Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Afiyet olsun...Allahım emeklerinizin karşılığını versin zor iş canım hiç bitmiyor sınav stresi inşallah güzel bir puan alırsın da atanırsın.

nasılsınız..
eslem gelmemıs daha .. hayırlı bebıs haberlerıyle gelmesını beklıyoruz..
esmacım ıns kontrolun ıyı gecmıstır sende guzell haberlerle gelırsın ıns..

canım allah söyletti inş daha belli değil yarın belli olcak inş hamileyimdir..:)
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımmmmm

Kuzum sabırsızlıkla seni bekliyoruz güzel haberler ver inşallah halaya başlayalım
Maaşallah suphanallah ne güzel canım komşu çok önemli Allah razı olsun ev sahibinden:16.
Allah razı olsun Aminnnnnnnnnnnnn

yok yaaa demiyor ana-kız karşılıklı yataklarda yarmışlar doğumda
aminnnn[/QUOTE]
hadi canım:)
analı kızlı mı doğuma gitmişler :)

canım genetik test yapılıyomuş. o da randevuluymuş.
p.tesi gidip kan vercez ama sonuçlar için biraz beklemek icap ediyomuş.

canımmmm farketmedim desem inanır mısın :)
hem bu ara pek girmiyosun ki ne zaman yazdın bakim :)
arasaydın benle iyi kafa bulurdun aslında =)
canım yazıları okuyorum ama hepsini begnecek vaktim olmuyo bi de:)
anlat bakim niye az geliyosun, hesap ver !!!

sana önceden hamilesindir diye dua ediyodum artık testi yapman için dua ediyorum.
benim adetim geldi be sen daha test yapcannnn!!!!

%50 şansın var canım=)
ovü gününe yakın değilsin aslında zor gibi gebelik.
ama adet düzensizliğin var senin 3 adet gününü paylamışsın okudum.
o yüzden ben sana ovülasyon testi al derim.
netten al daha uygun nasılsa:)

ayşe son gün ne zaman canım :26:

canım benim profilime gir.
orda sol alttaki isimler arasında nurusima var ona tıkla.
orda begendiğim beğenildigim, açtıgım konular vb var.
ordan açtıgım konulara tıklarsan eger hemen ulaşabilirsin:)[/QUOTE]
ay inşallahhhhhhhh
canım yaa arıza olanlar bize denk gelmiş desene... şaka tabiki tatlım..yüreğine yakın bir ofli var anlaşılan
benimki taa yüreğimin göbeğinde yaffff

arkadaşlar bebeğim beni bırakmamış hamileyim değerim biraz düşük çıktı çarşamba test tekrarlancak inş yükselir değerim.

arkadaşlar bebeğim beni bırakmamış hamileyim değerim biraz düşük çıktı çarşamba test tekrarlancak inş yükselir değerim.

Maaşallah subhanallahhhhh Rabbimmmmmmm kucağına almayı nasip edecek canım benimmm kaç çıktı değerin ama hiç önemli değilllll yükselecek çarşambaya o bebek buraya gelecekkkkk:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

hadi canım:)
analı kızlı mı doğuma gitmişler :)

canım genetik test yapılıyomuş. o da randevuluymuş.
p.tesi gidip kan vercez ama sonuçlar için biraz beklemek icap ediyomuş.

canımmmm farketmedim desem inanır mısın :)
hem bu ara pek girmiyosun ki ne zaman yazdın bakim :)
arasaydın benle iyi kafa bulurdun aslında =)
canım yazıları okuyorum ama hepsini begnecek vaktim olmuyo bi de:)
anlat bakim niye az geliyosun, hesap ver !!!

sana önceden hamilesindir diye dua ediyodum artık testi yapman için dua ediyorum.
benim adetim geldi be sen daha test yapcannnn!!!!

%50 şansın var canım=)
ovü gününe yakın değilsin aslında zor gibi gebelik.
ama adet düzensizliğin var senin 3 adet gününü paylamışsın okudum.
o yüzden ben sana ovülasyon testi al derim.
netten al daha uygun nasılsa:)

ayşe son gün ne zaman canım :26:

canım benim profilime gir.
orda sol alttaki isimler arasında nurusima var ona tıkla.
orda begendiğim beğenildigim, açtıgım konular vb var.
ordan açtıgım konulara tıklarsan eger hemen ulaşabilirsin:)[/QUOTE]
ay inşallahhhhhhhh

benimki taa yüreğimin göbeğinde yaffff[/QUOTE]

Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah.Şekerim seviliyormuş bu oflular baksana sayılarını arttırmak icap eder.Bi zahmet 3 tane de sen yapcan artık saf kan olmasalarda oflu olcak senin bebelerde

nasılsınız..
eslem gelmemıs daha .. hayırlı bebıs haberlerıyle gelmesını beklıyoruz..
esmacım ıns kontrolun ıyı gecmıstır sende guzell haberlerle gelırsın ıns..

cnm benim doktorun umreye gitmis gecikmeli gittiginden gecikmeli gelcekmis bu yuzden kntrolumuz haftaya ertelendi.. eslemi bende cook merak ediyorumm

ay inşallahhhhhhhh

benimki taa yüreğimin göbeğinde yaffff[/QUOTE]

Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah.Şekerim seviliyormuş bu oflular baksana sayılarını arttırmak icap eder.Bi zahmet 3 tane de sen yapcan artık saf kan olmasalarda oflu olcak senin bebelerde[/QUOTE]

amin canım aminnnnnnnnnnn yumurtalarım kocaman olmuşlarrr çatlatma iğnemi de oldum daha ufaklarda var 2tane bakalım artık Rabbime emanet bebiş olur inşallah o yumurtalarrrrr

canım değerim 17.79 artarsa güzel artmazsa kötü dualarınıza hala ihtiyacım var inş bebeğim beni bırakmaz.benim mucizem olcak bebeğim bi mucize gibi bişey allahım gerçekten yoktan var etti yumurtam yok dencek kadar azdı allahım bebeğimi bana bağışlar inş

tüp bebek yaptın güzelim 12.günde yapıldı testin bu değer çok normal bence o güne göre sen şimdi yorma kendini bol bol dinlen ve ananas ye ananas çok faydalı bebeğin tutunmasında artacak Rabbimin izniyle bebeğin hep seninle olacak sonuna kadar aminnnnnnnnn

ay inşallahhhhhhhh

benimki taa yüreğimin göbeğinde yaffff

Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah.Şekerim seviliyormuş bu oflular baksana sayılarını arttırmak icap eder.Bi zahmet 3 tane de sen yapcan artık saf kan olmasalarda oflu olcak senin bebelerde[/QUOTE]

amin canım aminnnnnnnnnnn yumurtalarım kocaman olmuşlarrr çatlatma iğnemi de oldum daha ufaklarda var 2tane bakalım artık Rabbime emanet bebiş olur inşallah o yumurtalarrrrr[/QUOTE]

Eee hadi daha ne duruyon buralarda sen eve gitsene enişteyle cappucino içmeye

Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah.Şekerim seviliyormuş bu oflular baksana sayılarını arttırmak icap eder.Bi zahmet 3 tane de sen yapcan artık saf kan olmasalarda oflu olcak senin bebelerde

amin canım aminnnnnnnnnnn yumurtalarım kocaman olmuşlarrr çatlatma iğnemi de oldum daha ufaklarda var 2tane bakalım artık Rabbime emanet bebiş olur inşallah o yumurtalarrrrr[/QUOTE]

Eee hadi daha ne duruyon buralarda sen eve gitsene enişteyle cappucino içmeye[/QUOTE]

Akşama tatlımmmm cappucino 24-36saat içinde çatlayacakmış yumoşlarımız Allah izin verirseeeee

inş canım bırakmaz .. ananas yiyordum ama 2 gündür yemiyorum tekrar aldırayım devam edeyim yemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…