dafffniyacım
taxma cevan ne demek pek bi merak etim:44:
internette bilem aradım
Hayırlı cumalar Hoşgeldin canım bu hafta 4 tane yasin okuyoruz 1 tane fazla okumak istersen as başka topikten biri 500 yasin toplamaya çalışıyormuş onun için niyet edebilirsin.Karar senin
inşallah çözsün valla o kadar kıyakları olsun annelerine
kızlar bide benim elti 4.doğuracakya
ismini sen ver diyo
kız olacakmış
ama bizim burdaki doktor kime kız dese erkek doğuruyo
siz hem erkek hem kız ismi yazın bana
he bidee ben neva düşündüm sizce nasıl ?
ismini sen ver diyo
kız olacakmış
öylemmi ben bi bakayım canım süresine ona göre okurumHayırlı cumalar Hoşgeldin canım bu hafta 4 tane yasin okuyoruz 1 tane fazla okumak istersen as başka topikten biri 500 yasin toplamaya çalışıyormuş onun için niyet edebilirsin.Karar senin
HAMDOLSUN TATLIM SEN NASILSIN BEBİŞİN KIMIL KIMIL DİMİhayırlı cumalar canım nasılsın
iri kıyım delikanlı demek canımcım
H.C CANIMMMhoşgeldin tatlımmm anlamı ne?
hımmm ısım annesı olacaksın demek ne guzel yaa
anlamı ne canım
ismini sen ver diyo
kız olacakmış
evet canım ta kendisi.çok saol canım..evet evet az kaldı artık bu gelip geçici soğuklar bizi korkutamaz.....[/QUOTE]valla zaman herşeyin ilacı gerçekten...hatırladığımda yüreğim sızlıyor ama yapacak bişey yok..hayatın akışına bıraktım nerye götürürse artık..
geldim arkadaşla konuştuk azıcık uzun sürdü...
yani bilmiyorum pco nasıl oluyor ama geç adet oluyorum.hatta bazı aylar 50 gün sürüyordu eskiden..şimdi tedaviler falan takip edemedim.normal halinde değil yani..
Canım mirza bebek miydi..Çok sevindim Allah anne babasına bağışlasın.Yavrucum küçücük yaşta ameliyatta oldu Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bişey..Hafta sonu da havalar böyle olcakmış canım insanın içi kararıyor.Neyse ki önümüz yaz bol bol tadını çıkarcaz güneşin
aman da aman anlaşılan eniştemiz bayağı iriiri kıyım delikanlı demek canımcım
öylemmi ben bi bakayım canım süresine ona göre okurum
pazara kadar bide 1 cüz bitircem
başka yerlerdende çok geliyor hayırda diyemiyorum yetiştiremiyorumda
neyse hayırlısı inşALLAH
HAMDOLSUN TATLIM SEN NASILSIN BEBİŞİN KIMIL KIMIL DİMİ
GÜZELMŞ KIZ ANLAMI
ben 5 tane okudum .olsun eksik yerine geçer..
500 yasin için de dün akşam okudum 1 tane.
hoşgeldin gülümmmmmmevet canım ta kendisi.çok saol canım..evet evet az kaldı artık bu gelip geçici soğuklar bizi korkutamaz.....
Hayırlı cumalar Hoşgeldin canım bu hafta 4 tane yasin okuyoruz 1 tane fazla okumak istersen as başka topikten biri 500 yasin toplamaya çalışıyormuş onun için niyet edebilirsin.Karar senin
güzelmiş kuzu isimler ne demek malik yasirBen biraz nostaljik bir hatunum beğendiğim isimler hoşuna gider mi bilmem ama
malik Yasir olursa oğlumun ismi
neva çok güzelmiş Hira geldi aklıma
anlamı güzelmiş canım söylenişi de hoş bence olabilirH.C CANIMMMhoşseda ,güç-zenginlik miş
inşallah canımm
hoşseda ,güç-zenginlik miş
muhakkak göster canım yağ bezesi olabilir kıl dönmesi olabilir dr. görmeli en kısa zamanda aksatma canımasbelova benimde sağ koltuk altımda bir şişlik var..doktora göstersem ne diye sence..
hoşgeldin gülümmmmmm
aman da aman anlaşılan eniştemiz bayağı iri
anlamı guzelmıs canım
dedııgn gıbı bebıs durmuyo hareketlı ha bıre vuruyo
allahım bu guzel gunun hatırına sızlerde nasıp etsın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?