sönmezzzzzzzzzzzz nasılsın:):):)
iyisin demi iyisin iyisin =)
benim 30 dk ya dersim başlayacak hala evde kahvaltıdayım.
yarım saate dersanede tekrar gelirim aranıza:)
Allah aşkına eslem yap artık şu testi yaaaaaaa
gerçekten 70 milyonun heycanla beklediği bi test olacak:)
dün kps denemesinde bile bu kadar heycan yapmadım ben be!!!!
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımmmmmcanım allah söyletti inş daha belli değil yarın belli olcak inş hamileyimdir..:)
Kuzum sabırsızlıkla seni bekliyoruz güzel haberler ver inşallah halaya başlayalımKızlar ben yarın test yapıyom nasipse,dua edin bana
Yarın topiğe gelirken,mendil alın da gelin,her iki durumda da ağlarız
Ay şaka bi tarafa,Rabbim hayırlısını nasip etsin,bu kadar duayı geri çevirmekten haya eder Rabbim,Onun merhametine Onun şanına dualarımızı kabul etmek yakışır,ben inanıyorum Rabbim duamıza icabet edecek inşaallahAma bakalım yarın benim için OL demiş mi,çok merak ediyorum.Haftalardır süren sakinliğim yerini tatlı bi heyecana bıraktı...Ne çıkarsa çıksın kabulüm
Rabbim katından hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin
Maaşallah suphanallah ne güzel canım komşu çok önemli Allah razı olsun ev sahibinden:16.canım nasılsın
yenı evımden memnunum çok sukur ust katımda ev sahıbım alt katımda benım gıbı kıracı oturuyo
ben memnunum onlardan allahta razı olsun..
ev sahıbım arada kapımı calar kızım bı ıhtıyacın var mı der dualarım kabul oldu hayırlı ınsanların ıcıne gırdık çok sukur ..
Allah razı olsun AminnnnnnnnnnnnnAslında ben evli bile değilim. Çocuğumun olması da şu an olağan değil. Ama buraya girip size dua edesim geldi. ALLAH c.c. sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah. Öyle evlatlarınız olsun ki sizi Allah cc yaklaştırsın. Aminnn :) Gavs ıma sofi olasınız inşaAllahhh. aminnnn :)))
yasir ismide güzel canımm
hepside çok güzel teşekkür ederimm
aminnnn canımmmmmmmmmmm
bebişlemi
bebişlemi
aminnnnnnnnn hepimiz doğuralım inşALLAH
HMMM ESLEMİN ANLAMI NEE SEVDİM BAK BU İSMİ BENDE KIZIMA KOYARIM O ZAMANN
yapmalısın canım :)
yoksa melekler duayı nasıl iletecek:)
elbette rabbim biliyor niyetini ama duayla iletmek daha iyi =)
rabbim kabul etsin:)
canım senlik bi durum değil,
sıkınt yapma olur mu daha okunacakkk çokkk duamız olacak :)
amin darısı başımıza..Harbiden komik yaww dayı diyormu bari
benimki taa yüreğimin göbeğinde yaffffcanım yaa arıza olanlar bize denk gelmiş desene... şaka tabiki tatlım..yüreğine yakın bir ofli var anlaşılan
arkadaşlar bebeğim beni bırakmamış hamileyim değerim biraz düşük çıktı çarşamba test tekrarlancak inş yükselir değerim.
hadi canım:)hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımmmmm
Kuzum sabırsızlıkla seni bekliyoruz güzel haberler ver inşallah halaya başlayalım
Maaşallah suphanallah ne güzel canım komşu çok önemli Allah razı olsun ev sahibinden:16.
Allah razı olsun Aminnnnnnnnnnnnn
yok yaaa demiyor ana-kız karşılıklı yataklarda yarmışlar doğumda
aminnnn
ben geldimmmm şekerleeeeeerrrrrr
nasılsınız..
eslem gelmemıs daha .. hayırlı bebıs haberlerıyle gelmesını beklıyoruz..
esmacım ıns kontrolun ıyı gecmıstır sende guzell haberlerle gelırsın ıns..
ay inşallahhhhhhhhhadi canım:)
analı kızlı mı doğuma gitmişler :)
canım genetik test yapılıyomuş. o da randevuluymuş.
p.tesi gidip kan vercez ama sonuçlar için biraz beklemek icap ediyomuş.
canımmmm farketmedim desem inanır mısın :)
hem bu ara pek girmiyosun ki ne zaman yazdın bakim :)
arasaydın benle iyi kafa bulurdun aslında =)
canım yazıları okuyorum ama hepsini begnecek vaktim olmuyo bi de:)
anlat bakim niye az geliyosun, hesap ver !!!
sana önceden hamilesindir diye dua ediyodum artık testi yapman için dua ediyorum.
benim adetim geldi be sen daha test yapcannnn!!!!
%50 şansın var canım=)
ovü gününe yakın değilsin aslında zor gibi gebelik.
ama adet düzensizliğin var senin 3 adet gününü paylamışsın okudum.
o yüzden ben sana ovülasyon testi al derim.
netten al daha uygun nasılsa:)
ayşe son gün ne zaman canım :26:
canım benim profilime gir.
orda sol alttaki isimler arasında nurusima var ona tıkla.
orda begendiğim beğenildigim, açtıgım konular vb var.
ordan açtıgım konulara tıklarsan eger hemen ulaşabilirsin:)
arkadaşlar bebeğim beni bırakmamış hamileyim değerim biraz düşük çıktı çarşamba test tekrarlancak inş yükselir değerim.
Maaşallah subhanallahhhhh Rabbimmmmmmm kucağına almayı nasip edecek canım benimmm kaç çıktı değerin ama hiç önemli değilllll yükselecek çarşambaya o bebek buraya gelecekkkkk:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Kız nerdesin sen bakim! gittin mi dr ne zaman çatlayacaklarmış inciler
şükürler olsun..İnşallah hiç bırakmaz canım..dualarımız seninle dikkat et kendine
canım değerim 17.79 artarsa güzel artmazsa kötü dualarınıza hala ihtiyacım var inş bebeğim beni bırakmaz.benim mucizem olcak bebeğim bi mucize gibi bişey allahım gerçekten yoktan var etti yumurtam yok dencek kadar azdı allahım bebeğimi bana bağışlar inş
ay inşallahhhhhhhh
benimki taa yüreğimin göbeğinde yaffff
Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah.Şekerim seviliyormuş bu oflular baksana sayılarını arttırmak icap eder.Bi zahmet 3 tane de sen yapcan artık saf kan olmasalarda oflu olcak senin bebelerde
tüp bebek yaptın güzelim 12.günde yapıldı testin bu değer çok normal bence o güne göre sen şimdi yorma kendini bol bol dinlen ve ananas ye ananas çok faydalı bebeğin tutunmasında artacak Rabbimin izniyle bebeğin hep seninle olacak sonuna kadaraminnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?