Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

tatillerde akçayda olacaklar çalıştıkları dönemde merkezde canım..Balıkesirde okurken tanışmışlar damatla... kızımızı alçak gitcek senin toprağan afiyet olsun prensese

benimkilerde akcaya yarim saat mesafede oturuyorlar akcay guzel yerdir ama yazin kalabalik ve sivrisinekli olur ama genede deniz havasi super bisey Rabbim gecim bahti versin insallah eside gecim ehlinden olsun insallahda rabbim ahiretlerinide beraber yazsin[/QUOTE]

Amin canım ecmain..Ben hiç gitmedim güzelmiş öyle dedi dünürler de eee artık sana geliriz yazları diyorum bacıma da bu yaz gelmeyin rahatsız etmeyin bizi diyor edepsiz.Kuzum uçuş kaçta bilmiyorum ama sana hayırlı yolculuklar Allaha emanet olun sağ sağlim inin vatan toprağına inşallah

Kızlar listeyle hanginiz ilgileniyorsunuz bilmiyorum o yüzden ikinize söyliyem ben okudum bu haftanınkileri

Günaydın millettttt
Allah razı olsun canımm

Canım yaaa yazıyı okurken bir sevindim bir üzüldüm çok şükür büyük miyomun kaybolması harika birşey Rabbim bebişllerini sana bağışlayacak inşallahhhhh ama ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış valla Rabbim bir daha göstermesin en o komşuna ne sana ne kimseye

ben 1er tane yasin okudum canım allah kabul etsin.

Canımmmm Allah kabul etsin

hayırlı cumalar kızlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşş gönülümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsinn ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşşşşşş

huhu kimse yok muuuuuuu
geldim geldim canım..günaydınlar...günümüz aydın olsun inşallah...nasılsın..

hayırlı cumalar kızlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşş gönülümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsinn ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşşşşşş

amin canım bu hayırlı cuma gününde Allah tüm dualarımızı kabül etsin inşallah...

canım ıyyım sağolasın bıraz belım agrıyo ..
mınıgım tekmelıyo ama cınsıyetını bılmıyorum salı gunu kontrolum var nasıpse
hadi inşallah salı günü güzel haberlerle gelirsin canımm kız mı erkek mi hissediyorsun bakalım
Artık ağırlaşmaya başladın ondan ağrıyor herhalde canım aylar ilerliyor mübarek

geldim geldim canım..günaydınlar...günümüz aydın olsun inşallah...nasılsın..

amin canım bu hayırlı cuma gününde Allah tüm dualarımızı kabül etsin inşallah...

günaydınnnn iyiyim hava açsa daha iyi olacağım inşallah sen nasılsın güzelim

günaydınnnn iyiyim hava açsa daha iyi olacağım inşallah sen nasılsın güzelim[/QUOTE]

iyiyim canım.evet hava kapalı ama açacak galiba.güneş göz kırpıyor bize...dün akşam güzel bir haber aldık arkadaşım vardı ya bebeği hasta diye.onun bebeğini ameliyat yapıldı ve iyileşecek artık...

günaydınnnn iyiyim hava açsa daha iyi olacağım inşallah sen nasılsın güzelim

iyiyim canım.evet hava kapalı ama açacak galiba.güneş göz kırpıyor bize...dün akşam güzel bir haber aldık arkadaşım vardı ya bebeği hasta diye.onun bebeğini ameliyat yapıldı ve iyileşecek artık...[/QUOTE]

maaşallah canım maaşallah
Rabbim bir daha göstermesin inşallahhhhh

ıns canım ama kız hıssedıyorum
drada soyleyecegım bel agrımın fazlalastıgını eşimlede işe gıdemedım rahatsızlıgımdan dolayı

Rabbim bir daha göstermesin inşallahhhhh[/QUOTE]

amin amin...Allah Kimseyi evlatla sınamasın...dafniya nerelerde acep...sabah bir baktım vardı.tam günaydın yazacaktım.bpc kendiliğinden kapandı...neyse bilg.öğretmenini getirdim hemen yaptı. kavuştum size.

drada soyleyecegım bel agrımın fazlalastıgını eşimlede işe gıdemedım rahatsızlıgımdan dolayı

canım bence de kız...neler yiyorsun.canın şekerli mi tatlı mı istiyor...

benim bir arkadaş resmen tatlı aşeriyordu...ve erkek olduğunu öğrendi..

söyle canım söyle bakalım belki bir faydası dokunur hadi hayırlısı Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallahhh

Rabbim bir daha göstermesin inşallahhhhh

amin amin...Allah Kimseyi evlatla sınamasın...dafniya nerelerde acep...sabah bir baktım vardı.tam günaydın yazacaktım.bpc kendiliğinden kapandı...neyse bilg.öğretmenini getirdim hemen yaptı. kavuştum size.[/QUOTE]

amin canım aminnnnn hadi iyi bari büyük bir problem yokmuş en azından cnaımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…