cumalarınız mubarek olsun nasılsınız..
canım ıyyım sağolasın bıraz belım agrıyo ..
mınıgım tekmelıyo ama cınsıyetını bılmıyorum salı gunu kontrolum var nasıpse
nete gelseydin bi kutu da sana gelecekti =)
bahar35baha arkadaımız da okudu yasinlerini.
merhaban ben aranıza yenı katıldım 1.5 senelık evlıym vajinismsu yenı atlatdım artık hamıle kalmk ıstyrm bu ayın 8i bnm yumurtlama gunm ne olur kızlar bana dua dın
Hayırlı Cumalar hepinizeAllah dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin inşallah Kızlar bu arada yeni listenin en son ne zamana kadar okunması gerekiyor geçmişe bakamadımda:44:
şubat. 15 mart 17 nisan 24 ttlm
amin canım aminnnnnn
Canım her ay atmış normalde böylemidir 33-34gün mü olur aralarında ona göre hesaplayacağım
amin canım.
öyle dua ediyorum zaten canım insanlar test yapıyor misal 4-5tane testinde çift çizgi oluyor ya o yüzden şaşırdım
yarın iğneyle çatlatayım ya 3 şansımız olsun yoksa teke düşecek
son zmnlar böyleym normalde gununde olurdum cnm ama kansızlık çıkmıştı bu sureçte ılaç kullndım bıraktım artık duzne gırer
canım anladım.benimde senin gibi adetim 33 34 gün falan sürüyor...o yüzden yumurta çatlama zamnını bilemiyorum..
ama asbelova şimdi bakar söyler..
amin canım aminnnnnn
Canım her ay atmış normalde böylemidir 33-34gün mü olur aralarında ona göre hesaplayacağım
son zmnlar böyleym normalde gununde olurdum cnm ama kansızlık çıkmıştı bu sureçte ılaç kullndım bıraktım artık duzne gırer
eğer devamlı böyle 33-34 günde bir oluyorsan ovulasyon günün ortalama 13-14 mayıs canım senin
çok ıyı olur cnm ya çok sevınırım bırde bu oliwsyn testı ne dr ne işe yarar almam gerkrmi
canım anladım.benimde senin gibi adetim 33 34 gün falan sürüyor...o yüzden yumurta çatlama zamnını bilemiyorum..
ama asbelova şimdi bakar söyler..
eğer devamlı böyle 33-34 günde bir oluyorsan ovulasyon günün ortalama 13-14 mayıs canım senin
cnm bnm çok tşkkr edrm çok sagol çok ıyısın ne kadr sıklıkla ılşkye gryım peki
ovulasyon testi yumurta çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için...bende yeni aldım.daha geçmedi elime nasıl kullılacağını asbelova arkadaşım daha iyi bilir.
beni yalnız bıraktınız aşkolsun sizeee
bahar terst yaptın mı? işallah bebişin seninledir.
s.a kızlarrrrr nasılsınızzzzz
acba fiyatı nedr bende almak ıstyrm eczanede vrmdr cnm ya
Sanada günaydın hayırlı cumalar biraz geçiktim ama geldim işte piedra örtmenim yok yine
ben burdayım şekerim.sen yoktun nerelerdeydinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?