Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

geldim geldim..yettim gari...beni başınıza bela olurum yine de beni bırakamazsınnız....[/QUOTE]

gitme diye debeleniyoruz ama nerdee kaçıp kaçıp gidiosun
ee hareketlendirmek lazım kuzum dün dinlendirdim zaten onu bu geceyi boşa geçiremem malum süpermenler bende 2gün yaşıyor onlarsız olamıyorum bağımlılık yaptı

canımcım şimdi şöyle oluyor ilişkiden sonra kalçan ve belin havada olacak şekilde eşin bacakalrından sallaıyor sağa sola aşağı yukarı hızlı teslimat yani bir neviii
olurmu olur kuzu Allahın takdirrriii[/QUOTE]

Ya kızlar şu silkeletme işi gerçekten işe yarıyor olabilir spermler 1 saatte katettiği masafeyi 1 saniyede alırlar...ama beyler güçlü olur kolunuz bacağınız çıkmasın

anladirim kadariyla kocisler trip atiyor supermen gondermek icin valla onlara deyinki hamilelikte ayda 1 yada iki kere yanasirsin yanima bazilarida hic istemiyormus adamin kokusunu ondan bile tiksiniyorlarmis bizim kocaylada kardes sayiliriz oyle deyince kiziyor benimkisi ama olsun

bende öyle dedim zaten bebişim bebişlerim bana bir tutunsun bu günleri mumla ararsın deyip tribimi de attımmmm hıh
tabi kiii süpermenler hareketlencekkkkkk

Bak bak neler de biliyor cappocino hee at tabi tribini ya onun süpermenleri varsa seninde 3 tane incin var

Evet canım kocişler öyle...ahhh bir hamile kalsak da...görsünler gününü...

Bence adamlar her işte olduğu gibi bir işi mutlaka yapmaları gerekiyorsa nazlanıyorlar fıtrat yahu..normal zamanlarda kendileri yalvar yakar oluyor ya....

ben hiç tınlamıyorum valla azıcık kura bakar hee yumurtam çatlayy diyorum istemiosan yapmayız diyom yok yok gel dio

kizlar nasilsiniz?nurusimadan haber varmi? ben kuaforume gittim valizde hazirlandi ama geriye birsuru is var simdiden yoruldum
miyom yok olmuşşşşşşşş hadi gel bekliyoruzzz

geldim geldim..yettim gari...beni başınıza bela olurum yine de beni bırakamazsınnız....

gitme diye debeleniyoruz ama nerdee kaçıp kaçıp gidiosun
ee hareketlendirmek lazım kuzum dün dinlendirdim zaten onu bu geceyi boşa geçiremem malum süpermenler bende 2gün yaşıyor onlarsız olamıyorum bağımlılık yaptı

canımcım şimdi şöyle oluyor ilişkiden sonra kalçan ve belin havada olacak şekilde eşin bacakalrından sallaıyor sağa sola aşağı yukarı hızlı teslimat yani bir neviii
olurmu olur kuzu Allahın takdirrriii[/QUOTE]

Ya kızlar şu silkeletme işi gerçekten işe yarıyor olabilir spermler 1 saatte katettiği masafeyi 1 saniyede alırlar...ama beyler güçlü olur kolunuz bacağınız çıkmasın[/QUOTE]
valla biz bu ay onu da deniyoruz canımcım bileğim her geçen gün daha kötü oluyor ama napalım bebiş için herşeye katlancaz artık

Bak bak neler de biliyor cappocino hee at tabi tribini ya onun süpermenleri varsa seninde 3 tane incin var
dimi dimiii asıl onlar önemliiiiiiii

hiç demi ama...3 tane çok değerli incisi var...pırlanta gibi maaşallah...
pırlanta mübarekkkk parmağıma takıp dolaşcam

şimdiki haline dua etsin yaneeeeee

kizlar nasilsiniz?nurusimadan haber varmi? ben kuaforume gittim valizde hazirlandi ama geriye birsuru is var simdiden yoruldum

iyiyiz canım.Çok yorma kendini ama bak daha uçak falan iyice dinlen yola çıkmadan.Ya sordum mu bilmiyorum ailen hangi şehirde canım hafıza zayıf bellek attıram artık

sarı kantaron cayı al o günlerden 3 gün önce başla içirmeye hoş ona da nazlanırlar ya strest işte...asker gibi olduk valla[/QUOTE]

o nedir ki...bende aldırayım ne işe yarıyor....

asbelova taktik güzel ben de deneyeyim....ısırgan otu çayı da içiriyom ben...

Ya kızlar şu silkeletme işi gerçekten işe yarıyor olabilir spermler 1 saatte katettiği masafeyi 1 saniyede alırlar...ama beyler güçlü olur kolunuz bacağınız çıkmasın[/QUOTE]
valla biz bu ay onu da deniyoruz canımcım bileğim her geçen gün daha kötü oluyor ama napalım bebiş için herşeye katlancaz artık

dimi dimiii asıl onlar önemliiiiiiii

pırlanta mübarekkkk parmağıma takıp dolaşcam[/QUOTE]

Tabiki asıl önemli olan inciler...onlardaki milyonlarca süpermen bizdeki bir tane inci için yarışa giriyor.Milyonlara değer inciler.

sarı kantaron cayı al o günlerden 3 gün önce başla içirmeye hoş ona da nazlanırlar ya strest işte...asker gibi olduk valla

asbelova taktik güzel ben de deneyeyim....ısırgan otu çayı da içiriyom ben...[/QUOTE]

eee napalım kuzu ayaklarına kapancağıma ağırdan satıyorum kendimi o da yiyo

sarı kantaron cayı al o günlerden 3 gün önce başla içirmeye hoş ona da nazlanırlar ya strest işte...asker gibi olduk valla

asbelova taktik güzel ben de deneyeyim....ısırgan otu çayı da içiriyom ben...[/QUOTE]

stres için kuzum antideprasan etkisi var.Rahatlatıyor ısırganda iyi fikir.Sende kullanabilirsin strest falan kalmıyor insanda tadı kötü değil. neler içmedik ki kötü olsa kaç yazar

iyiyiz canım.Çok yorma kendini ama bak daha uçak falan iyice dinlen yola çıkmadan.Ya sordum mu bilmiyorum ailen hangi şehirde canım hafıza zayıf bellek attıram artık

anammmm gercekten yokmu olmus inanamiyorum cok sukur allahima insallah sira yumoslarda Rabbim nasip etsin insallah:123::123::123:

valla yorulmadim desem yalan olur bide hamile oldugumu unuttum valiz kaldirdim insallah bisey olmaz :18:
canim benimailem balikesirde ama esiminkiler istanbulda

selam kızlar nasılsınız???bende iyiyim yorgunum baharda geçiyo ama bizim yorgunluk geçmiyo yaaaa...

bu akşam yolcuyum nasipse...istanbula gidiyorum....dualarınızı eksik etmeyin..henüz tedaviye başlayacak değilim ama ....bakalım hayırlısı .....önce kafamı düzeltebilsem ..... böyle olmaktan sıkıldımmmmmmmmm....

öptüm kızlar Allah'a emanet olun...antisocialden haber var mı hamiş mi??? çooooooooook sevindim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…