anammmm gercekten yokmu olmus inanamiyorum cok sukur allahima insallah sira yumoslarda Rabbim nasip etsin insallah:123::123::123:
valla yorulmadim desem yalan olur bide hamile oldugumu unuttum valiz kaldirdim insallah bisey olmaz :18:
canim benimailem balikesirde ama esiminkiler istanbulda
o nedir ki...bende aldırayım ne işe yarıyor....
asbelova taktik güzel ben de deneyeyim....ısırgan otu çayı da içiriyom ben...
anammmm gercekten yokmu olmus inanamiyorum cok sukur allahima insallah sira yumoslarda Rabbim nasip etsin insallah:123::123::123:
valla yorulmadim desem yalan olur bide hamile oldugumu unuttum valiz kaldirdim insallah bisey olmaz :18:
canim benimailem balikesirde ama esiminkiler istanbulda
stres için kuzum antideprasan etkisi var.Rahatlatıyor ısırganda iyi fikir.Sende kullanabilirsin strest falan kalmıyor insanda tadı kötü değil. neler içmedik ki kötü olsa kaç yazar
kk beni atmış kimsede beni merak etmemiş
daha doğmadan valiz taşıttın kızçeye yapma annesiiii...kızkardeşim balıkesire gelin gitcen kız
hiç valla kaç yazar...neler içtik be..ne çektik beestres için kuzum antideprasan etkisi var.Rahatlatıyor ısırganda iyi fikir.Sende kullanabilirsin strest falan kalmıyor insanda tadı kötü değil. neler içmedik ki kötü olsa kaç yazar
ısırgan otu testesteron hormonuna da etkili kızlar bilginizeee
ah canııııımm merak etmezmiyiz kız
kk beni atmış kimsede beni merak etmemiş
merkezemi gelin gidiyor valla kizima tasittim dogru diyorsum simdi tekmesini yedimde rahatladim karnimda agri falanda yok cok sukur
hiç valla kaç yazar...neler içtik be..ne çektik bee
canım dikkat et valla...bilemezsin.yavaş yavaş yap...bebeğini şimdiden çok yorma...iki şehirde çok güzel...
ben merak ettim.kız...ya benide atıyor bu işe bir çözüm .birde sayfayı yenilemek gerekiyor yoksa yazdıklarınızı hemen göremiyorum...
yavasladim canim simdi oglen molasi verdik kizimla sutlu corba iciyoruz cok begenmesemde mecburiyetten iciyoz artik
merkezemi gelin gidiyor valla kizima tasittim dogru diyorsum simdi tekmesini yedimde rahatladim karnimda agri falanda yok cok sukur
hiç valla kaç yazar...neler içtik be..ne çektik bee
canım dikkat et valla...bilemezsin.yavaş yavaş yap...bebeğini şimdiden çok yorma...iki şehirde çok güzel...
ya çıkacam sizi bırakıp gidemiyorum valla...mesai bitti...birazdan çıkacam...
yavasladim canim simdi oglen molasi verdik kizimla sutlu corba iciyoruz cok begenmesemde mecburiyetten iciyoz artik
gerçekten mi hepsini de araştırmış eniştenin senden çekeceği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?