Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım ta kendisi.çok saol canım..evet evet az kaldı artık bu gelip geçici soğuklar bizi korkutamaz.....[/QUOTE]

Polikistik over sendromu adet düzensizliği yapıyor özellikle geçikmeli falan oluyor.Benimde normal değil canım yaa miktar olarak az...32 günden uzun sikluslarda yumurtalamayı takip etmek te zor.En güzeli akışına bırakmak zaten.Kuaaförde konuşuyorlardı dün kadın 45 yaşında hamileymiş kızıda 5 yıldır hamile kalamıyormuş anne kız ikisi de hamile Arkadaş bak dinle dedi isteyerek kulak misafiri oldum

muhakkak göster canım yağ bezesi olabilir kıl dönmesi olabilir dr. görmeli en kısa zamanda aksatma canım

tamam canım baktırıyım...bu kargoda gelmedi birtürlü..kızlar ben çıkacam birazdan.hepinize iyi tatiller
asbelova hadı hayırlısıyla yap çatlatmanı.dualarım seninle..

Canım önemli değil sen ya varisleri çek diğerlerini ben senin yerine okurum bu akşam istersen..

Allah razı olsun canımmm

evet canım ta kendisi.çok saol canım..evet evet az kaldı artık bu gelip geçici soğuklar bizi korkutamaz.....

Polikistik over sendromu adet düzensizliği yapıyor özellikle geçikmeli falan oluyor.Benimde normal değil canım yaa miktar olarak az...32 günden uzun sikluslarda yumurtalamayı takip etmek te zor.En güzeli akışına bırakmak zaten.Kuaaförde konuşuyorlardı dün kadın 45 yaşında hamileymiş kızıda 5 yıldır hamile kalamıyormuş anne kız ikisi de hamile Arkadaş bak dinle dedi isteyerek kulak misafiri oldum[/QUOTE]

hadi yaaaa maaşallah kucaklarına almayı nasip etsin Allah
benim eşimle dayısınında kırkları karışık çok komik bir durum yaaaaa

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah razı olsunnn inşallah inşallah iki hafta sonra da böyle seviniriz inşallahhhhh

o dönsün kendine baksın canım[/QUOTE]

Piedra as belove nin dediği gibi yağ bezesidir canım büyük ihtimalle ama sen şimdi içim rahat etmez diyosan göster.

As belova malik:sahip Yasir:yardım eden demek

benim eşimle dayısınında kırkları karışık çok komik bir durum yaaaaa[/QUOTE]

amin darısı başımıza..Harbiden komik yaww dayı diyormu bari

o dönsün kendine baksın canım

Piedra as belove nin dediği gibi yağ bezesidir canım büyük ihtimalle ama sen şimdi içim rahat etmez diyosan göster.

As belova malik:sahip Yasir:yardım eden demek[/QUOTE]

benim eşimle dayısınında kırkları karışık çok komik bir durum yaaaaa

amin darısı başımıza..Harbiden komik yaww dayı diyormu bari [/QUOTE]

yok yaaa demiyor ana-kız karşılıklı yataklarda yarmışlar doğumda
aminnnn

As belova malik:sahip Yasir:yardım eden demek

amin darısı başımıza..Harbiden komik yaww dayı diyormu bari [/QUOTE]

aminnnn[/QUOTE]

kız kardeşimde büyük yeğenimden 2 yaş büyük..Bizim kız teyze demiyorsun diye kızıyor oğlana zaten onların kavgası hiç bitmedi birbirlerini hep kıskandılar..İkisi de bu yaz evleniyor şimdi de önce ben evlencem kavgası var

Seyyancım öncelikle kolay gelsin canımmm ben dualarımı tamamladım Allah herkesin gönlüne göre versinnn inşallahhhh
Eslemmmm canım test yaptınmı seni merak ediyorum?
Muhatcım geçmiş olsun canım o gün okudum sormuşsun akdeniz ateşi hastası olan yakınınız varmı die eşimin kuzeni akdeniz ateşi hastası sen hastaneye bir daha gittinmi sonuçalrı ne zaman alıcaksın?

amin darısı başımıza..Harbiden komik yaww dayı diyormu bari

aminnnn[/QUOTE]

kız kardeşimde büyük yeğenimden 2 yaş büyük..Bizim kız teyze demiyorsun diye kızıyor oğlana zaten onların kavgası hiç bitmedi birbirlerini hep kıskandılar..İkisi de bu yaz evleniyor şimdi de önce ben evlencem kavgası var[/QUOTE]

hadi yaaa acaip ilginç bir durum söz konusu desene çok komik yaaaa

s.a kızlarrrrr nasılsınızzzzz
a.s. canım sen nasılsın bende iyiii :))
yapmadım canım yarını beklicem inş benimledir bebeğim.
canım sen hamişmiydin...allah bağışlasın inşallah...
Cumanız mübarek olsun,Duada ki Kardeşlerim,Dualarınızı bekliyorum Okunacak dua varsa yardım edebilirim
sağol canım seninde inşallah...
eşimi Trabzona uğurladım fiyat listesi falan hazırladım canımcım bir kaç iş vardı onları hallettim veeee burdayım
anamm memleketlim sayılırısın....kızlar duymasın burdaki herkesle hemşeri oldum yaww....:))
Evet canım 10 a yakın meme kistim var.5 yıldır yılda 1 kez usg yapılıyor son 3 yıldır sürekli tedavide olduğumdan septalar falan oluşmuş 6 ayda bir kontrol ediyor

hehee bende de onlardan 18tane varrrrrrrr 6ayda bir usg çektirip göstertiyorum göstertmeden olmaz diyorum
allah şifanızı versin kızlarr..kistleriniz yok olsun..inşallah..
anammm kayınvalide bolluğuu var sende maşşallahh...
canım geçmiş olsun...dikkat et kendine...yeni evin nasıl memnunmusun...
kızlar ben 4 yasin okudum

5 tamamlarım akşama ayetide ya variside çekerim inşallah

hayırlı cumalar
hayırlı cumalar nasılsın....
hiç duymadım...benim kardeş erva koyduu...ben eda ,,ela ismini çok seviyorum bu aralar..olursa:))
aramıza hoş geldin canım....sen yenisin galiba bende bür süredir kayıplardaydım karşılaşamadıkkk:))
Kızlar Cumanız mübarek olsun,biraz geç kaldım ama uyuyakalmışız

Rabbim dualarımızı kabul eylesin

aminnnnnnnnn...sağol canım nasılsın ver şu haberi artık yaww...allah hepimziin dualarını kabul etsin...sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin bizlere....

bebişlerimiz gelince yok olcak hepsi onlarınnnn

aşkolsuun ..bütün oflilar öyle değil... hiç olmasa benim bildiklerim...

Canım önemli değil sen ya varisleri çek diğerlerini ben senin yerine okurum bu akşam istersen..

canım sana çok zahmet olacak ama o zaman şöyle yapalım bu hafta sen benim yerime oku haftaya ben senin yerine okuyayım hem hak geçmemiş olur.Ben ya varisleri çekeyim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…