Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar bide benim elti 4.doğuracakya

ismini sen ver diyo

kız olacakmış

ama bizim burdaki doktor kime kız dese erkek doğuruyo

siz hem erkek hem kız ismi yazın bana

he bidee ben neva düşündüm sizce nasıl ?

Hayırlı cumalar Hoşgeldin canım bu hafta 4 tane yasin okuyoruz 1 tane fazla okumak istersen as başka topikten biri 500 yasin toplamaya çalışıyormuş onun için niyet edebilirsin.Karar senin

ben 5 tane okudum .olsun eksik yerine geçer..
500 yasin için de dün akşam okudum 1 tane.

hımmm ısım annesı olacaksın demek ne guzel yaa
anlamı ne canım

Hayırlı cumalar Hoşgeldin canım bu hafta 4 tane yasin okuyoruz 1 tane fazla okumak istersen as başka topikten biri 500 yasin toplamaya çalışıyormuş onun için niyet edebilirsin.Karar senin
öylemmi ben bi bakayım canım süresine ona göre okurum

pazara kadar bide 1 cüz bitircem

başka yerlerdende çok geliyor hayırda diyemiyorum yetiştiremiyorumda
neyse hayırlısı inşALLAH
hayırlı cumalar canım nasılsın
HAMDOLSUN TATLIM SEN NASILSIN BEBİŞİN KIMIL KIMIL DİMİ
iri kıyım delikanlı demek canımcım

GÜZELMŞ KIZ ANLAMI

bebıse hatıım lıstesı
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz.OKUDU
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz okudu.
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz.

9 ve 10. cüzler okundu
ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu.
abım==13.okudu
suprız==14.cüz okudu
15.16.17.18. cüzler okundu
ben==22 - 23.cuzlerı okudum
reyyan1984==26 Okudu
kays==30. cüz

19-20-21-24-25-27-28-29. CÜZLER EKSIK

Ben biraz nostaljik bir hatunum beğendiğim isimler hoşuna gider mi bilmem ama
malik Yasir olursa oğlumun ismi
neva çok güzelmiş Hira geldi aklıma

evet canım ta kendisi.çok saol canım..evet evet az kaldı artık bu gelip geçici soğuklar bizi korkutamaz.....[/QUOTE]
hoşgeldin gülümmmmmm

iri kıyım delikanlı demek canımcım
aman da aman anlaşılan eniştemiz bayağı iri

anlamı guzelmıs canım
dedııgn gıbı bebıs durmuyo hareketlı ha bıre vuruyo
allahım bu guzel gunun hatırına sızlerde nasıp etsın ıns

evet canım ta kendisi.çok saol canım..evet evet az kaldı artık bu gelip geçici soğuklar bizi korkutamaz.....
hoşgeldin gülümmmmmm

aman da aman anlaşılan eniştemiz bayağı iri[/QUOTE]

evet oldukça..Onun yüzünden bize sizin fiziksel uyumunuz yok diyor arkadaşlar.Ben türk standartlarındayım anormal olan o ama hep bana der sen tıfılsın ya ondan öyle diyorlar diye.

Kızlar ben iki keredir abdeat alıyorum kanamam geliyorDün aldım okurum diye kanama oldu halada azda olsa devam editor normalde 5 -6 günde bitedi şimdi 8. gün hala geliyor geçen aydan kistiim vardı ondan mı acaba.Ben bu okuma işini nasıl yapacam yarın öbürgün okusam sizede engel oldum çok özür dilerim kızlar.

Ben biraz nostaljik bir hatunum beğendiğim isimler hoşuna gider mi bilmem ama
malik Yasir olursa oğlumun ismi
neva çok güzelmiş Hira geldi aklıma
güzelmiş kuzu isimler ne demek malik yasir
H.C CANIMMM hoşseda ,güç-zenginlik miş

inşallah canımm

hoşseda ,güç-zenginlik miş
anlamı güzelmiş canım söylenişi de hoş bence olabilir
asbelova benimde sağ koltuk altımda bir şişlik var..doktora göstersem ne diye sence..
muhakkak göster canım yağ bezesi olabilir kıl dönmesi olabilir dr. görmeli en kısa zamanda aksatma canım
hoşgeldin gülümmmmmm

aman da aman anlaşılan eniştemiz bayağı iri

evet oldukça..Onun yüzünden bize sizin fiziksel uyumunuz yok diyor arkadaşlar.Ben türk standartlarındayım anormal olan o ama hep bana der sen tıfılsın ya ondan öyle diyorlar diye.[/QUOTE]

o dönsün kendine baksın canım

CUMA GÜNÜ ÇOK SALEVAT GETİRMEK
1357- Evs b. Evs (r.a)’ten rivâyete göre, Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur: Günlerinizin en değerlisi Cuma günüdür. Adem (a.s), o günde yaratıldı, o gün vefat etti, ilk sur’a o gün üfürülecek, ikinci sur’a yine o gün üflenecektir. Bana çok salevat getirin. Sizin salevatlarınız Bana arzolunur. Ashab: “Ey Allah’ın Rasûlü! Siz çürüyüp toprak olduğunuz halde bizim salevatlarımız size nasıl arzolunmaktadır” diye sorunca, Peygamber (s.a.v) şu cevabı verdi: “Aziz ve Celil olan Allah, toprağa Peygamberlerin cesetlerini çürütmeyi yasak etmiştir.” (Ebû Davud, Salat: 207; İbn Mâce, Cenaiz: 65)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…