canım değerim 17.79 artarsa güzel artmazsa kötü dualarınıza hala ihtiyacım var inş bebeğim beni bırakmaz.benim mucizem olcak bebeğim bi mucize gibi bişey allahım gerçekten yoktan var etti yumurtam yok dencek kadar azdı allahım bebeğimi bana bağışlar inş
amin canım aminnnnnnnnnnnyumurtalarım kocaman olmuşlarrr çatlatma iğnemi de oldum daha ufaklarda var 2tane bakalım artık Rabbime emanet bebiş olur inşallah o yumurtalarrrrr
tabi ki tatlım hadi taze anne iyi bak kendine de meleğine deinş canım bırakmaz .. ananas yiyordum ama 2 gündür yemiyorum tekrar aldırayım devam edeyim yemeye.
Eee hadi daha ne duruyon buralarda sen eve gitsene enişteyle cappucino içmeye
tabi ki tatlım hadi taze anne iyi bak kendine de meleğine de
Akşama tatlımmmm cappucino 24-36saat içinde çatlayacakmış yumoşlarımız Allah izin verirseeeee
Canım benimmmmm inşallahhh dualarınızı esirgemeyin lütfennnn:16.Ben kaçtım...Allaha emanet olun.As belove sıkı çalış 2 hafta sonra test yapcaz iyi bir puan alman lazım
Doğru ya öyleydi kafa bi milyon yine bende
CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYA NASİP ETSİN MEVLAMarkadaşlar bebeğim beni bırakmamış hamileyim değerim biraz düşük çıktı çarşamba test tekrarlancak inş yükselir değerim.
Selamün aleyküm kızlar,hepinizden toplu alıntı yapamadım,merak edenlere hayır dualarınıza çoook teşekkür ederim
Eşim testi aldı geldi,az önce yaptım hemen topiğe girdim,sonuç negatifİşin garip tarafı ben hala sakinim,en ufak bir üzgünlük yok,iğne ucu kadar acı hissetmiyorum.Aksine ümitvarım,sanırım kırmızıları gördükten sonra kendime gelicem En başından beri yaşadığım büyük bir şok mu,niye hala hamile gibi güzel duygular içindeyim ve tepkisisizim anlayamıyorum :26: :26:
Testi eviriyom çeviriyom,silik çizgi bile yokBu testin üstünde,10 dk sonrasını dikkate almayın diyo,geçenkinde yarım saatti süre...Yarın da sabah idrarıyla deniyim tekrar,kociş bıktı heralde 5 tane alıp gelmiş
Evet sanırım 70 milyonda bende rahatladıkEşim sonucu bilmiyo henüz,haftaiçi kan testine gidelim dedi evden çıkmadan
Bahar canım senin adına çook sevindim,en azından senden aldık güzel haberi,pozitif düşün inşaallah değerlerin yükselecek ve Rabbim bize bebeğini hayırlısı ile kucağına aldığın günleri de gösterecek,tebrik ediyorum şimdiden canım
Selamün aleyküm kızlar,hepinizden toplu alıntı yapamadım,merak edenlere hayır dualarınıza çoook teşekkür ederim
Eşim testi aldı geldi,az önce yaptım hemen topiğe girdim,sonuç negatifİşin garip tarafı ben hala sakinim,en ufak bir üzgünlük yok,iğne ucu kadar acı hissetmiyorum.Aksine ümitvarım,sanırım kırmızıları gördükten sonra kendime gelicem En başından beri yaşadığım büyük bir şok mu,niye hala hamile gibi güzel duygular içindeyim ve tepkisisizim anlayamıyorum :26: :26:
Testi eviriyom çeviriyom,silik çizgi bile yokBu testin üstünde,10 dk sonrasını dikkate almayın diyo,geçenkinde yarım saatti süre...Yarın da sabah idrarıyla deniyim tekrar,kociş bıktı heralde 5 tane alıp gelmiş
Evet sanırım 70 milyonda bende rahatladıkEşim sonucu bilmiyo henüz,haftaiçi kan testine gidelim dedi evden çıkmadan
Bahar canım senin adına çook sevindim,en azından senden aldık güzel haberi,pozitif düşün inşaallah değerlerin yükselecek ve Rabbim bize bebeğini hayırlısı ile kucağına aldığın günleri de gösterecek,tebrik ediyorum şimdiden canım
Canım benim maaşallah ne kadar güçlü bir hatunsun sen Rabbim sana senin gibi güçlü iradeli bir kız nasip etsin inşallah tez zamandaSelamün aleyküm kızlar,hepinizden toplu alıntı yapamadım,merak edenlere hayır dualarınıza çoook teşekkür ederim
CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYA NASİP ETSİN MEVLAM
canımm herşeyin hayırlısı
ama kan testini yaptır mutlaka sonrada regl düzensizliğin için hayıt iç ben faydasını gördüm gçen ay
bu ay hatta 25 mm yumurta bile yapmışımçatlatma iğnesi vurdu doktor
ara kanamamda o yüzden olmuş
normalde yarın 30.günüm regl olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum kafam karışık
antisocial erken test yapmış buna ragmen değerleri yüksek çıkmış. sanıyoruz ki hamile.
eslem 2 aydır regl olmadı. bazı sorunardan dolayı test yapamadıgı için hamile mi değil mi tam bilmiyoruz.
nekadarzor poliplerini aldırdı.
asbelovenin yumurtaları oluşmuş, bi kaç gün beklemedeler enişteyle=)
sibelkoçak tedaviye gitti ama henüz bişi yazmadı.
nurusima da gitti dr ye ama o da bi türlü yazmadı.
demi nurusimaaaaaaaaaa
canımmmm çok sevındım ıns bu deger katlanacak ..arkadaşlar bebeğim beni bırakmamış hamileyim değerim biraz düşük çıktı çarşamba test tekrarlancak inş yükselir değerim.
canım son gun ne zaman demıssın bana mı sordunhadi canım:)
analı kızlı mı doğuma gitmişler :)
canım genetik test yapılıyomuş. O da randevuluymuş.
P.tesi gidip kan vercez ama sonuçlar için biraz beklemek icap ediyomuş.
Canımmmm farketmedim desem inanır mısın :)
hem bu ara pek girmiyosun ki ne zaman yazdın bakim :)
arasaydın benle iyi kafa bulurdun aslında =)
canım yazıları okuyorum ama hepsini begnecek vaktim olmuyo bi de:)
anlat bakim niye az geliyosun, hesap ver !!!
Sana önceden hamilesindir diye dua ediyodum artık testi yapman için dua ediyorum.
Benim adetim geldi be sen daha test yapcannnn!!!!
%50 şansın var canım=)
ovü gününe yakın değilsin aslında zor gibi gebelik.
Ama adet düzensizliğin var senin 3 adet gününü paylamışsın okudum.
O yüzden ben sana ovülasyon testi al derim.
Netten al daha uygun nasılsa:)
ayşe son gün ne zaman canım :26:
Canım benim profilime gir.
Orda sol alttaki isimler arasında nurusima var ona tıkla.
Orda begendiğim beğenildigim, açtıgım konular vb var.
Ordan açtıgım konulara tıklarsan eger hemen ulaşabilirsin:)
cnm benim doktorun umreye gitmis gecikmeli gittiginden gecikmeli gelcekmis bu yuzden kntrolumuz haftaya ertelendi.. Eslemi bende cook merak ediyorumm
selam kizlar..nasilsiniz..ben iyi deyilim icim sikiliyor huzuesuzum,dun kan testimin sonucu geldi temizmis cok sukur,ama bi ameliyat daha olucam bu seferde tikali olan tupumu alicak,internetten arastirdim bu durumlarda eyet tupteki rahatsizlik rahimede vurmussa yumurtalik rahimi hep alabiliyolarmis,insallah yoktur oyle biseyim,tek tupumu alicaklar onemili deyil alsinlar kullanmiyorum zaten onlarin olsunda,rahim ve yumurtaligima bisey olursa bittim ben..umutlarim hayellerim hepsi biter psikolojim hepten coktu,neler neler aklima geliyorallah korusun ama nasip yinede rabbim en iyisini bilir....
Kızlar ya tam hepinize sıra sıra yazıcaktım,komşum geldi çıkmak zorunda kaldım
Kays canım çok sevindim senin adına,ne iyi olmuş değişiklik olmuştur,şifalar olsun kuzum benim,bidahakine beklerim bize...Demek otel sahibi hmm iyiymiş,ben senden adresi tam olarak alayım bi ara özeldne,bizde gideriz belki belli mi olurArayı açma ama özleniyosun nerlerdesin gel
..............
Muhatt kargom elime ulaştı canım,çok teşekkür ederim çokkEşime dedim,hemen dua et onlarında olsun hemen Anlayamadığım bazı şeyler var,onları sorcam sonra Nerdesin bu arada,doktor ne dedi,okuyamıyom geçmişi,umarım herşey yolundadır
...................
Seyyan kolay gelsin güzelim,off ne yorulmuşsundur keşke yakın olsak yorgunluk kahvesi yapardım sana.Kız benim ev varya öff aldı başını gidiyo,bende başlıcam temizliğe bakalım
.............
Antisocial,üzüldüm canım,hayırlısı böyleymiş demekki.Bazen kelimeler yetersiz kalıyo,yüreğimizin seninle olduğunu bil.Güçlü bir insansın sen,bununda üstesinden geleceksin,inşaallah Rabbim diğer ay hamileliğiini süpriz bi şekilde öğrenmeni nasip eder,duaalrımız seninle
...............
Sibelcim sen nerlerdesin gittin mi doktora
...............
Sönmezzz örtmenimm canım benim,seni de özledik çabuk gel
.................
Ecrinn beni merak ettiğin için sağolasın,büyük gün yarın eksik etme dualarından canım benim
......................
Asbelove,haftaların yorgunluğunu atıyom canım yaÖğlen kociş eve geldi,yemekten sonra uyumuşuz kalmışız
........................
Emacımm canım benim,Rabbim hayırlısıyla kavuştursun eşine,günler su gibi gelsin geçsin hemen,bidahada ayrılmayın inşaallah
...........................
Ayşecim merhaba,bencede kız gibi sanki seninki,Rabbim sağlıklı hayırlı eylesin.ben cüzümü okudum bu arada canım
........................
Baharcım Nehiri öpüyommmm,senide öpüyom ama onu daha çok öpüyom
..................
Reyyancım eltinin bebeği hayırlı olsun,inşaallah darısı başına,sende birden dördüz doğurursun canımcımİsim olarak,kız da Eslem erkekte Yusuf olacak benimki inşaallah,ikinci isimlerini de kociş koycak
......................
Bahar35baha inşaallah meleğin seninledir,kaç gün gecikti adetin,yarın kan testi mi yapacaksın,inşaallah müjdeyi verirsin bize canım
......................
Krizantemmm geldin mi ülkemize,Rabbim hayırlı yolculuklar nasip eylesin canımcım,inşaallah nete girdiğinde bizden müjdeleri ardı ardına alırsın
........................
Sedacan tevafuk eseri mesajını gördüm,bence usulen bir Fatiha 3 İhlası Şerif okuyup,ardından duasını edebilirsin,Zekeriya (a.s)'ın da duasını edersin,Salatı Nariye ile tamamlarsın duanı,Rabbim en kısa zamanda kabul eylesin
.........................
Süpriz canım ben hamdolsun iyiyim sen nasılsın,eskisi gibi girmiyosun,amin gülüm Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,ayy inşaallah veririm dua edin benim için
........................
Sevil canımm bize Muhat Salatı Tefriciye okumamızı söylemişti,sen mi başlatmıştın canım onu,eğer sensen haberin olsun ben 100 tane okudum,Rabbim gönlüne göre versin en hayırlısını
.....................
Nekadarzor nerlerdesin canım
......................
Dafniya ne demek rica ederim canım
......................
Nurusima canım geçmiş olsun,Rabbim görünür görünmez bütün afetlerden kazalardan korusun,miyomların gitsin tamamen,dört tane bebiş konsun göbüşüne
.......................
Antikdeniz merhaba tatlım nasılsın
Esmacvs canım senide göremiyom,nasılsınız meleğinle
.....................
Sardunya,Hayalot,Melek,Candan,Dilek,Melek,Seybil,Esma,Gurbetkız,Mutluluk,Derinduberfu,Asena,Asenat,Lebensfreude,Sümeyyab,Bebişimsu,Piedra,Balah,Lavemin,Alev,Ayis,Asya,Emel,Turkuaz,Duru hepinize merhaba kızlar
Unuttuklarım olduysa kusura bakmayın,listeden tek tek baktım isimlere,Rabbim hepinizin hepimizin gönlüne göre versin
Kızlar ya tam hepinize sıra sıra yazıcaktım,komşum geldi çıkmak zorunda kaldım
Kays canım çok sevindim senin adına,ne iyi olmuş değişiklik olmuştur,şifalar olsun kuzum benim,bidahakine beklerim bize...Demek otel sahibi hmm iyiymiş,ben senden adresi tam olarak alayım bi ara özeldne,bizde gideriz belki belli mi olurArayı açma ama özleniyosun nerlerdesin gel
..............
Muhatt kargom elime ulaştı canım,çok teşekkür ederim çokkEşime dedim,hemen dua et onlarında olsun hemen Anlayamadığım bazı şeyler var,onları sorcam sonra Nerdesin bu arada,doktor ne dedi,okuyamıyom geçmişi,umarım herşey yolundadır
...................
Seyyan kolay gelsin güzelim,off ne yorulmuşsundur keşke yakın olsak yorgunluk kahvesi yapardım sana.Kız benim ev varya öff aldı başını gidiyo,bende başlıcam temizliğe bakalım
.............
Antisocial,üzüldüm canım,hayırlısı böyleymiş demekki.Bazen kelimeler yetersiz kalıyo,yüreğimizin seninle olduğunu bil.Güçlü bir insansın sen,bununda üstesinden geleceksin,inşaallah Rabbim diğer ay hamileliğiini süpriz bi şekilde öğrenmeni nasip eder,duaalrımız seninle
...............
Sibelcim sen nerlerdesin gittin mi doktora
...............
Sönmezzz örtmenimm canım benim,seni de özledik çabuk gel
.................
Ecrinn beni merak ettiğin için sağolasın,büyük gün yarın eksik etme dualarından canım benim
......................
Asbelove,haftaların yorgunluğunu atıyom canım yaÖğlen kociş eve geldi,yemekten sonra uyumuşuz kalmışız
........................
Emacımm canım benim,Rabbim hayırlısıyla kavuştursun eşine,günler su gibi gelsin geçsin hemen,bidahada ayrılmayın inşaallah
...........................
Ayşecim merhaba,bencede kız gibi sanki seninki,Rabbim sağlıklı hayırlı eylesin.ben cüzümü okudum bu arada canım
........................
Baharcım Nehiri öpüyommmm,senide öpüyom ama onu daha çok öpüyom
..................
Reyyancım eltinin bebeği hayırlı olsun,inşaallah darısı başına,sende birden dördüz doğurursun canımcımİsim olarak,kız da Eslem erkekte Yusuf olacak benimki inşaallah,ikinci isimlerini de kociş koycak
......................
Bahar35baha inşaallah meleğin seninledir,kaç gün gecikti adetin,yarın kan testi mi yapacaksın,inşaallah müjdeyi verirsin bize canım
......................
Krizantemmm geldin mi ülkemize,Rabbim hayırlı yolculuklar nasip eylesin canımcım,inşaallah nete girdiğinde bizden müjdeleri ardı ardına alırsın
........................
Sedacan tevafuk eseri mesajını gördüm,bence usulen bir Fatiha 3 İhlası Şerif okuyup,ardından duasını edebilirsin,Zekeriya (a.s)'ın da duasını edersin,Salatı Nariye ile tamamlarsın duanı,Rabbim en kısa zamanda kabul eylesin
Süpriz canım ben hamdolsun iyiyim sen nasılsın,eskisi gibi girmiyosun,amin gülüm Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,ayy inşaallah veririm dua edin benim için
........................
Sevil canımm bize Muhat Salatı Tefriciye okumamızı söylemişti,sen mi başlatmıştın canım onu,eğer sensen haberin olsun ben 100 tane okudum,Rabbim gönlüne göre versin en hayırlısını
.....................
Nekadarzor nerlerdesin canım
......................
Dafniya ne demek rica ederim canım
......................
Nurusima canım geçmiş olsun,Rabbim görünür görünmez bütün afetlerden kazalardan korusun,miyomların gitsin tamamen,dört tane bebiş konsun göbüşüne
.......................
Antikdeniz merhaba tatlım nasılsın
Esmacvs canım senide göremiyom,nasılsınız meleğinle
.....................
Sardunya,Hayalot,Melek,Candan,Dilek,Melek,Seybil,Esma,Gurbetkız,Mutluluk,Derinduberfu,Asena,Asenat,Lebensfreude,Sümeyyab,Bebişimsu,Piedra,Balah,Lavemin,Alev,Ayis,Asya,Emel,Turkuaz,Duru hepinize merhaba kızlar
Unuttuklarım olduysa kusura bakmayın,listeden tek tek baktım isimlere,Rabbim hepinizin hepimizin gönlüne göre versin
canım yaa arıza olanlar bize denk gelmiş desene... şaka tabiki tatlım..yüreğine yakın bir ofli var anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?