amin canım aminnnnnnnslm kızlarr...hepinize hayırlı cumalar tek tek yazamıyorum...tam okumaya başladım sayfaları ağrım arttı..bu maçıda kaybettim... hemen yazıp çıkıcamm....dualarımı okumuştum allahtan .. seyyancım...4 yasin 100 ayet 707 ya varis bittii....allah dualarımızı kabul etsin...tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz...inşallah...
allaha emanet olunn..iyi haberler almak dileğiyle...
gün aşırı canım bir gün evet bir gün hayır:)) haftaya p.tesi başlayabilirsiniz misal 14.ünün haftasonuna kadar da devam ederseniz kaçırmamış olursunuz inşallah bebişine kavuşursuncnm bnm çok tşkkr edrm çok sagol çok ıyısın ne kadr sıklıkla ılşkye gryım peki
eczaneler satıyor canım ama 5kiti 50tl ye falan satıyorlar bizim kullandığımız marka kk daki arkadaşların tercih ettiği en güvenilir ve fiyat olarak da en uygun ürün gittigidiyordan aldık canım biz laboquick marka istersen alabilirsin misal senin şimdi 14.ünde olacak ya ovu günün inşallah sen 10.undan itibaren başlamalısın testi yapmaya çift çizgiyi gördükten 24-36saat sonra yumurtan çatlayacak demektir.acba fiyatı nedr bende almak ıstyrm eczanede vrmdr cnm ya
a.s canım sağol biz iyiyiz siz nasılsınızzzs.a kızlarrrrr nasılsınızzzzz
hayırdır canım hiç bu kadar yalnız bırakmazdın bizi sıkıntı yoktur inşallahhhSanada günaydın hayırlı cumalar biraz geçiktim ama geldim işte piedra örtmenim yok yine
Ayyyburdaymış şimdi bende affını isteyecektim.İşler yüzünden giremedim kuzum ovi testi mi aldın kaç tl kız bende merak ettim.Artık eczaneye gitmeye de utanıyorum tüp bebekteyken iğnelerimi eczacı abla yapmıştı bu yine hamile değil diyecekler
Cumanız mübarek olsun,Duada ki Kardeşlerim,Dualarınızı bekliyorum Okunacak dua varsa yardım edebilirim
kızlar o test ne kdr ve nasıl kullnyo bnde alak ısytrm
Canım bu işin uzmanı as belove kendisinin basın açıklaması yapmasını bekliyoruz dört gözle
amin canım aminnnnnnn
gün aşırı canım bir gün evet bir gün hayır:)) haftaya p.tesi başlayabilirsiniz misal 14.ünün haftasonuna kadar da devam ederseniz kaçırmamış olursunuz inşallah bebişine kavuşursun
eczaneler satıyor canım ama 5kiti 50tl ye falan satıyorlar bizim kullandığımız marka kk daki arkadaşların tercih ettiği en güvenilir ve fiyat olarak da en uygun ürün gittigidiyordan aldık canım biz laboquick marka istersen alabilirsin misal senin şimdi 14.ünde olacak ya ovu günün inşallah sen 10.undan itibaren başlamalısın testi yapmaya çift çizgiyi gördükten 24-36saat sonra yumurtan çatlayacak demektir.
a.s canım sağol biz iyiyiz siz nasılsınızzz
hayırdır canım hiç bu kadar yalnız bırakmazdın bizi sıkıntı yoktur inşallahhh
Ayyyburdaymış şimdi bende affını isteyecektim.İşler yüzünden giremedim kuzum ovi testi mi aldın kaç tl kız bende merak ettim.Artık eczaneye gitmeye de utanıyorum tüp bebekteyken iğnelerimi eczacı abla yapmıştı bu yine hamile değil diyecekler
test mi dedi biriiii anammmmm bebeiş geliooooooyapmadım canım yarını beklicem inş benimledir bebeğim.
Allah razı olsun canımmmm yasin okursan bir tane çok makbule geçer bir arkadaş 500yasin topluyordaCumanız mübarek olsun,Duada ki Kardeşlerim,Dualarınızı bekliyorum Okunacak dua varsa yardım edebilirim
bizde olacağız elbet bir gün bizde bebişimizin kokusunu duyacağızzzzAyyyburdaymış şimdi bende affını isteyecektim.İşler yüzünden giremedim kuzum ovi testi mi aldın kaç tl kız bende merak ettim.Artık eczaneye gitmeye de utanıyorum tüp bebekteyken iğnelerimi eczacı abla yapmıştı bu yine hamile değil diyecekler
Kız sen nerdeydin sabahtan beriii iyi ki gelsinnnCanım bu işin uzmanı as belove kendisinin basın açıklaması yapmasını bekliyoruz dört gözle
hadi yaa napcak kız trabzonda benim kocişte trabzonlu da ondan gümrük ödemesini naptın toplayabildin mieşimi Trabzona uğurladım fiyat listesi falan hazırladım canımcım bir kaç iş vardı onları hallettim veeee burdayım
seninde cuman mübarek olsun canım.Öyle selam verip kaçma ama sende katıl örgün öğretim kadrosuna
eşimi Trabzona uğurladım fiyat listesi falan hazırladım canımcım bir kaç iş vardı onları hallettim veeee burdayım
canım benim...ovi testi aldım kuzum.21,90 tl ye bugün elime ulaşacak inşallah.baktım bizim kargoya gelmiş.
Ayyy canım bende senin gibiyim çok iyi eczane bulmuştum.ama tüp bebekten sonra gitmeye utanıyorum.bana acımalrını istemiyorum bakışları değişiyor..
sen ne yapıyorsun arkadaşın nasıl oldu.
Canım benim,herzaman yanınızdayım,çok yoğun bir ev ve hayat var,sadece yanlız kalmamak adına ve duanıza katılmak için burdayım,benim sizin için yapacağım birşey varsa söyleyin.
Canım biraz önceki msjımda yazdım ama görmedin sanırım eczanelerde pahalı oluyor aynı gebelik testi gibi yalnız yapış saatlerin farklı misal bunu gündüz yapmalısınkızlarrr ya bu olivsyn testı nasıl kullnr almak ıstyrm bgn de
Sorma ya birde pıltılaşma için iğne alırken Ben bunu 8 ay daha kullanıcam indirim yapın demiştim sağolsun yaptılardaama ben sadece 2 hafta kullanabildim Ama biz napak demi elimizden gelen bişe yok ki
Arkadaşım daha iyi canım baş dönmesi varmış salı günü benimde meme usg olacak beraber gideceğiz onunda rahmine bakılacak ikimizde :18::18::18: panik halindeyiz.Sen neler yapıyorsun canım...Zor günler yavaş yavaş gerilerde kalıyor değilmi
Yanımızda olman yeter canımmmmm
Canım biraz önceki msjımda yazdım ama görmedin sanırım eczanelerde pahalı oluyor aynı gebelik testi gibi yalnız yapış saatlerin farklı misal bunu gündüz yapmalısın
HOŞGELDİİİNNN...Allah kavuştursun canım...artık kimse gitmesin..
amin canım aminnnnnnn
gün aşırı canım bir gün evet bir gün hayır:)) haftaya p.tesi başlayabilirsiniz misal 14.ünün haftasonuna kadar da devam ederseniz kaçırmamış olursunuz inşallah bebişine kavuşursun
eczaneler satıyor canım ama 5kiti 50tl ye falan satıyorlar bizim kullandığımız marka kk daki arkadaşların tercih ettiği en güvenilir ve fiyat olarak da en uygun ürün gittigidiyordan aldık canım biz laboquick marka istersen alabilirsin misal senin şimdi 14.ünde olacak ya ovu günün inşallah sen 10.undan itibaren başlamalısın testi yapmaya çift çizgiyi gördükten 24-36saat sonra yumurtan çatlayacak demektir.
a.s canım sağol biz iyiyiz siz nasılsınızzz
hayırdır canım hiç bu kadar yalnız bırakmazdın bizi sıkıntı yoktur inşallahhh
Tatlım usg yi niye çekecekler kitle falan bişey mi var
Evet canım 10 a yakın meme kistim var.5 yıldır yılda 1 kez usg yapılıyor son 3 yıldır sürekli tedavide olduğumdan septalar falan oluşmuş 6 ayda bir kontrol ediyor
test mi dedi biriiii anammmmm bebeiş gelioooooo
Allah razı olsun canımmmm yasin okursan bir tane çok makbule geçer bir arkadaş 500yasin topluyorda
bizde olacağız elbet bir gün bizde bebişimizin kokusunu duyacağızzzz
Kız sen nerdeydin sabahtan beriii iyi ki gelsinnn
as beloveyi özellikle ayırıyorsun dimi
hadi yaa napcak kız trabzonda benim kocişte trabzonlu da ondan gümrük ödemesini naptın toplayabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?