Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nete gelseydin bi kutu da sana gelecekti =)

muhat ben dualarımı bitirdim yazmıştım daha öncede ama sen toparlıyormuşsun galiba.

Kızlar listeyle hanginiz ilgileniyorsunuz bilmiyorum o yüzden ikinize söyliyem ben okudum bu haftanınkileri

bahar35baha arkadaımız da okudu yasinlerini.

merhaban ben aranıza yenı katıldım 1.5 senelık evlıym vajinismsu yenı atlatdım artık hamıle kalmk ıstyrm bu ayın 8i bnm yumurtlama gunm ne olur kızlar bana dua dın

canım sipariş verdim..daha gelmedi.kaç günde gelir acaba...
bana ertesi gün gelmişti canım siparişlerim bölümünden baksana nerdeymiş kargoya vermiş mi?

merhaban ben aranıza yenı katıldım 1.5 senelık evlıym vajinismsu yenı atlatdım artık hamıle kalmk ıstyrm bu ayın 8i bnm yumurtlama gunm ne olur kızlar bana dua dın

inşallah hiç beklemeden alırsın bebiş haberini canım hayırla sağlıkla

bana ertesi gün gelmişti canım siparişlerim bölümünden baksana nerdeymiş kargoya vermiş mi?

inşallah hiç beklemeden alırsın bebiş haberini canım hayırla sağlıkla

amın cnm çok ıstyrm yaaa bu ayın 8 i yumurtalama gunum önercgnz bşy vrmı bu konulrda hıç bılgm yok sdece yumurtlama gunumu blyrm ılşkden sonra ne ypmam lzım hıç bılgım yok bnm

eşine 2-3saat önce kahve içir gün aşırı ilişki olsun 8indeyse bugünden başlayabilirsiniz çalışmalara
ilişki sonrası da belinin altına yastık koyup 1saat kadar yat
Tedbir bizden takdir Allahtan...

çok ıyısn ya cnm çok sagoll ılglılndgn ıçın bu akşam deneymllı dysn cnm

çok ıyısn ya cnm çok sagoll ılglılndgn ıçın bu akşam deneymllı dysn cnm

tabi yumurtanın o gün çatlayacağını garanti edemezsin o yüzden gün aşırı öneriyor dr.lar çünkü süpermenler bizim vücudumuzda 48-72 saat arası yaşayabiliyorlar. bugünden itibaren gün aşırı yapın ki kaçırmamış olursunuz

tamam cnm snı dınlıcm yapıcm ama bnm yumrtlama trfmı hesplyrm frklı çıkyıo ıkınsındede ya of

amın cnm çok ıstyrm yaaa bu ayın 8 i yumurtalama gunum önercgnz bşy vrmı bu konulrda hıç bılgm yok sdece yumurtlama gunumu blyrm ılşkden sonra ne ypmam lzım hıç bılgım yok bnm

inşallah en kısa zamanda bebişe kavuşursun...nerden biliyorsun çatlatma günün.doktora gittin mi...

Hayırlı Cumalar hepinizeAllah dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin inşallahKızlar bu arada yeni listenin en son ne zamana kadar okunması gerekiyor geçmişe bakamadımda:44:

Hayırlı Cumalar hepinizeAllah dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin inşallahKızlar bu arada yeni listenin en son ne zamana kadar okunması gerekiyor geçmişe bakamadımda:44:

amin canım.

amin canım aminnnnnn

şubat. 15 mart 17 nisan 24 ttlm
Canım her ay atmış normalde böylemidir 33-34gün mü olur aralarında ona göre hesaplayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…