Piedrasız olmuyor ki tatlım.Kız benimkide trabzonlu aksi oluyor bunlar yaa.Bizimki iş için gitti.Bende gelim mi dedim ne işin var şantiyede dedi
hehee bende de onlardan 18tane varrrrrrrr 6ayda bir usg çektirip göstertiyorum göstertmeden olmaz diyorum
Aman benimki direk Allaha bağlı tarbzonlulardan (ofli) tersi çok kötüdür bacım bizimkinin seninki de mi aynııı sen nerelisin kuzum
piedra nere gitti yine yaa kaçıp kaçıp duruyyyyyy
sende mi brütüs napcaz bir bunları ya... hayır benim kızlar yarım limon kadar zaten nereye sığırdımışım o kadar kistin anlamadım.18 tane he maşallah demicem koybolsunlar.Ağrıda yapıyorlar.Brokoli kürün yaptın mı hiç işe yarıyor ama sürekli tedavi hormon ilaçları tekrar büyüyorlar..Kısır döngü valla...Bıktım sürekli göstermekten bende
Al benden de o kadar ve her gittiğimde de arttığını öğreniyorum bana dr.lar süt verince geçer dedibende surat aynen bu
olsa tükkan senin demek istiyom ama olmuyooooooo
brokoli kürünü hiç duymadım canım aslında onlarla ilgili hiçbişey yapmadım arada ağrılarını çekmekten başka
günaydınnnn iyiyim hava açsa daha iyi olacağım inşallah sen nasılsın güzelim
Anammm ofli mii? Allah yardımcın olsun diyorum benim kayınvalide oflii..Oflinin düzü olmaz ki onlar hep ters aksiBizimki Tonyali silaha düşkün olurlarmış harbiden de öyle ofisinin duvarları kılıçlar tüfeklerle dolu şiddet içerik dekorasyon seviyor bizimki eve getirmesine izin vermiyorum :) Bende giresunluyum canımcım fındıkçı
yine mi kaçtı piedra
yok canım bende tiroid yapam bakem belki işe yarar gerçi bu ay bebişlerim gelcek onlar çözerler bu kist meselesinigüldürdünbeni olsa tükkan senin ha ...eee ama süt verecek bebeyi yapmak içinde dünyanın hormunu kullanayruk o vakitte kistler artıyor.Ağrıyı sorma zaten regl den 10 gün önce başlyor ömrümü yiyor..Brokoliyi bir dene ama troidin varsa onu kötü etkiliyor dikkat et
Kızlar sizlere bi soru sorucam herkes fikrini söylerse çok sevinirim. şimdi ben ''lem yelid'' okumaya başlamıştım 65.000 deyim muhtemelen bugün tamamlarım acaba bağışlama duasını gibi bişey yapmalımıyım??
Normalde sakindir canım benimki ama sinirlendiğinde yanına yaklaşmamam gerektiğini iyi bilirim
Benim kayınpederin 2.eşi kayınvalide o yüzden anne derdim de yok bir de eşim hiç ezdirmez beni ailesine zaten o yönden rahatım bacım tek derdim eşim onu da çözdüm zaten çok şükür
hehe iki karadenizli birleşmişsiniz desene kuzumm söyle bakem niye karadenizliler başka memleketten kız almazlar ille kendi memleketlileri olsun isterler
bi görünüyor bi kayboluyor bende çözemedim ki burda mı değilmi
Canım benim,herzaman yanınızdayım,çok yoğun bir ev ve hayat var,sadece yanlız kalmamak adına ve duanıza katılmak için burdayım,benim sizin için yapacağım birşey varsa söyleyin.
canım aserdiğim belli bişey yok ama ekşi yedıgım zaman ıçım rahatlıyocanım bence de kız...neler yiyorsun.canın şekerli mi tatlı mı istiyor...
benim bir arkadaş resmen tatlı aşeriyordu...ve erkek olduğunu öğrendi..
Hayırlı Cumalar hepinizeAllah dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin inşallah Kızlar bu arada yeni listenin en son ne zamana kadar okunması gerekiyor geçmişe bakamadımda:44:
canım ben gormedım yazını kusuruma bakmaAs canım ben iyiyim hamdolsun dün yazdım sana ama görmedin sanırım
Bol bol yat dinlen canım zaman ilerledikçe ağrıların olması normal
Hadi ya :) beni de düşündüğün için Allah razı olsun canım gelmiş kadar oldu çok sevindim :)
Hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah canım
Sana da hayırlı cumalar canım nasılsınız bakalım 6 mayısa kadar tamamlanacak liste canım nehirimizi öp bizim için
canım nasılısın bebıs buymus ögrendınmı cınsıyetnıs.a kızlarrrrr nasılsınızzzzz
yok canım bende tiroid yapam bakem belki işe yarar gerçi bu ay bebişlerim gelcek onlar çözerler bu kist meselesini
valla bende okuyorum canım ama yapılması gerekmi değil mi hiç bilmiyorum bu bahaneyle bende öğrenmiş olurum bende 30000deyim daha
kızlar ben 4 yasin okudum
5 tamamlarım akşama ayetide ya variside çekerim inşallah
hayırlı cumalar
valla zaman herşeyin ilacı gerçekten...hatırladığımda yüreğim sızlıyor ama yapacak bişey yok..hayatın akışına bıraktım nerye götürürse artık..Sorma ya birde pıltılaşma için iğne alırken Ben bunu 8 ay daha kullanıcam indirim yapın demiştim sağolsun yaptılardaama ben sadece 2 hafta kullanabildim Ama biz napak demi elimizden gelen bişe yok ki
GELDİM ARKİDİŞLER...bir öğretmen arkadaşla lafladık ondan...evet ya boşver biz mi istedik..
Arkadaşım daha iyi canım baş dönmesi varmış salı günü benimde meme usg olacak beraber gideceğiz onunda rahmine bakılacak ikimizde :18::18::18: panik halindeyiz.Sen neler yapıyorsun canım...Zor günler yavaş yavaş gerilerde kalıyor değilmi
Aman benimki direk Allaha bağlı tarbzonlulardan (ofli) tersi çok kötüdür bacım bizimkinin seninki de mi aynııı sen nerelisin kuzum
piedra nere gitti yine yaa kaçıp kaçıp duruyyyyyy
Senin yumurtlama tembeliği nedenmiş canımcım pco mu var
iyiyim canım.evet hava kapalı ama açacak galiba.güneş göz kırpıyor bize...dün akşam güzel bir haber aldık arkadaşım vardı ya bebeği hasta diye.onun bebeğini ameliyat yapıldı ve iyileşecek artık...
Yemek kültüründen olabilir mi acep?????
hamsili pilavın kokusuna tahammül edemeyen insanlar var ama bir karadenizli için dünyanın en güzel yemekleri hamsi ile yapılır.Birşey söylim mi benim kayınvalidemde kayınpederin ikinci eşi..Benim eşimin 2 aylıkken ayrılmış anne babası..eşimi babaannesi büyümüş o yüzden 3 tane kaynana var bende öz,üvey birde babaanne
kızlar ben 4 yasin okudum
5 tamamlarım akşama ayetide ya variside çekerim inşallah
hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?