Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam arkadaşlar size biraz kendimden bahsedeyim istedim tabiki muhatçığım az çok anlattı ama bende ayrıntılı bir şekilde anlatayım.
bugün biliyorsunuz doktor kontrolüm vardı muayene oldum doktora miyomlarımın durumunu sordum bende 2 tane miyom vardı doktor 1 tane gördü boyutuda 3,5cm miş
bende 2 tane miyomum var hemde boyutu çok büyüktü ameliyat tehlikeside var lütfen iyi bakın dedim başka bir doktorda çağırdı baktılar 2.miyomu göremiyoruz dediler
aslında yeni doktorlardı doktorda belki tam anlamadılar yinde ben mutlu oldum inşallah miyomum gerçekten küçülmüştür.benden mr çekmemi istedi orda daha ayrıntılı çıkar dedi
bende mr çekmeye gidecektim ki telefonum çaldı komşum aradı evdemisin diye sordu hayır hastanedeyim dedim o da iyi evde olmamana sevindim dedi
çok şaşırdım neden diye sordum apartmanda yangın çıktı bende sana haber vermek istedim dedi.ben o onda çok korktum acaba benim evimdemi yangın çıktıda söylemiyor diye düşündüm
sonra durumu öğrendim ben 16. katta oturuyorum 11.katta yangın çıkmış dumanlarda üste çıktığı için benide dışarıda görmeyince endişe etmiş aramış .
ama ben çok korktum ve hemen eve geldim verilmiş sadakamız varmış ucuz atlatmışız Rabbim komşumunda yardımcısı olsun inşallah
Rabbim hepimizi görünüz görünmez kazalardan belalardan afetlerden korusun .
benden haberler böyle kızlr evim şu an simsiyah hem yorgunum hem şoktayım henüz hiç bir iş yapmadım artık yavaş yavaş temizlerim Rabbim can sağlığı versin inşallah

Amin canim yaaa ucuz atlatmissiniz komsulardan can kaybi yoktur insallah yaa mr cektirmeye ne zaman gideceksin bir daha iki doktor da ayni seyi soylemisse büyük ihtimalle dogrudur inşallah miyomlar sen mr cekene kadar tamamen yok olur Rabbim ol dedi mi olur bebegine yavas yavas yaklasiyorsun :)

maç uzatmayada gidebiliyor biliyorsun bazen 9 ay 10gün
senin başına gelenler de çiğ tavugun başına gelmiyo ha :)
mr a gitmeidğin iyi olmuş.
mr den önce çörek otu ye öyle gir mr a.
ışınların verdiği zararları engelliyomuş=)
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ya gunduz ovulasyon testinden bahsedilmis butun sayfalari okuyamadim bilgisi olan yazabilir miiiii

canım ovü testi adetten yaklaşık 1 hafta sonra yapılıyo.
orda çift çizgiyi görünce 3 günü iyi değerlendiriyosunuz=)
hamile kalınacak günleri gösteriyor yani =)
netten ovülasyon hesalama yazarsan ordanda tespit edebilirsin ovü gününü=)

evet canım ya ucuz atlattık can kaybı yok ama apartmanda 15 tane falan bebek varmış hepsi solunum cihazına bağlanmış son anda kurtarılmışlar anneleri feryat figan ağlıyorlardı.hemde ben eve geldiğimde olayın üzerinden 3 saat falan geçmişti Rabbim korudu şükürler olsun.canım yarın kendi doktorumu arıycam durumdan bahsedicem bakalım o ne diycek inşallah oda miyom dan kurtulduğumu ve ameliyata gerek kalmadığını bebişimi transfer edeceğini söyler hakkımda hayırlısı olsun artık

Ovulasyon günümü hesapladim canim ama bende yumurta tembelligi var ne zaman catliyo belli olmuyo bazen catlamiyo bile marka olarak guvenilir bir marka var mi iki ay tedaviye ara verdim de alayim bari

AMİN CANIM:=
inşaallah senin dr de aynı güzel haberi verir de güzel sona iyce yaklaşmış oluruz
15 bebek mi
o apartmanda kaç daire var yaw

slm canım nasılsın..hayırdır noldu öyle .doktora gittinmi canım.son durum nedir suan.birde msj kutun dolu yine

bu hafta dualarımı okudum arkadaşlar cumartesi test tarihim inş bebeğim benimledir.
amin canım inşaallah seninledir.
güzel habere hasret kaldık bu ara =(
Ovulasyon günümü hesapladim canim ama bende yumurta tembelligi var ne zaman catliyo belli olmuyo bazen catlamiyo bile marka olarak guvenilir bir marka var mi iki ay tedaviye ara verdim de alayim bari

canım laboquik kullanıyorum ben.
netten satın aldım.

İnşallahhhhhhh canimmm ayyy kiyamam ya en com onlar etkilenmistir yazik ya Allah kaza bela vermesin cok zor bende bekarken yemek yaparken ocak tutusmustu zor söndürmüstüm annem de evde degildi yuregim agzima gelmisti

ayyy canım benim çokkk büyük geçmis olsunnn simdi gördüm yazını. insallah can kaybı yoktur.doktor kontrolün için de sunları söyleyimmm çokkkkkkkkkkk sevindim myom tamamen gitmis mi yoksa küçülmüs mü . allahım mucize gibi bisey bu ya

nasılsınız.beni sormayın yorgunluktan ölüyorum.b, girip bakayım dedim ama hemen çıkıp yatmayı düşünüyorum.malum badana,temizlik baya işim var.bu ara pek giremeyeceğim.dualarını okuyanlar özel mesaj atarlarsa sevinirim geçmişi hiç okuyamıyorum.yada muhata söyleyin.muhat görev sende canısı.........bugün nurusimanın myomun kaybolduğu haberini verdi muhat bana.çççççok sevindim.Allah herşeye kadir........nurusimanın yakında bebiş haberini almayı yürekten diliyorum.tabiside hepinizin haberini almayı yürekten diliyorum.muhatım sana birkez daha teşekkür ediyorum.ve Allah razı olsun senden diyorum.sen anladın.kızlar hepinize hayırlı akşamlar sizleri öpüyoruuuuuuuuuuuuuum

klavyenize su mu kaçtı??
niye yazmıyosunuz bakimmm.
az sonra ders çalışmaya gitcem konuşursunuz o zman hıhhh

amin canım inşaallah seninledir.
güzel habere hasret kaldık bu ara =(

canım laboquik kullanıyorum ben.
netten satın aldım.

evet çok fazla negatif sonuç alan var bende korkuyorum acaba benimdemi öle olur diye..inş ben güzel haber vermeyi ümit ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…