nete gelseydin bi kutu da sana gelecekti =)Hem miyom için hem yangın için çooookkkk geçmiş olsun canım Rabbim bütün hastalıklardan ve felaketlerden korusun bundan sonra inşallah
İnşallah hayırlı haberler verirsin bize canım
Ohhh maşallah kargolar kutular hayırdır canım :)
Gecenin bu saati oldu daha totosumun ustune oturamadim cok yoruldum bide bu yorgunluk yetmezmis gibi misafirleri gecirelim deken kapida kaldik bir saat onunla ugrastik simdide dusa girip hemen yatacagim yarina nasil kalkarim bilmiyorum kizlar hepiniz hakkinizi helal edin malum yolculuk nasil gececegi belli olmaz hepimiz allaha emanetiz sizleri opuyorum ist. ulasinca netim olur heralde haber vermeye calisirim
Nurusima canim gecmis olsun rabbim korumus senide cok sukur miyoma bwn kizdimya korkusundan kuculmus
Selam canlarım iki haftadır yoktum maalesef , insallah yine aranizdayim , bende dun dua siralamasina baktım bugun son gun diye 4 yasinimi ve 100 enbiya süresine ve 707 ya varisimi çektim :) Allah kabul etsin inşallah . Ama Pazartesi güne kadar tamamlanacakmis:)
muhat ben dualarımı bitirdim yazmıştım daha öncede ama sen toparlıyormuşsun galiba.
Kızlar listeyle hanginiz ilgileniyorsunuz bilmiyorum o yüzden ikinize söyliyem ben okudum bu haftanınkileri
Kuzum sen ovu testi aldın mı?
merhaban ben aranıza yenı katıldım 1.5 senelık evlıym vajinismsu yenı atlatdım artık hamıle kalmk ıstyrm bu ayın 8i bnm yumurtlama gunm ne olur kızlar bana dua dın
bana ertesi gün gelmişti canım siparişlerim bölümünden baksana nerdeymiş kargoya vermiş mi?canım sipariş verdim..daha gelmedi.kaç günde gelir acaba...
merhaban ben aranıza yenı katıldım 1.5 senelık evlıym vajinismsu yenı atlatdım artık hamıle kalmk ıstyrm bu ayın 8i bnm yumurtlama gunm ne olur kızlar bana dua dın
bana ertesi gün gelmişti canım siparişlerim bölümünden baksana nerdeymiş kargoya vermiş mi?
inşallah hiç beklemeden alırsın bebiş haberini canım hayırla sağlıkla
önerecgnz bışey vrmı
eşine 2-3saat önce kahve içir gün aşırı ilişki olsun 8indeyse bugünden başlayabilirsiniz çalışmalara
ilişki sonrası da belinin altına yastık koyup 1saat kadar yat
Tedbir bizden takdir Allahtan...
çok ıyısn ya cnm çok sagoll ılglılndgn ıçın bu akşam deneymllı dysn cnm
bana ertesi gün gelmişti canım siparişlerim bölümünden baksana nerdeymiş kargoya vermiş mi?
Canım baktım kargo gelmiş ist..akşama kadar bende olur herhalde...sen nler yaptın.nasıl gidiyor.çatlatmayı c.tesi kaçta papacan..
tamam cnm snı dınlıcm yapıcm ama bnm yumrtlama trfmı hesplyrm frklı çıkyıo ıkınsındede ya oftabi yumurtanın o gün çatlayacağını garanti edemezsin o yüzden gün aşırı öneriyor dr.lar çünkü süpermenler bizim vücudumuzda 48-72 saat arası yaşayabiliyorlar. bugünden itibaren gün aşırı yapın ki kaçırmamış olursunuz
amın cnm çok ıstyrm yaaa bu ayın 8 i yumurtalama gunum önercgnz bşy vrmı bu konulrda hıç bılgm yok sdece yumurtlama gunumu blyrm ılşkden sonra ne ypmam lzım hıç bılgım yok bnm
inşallah en kısa zamanda bebişe kavuşursun...nerden biliyorsun çatlatma günün.doktora gittin mi...
Canım baktım kargo gelmiş ist..akşama kadar bende olur herhalde...sen nler yaptın.nasıl gidiyor.çatlatmayı c.tesi kaçta papacan..
sabah 10-11 gibi gideyim diyorum canım duruma göre iğneyi yapar herhalde dün de yaptım ovu testi hala negatif gözüküyor silik de olsa 2.çizgiyi görmeliydim diyorum ama
hyr dr gtmedm ben netten baktım aama ıkınsınde farkılı çıkıyo 24 unde adt oldum hesplara göre ayın 8 i çıkyo başka bır sıteden hespldım 24 u çıkıyo ysa
Hayırlı Cumalar hepinizeAllah dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin inşallah Kızlar bu arada yeni listenin en son ne zamana kadar okunması gerekiyor geçmişe bakamadımda:44:
canım 2.çizgi çıkamsı dah iyi zamanından önce çatlamsın.sen iğneyi vuracaksın komutu vereceksin ozamn çatlayacak..şimdi daha besleniyorlar yeteri kadar olgunlaşınca çatlr..kendini sıcak tutmayı ihmal etme..sabah 10-11 gibi gideyim diyorum canım duruma göre iğneyi yapar herhalde dün de yaptım ovu testi hala negatif gözüküyor silik de olsa 2.çizgiyi görmeliydim diyorum ama
son 3adet tarihini yazar mısın canım
amin canım aminnnnnnHayırlı Cumalar hepinizeAllah dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin inşallah Kızlar bu arada yeni listenin en son ne zamana kadar okunması gerekiyor geçmişe bakamadımda:44:
Canım her ay atmış normalde böylemidir 33-34gün mü olur aralarında ona göre hesaplayacağımşubat. 15 mart 17 nisan 24 ttlm
amin canım.
canım 2.çizgi çıkamsı dah iyi zamanından önce çatlamsın.sen iğneyi vuracaksın komutu vereceksin ozamn çatlayacak..şimdi daha besleniyorlar yeteri kadar olgunlaşınca çatlr..kendini sıcak tutmayı ihmal etme..
öyle dua ediyorum zaten canım insanlar test yapıyor misal 4-5tane testinde çift çizgi oluyor ya o yüzden şaşırdım
yarın iğneyle çatlatayım ya 3 şansımız olsun yoksa teke düşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?