Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

cumalarınız mubarek olsun nasılsınız..

As canım ben iyiyim hamdolsun dün yazdım sana ama görmedin sanırım

canım ıyyım sağolasın bıraz belım agrıyo ..
mınıgım tekmelıyo ama cınsıyetını bılmıyorum salı gunu kontrolum var nasıpse

Bol bol yat dinlen canım zaman ilerledikçe ağrıların olması normal

nete gelseydin bi kutu da sana gelecekti =)

bahar35baha arkadaımız da okudu yasinlerini.

Hadi ya :) beni de düşündüğün için Allah razı olsun canım gelmiş kadar oldu çok sevindim :)

merhaban ben aranıza yenı katıldım 1.5 senelık evlıym vajinismsu yenı atlatdım artık hamıle kalmk ıstyrm bu ayın 8i bnm yumurtlama gunm ne olur kızlar bana dua dın

Hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah canım

Hayırlı Cumalar hepinizeAllah dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin inşallahKızlar bu arada yeni listenin en son ne zamana kadar okunması gerekiyor geçmişe bakamadımda:44:

Sana da hayırlı cumalar canım nasılsınız bakalım 6 mayısa kadar tamamlanacak liste canım nehirimizi öp bizim için

slm kızlarr...hepinize hayırlı cumalar tek tek yazamıyorum...tam okumaya başladım sayfaları ağrım arttı..bu maçıda kaybettim... hemen yazıp çıkıcamm....dualarımı okumuştum allahtan .. seyyancım...4 yasin 100 ayet 707 ya varis bittii....allah dualarımızı kabul etsin...tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz...inşallah...
allaha emanet olunn..iyi haberler almak dileğiyle...

canım anladım.benimde senin gibi adetim 33 34 gün falan sürüyor...o yüzden yumurta çatlama zamnını bilemiyorum..

ama asbelova şimdi bakar söyler..

canımcım 34gün sürüyorsa bir önceki adetinden say 20.gün senin yumurtanın çatladığı gün yani beklenen adet tarihinden önceki 14-15.gün oluyor

ya kızlar ben şimdi gidp eczaden olivsyn testı alsam nasıl kullncm neyın ne oldgunu nasıl anlıcm bırde fytlrı ne kdrdrı

Cumanız mübarek olsun,Duada ki Kardeşlerim,Dualarınızı bekliyorum Okunacak dua varsa yardım edebilirim

ben burdayım şekerim.sen yoktun nerelerdeydinn...

Ayyy burdaymış şimdi bende affını isteyecektim.İşler yüzünden giremedim kuzum ovi testi mi aldın kaç tl kız bende merak ettim.Artık eczaneye gitmeye de utanıyorum tüp bebekteyken iğnelerimi eczacı abla yapmıştı bu yine hamile değil diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…