canım nasılsın
yenı evımden memnunum çok sukur ust katımda ev sahıbım alt katımda benım gıbı kıracı oturuyo
ben memnunum onlardan allahta razı olsun..
ev sahıbım arada kapımı calar kızım bı ıhtıyacın var mı der dualarım kabul oldu hayırlı ınsanların ıcıne gırdık çok sukur ..
kendını fazla kaptırma olurmu her ıkı durumada hazırlıklı ol ıns allah nasıp eder
nasılsınız kızlarr...bebişliler durumlarınız nasıl....görüşmeyeli ne var ne yokk...
ne kadar zor canım sen nasılsın...senin ufaklık yaramazlık yapıyormu...direksiyonla aran nasıl...tedavii ne durumda... uzak kaldım malum..:)
hayirli cumalar..rabbim dualarimizi kabul etsin ins..
nasilsiniz kizlar? eslemcim bende heyecanla bekliyorum ins guzel haberi alicaz. gecmisi pek okuyamadim aysecim baglattinmi evine net?
beni merak etmissiniz kizlar bugunlerde pek iyi deilim yarin doktor kntrolum var sanirim bunun verdigi stres var bende bir haftadir..her doktora gittigimde korkarak gider oldum bugun karnim cok sert neden anlamadim ins yarin guzel haberler alirim dua edin bana kizlar nolur..
hayirli cumalar..rabbim dualarimizi kabul etsin ins..
nasilsiniz kizlar? eslemcim bende heyecanla bekliyorum ins guzel haberi alicaz. gecmisi pek okuyamadim aysecim baglattinmi evine net?
beni merak etmissiniz kizlar bugunlerde pek iyi deilim yarin doktor kntrolum var sanirim bunun verdigi stres var bende bir haftadir..her doktora gittigimde korkarak gider oldum bugun karnim cok sert neden anlamadim ins yarin guzel haberler alirim dua edin bana kizlar nolur..
canım benım bebış ıyı masallah pek bı hareketlı vuryoda vuruyo
bıde gosterse kendını çok guzel olacak
iyi bende ne olsun size yazıyordum yeni gördüm yazını...bugün biraz adet ağrısı çektim iyiyim..yarın belki yine dişçiye gidilir ..yani kocaya bağlı...kanal tedavim yarım kaldıı...ne zaman bitecek bu işler biri bitmeden biri başlıyor...neyse allah geçici dert versin ne yapalım..bunlarr ufak tefek tabii...hamile kalmadan şu diş problemlerinden kurtulayım..
ne güzel sevindim.. en azından taşındığına değmiş..ben böyle komşular göremedim ...belki bundan sonra yer değişikliği yaparsak belkii...
vay cadı vayyy hala mıı yaww....ne inatçı çıktı buu ....bu seni uğraştıracak bakk annesiii
çok istyrm ama olblrmı sence cnm ya
evet 1 güncük erken oldum...aminn....allah herkesin sıkıntılarını hayra çıkarsın...ayyyy ne iyiiymiş kız ...allah bozmasın...inşallah diyeyim..ev sahibimizden memnunun eşi yok oda buralara yakın bir yerde oturuyormuş...komşululara gelince buralarda moda böyle alışacam...adet gunlerınmı yaklastı canım..
rabbım buyuk sıkıntılar vermesın ıns
evet bende mutluyum boyle sukurler olsun
gecenlerde hava soguktu klımamızı taktırmamıstık bunu bılen ev sahıbım geldı kızım ufoyu getırıyorum üşüme dedı allahım nasıl mutlu oldum dua ettım
rabbım sana da boyle guzel hayırlı komsular nasıp etsın ıns
aynen cadı olacak halbukı ben hıcte cadı degılım kıme cektıyse gorumcede yokkı ona cekmıs dıyeyım
selam arkadaşlar size biraz kendimden bahsedeyim istedim tabiki muhatçığım az çok anlattı ama bende ayrıntılı bir şekilde anlatayım.
bugün biliyorsunuz doktor kontrolüm vardı muayene oldum doktora miyomlarımın durumunu sordum bende 2 tane miyom vardı doktor 1 tane gördü boyutuda 3,5cm miş
bende 2 tane miyomum var hemde boyutu çok büyüktü ameliyat tehlikeside var lütfen iyi bakın dedim başka bir doktorda çağırdı baktılar 2.miyomu göremiyoruz dediler
aslında yeni doktorlardı doktorda belki tam anlamadılar yinde ben mutlu oldum inşallah miyomum gerçekten küçülmüştür.benden mr çekmemi istedi orda daha ayrıntılı çıkar dedi
bende mr çekmeye gidecektim ki telefonum çaldı komşum aradı evdemisin diye sordu hayır hastanedeyim dedim o da iyi evde olmamana sevindim dedi
çok şaşırdım neden diye sordum apartmanda yangın çıktı bende sana haber vermek istedim dedi.ben o onda çok korktum acaba benim evimdemi yangın çıktıda söylemiyor diye düşündüm
sonra durumu öğrendim ben 16. katta oturuyorum 11.katta yangın çıkmış dumanlarda üste çıktığı için benide dışarıda görmeyince endişe etmiş aramış .
ama ben çok korktum ve hemen eve geldim verilmiş sadakamız varmış ucuz atlatmışız Rabbim komşumunda yardımcısı olsun inşallah
Rabbim hepimizi görünüz görünmez kazalardan belalardan afetlerden korusun .
benden haberler böyle kızlr evim şu an simsiyah hem yorgunum hem şoktayım henüz hiç bir iş yapmadım artık yavaş yavaş temizlerim Rabbim can sağlığı versin inşallah
allahtan umıt kesılmez o nasıp etmısse yezmıssa olur tabıkı ama yınede fazla kaptırma cunku olumsuz sonuc olursa daha fazla uzulursun
hayırlı cumalar canım..
evt evde netım var artık merak ettım senı yazdım oncekı sayfalarda gormedın sanırım
sıkma kendını az kaldı bebısle kavusmana
neden korkuyorsun dogum stresımı canım..
ıns guzel haberlerını alırız canım benım rahat ol allahın ıznı ıle guzel haberlerle geleceksın bıze
evet 1 güncük erken oldum...aminn....allah herkesin sıkıntılarını hayra çıkarsın...ayyyy ne iyiiymiş kız ...allah bozmasın...inşallah diyeyim..ev sahibimizden memnunun eşi yok oda buralara yakın bir yerde oturuyormuş...komşululara gelince buralarda moda böyle alışacam...
üzülme illaki potansiyel suçlu buluruz biz...
saol cnmAllah razi olsun.. dogum stresini henuz yasamiyorum yarin kntrolde afedersin alttan muayene etcek doktor pek istemiyorum netten baktim sakincali diyenlerde var ondan korkuyorum bide karnim tas gibi oldu sanirim bu iyi deil malum erken dogum riskim var doktor buzamana kadar bile dogmadigina sasiriyo:)
hayırlı cumalar..inşallah sıkıntıların boşadır canım...korkma..allah yardımcın olsun...endişenin faydası olmuyor maalesef....stresin vermiş olduğuu gerginlik bencede...herşey güzel olucak allahın izniyle..
dogru söyluyrsun cnm alıştım artık uzlmeleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?