- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
a.s. canım sen nasılsın bende iyiii :))
canım sen hamişmiydin...allah bağışlasın inşallah...
sağol canım seninde inşallah...
anamm memleketlim sayılırısın....kızlar duymasın burdaki herkesle hemşeri oldum yaww....:))
allah şifanızı versin kızlarr..kistleriniz yok olsun..inşallah..
anammm kayınvalide bolluğuu var sende maşşallahh...
canım geçmiş olsun...dikkat et kendine...yeni evin nasıl memnunmusun...
hayırlı cumalar nasılsın....
hiç duymadım...benim kardeş erva koyduu...ben eda ,,ela ismini çok seviyorum bu aralar..olursa:))
aramıza hoş geldin canım....sen yenisin galiba bende bür süredir kayıplardaydım karşılaşamadıkkk:))
aminnnnnnnnn...sağol canım nasılsın ver şu haberi artık yaww...allah hepimziin dualarını kabul etsin...sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin bizlere....
canım allah söyletti inş daha belli değil yarın belli olcak inş hamileyimdir..:)
baharcımmm inşş inşşş güzel haberini alırız canım bu ay bolcana habeerler alalımmmm inşş
ayy muhatı göremiyorum bende normalde gündüz bile takılırdı....inşallah iyidiir..sanırım bu aralar sıkıntılıı...rabbim hayra çıkarsın....sen nasılsın görüşmeyeli :))muhatımmmm ne oduuuu sen beni görümüonnn o kadar yazıyommm yazıyorummm hiç bakmıyonnn
seni merak ettim özeline yazmak istedim yalnız kapalı özelin canım arayacaktımmm seniii çelindimmm
istemeden kırdım felan mııııı :44::44::44::44::44:
bak bekliorum cevabınııı
inşallahhh müjdeyi verirsin canım...canım allah söyletti inş daha belli değil yarın belli olcak inş hamileyimdir..:)
Kızlar ben yarın test yapıyom nasipse,dua edin bana
Yarın topiğe gelirken,mendil alın da gelin,her iki durumda da ağlarız
Ay şaka bi tarafa,Rabbim hayırlısını nasip etsin,bu kadar duayı geri çevirmekten haya eder Rabbim,Onun merhametine Onun şanına dualarımızı kabul etmek yakışır,ben inanıyorum Rabbim duamıza icabet edecek inşaallahAma bakalım yarın benim için OL demiş mi,çok merak ediyorum.Haftalardır süren sakinliğim yerini tatlı bi heyecana bıraktı...Ne çıkarsa çıksın kabulüm
Rabbim katından hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin
canım ıns hakkında hayırlısı olsun ıns hayırlı haberını alırızKızlar ben yarın test yapıyom nasipse,dua edin bana
Yarın topiğe gelirken,mendil alın da gelin,her iki durumda da ağlarız
Ay şaka bi tarafa,Rabbim hayırlısını nasip etsin,bu kadar duayı geri çevirmekten haya eder Rabbim,Onun merhametine Onun şanına dualarımızı kabul etmek yakışır,ben inanıyorum Rabbim duamıza icabet edecek inşaallahAma bakalım yarın benim için OL demiş mi,çok merak ediyorum.Haftalardır süren sakinliğim yerini tatlı bi heyecana bıraktı...Ne çıkarsa çıksın kabulüm
Rabbim katından hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin
kzlar size bışey sormak ıstyrm ben ben adetımden 4.5 gn önce ılşkı oldu ama adet grdm adttm bttkten sonra 3 gun sonra sag kasıgmdan belıme vuran bır agrı var arada karnımada vuryo aynı agrı agzımın hiç tadı sabah kalkgmzda nasıl olursa aynen öyle oluyo ustne görme olblrmı netten okmştm slzerede sorym dedmm umut işteee
kzlar size bışey sormak ıstyrm ben ben adetımden 4.5 gn önce ılşkı oldu ama adet grdm adttm bttkten sonra 3 gun sonra sag kasıgmdan belıme vuran bır agrı var arada karnımada vuryo aynı agrı agzımın hiç tadı sabah kalkgmzda nasıl olursa aynen öyle oluyo ustne görme olblrmı netten okmştm slzerede sorym dedmm umut işteee
canım ıns hakkında hayırlısı olsun ıns hayırlı haberını alırız
canım ıns gebesındır ya rabbım nasıp etmıstır ıns
canım olabilir tabii ama bekle bence...belirtin varsa daha fazlası belli olur zaten...çokta emin olmak istersen bir hafta bekle test yap tabii hala ümitliysenn...psikolojikte olabilir....hakkında hayırlısı olsun...
amin btnm ınşlll allh nasip ettmşt ama adet gördm gördukten sonra bunlar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?