evet canım ta kendisi.çok saol canım..evet evet az kaldı artık bu gelip geçici soğuklar bizi korkutamaz.....[/QUOTE]valla zaman herşeyin ilacı gerçekten...hatırladığımda yüreğim sızlıyor ama yapacak bişey yok..hayatın akışına bıraktım nerye götürürse artık..
geldim arkadaşla konuştuk azıcık uzun sürdü...
yani bilmiyorum pco nasıl oluyor ama geç adet oluyorum.hatta bazı aylar 50 gün sürüyordu eskiden..şimdi tedaviler falan takip edemedim.normal halinde değil yani..
Canım mirza bebek miydi..Çok sevindim Allah anne babasına bağışlasın.Yavrucum küçücük yaşta ameliyatta oldu Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bişey..Hafta sonu da havalar böyle olcakmış canım insanın içi kararıyor.Neyse ki önümüz yaz bol bol tadını çıkarcaz güneşin
Kızlar ben iki keredir abdeat alıyorum kanamam geliyorDün aldım okurum diye kanama oldu halada azda olsa devam editor normalde 5 -6 günde bitedi şimdi 8. gün hala geliyor geçen aydan kistiim vardı ondan mı acaba.Ben bu okuma işini nasıl yapacam yarın öbürgün okusam sizede engel oldum çok özür dilerim kızlar.
Allah razı olsun canımmmCUMA GÜNÜ ÇOK SALEVAT GETİRMEK
1357- Evs b. Evs (r.a)ten rivâyete göre, Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur: Günlerinizin en değerlisi Cuma günüdür. Adem (a.s), o günde yaratıldı, o gün vefat etti, ilk sura o gün üfürülecek, ikinci sura yine o gün üflenecektir. Bana çok salevat getirin. Sizin salevatlarınız Bana arzolunur. Ashab: Ey Allahın Rasûlü! Siz çürüyüp toprak olduğunuz halde bizim salevatlarımız size nasıl arzolunmaktadır diye sorunca, Peygamber (s.a.v) şu cevabı verdi: Aziz ve Celil olan Allah, toprağa Peygamberlerin cesetlerini çürütmeyi yasak etmiştir. (Ebû Davud, Salat: 207; İbn Mâce, Cenaiz: 65)
evet canım ta kendisi.çok saol canım..evet evet az kaldı artık bu gelip geçici soğuklar bizi korkutamaz.....
muhakkak göster canım yağ bezesi olabilir kıl dönmesi olabilir dr. görmeli en kısa zamanda aksatma canım
tamam canım baktırıyım...bu kargoda gelmedi birtürlü..kızlar ben çıkacam birazdan.hepinize iyi tatiller
asbelova hadı hayırlısıyla yap çatlatmanı.dualarım seninle..
güzelmiş kuzu isimler ne demek malik yasir
anlamı güzelmiş canım söylenişi de hoş bence olabilir
muhakkak göster canım yağ bezesi olabilir kıl dönmesi olabilir dr. görmeli en kısa zamanda aksatma canım
evet oldukça..Onun yüzünden bize sizin fiziksel uyumunuz yok diyor arkadaşlar.Ben türk standartlarındayım anormal olan o ama hep bana der sen tıfılsın ya ondan öyle diyorlar diye.
Allah razı olsun canımmm
Polikistik over sendromu adet düzensizliği yapıyor özellikle geçikmeli falan oluyor.Benimde normal değil canım yaa miktar olarak az...32 günden uzun sikluslarda yumurtalamayı takip etmek te zor.En güzeli akışına bırakmak zaten.Kuaaförde konuşuyorlardı dün kadın 45 yaşında hamileymiş kızıda 5 yıldır hamile kalamıyormuş anne kız ikisi de hamileArkadaş bak dinle dedi isteyerek kulak misafiri oldum
o dönsün kendine baksın canım
hadi yaaaa maaşallah kucaklarına almayı nasip etsin Allah
benim eşimle dayısınında kırkları karışık çok komik bir durum yaaaaa
Piedra as belove nin dediği gibi yağ bezesidir canım büyük ihtimalle ama sen şimdi içim rahat etmez diyosan göster.
As belova malik:sahip Yasir:yardım eden demek
amin darısı başımıza..Harbiden komik yaww dayı diyormu bari
Kızlar Cumanız mübarek olsun,biraz geç kaldım ama uyuyakalmışız
Rabbim dualarımızı kabul eylesin
a.s. canım sen nasılsın bende iyiii :))s.a kızlarrrrr nasılsınızzzzz
canım sen hamişmiydin...allah bağışlasın inşallah...yapmadım canım yarını beklicem inş benimledir bebeğim.
sağol canım seninde inşallah...Cumanız mübarek olsun,Duada ki Kardeşlerim,Dualarınızı bekliyorum Okunacak dua varsa yardım edebilirim
anamm memleketlim sayılırısın....kızlar duymasın burdaki herkesle hemşeri oldum yaww....:))eşimi Trabzona uğurladım fiyat listesi falan hazırladım canımcım bir kaç iş vardı onları hallettim veeee burdayım
Evet canım 10 a yakın meme kistim var.5 yıldır yılda 1 kez usg yapılıyor son 3 yıldır sürekli tedavide olduğumdan septalar falan oluşmuş 6 ayda bir kontrol ediyor
allah şifanızı versin kızlarr..kistleriniz yok olsun..inşallah..hehee bende de onlardan 18tane varrrrrrrr 6ayda bir usg çektirip göstertiyorum göstertmeden olmaz diyorum
anammm kayınvalide bolluğuu var sende maşşallahh...Yemek kültüründen olabilir mi acep?????
hamsili pilavın kokusuna tahammül edemeyen insanlar var ama bir karadenizli için dünyanın en güzel yemekleri hamsi ile yapılır.Birşey söylim mi benim kayınvalidemde kayınpederin ikinci eşi..Benim eşimin 2 aylıkken ayrılmış anne babası..eşimi babaannesi büyümüş o yüzden 3 tane kaynana var bende öz,üvey birde babaanne
canım geçmiş olsun...dikkat et kendine...yeni evin nasıl memnunmusun...canım aserdiğim belli bişey yok ama ekşi yedıgım zaman ıçım rahatlıyo
ıns guzel bı kızım olur
canım ben gormedım yazını kusuruma bakma
belım fena agrıyor kendımı ıyı hıssetmıyorum
canım nasılısın bebıs buymus ögrendınmı cınsıyetnı
hayırlı cumalar nasılsın....kızlar ben 4 yasin okudum
5 tamamlarım akşama ayetide ya variside çekerim inşallah
hayırlı cumalar
hiç duymadım...benim kardeş erva koyduu...ben eda ,,ela ismini çok seviyorum bu aralar..olursa:))kızlar bide benim elti 4.doğuracakya
ismini sen ver diyo
kız olacakmış
ama bizim burdaki doktor kime kız dese erkek doğuruyo
siz hem erkek hem kız ismi yazın bana
he bidee ben neva düşündüm sizce nasıl ?
aramıza hoş geldin canım....sen yenisin galiba bende bür süredir kayıplardaydım karşılaşamadıkkk:))Kızlar ben iki keredir abdeat alıyorum kanamam geliyorDün aldım okurum diye kanama oldu halada azda olsa devam editor normalde 5 -6 günde bitedi şimdi 8. gün hala geliyor geçen aydan kistiim vardı ondan mı acaba.Ben bu okuma işini nasıl yapacam yarın öbürgün okusam sizede engel oldum çok özür dilerim kızlar.
bebişlerimiz gelince yok olcak hepsi onlarınnnna.s. canım sen nasılsın bende iyiii :))
canım sen hamişmiydin...allah bağışlasın inşallah...
sağol canım seninde inşallah...
anamm memleketlim sayılırısın....kızlar duymasın burdaki herkesle hemşeri oldum yaww....:))
allah şifanızı versin kızlarr..kistleriniz yok olsun..inşallah..
anammm kayınvalide bolluğuu var sende maşşallahh...
canım geçmiş olsun...dikkat et kendine...yeni evin nasıl memnunmusun...
hayırlı cumalar nasılsın....
hiç duymadım...benim kardeş erva koyduu...ben eda ,,ela ismini çok seviyorum bu aralar..olursa:))
aramıza hoş geldin canım....sen yenisin galiba bende bür süredir kayıplardaydım karşılaşamadıkkk:))
aminnnnnnnnn...sağol canım nasılsın ver şu haberi artık yaww...allah hepimziin dualarını kabul etsin...sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin bizlere....
Aman benimki direk Allaha bağlı tarbzonlulardan (ofli) tersi çok kötüdür bacım bizimkinin seninki de mi aynııı sen nerelisin kuzum
piedra nere gitti yine yaa kaçıp kaçıp duruyyyyyy
Anammm ofli mii? Allah yardımcın olsun diyorum benim kayınvalide oflii..Oflinin düzü olmaz ki onlar hep ters aksiBizimki Tonyali silaha düşkün olurlarmış harbiden de öyle ofisinin duvarları kılıçlar tüfeklerle dolu şiddet içerik dekorasyon seviyor bizimki eve getirmesine izin vermiyorum :) Bende giresunluyum canımcım fındıkçı
yine mi kaçtı piedra
Canım önemli değil sen ya varisleri çek diğerlerini ben senin yerine okurum bu akşam istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?