Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Piedrasız olmuyor ki tatlım.Kız benimkide trabzonlu aksi oluyor bunlar yaa.Bizimki iş için gitti.Bende gelim mi dedim ne işin var şantiyede dedi

Aman benimki direk Allaha bağlı tarbzonlulardan (ofli) tersi çok kötüdür bacım bizimkinin seninki de mi aynııı sen nerelisin kuzum
piedra nere gitti yine yaa kaçıp kaçıp duruyyyyyy

hehee bende de onlardan 18tane varrrrrrrr 6ayda bir usg çektirip göstertiyorum göstertmeden olmaz diyorum

sende mi brütüs napcaz bir bunları ya... hayır benim kızlar yarım limon kadar zaten nereye sığırdımışım o kadar kistin anlamadım.18 tane he maşallah demicem koybolsunlar.Ağrıda yapıyorlar.Brokoli kürün yaptın mı hiç işe yarıyor ama sürekli tedavi hormon ilaçları tekrar büyüyorlar..Kısır döngü valla...Bıktım sürekli göstermekten bende

Aman benimki direk Allaha bağlı tarbzonlulardan (ofli) tersi çok kötüdür bacım bizimkinin seninki de mi aynııı sen nerelisin kuzum

Anammm ofli mii? Allah yardımcın olsun diyorum benim kayınvalide oflii..Oflinin düzü olmaz ki onlar hep ters aksi Bizimki Tonyali silaha düşkün olurlarmış harbiden de öyle ofisinin duvarları kılıçlar tüfeklerle dolu şiddet içerik dekorasyon seviyor bizimki eve getirmesine izin vermiyorum :) Bende giresunluyum canımcım fındıkçı

yine mi kaçtı piedra

Al benden de o kadar ve her gittiğimde de arttığını öğreniyorum bana dr.lar süt verince geçer dedi bende surat aynen bu
olsa tükkan senin demek istiyom ama olmuyooooooo
brokoli kürünü hiç duymadım canım aslında onlarla ilgili hiçbişey yapmadım arada ağrılarını çekmekten başka

güldürdün beni olsa tükkan senin ha...eee ama süt verecek bebeyi yapmak içinde dünyanın hormunu kullanayruk o vakitte kistler artıyor.Ağrıyı sorma zaten regl den 10 gün önce başlyor ömrümü yiyor..Brokoliyi bir dene ama troidin varsa onu kötü etkiliyor dikkat et

Kızlar sizlere bi soru sorucam herkes fikrini söylerse çok sevinirim. şimdi ben ''lem yelid'' okumaya başlamıştım 65.000 deyim muhtemelen bugün tamamlarım acaba bağışlama duasını gibi bişey yapmalımıyım??

günaydınnnn iyiyim hava açsa daha iyi olacağım inşallah sen nasılsın güzelim

iyiyim canım.evet hava kapalı ama açacak galiba.güneş göz kırpıyor bize...dün akşam güzel bir haber aldık arkadaşım vardı ya bebeği hasta diye.onun bebeğini ameliyat yapıldı ve iyileşecek artık...[/QUOTE]

Canım mirza bebek miydi..Çok sevindim Allah anne babasına bağışlasın.Yavrucum küçücük yaşta ameliyatta oldu Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bişey..Hafta sonu da havalar böyle olcakmış canım insanın içi kararıyor.Neyse ki önümüz yaz bol bol tadını çıkarcaz güneşin

Normalde sakindir canım benimki ama sinirlendiğinde yanına yaklaşmamam gerektiğini iyi bilirim
Benim kayınpederin 2.eşi kayınvalide o yüzden anne derdim de yok bir de eşim hiç ezdirmez beni ailesine zaten o yönden rahatım bacım tek derdim eşim onu da çözdüm zaten çok şükür
hehe iki karadenizli birleşmişsiniz desene kuzumm söyle bakem niye karadenizliler başka memleketten kız almazlar ille kendi memleketlileri olsun isterler
bi görünüyor bi kayboluyor bende çözemedim ki burda mı değilmi

yok canım bende tiroid yapam bakem belki işe yarar gerçi bu ay bebişlerim gelcek onlar çözerler bu kist meselesini

valla bende okuyorum canım ama yapılması gerekmi değil mi hiç bilmiyorum bu bahaneyle bende öğrenmiş olurum bende 30000deyim daha

Yemek kültüründen olabilir mi acep?????

hamsili pilavın kokusuna tahammül edemeyen insanlar var ama bir karadenizli için dünyanın en güzel yemekleri hamsi ile yapılır.Birşey söylim mi benim kayınvalidemde kayınpederin ikinci eşi..Benim eşimin 2 aylıkken ayrılmış anne babası..eşimi babaannesi büyümüş o yüzden 3 tane kaynana var bende öz,üvey birde babaanne

Canım benim,herzaman yanınızdayım,çok yoğun bir ev ve hayat var,sadece yanlız kalmamak adına ve duanıza katılmak için burdayım,benim sizin için yapacağım birşey varsa söyleyin.

Ne demek tatlım bir selam bir dua yeter.Seninde bizden bir isteğin olursa söyle...

canım bence de kız...neler yiyorsun.canın şekerli mi tatlı mı istiyor...

benim bir arkadaş resmen tatlı aşeriyordu...ve erkek olduğunu öğrendi..
canım aserdiğim belli bişey yok ama ekşi yedıgım zaman ıçım rahatlıyo
ıns guzel bı kızım olur
Hayırlı Cumalar hepinizeAllah dualarımızı kabul,günahlarımızı affetsin inşallahKızlar bu arada yeni listenin en son ne zamana kadar okunması gerekiyor geçmişe bakamadımda:44:

canım ben gormedım yazını kusuruma bakma
belım fena agrıyor kendımı ıyı hıssetmıyorum
s.a kızlarrrrr nasılsınızzzzz
canım nasılısın bebıs buymus ögrendınmı cınsıyetnı

inşallah çözsün valla o kadar kıyakları olsun annelerine

kızlar ben 4 yasin okudum

5 tamamlarım akşama ayetide ya variside çekerim inşallah

hayırlı cumalar

Hayırlı cumalar Hoşgeldin canım bu hafta 4 tane yasin okuyoruz 1 tane fazla okumak istersen as başka topikten biri 500 yasin toplamaya çalışıyormuş onun için niyet edebilirsin.Karar senin

valla zaman herşeyin ilacı gerçekten...hatırladığımda yüreğim sızlıyor ama yapacak bişey yok..hayatın akışına bıraktım nerye götürürse artık..

geldim arkadaşla konuştuk azıcık uzun sürdü...

Senin yumurtlama tembeliği nedenmiş canımcım pco mu var

yani bilmiyorum pco nasıl oluyor ama geç adet oluyorum.hatta bazı aylar 50 gün sürüyordu eskiden..şimdi tedaviler falan takip edemedim.normal halinde değil yani..

Canım mirza bebek miydi..Çok sevindim Allah anne babasına bağışlasın.Yavrucum küçücük yaşta ameliyatta oldu Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bişey..Hafta sonu da havalar böyle olcakmış canım insanın içi kararıyor.Neyse ki önümüz yaz bol bol tadını çıkarcaz güneşin[/QUOTE]
evet canım ta kendisi.çok saol canım..evet evet az kaldı artık bu gelip geçici soğuklar bizi korkutamaz.....

hadi yaaa çok şanslısın çokkkk benim kayınpederle öz anne 10 küsür sene önce ayrılmışlar canım benim öz annesi de biz evlenmeden rahim kanserinden vefat etti üveyi de eşim biz evlenirken bayağı olaylar çıkardı istenmeyen gelin ilan edildim falan o yüzden benim kayınvalide yok canım hee saygısızlık etmiyorum ama gerekmedikçe de görüşmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…