Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben merak ettim.kız...ya benide atıyor bu işe bir çözüm .birde sayfayı yenilemek gerekiyor yoksa yazdıklarınızı hemen göremiyorum...
ona sinir oluyorum zaten sayfayı da bir yeniliyorum bakıyorum hopppp atmış beniiiii

ya çıkacam sizi bırakıp gidemiyorum valla...mesai bitti...birazdan çıkacam...
gitme gitme gitmeeeee
ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın yarasınnnnn prensesimize

sagol canim gelin beraber olsun[/QUOTE]
sağol tatlımmmmmm

herbalist kızçe adamı da deney tavşanı yapmış..bizde seni sev.....[/QUOTE]

eee napalım zafere giden her yol mübahtırrrrr
deney faresi kız o tabi kocişim duymadığı sürece

gitme gitmeee zaten geç geldin

bugün doyamadım size valla ama birazdan ben kaçacağım...

aynen ya demek ki hepimizin eşleri aynı durumda...her içtiğinde ben bunu bırakacam.bir daha yüzlerini bile görmeyecem...
herbalist kızçe adamı da deney tavşanı yapmış..bizde seni sev.....[/QUOTE]

:))))))))

[/QUOTE=krizantem83;30170224]bende gideyim gene gelirim burda olursaniz biraz daha bitireyim su isleri aksama misafir geliyormus haydi halaya [/QUOTE]

Canım yaa yarın yolculuk vat misafirliğime geliyorlar hamiş hatunaa amaaaaa

[/QUOTE=krizantem83;30170224]bende gideyim gene gelirim burda olursaniz biraz daha bitireyim su isleri aksama misafir geliyormus haydi halaya

Canım yaa yarın yolculuk vat misafirliğime geliyorlar hamiş hatunaa amaaaaa[/QUOTE]

hayirli yolculuk dilemek icin geliyorlar canim gelmeyin diyemecegim cok sevdigim insanlar heleki kizlari var benim adas bayiliyorum ona benim kocis yapar cayi zaten evde bisey kalmadi

Canım yaa yarın yolculuk vat misafirliğime geliyorlar hamiş hatunaa amaaaaa

hayirli yolculuk dilemek icin geliyorlar canim gelmeyin diyemecegim cok sevdigim insanlar heleki kizlari var benim adas bayiliyorum ona benim kocis yapar cayi zaten evde bisey kalmadi[/QUOTE]

tamam iyi niyet ama bi kaç gün önce geleydiler ya be gülümmmm neyse artık buraya gelince dinlenirsin bol bol gezer hava alırsın ohhh annenler sana bi güzel bakarlarrr

hayirli yolculuk dilemek icin geliyorlar canim gelmeyin diyemecegim cok sevdigim insanlar heleki kizlari var benim adas bayiliyorum ona benim kocis yapar cayi zaten evde bisey kalmadi

tamam iyi niyet ama bi kaç gün önce geleydiler ya be gülümmmm neyse artık buraya gelince dinlenirsin bol bol gezer hava alırsın ohhh annenler sana bi güzel bakarlarrr[/QUOTE]

Ayyy dimi mis gibi bir hava ohhh gezecegim zaten bide hic kiyafetim yok benim birtane ust bir tane pantolonla geliyorum turkiyeye millet ciplak geziyor sanacak beni yaaa
canim su fatmagul halimden prensese doneyim ben

tamam iyi niyet ama bi kaç gün önce geleydiler ya be gülümmmm neyse artık buraya gelince dinlenirsin bol bol gezer hava alırsın ohhh annenler sana bi güzel bakarlarrr

Ayyy dimi mis gibi bir hava ohhh gezecegim zaten bide hic kiyafetim yok benim birtane ust bir tane pantolonla geliyorum turkiyeye millet ciplak geziyor sanacak beni yaaa
canim su fatmagul halimden prensese doneyim ben[/QUOTE]

hadi canım kolay gelsin anne-kız prenses olun hadi
bende çıkıyorum öptüm siziiiii Allaha emanet olun hayırlı yolculuklar canım bizi haberdar edersin inşallahhh

iyi akşamlarr kızlar nasılsınz ne var ne yokkk bakalımmm..
geçmişede bakamıyorum o kadar cok yazı varkiiii :))9hızınıza yetişemiyorummm vallahhh

muhatcımmmm neyin var tatlımmm rahatsızmışsın geçmiş olsunnn

eslemmmm yapsana be güzelim artık şu kan tahliilini sabrına hayran kaldımmmm

krizantemmm nasılsınızz canımm bebeginnn nasılll annesiiiii artık iyiden iyiye büyüdü prenses

Kızlar başka bir topicte benim gibi 500yasin dağıtmaya çalışan bir arkadaş var 1'er yasinle yardımcı olur musunuz

Ben okurum canım 1 tane inşallah

Selam kızlar ben geldimm nasılsınız

İyiyiz hamdolsun sen nasılsın canım

Amin canım inşallah stres yapmasak herşey daha güzel olacak ama elimizde değil ki inşallah hepimizin yüzü güler en yakın zamanda canım

kk beni atmış kimsede beni merak etmemiş

Giriş yapmadan beni hatırlaya tıkla canım atmaz o zaman

Eslem yapmamış mı testi daha

Muhat nurusima için alıntı yaptım ama yapamamışım çok sevindim ya Rabbim en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Seninde iyi haberlerini alırız inşallah canım

merhaba ayse kardeşim bu etkinliğe bende katılmak isterim dua müminin silahıdır inşallh anne olmayan her arkadaşımıza Rabbim bizimde dualarımızla anne olmayı nasip eder

Ayşem nasılsın canım uzun süredir karşılaşamadık seninle ezan okunmak üzere ben çıkayım tekrar gelirim burda olursan konuşuruz canım

iyiyiz canim cok sukur prensesle hazirlik yapiyoruz yarin kismetse turkiyedeyiz

merhaba ayse kardeşim bu etkinliğe bende katılmak isterim dua müminin silahıdır inşallh anne olmayan her arkadaşımıza Rabbim bizimde dualarımızla anne olmayı nasip eder

hosgeldin canim ayse ev tasidigi icin nete cok az girebiliyor listeyle seyyan arkadasimiz ilgileniyor eger ona yazarsan sana cevap yazacaktir ama cevabin gecikebilir cunku seyyan arkadasimizda bahar temizliginde:)

muhatcım seni merak ettimm ne atagı ne doktoruuu nolduuuuuu yawwwwwwwwwwwww
biraz uzak kaldıkkkk neler oldu

ayyy cnmm yolunuz açık olsunnnn güle gülee gelinn inşşş bebekinleee

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ya gunduz ovulasyon testinden bahsedilmis butun sayfalari okuyamadim bilgisi olan yazabilir miiiii

selamun aleykum...kizlar bayagidir giremiyorum nasilsiniz?insallah herkez iyidir,gecmisi okuyamadim hic halim yok,antibiyotikler beni cok yoruyor...hala cok az agrim var hamd olsun ben iyim.bunun arasinda 3 gorumce bi eltiyle ugrasiyorum,canimi sikti birisi yine cok sinirlendim,agrilarimin arasinda sinirimi oynatti,migrenim tuttu ama iyim biraz daha dinlenmem lazim..dualarimi okuyamadim herseyi cift goruyorum haplardanmis...hamile varmi??eslem test yaptimi??aysenin bebeyinin cinsiyeti neymis??muhatin agrisi gecmismi??doktora gitmismi?seyyan temizlik yaparken kendini kaybetme sagligindan olma canm,temizlik iyidir ama cok agir isler yapma...hepiniz opuldunuz kizlar....

canımmmmmm hu huuuuuuu
bugün dr. gidecektin cnm ne oldu hadi inş şu gıcık miyom küçülmüştür tatlım anlat hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…