iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
yaa bişe sorcam kızlar oval gebelik tam olarak nedir bleniniz varmı?
vee kese yumurtalığa yakın bir yerde isee bu zararlımı:44::44::44::44:
hamdolsun sen nasılsın
Kızlar ya tam hepinize sıra sıra yazıcaktım,komşum geldi çıkmak zorunda kaldım
Kays canım çok sevindim senin adına,ne iyi olmuş değişiklik olmuştur,şifalar olsun kuzum benim,bidahakine beklerim bize...Demek otel sahibi hmm iyiymiş,ben senden adresi tam olarak alayım bi ara özeldne,bizde gideriz belki belli mi olurArayı açma ama özleniyosun nerlerdesin gel
..............
Muhatt kargom elime ulaştı canım,çok teşekkür ederim çokkEşime dedim,hemen dua et onlarında olsun hemen Anlayamadığım bazı şeyler var,onları sorcam sonra Nerdesin bu arada,doktor ne dedi,okuyamıyom geçmişi,umarım herşey yolundadır
...................
Seyyan kolay gelsin güzelim,off ne yorulmuşsundur keşke yakın olsak yorgunluk kahvesi yapardım sana.Kız benim ev varya öff aldı başını gidiyo,bende başlıcam temizliğe bakalım
.............
Antisocial,üzüldüm canım,hayırlısı böyleymiş demekki.Bazen kelimeler yetersiz kalıyo,yüreğimizin seninle olduğunu bil.Güçlü bir insansın sen,bununda üstesinden geleceksin,inşaallah Rabbim diğer ay hamileliğiini süpriz bi şekilde öğrenmeni nasip eder,duaalrımız seninle
...............
Sibelcim sen nerlerdesin gittin mi doktora
...............
Sönmezzz örtmenimm canım benim,seni de özledik çabuk gel
.................
Ecrinn beni merak ettiğin için sağolasın,büyük gün yarın eksik etme dualarından canım benim
......................
Asbelove,haftaların yorgunluğunu atıyom canım yaÖğlen kociş eve geldi,yemekten sonra uyumuşuz kalmışız
........................
Emacımm canım benim,Rabbim hayırlısıyla kavuştursun eşine,günler su gibi gelsin geçsin hemen,bidahada ayrılmayın inşaallah
...........................
Ayşecim merhaba,bencede kız gibi sanki seninki,Rabbim sağlıklı hayırlı eylesin.ben cüzümü okudum bu arada canım
........................
Baharcım Nehiri öpüyommmm,senide öpüyom ama onu daha çok öpüyom
..................
Reyyancım eltinin bebeği hayırlı olsun,inşaallah darısı başına,sende birden dördüz doğurursun canımcımİsim olarak,kız da Eslem erkekte Yusuf olacak benimki inşaallah,ikinci isimlerini de kociş koycak
......................
Bahar35baha inşaallah meleğin seninledir,kaç gün gecikti adetin,yarın kan testi mi yapacaksın,inşaallah müjdeyi verirsin bize canım
......................
Krizantemmm geldin mi ülkemize,Rabbim hayırlı yolculuklar nasip eylesin canımcım,inşaallah nete girdiğinde bizden müjdeleri ardı ardına alırsın
........................
Sedacan tevafuk eseri mesajını gördüm,bence usulen bir Fatiha 3 İhlası Şerif okuyup,ardından duasını edebilirsin,Zekeriya (a.s)'ın da duasını edersin,Salatı Nariye ile tamamlarsın duanı,Rabbim en kısa zamanda kabul eylesin
.........................
Süpriz canım ben hamdolsun iyiyim sen nasılsın,eskisi gibi girmiyosun,amin gülüm Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,ayy inşaallah veririm dua edin benim için
........................
Sevil canımm bize Muhat Salatı Tefriciye okumamızı söylemişti,sen mi başlatmıştın canım onu,eğer sensen haberin olsun ben 100 tane okudum,Rabbim gönlüne göre versin en hayırlısını
.....................
Nekadarzor nerlerdesin canım
......................
Dafniya ne demek rica ederim canım
......................
Nurusima canım geçmiş olsun,Rabbim görünür görünmez bütün afetlerden kazalardan korusun,miyomların gitsin tamamen,dört tane bebiş konsun göbüşüne
.......................
Antikdeniz merhaba tatlım nasılsın
.........................
Esmacvs canım senide göremiyom,nasılsınız meleğinle
.....................
Sardunya,Hayalot,Melek,Candan,Dilek,Melek,Seybil,Esma,Gurbetkız,Mutluluk,Derinduberfu,Asena,Asenat,Lebensfreude,Sümeyyab,Bebişimsu,Piedra,Balah,Lavemin,Alev,Ayis,Asya,Emel,Turkuaz,Duru hepinize merhaba kızlar
Unuttuklarım olduysa kusura bakmayın,listeden tek tek baktım isimlere,Rabbim hepinizin hepimizin gönlüne göre versin
vardı canım okudum okudum okudum ve dost dedim..............
yapmalısın canım :)Kızlar sizlere bi soru sorucam herkes fikrini söylerse çok sevinirim. şimdi ben ''lem yelid'' okumaya başlamıştım 65.000 deyim muhtemelen bugün tamamlarım acaba bağışlama duasını gibi bişey yapmalımıyım??
canım senlik bi durum değil,Kızlar ben iki keredir abdeat alıyorum kanamam geliyorDün aldım okurum diye kanama oldu halada azda olsa devam editor normalde 5 -6 günde bitedi şimdi 8. gün hala geliyor geçen aydan kistiim vardı ondan mı acaba.Ben bu okuma işini nasıl yapacam yarın öbürgün okusam sizede engel oldum çok özür dilerim kızlar.
Piedra as belove nin dediği gibi yağ bezesidir canım büyük ihtimalle ama sen şimdi içim rahat etmez diyosan göster.
As belova malik:sahip Yasir:yardım eden demek
canım genetik test yapılıyomuş. o da randevuluymuş.Seyyancım öncelikle kolay gelsin canımmm ben dualarımı tamamladım Allah herkesin gönlüne göre versinnn inşallahhhh
Eslemmmm canım test yaptınmı seni merak ediyorum?
Muhatcım geçmiş olsun canım o gün okudum sormuşsun akdeniz ateşi hastası olan yakınınız varmı die eşimin kuzeni akdeniz ateşi hastası sen hastaneye bir daha gittinmi sonuçalrı ne zaman alıcaksın?
canımmmm farketmedim desem inanır mısın :)muhatımmmm ne oduuuu sen beni görümüonnn o kadar yazıyommm yazıyorummm hiç bakmıyonnn
seni merak ettim özeline yazmak istedim yalnız kapalı özelin canım arayacaktımmm seniii çelindimmm
istemeden kırdım felan mııııı :44::44::44::44::44:
bak bekliorum cevabınııı
sana önceden hamilesindir diye dua ediyodum artık testi yapman için dua ediyorum.Kızlar ben yarın test yapıyom nasipse,dua edin bana
Yarın topiğe gelirken,mendil alın da gelin,her iki durumda da ağlarız
Ay şaka bi tarafa,Rabbim hayırlısını nasip etsin,bu kadar duayı geri çevirmekten haya eder Rabbim,Onun merhametine Onun şanına dualarımızı kabul etmek yakışır,ben inanıyorum Rabbim duamıza icabet edecek inşaallahAma bakalım yarın benim için OL demiş mi,çok merak ediyorum.Haftalardır süren sakinliğim yerini tatlı bi heyecana bıraktı...Ne çıkarsa çıksın kabulüm
Rabbim katından hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin
%50 şansın var canım=)kzlar size bışey sormak ıstyrm ben ben adetımden 4.5 gn önce ılşkı oldu ama adet grdm adttm bttkten sonra 3 gun sonra sag kasıgmdan belıme vuran bır agrı var arada karnımada vuryo aynı agrı agzımın hiç tadı sabah kalkgmzda nasıl olursa aynen öyle oluyo ustne görme olblrmı netten okmştm slzerede sorym dedmm umut işteee
ayşe son gün ne zaman canım :26:bebıse hatıım lıstesı
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz.OKUDU
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz okudu.
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz.okudu
9 ve 10. cüzler okundu
ssonmez==11.cüz okudu
antısocial==12.cüz okudu.
abım==13.okudu
suprız==14.cüz okudu
15.16.17.18. cüzler okundu
ben==22 - 23.cuzlerı okudum
reyyan1984==26 Okudu
kays==30. cüz
19-20-21-24-25-27-28-29. CÜZLER EKSIK
Canim cok gecmis olsun. Sana ulasmak istiyorum miyomlar icin. Ozel mesaj yazamiyorum.neler yaptin miyomlarin icin
Nasil küçüldü acaba. Topigin varmis onuda bulamadim
a.s. canım sen nasılsın bende iyiii :))
canım sen hamişmiydin...allah bağışlasın inşallah...
sağol canım seninde inşallah...
anamm memleketlim sayılırısın....kızlar duymasın burdaki herkesle hemşeri oldum yaww....:))
allah şifanızı versin kızlarr..kistleriniz yok olsun..inşallah..
anammm kayınvalide bolluğuu var sende maşşallahh...
canım geçmiş olsun...dikkat et kendine...yeni evin nasıl memnunmusun...
hayırlı cumalar nasılsın....
hiç duymadım...benim kardeş erva koyduu...ben eda ,,ela ismini çok seviyorum bu aralar..olursa:))
aramıza hoş geldin canım....sen yenisin galiba bende bür süredir kayıplardaydım karşılaşamadıkkk:))
aminnnnnnnnn...sağol canım nasılsın ver şu haberi artık yaww...allah hepimziin dualarını kabul etsin...sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin bizlere....
öylemmi ben bi bakayım canım süresine ona göre okurum
pazara kadar bide 1 cüz bitircem
başka yerlerdende çok geliyor hayırda diyemiyorum yetiştiremiyorumda
neyse hayırlısı inşALLAH
HAMDOLSUN TATLIM SEN NASILSIN BEBİŞİN KIMIL KIMIL DİMİ
GÜZELMŞ KIZ ANLAMI
Kızlar ben yarın test yapıyom nasipse,dua edin bana
Yarın topiğe gelirken,mendil alın da gelin,her iki durumda da ağlarız
Ay şaka bi tarafa,Rabbim hayırlısını nasip etsin,bu kadar duayı geri çevirmekten haya eder Rabbim,Onun merhametine Onun şanına dualarımızı kabul etmek yakışır,ben inanıyorum Rabbim duamıza icabet edecek inşaallahAma bakalım yarın benim için OL demiş mi,çok merak ediyorum.Haftalardır süren sakinliğim yerini tatlı bi heyecana bıraktı...Ne çıkarsa çıksın kabulüm
Rabbim katından hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin
aşkolsuun ..bütün oflilar öyle değil... hiç olmasa benim bildiklerim...
ya kızlar şuan çok siddetlı sag kasık agrısı yaşıyorum çok sddtlı 2 gundur bır bılgsı olan vrmı
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
yaa bişe sorcam kızlar oval gebelik tam olarak nedir bleniniz varmı?
vee kese yumurtalığa yakın bir yerde isee bu zararlımı:44::44::44::44:
canım sana çok zahmet olacak ama o zaman şöyle yapalım bu hafta sen benim yerime oku haftaya ben senin yerine okuyayım hem hak geçmemiş olur.Ben ya varisleri çekeyim o zaman.
günaydın kızlarrrrrrr,nasılsınız???
bugün büyük gün eslem test yapıyormuşşş..hayırlısı fıstığım hakkınızdaaa....
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...ben yorgunummmm..öptüm hepinizi....
sönmezzzzzzzzzzzz nasılsın:):):)
iyisin demi iyisin iyisin =)
benim 30 dk ya dersim başlayacak hala evde kahvaltıdayım.
yarım saate dersanede tekrar gelirim aranıza:)
Allah aşkına eslem yap artık şu testi yaaaaaaa
gerçekten 70 milyonun heycanla beklediği bi test olacak:)
dün kps denemesinde bile bu kadar heycan yapmadım ben be!!!!
günaydın kızlarrrrrrr,nasılsınız???
bugün büyük gün eslem test yapıyormuşşş..hayırlısı fıstığım hakkınızdaaa....
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...ben yorgunummmm..öptüm hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?