Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım görev bende:)
bahar okumuş onu not aldım =)
ayıp ettin canım keşke elimden daha fazlası gelse teşekkürlük bişi değil yaptıgım
içinde kagıt varmıydı kolinin??
sonradan aklıma takıldı =)

klavyenize su mu kaçtı??
niye yazmıyosunuz bakimmm.
az sonra ders çalışmaya gitcem konuşursunuz o zman hıhhh

birazdaha kalıp senin o güzel muhabbetine katılmayı çok isterdim canım.ama inan çok yorgunum.klavyeme su kaçmadı ama üstüme yorgunluk,gözüme uyku kaçtı canım.öptüm seni.hadi sende ders çalış bakayım çabuk......

Ne yaptida küçüldü acaba myom. Hemen ogrenip yapmaliyim. Herzaman giremiyorum. Mutlaka benide bilgilendirin arkadaslar

vardı canım okudum okudum okudum ve dost dedim..............

evet çok fazla negatif sonuç alan var bende korkuyorum acaba benimdemi öle olur diye..inş ben güzel haber vermeyi ümit ediyorum.
amin canım bu ay nurusimanın güzel haberiyle başladı=)
devamını bekliyoruz:)
tamam canım sen uyu hadi bende çorbamı içeyim çıkayım :)

Ne yaptida küçüldü acaba myom. Hemen ogrenip yapmaliyim. Herzaman giremiyorum. Mutlaka benide bilgilendirin arkadaslar

canım miyomlar sıcagı sevmiyormuş.
arkadaşımız sıcak su torbasıyla yaşadı 10-12 gün kadar bi de bazı otlardan kullandı.
arkadaşın topiği var oraya yazarsan da cevap verecektir.
hiç olmadı benim arkadaşlarımdan bakıp özel msj de atabilirsin.
senin ne kadar miyomun??

vardı canım okudum okudum okudum ve dost dedim..............

bi ara hepinizin kutusunu karıştırdım kargoda=)
çok komikti yaww.
adam kapattım artık çıkın dışarı diyodu.
o sırada bi hatun geldi adamın agzı ayrıldı unuttu mesainin bittiğini :)
bende son bi hamleyle tamamladım :)
esleme yazamadım gibi bişi oldutam çıkarken gördüm onu
not kısmını da okumuşundur heralde

çorbamı içtim size de küstüm şimdi de çıkıyorum
kps soruları çözeyim de çatlayın siz
Allah rahatlık versin, hayırlı rüyalar görün,
güzel bi yarına başlayın.
yarın çooooook güzel olacakkk kızlarrr demedi demeyin

canım yanlış biliyorsan eger düzelt beni.
ben şöyle biliyorum östrojenle yumurtalık gelişimi paralel.
Östrojen Nedir?
Östrojen hormonu kadınlar için önemli bir hormondur. Adet döngüsü gibi bazı kadınsal döngülerin işleyişi sağlar. Üreme yaşında kadınlarda daha fazla bulunmakla birlikte erkeklerde de bulunduğunu söylemek gerekir. Göğüs kadınlar için cinsiyet belirtilerinden biridir. Göğüs olgunlaşmasını sağlar. Adet döngüsü ile ilgili olarak endometrium kalınlaşmasına yardımcı olur. FSH hormonunu ve LH hormonu üretiminde yarar sağlar. FSH hormonu folikül uyarıcı bir hormondur. Yumurtlama sırasında östrojen hormonun artmasını sağlayan hormonda LH hormonudur. Östrojen hormonu takviyeleri yapılabilmektedir.
iyi geceler aeo

Hem miyom için hem yangın için çooookkkk geçmiş olsun canım Rabbim bütün hastalıklardan ve felaketlerden korusun bundan sonra inşallah

bu hafta dualarımı okudum arkadaşlar cumartesi test tarihim inş bebeğim benimledir.

İnşallah hayırlı haberler verirsin bize canım

Ohhh maşallah kargolar kutular hayırdır canım :)

Gecenin bu saati oldu daha totosumun ustune oturamadim cok yoruldum bide bu yorgunluk yetmezmis gibi misafirleri gecirelim deken kapida kaldik bir saat onunla ugrastik simdide dusa girip hemen yatacagim yarina nasil kalkarim bilmiyorum kizlar hepiniz hakkinizi helal edin malum yolculuk nasil gececegi belli olmaz hepimiz allaha emanetiz sizleri opuyorum ist. ulasinca netim olur heralde haber vermeye calisirim

Nurusima canim gecmis olsun rabbim korumus senide cok sukur miyoma bwn kizdimya korkusundan kuculmus

Selam canlarım iki haftadır yoktum maalesef , insallah yine aranizdayim , bende dun dua siralamasina baktım bugun son gun diye 4 yasinimi ve 100 enbiya süresine ve 707 ya varisimi çektim :) Allah kabul etsin inşallah . Ama Pazartesi güne kadar tamamlanacakmis:)

tamam iyi niyet ama bi kaç gün önce geleydiler ya be gülümmmm neyse artık buraya gelince dinlenirsin bol bol gezer hava alırsın ohhh annenler sana bi güzel bakarlarrr

Ayyy dimi mis gibi bir hava ohhh gezecegim zaten bide hic kiyafetim yok benim birtane ust bir tane pantolonla geliyorum turkiyeye millet ciplak geziyor sanacak beni yaaa
canim su fatmagul halimden prensese doneyim ben[/QUOTE]

Gel canım gel anuuumm vitrinlerde ne ciciler var bir görsen hepsini almak isteyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…