insallah cnm ins. oyledir..
sen nasilsin? telden yaziyorum sizin hiziniza yetisemiyorum
kızlar ben cıkıyorum
esım gelır bırazdan acıktım yavrumun tekmelerı kesıldı enerjı kaybı oldu sanırım
hemen yemem gerekıyo
sızları çokkkk opuyorum allaha emanet olun ıns
canım sıkılma rahat ol bence sorun olmayacak ben bır ay once top belıme degdığınde alttan muayene oldum bısey olmadı
ınsanların dedıklerıne fazla takılma sen ne gerekıyorsa onu yap canım
karın sertlığı neden olur acaba bebegın konumundan olabılırmı
ins oolmaz cnm.. karin sertligi kasilmadan oluyomus galiba netten okudugum kadariyla magnesium ictigimden sancilari hissetmiyorum ama kasilmalari hissediyorum heralde ama tamda bilmiyorum yarin ogrencem artik cnm..
bu rada msj kutumida bosaltcam ins.telden olmuyo pcyi actigimda bosaltirim cnm
Kızlar ben yarın test yapıyom nasipse,dua edin bana
Yarın topiğe gelirken,mendil alın da gelin,her iki durumda da ağlarız
Ay şaka bi tarafa,Rabbim hayırlısını nasip etsin,bu kadar duayı geri çevirmekten haya eder Rabbim,Onun merhametine Onun şanına dualarımızı kabul etmek yakışır,ben inanıyorum Rabbim duamıza icabet edecek inşaallahAma bakalım yarın benim için OL demiş mi,çok merak ediyorum.Haftalardır süren sakinliğim yerini tatlı bi heyecana bıraktı...Ne çıkarsa çıksın kabulüm
Rabbim katından hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin
yanlıs anlama benı olurmu kendını kaptırma demem nasıl olsa olmayacak anlamında degıl sadece olmazsa daha faza uzulmezsın
Kızlar ben yarın test yapıyom nasipse,dua edin bana
Yarın topiğe gelirken,mendil alın da gelin,her iki durumda da ağlarız
Ay şaka bi tarafa,Rabbim hayırlısını nasip etsin,bu kadar duayı geri çevirmekten haya eder Rabbim,Onun merhametine Onun şanına dualarımızı kabul etmek yakışır,ben inanıyorum Rabbim duamıza icabet edecek inşaallahAma bakalım yarın benim için OL demiş mi,çok merak ediyorum.Haftalardır süren sakinliğim yerini tatlı bi heyecana bıraktı...Ne çıkarsa çıksın kabulüm
Rabbim katından hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin
Hayırlı geceler canım nasılsın
ya kızlar şuan çok siddetlı sag kasık agrısı yaşıyorum çok sddtlı 2 gundur bır bılgsı olan vrmı
Evet canim herseyin basi saglik ama tekmeliyorsa erkek diyorlar canim ondan dedim .amiiiinamıın amın canım..
Rabbım hep ıyı olmanı nasıp etsın ıns
canım kız gıbı gelıyo bana ya saglıklı olsunda erkek kız farketmez
allahım sızlerede nasıp eder ıns
yasir ismide güzel canımmBen biraz nostaljik bir hatunum beğendiğim isimler hoşuna gider mi bilmem ama
malik Yasir olursa oğlumun ismi
neva çok güzelmiş Hira geldi aklıma
aminnnn canımmmmmmmmmmmanlamı guzelmıs canım
dedııgn gıbı bebıs durmuyo hareketlı ha bıre vuruyo
allahım bu guzel gunun hatırına sızlerde nasıp etsın ıns
anlamı güzelmiş canım söylenişi de hoş bence olabilir
Kızlar Cumanız mübarek olsun,biraz geç kaldım ama uyuyakalmışız
Rabbim dualarımızı kabul eylesin
Kızlar ya tam hepinize sıra sıra yazıcaktım,komşum geldi çıkmak zorunda kaldım
Reyyancım eltinin bebeği hayırlı olsun,inşaallah darısı başına,sende birden dördüz doğurursun canımcımİsim olarak,kız da Eslem erkekte Yusuf olacak benimki inşaallah,ikinci isimlerini de kociş koycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?