenirsin sapık moduna girdin sen yine sapıkta oldum bebişim sayesindeee
ay evet korktular çocuk kakasını yiyecek diye ama manda yoğurdunu ikinci kez yiyinceay evet yaa birde öyle bişey varmış biraz daha kalsa bebiş içerde dişleri çıkmaya başlayacak
piedrayı hiç sorma zaten sabah benim için hangi topiklerde geziyor diye yazmış ama kaç saattir hanımefendi ortalıkta yokdevamsızlıktan kalcak na şuraya yazdım
onlar hep burdaa maşşallahhhh onca işi nasıl bir arada yürütüyorlar pesss doğrusuuu....
Akşama kadar nöbet bizde.akşam da gececilere devrediyoruz...:)))
.
yok canım silkeleme denedik ...sıra ona geldi...bu ayy nasipsee...tedaviye başyacağımızda yok bende eskisi gibii kocanın başını yemiyorum...akışına bıraktım....çok yıpratıyorum sonra acayip önemsiyorum...herşeye takılıyorum..dertt yani...geleceği varsa böylede gelirr....bir yandanda korkuyorum olumsuzluklardan...herşey allahtann...seyyan demişti tüp tedavisi förenler 6 ay içerisinde hamiş kalabiliyor diye ama benim son ayım kaldıı kocada 6 ayı illa dolduracak onada bahane lazım...şu sıralar işlerinden dolayı zaten olmazdıı...umarım hepimzii için teaviye gerek kalmadan gelir ...
canımcım şimdi şöyle oluyor ilişkiden sonra kalçan ve belin havada olacak şekilde eşin bacakalrından sallaıyor sağa sola aşağı yukarı hızlı teslimat yani bir neviiiasbelova bu silkeletme nedir yaa onuda yapalım bu ay be...belkim tutar demi...
onlar hep burdaa maşşallahhhh onca işi nasıl bir arada yürütüyorlar pesss doğrusuuu....
Akşama kadar nöbet bizde.akşam da gececilere devrediyoruz...:)))
.
yok canım silkeleme denedik ...sıra ona geldi...bu ayy nasipsee...tedaviye başyacağımızda yok bende eskisi gibii kocanın başını yemiyorum...akışına bıraktım....çok yıpratıyorum sonra acayip önemsiyorum...herşeye takılıyorum..dertt yani...geleceği varsa böylede gelirr....bir yandanda korkuyorum olumsuzluklardan...herşey allahtann...seyyan demişti tüp tedavisi förenler 6 ay içerisinde hamiş kalabiliyor diye ama benim son ayım kaldıı kocada 6 ayı illa dolduracak onada bahane lazım...şu sıralar işlerinden dolayı zaten olmazdıı...umarım hepimzii için teaviye gerek kalmadan gelir ...
daha ne istiyormuş ne güzel işte yani şu bebiş çalışmalarına dua etsin onlar....Yoksa naz tripçok yalvarırlar..Cappucino bu günlere özel mi yoksa
geldim geldim..yettim gari...beni başınıza bela olurum yine de beni bırakamazsınnız....[/QUOTE]ya canım bu silkeleme nasıl yapılıyor bizde yapalım...
niye yoktuuuunn))
kız mı geliyor ...
ya çok güldüm valla...bende söyleyecem capucino içsin...yazarken bile gülüyorum Allah iyiliğini versinn...
piedrayı hiç sorma zaten sabah benim için hangi topiklerde geziyor diye yazmış ama kaç saattir hanımefendi ortalıkta yokdevamsızlıktan kalcak na şuraya yazdım
Bence de dua etsinler ..bir bebek olsun görürler.aynı benim kide nazlanıyor. tam önemli günlerde adama bir haller oluyor...daha ne istiyormuş ne güzel işte yani şu bebiş çalışmalarına dua etsin onlar....Yoksa naz tripçok yalvarırlar..Cappucino bu günlere özel mi yoksa
bende öyle dedim zaten bebişim bebişlerim bana bir tutunsun bu günleri mumla ararsın deyip tribimi de attımmmm hıh
tabi kiii süpermenler hareketlencekkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?