geldim geldim..yettim gari...beni başınıza bela olurum yine de beni bırakamazsınnız....[/QUOTE]ay evet korktular çocuk kakasını yiyecek diye ama manda yoğurdunu ikinci kez yiyince
otomatik olarak doğdu çocuk iyimi
ya canım bu silkeleme nasıl yapılıyor bizde yapalım...
niye yoktuuuunn))
kız mı geliyor ...
ya çok güldüm valla...bende söyleyecem capucino içsin...yazarken bile gülüyorum Allah iyiliğini versinn...
piedrayı hiç sorma zaten sabah benim için hangi topiklerde geziyor diye yazmış ama kaç saattir hanımefendi ortalıkta yokdevamsızlıktan kalcak na şuraya yazdım
Bence de dua etsinler ..bir bebek olsun görürler.aynı benim kide nazlanıyor. tam önemli günlerde adama bir haller oluyor...
bende atıyorum tribi ama işe yaramıyor valla...bazen çaktırmayayım ona gelişigüzel olsun.bakıyom diyoki senin yumurtlama günün ondan dimiii..:))))
bende öyle dedim zaten bebişim bebişlerim bana bir tutunsun bu günleri mumla ararsın deyip tribimi de attımmmm hıh
tabi kiii süpermenler hareketlencekkkkkk
anladirim kadariyla kocisler trip atiyor supermen gondermek icin valla onlara deyinki hamilelikte ayda 1 yada iki kere yanasirsin yanima bazilarida hic istemiyormus adamin kokusunu ondan bile tiksiniyorlarmis bizim kocaylada kardes sayiliriz oyle deyince kiziyor benimkisi ama olsun
silkeletme bana göre değilmiş çok zor ya....
Bak bak neler de biliyor cappocino heeat tabi tribini ya onun süpermenleri varsa seninde 3 tane incin var
silkelet canım yaa
ya ben hep odaklıyım da.eşim de konsantre 0...resmen adamın psikolojisi değişiyor bu günlerde....
anladirim kadariyla kocisler trip atiyor supermen gondermek icin valla onlara deyinki hamilelikte ayda 1 yada iki kere yanasirsin yanima bazilarida hic istemiyormus adamin kokusunu ondan bile tiksiniyorlarmis bizim kocaylada kardes sayiliriz oyle deyince kiziyor benimkisi ama olsun
Ya kızlar şu silkeletme işi gerçekten işe yarıyor olabilir spermler 1 saatte katetti
silkelet canım yaa
ya ben hep odaklıyım da.eşim de konsantre 0...resmen adamın psikolojisi değişiyor bu günlerde....
sarı kantaron cayı al o günlerden 3 gün önce başla içirmeye hoş ona da nazlanırlar ya strest işte...asker gibi olduk valla
ben hiç tınlamıyorum valla azıcık kura bakar hee yumurtam çatlayy diyorum istemiosan yapmayız diyom yok yok gel dioBence de dua etsinler ..bir bebek olsun görürler.aynı benim kide nazlanıyor. tam önemli günlerde adama bir haller oluyor...
bende atıyorum tribi ama işe yaramıyor valla...bazen çaktırmayayım ona gelişigüzel olsun.bakıyom diyoki senin yumurtlama günün ondan dimiii..:))))
miyom yok olmuşşşşşşşş hadi gel bekliyoruzzzkizlar nasilsiniz?nurusimadan haber varmi? ben kuaforume gittim valizde hazirlandi ama geriye birsuru is var simdiden yoruldum
geldim geldim..yettim gari...beni başınıza bela olurum yine de beni bırakamazsınnız....
dimi dimiii asıl onlar önemliiiiiiiiBak bak neler de biliyor cappocino heeat tabi tribini ya onun süpermenleri varsa seninde 3 tane incin var
hiç demi ama...3 tane çok değerli incisi var...pırlanta gibi maaşallah...
kizlar nasilsiniz?nurusimadan haber varmi? ben kuaforume gittim valizde hazirlandi ama geriye birsuru is var simdiden yoruldum
ben hiç tınlamıyorum valla azıcık kura bakar hee yumurtam çatlayy diyorum istemiosan yapmayız diyom yok yok gel dio
miyom yok olmuşşşşşşşş hadi gel bekliyoruzzz
gitme diye debeleniyoruz ama nerdee kaçıp kaçıp gidiosun
ee hareketlendirmek lazım kuzum dün dinlendirdim zaten onu bu geceyi boşa geçiremem malum süpermenler bende 2gün yaşıyor onlarsız olamıyorum bağımlılık yaptı
canımcım şimdi şöyle oluyor ilişkiden sonra kalçan ve belin havada olacak şekilde eşin bacakalrından sallaıyor sağa sola aşağı yukarı hızlı teslimat yani bir neviii
olurmu olur kuzu Allahın takdirrriii
sarı kantaron cayı al o günlerden 3 gün önce başla içirmeye hoş ona da nazlanırlar ya strest işte...asker gibi olduk valla
iyiyiz canım.Çok yorma kendini ama bak daha uçak falan iyice dinlen yola çıkmadan.Ya sordum mu bilmiyorum ailen hangi şehirde canım hafıza zayıf bellek attıram artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?