Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhatımmmm ne oduuuu sen beni görümüonnn o kadar yazıyommm yazıyorummm hiç bakmıyonnn

seni merak ettim özeline yazmak istedim yalnız kapalı özelin canım arayacaktımmm seniii çelindimmm

istemeden kırdım felan mııııı :44::44::44::44::44:

bak bekliorum cevabınııı

canım allah söyletti inş daha belli değil yarın belli olcak inş hamileyimdir..:)

Kızlar ya tam hepinize sıra sıra yazıcaktım,komşum geldi çıkmak zorunda kaldım

Kays canım çok sevindim senin adına,ne iyi olmuş değişiklik olmuştur,şifalar olsun kuzum benim,bidahakine beklerim bize...Demek otel sahibi hmm iyiymiş,ben senden adresi tam olarak alayım bi ara özeldne,bizde gideriz belki belli mi olur Arayı açma ama özleniyosun nerlerdesin gel

..............

Muhatt kargom elime ulaştı canım,çok teşekkür ederim çokk Eşime dedim,hemen dua et onlarında olsun hemen Anlayamadığım bazı şeyler var,onları sorcam sonra Nerdesin bu arada,doktor ne dedi,okuyamıyom geçmişi,umarım herşey yolundadır

...................

Seyyan kolay gelsin güzelim,off ne yorulmuşsundur keşke yakın olsak yorgunluk kahvesi yapardım sana. Kız benim ev varya öff aldı başını gidiyo,bende başlıcam temizliğe bakalım

.............

Antisocial,üzüldüm canım,hayırlısı böyleymiş demekki.Bazen kelimeler yetersiz kalıyo,yüreğimizin seninle olduğunu bil.Güçlü bir insansın sen,bununda üstesinden geleceksin,inşaallah Rabbim diğer ay hamileliğiini süpriz bi şekilde öğrenmeni nasip eder,duaalrımız seninle

...............

Sibelcim sen nerlerdesin gittin mi doktora

...............

Sönmezzz örtmenimm canım benim,seni de özledik çabuk gel

.................

Ecrinn beni merak ettiğin için sağolasın,büyük gün yarın eksik etme dualarından canım benim

......................

Asbelove,haftaların yorgunluğunu atıyom canım ya Öğlen kociş eve geldi,yemekten sonra uyumuşuz kalmışız

........................

Emacımm canım benim,Rabbim hayırlısıyla kavuştursun eşine,günler su gibi gelsin geçsin hemen,bidahada ayrılmayın inşaallah

...........................

Ayşecim merhaba,bencede kız gibi sanki seninki,Rabbim sağlıklı hayırlı eylesin.ben cüzümü okudum bu arada canım

........................

Baharcım Nehiri öpüyommmm,senide öpüyom ama onu daha çok öpüyom

..................

Reyyancım eltinin bebeği hayırlı olsun,inşaallah darısı başına,sende birden dördüz doğurursun canımcım İsim olarak,kız da Eslem erkekte Yusuf olacak benimki inşaallah,ikinci isimlerini de kociş koycak

......................

Bahar35baha inşaallah meleğin seninledir,kaç gün gecikti adetin,yarın kan testi mi yapacaksın,inşaallah müjdeyi verirsin bize canım

......................

Krizantemmm geldin mi ülkemize,Rabbim hayırlı yolculuklar nasip eylesin canımcım,inşaallah nete girdiğinde bizden müjdeleri ardı ardına alırsın

........................

Sedacan tevafuk eseri mesajını gördüm,bence usulen bir Fatiha 3 İhlası Şerif okuyup,ardından duasını edebilirsin,Zekeriya (a.s)'ın da duasını edersin,Salatı Nariye ile tamamlarsın duanı,Rabbim en kısa zamanda kabul eylesin

.........................

Süpriz canım ben hamdolsun iyiyim sen nasılsın,eskisi gibi girmiyosun,amin gülüm Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,ayy inşaallah veririm dua edin benim için

........................

Sevil canımm bize Muhat Salatı Tefriciye okumamızı söylemişti,sen mi başlatmıştın canım onu,eğer sensen haberin olsun ben 100 tane okudum,Rabbim gönlüne göre versin en hayırlısını

.....................

Nekadarzor nerlerdesin canım

......................

Dafniya ne demek rica ederim canım

......................

Nurusima canım geçmiş olsun,Rabbim görünür görünmez bütün afetlerden kazalardan korusun,miyomların gitsin tamamen,dört tane bebiş konsun göbüşüne

.......................

Antikdeniz merhaba tatlım nasılsın

.........................

Esmacvs canım senide göremiyom,nasılsınız meleğinle

.....................

Sardunya,Hayalot,Melek,Candan,Dilek,Melek,Seybil,Esma,Gurbetkız,Mutluluk,Derinduberfu,Asena,Asenat,Lebensfreude,Sümeyyab,Bebişimsu,Piedra,Balah,Lavemin,Alev,Ayis,Asya,Emel,Turkuaz,Duru hepinize merhaba kızlar

Unuttuklarım olduysa kusura bakmayın,listeden tek tek baktım isimlere,Rabbim hepinizin hepimizin gönlüne göre versin

Son düzenleme:
Kızlar ben yarın test yapıyom nasipse,dua edin bana

Yarın topiğe gelirken,mendil alın da gelin,her iki durumda da ağlarız

Ay şaka bi tarafa,Rabbim hayırlısını nasip etsin,bu kadar duayı geri çevirmekten haya eder Rabbim,Onun merhametine Onun şanına dualarımızı kabul etmek yakışır,ben inanıyorum Rabbim duamıza icabet edecek inşaallah Ama bakalım yarın benim için OL demiş mi,çok merak ediyorum.Haftalardır süren sakinliğim yerini tatlı bi heyecana bıraktı...Ne çıkarsa çıksın kabulüm

Rabbim katından hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin

kzlar size bışey sormak ıstyrm ben ben adetımden 4.5 gn önce ılşkı oldu ama adet grdm adttm bttkten sonra 3 gun sonra sag kasıgmdan belıme vuran bır agrı var arada karnımada vuryo aynı agrı agzımın hiç tadı sabah kalkgmzda nasıl olursa aynen öyle oluyo ustne görme olblrmı netten okmştm slzerede sorym dedmm umut işteee

ayy muhatı göremiyorum bende normalde gündüz bile takılırdı....inşallah iyidiir..sanırım bu aralar sıkıntılıı...rabbim hayra çıkarsın....sen nasılsın görüşmeyeli :))
canım allah söyletti inş daha belli değil yarın belli olcak inş hamileyimdir..:)
inşallahhh müjdeyi verirsin canım...

canım orası hiç belli olmaz...belki halay çekeriz hadi inşallah....desene yarın haber ler sizden...

kzlar size bışey sormak ıstyrm ben ben adetımden 4.5 gn önce ılşkı oldu ama adet grdm adttm bttkten sonra 3 gun sonra sag kasıgmdan belıme vuran bır agrı var arada karnımada vuryo aynı agrı agzımın hiç tadı sabah kalkgmzda nasıl olursa aynen öyle oluyo ustne görme olblrmı netten okmştm slzerede sorym dedmm umut işteee

muhteşem ikili nerdesiniz......sanırım seyyanın işi varrmışş.. burdaki yazılanlardan anladım umarım doğru anlamışımdır...değilse biri beni dürttsün...canım bahar temizliği falanmııı ???...eğer öylese kolay gelsin....ite kalka yapıyorum bende oldum olası iş sevmem:)).....
muhatım ...hayırlı haberlerle dönersin inşalahh....

kız tatildemisin....ohhh yarasın...bol bol depolada gell....bende bi kaç gün kaçtık kocayla ay pek iyi geldii hiç gelesim gelmedi ben giderken anka soğuktu...orda bi ısındım kii...neyse döndükten bi kaç gün içinde burasıda yaz havasına döndüü şükür......kıştan buyana hala memlekete gidemedik onada bir ara inşallah...bu kocanın işi hiç bitmiyor..sen nasılsın görüşmeyeli...

canım ıns hakkında hayırlısı olsun ıns hayırlı haberını alırız

canım ıns gebesındır ya rabbım nasıp etmıstır ıns

canım olabilir tabii ama bekle bence...belirtin varsa daha fazlası belli olur zaten...çokta emin olmak istersen bir hafta bekle test yap tabii hala ümitliysenn...psikolojikte olabilir....hakkında hayırlısı olsun...

canım nasılsın
yenı evımden memnunum çok sukur ust katımda ev sahıbım alt katımda benım gıbı kıracı oturuyo
ben memnunum onlardan allahta razı olsun..
ev sahıbım arada kapımı calar kızım bı ıhtıyacın var mı der dualarım kabul oldu hayırlı ınsanların ıcıne gırdık çok sukur ..

canım olabilir tabii ama bekle bence...belirtin varsa daha fazlası belli olur zaten...çokta emin olmak istersen bir hafta bekle test yap tabii hala ümitliysenn...psikolojikte olabilir....hakkında hayırlısı olsun...

dogru söyluyrsun cnm bnm dun gece çok agrı oldu ama bırde acayıp gergnm 2 gundr allhm ne olur nasp ett

nasılsınız kızlarr...bebişliler durumlarınız nasıl....görüşmeyeli ne var ne yokk...
ne kadar zor canım sen nasılsın...senin ufaklık yaramazlık yapıyormu...direksiyonla aran nasıl...tedavii ne durumda... uzak kaldım malum..:)

bebıse hatıım lıstesı
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz.OKUDU
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz okudu.
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz

eslemlıva=8.cüz.okudu
9 ve 10. cüzler okundu
ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu.
abım==13.okudu
suprız==14.cüz okudu
15.16.17.18. cüzler okundu
ben==22 - 23.cuzlerı okudum
reyyan1984==26 Okudu
kays==30. cüz

19-20-21-24-25-27-28-29. CÜZLER EKSIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…