Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Değerin iyiymiş canım inşallah katlanarak artar.Allah mucizesini korur merak etme.

amin canım aminnnnnnnnnnn yumurtalarım kocaman olmuşlarrr çatlatma iğnemi de oldum daha ufaklarda var 2tane bakalım artık Rabbime emanet bebiş olur inşallah o yumurtalarrrrr

Eee hadi daha ne duruyon buralarda sen eve gitsene enişteyle cappucino içmeye[/QUOTE]

Akşama tatlımmmm cappucino 24-36saat içinde çatlayacakmış yumoşlarımız Allah izin verirseeeee[/QUOTE]

Doğru ya öyleydi kafa bi milyon yine bende

inş canım bırakmaz .. ananas yiyordum ama 2 gündür yemiyorum tekrar aldırayım devam edeyim yemeye.
tabi ki tatlım hadi taze anne iyi bak kendine de meleğine de

Eee hadi daha ne duruyon buralarda sen eve gitsene enişteyle cappucino içmeye

Akşama tatlımmmm cappucino 24-36saat içinde çatlayacakmış yumoşlarımız Allah izin verirseeeee[/QUOTE]

Doğru ya öyleydi kafa bi milyon yine bende[/QUOTE]

hayırdır tatlım çok mu yordular seniiiiiiii

Ben kaçtım...Allaha emanet olun.As belove sıkı çalış 2 hafta sonra test yapcaz iyi bir puan alman lazım

tabi ki tatlım hadi taze anne iyi bak kendine de meleğine de

Akşama tatlımmmm cappucino 24-36saat içinde çatlayacakmış yumoşlarımız Allah izin verirseeeee

Doğru ya öyleydi kafa bi milyon yine bende[/QUOTE]

hayırdır tatlım çok mu yordular seniiiiiiii[/QUOTE]

Aylılıktan hep ayrılıktan cevanım uzaklarda ya

Ben kaçtım...Allaha emanet olun.As belove sıkı çalış 2 hafta sonra test yapcaz iyi bir puan alman lazım
Canım benimmmmm inşallahhh dualarınızı esirgemeyin lütfennnn:16.
Doğru ya öyleydi kafa bi milyon yine bende

hayırdır tatlım çok mu yordular seniiiiiiii[/QUOTE]

Aylılıktan hep ayrılıktan cevanım uzaklarda ya[/QUOTE]
kıyamammm az kaldı gelecek enişte seni yalnız bırakmazzz canımmmm
Allaha emanet ol

Selamün aleyküm kızlar,hepinizden toplu alıntı yapamadım,merak edenlere hayır dualarınıza çoook teşekkür ederim

Eşim testi aldı geldi,az önce yaptım hemen topiğe girdim,sonuç negatif İşin garip tarafı ben hala sakinim,en ufak bir üzgünlük yok,iğne ucu kadar acı hissetmiyorum.Aksine ümitvarım,sanırım kırmızıları gördükten sonra kendime gelicem En başından beri yaşadığım büyük bir şok mu,niye hala hamile gibi güzel duygular içindeyim ve tepkisisizim anlayamıyorum :26: :26:

Testi eviriyom çeviriyom,silik çizgi bile yok Bu testin üstünde,10 dk sonrasını dikkate almayın diyo,geçenkinde yarım saatti süre...Yarın da sabah idrarıyla deniyim tekrar,kociş bıktı heralde 5 tane alıp gelmiş

Evet sanırım 70 milyonda bende rahatladık Eşim sonucu bilmiyo henüz,haftaiçi kan testine gidelim dedi evden çıkmadan

Bahar canım senin adına çook sevindim,en azından senden aldık güzel haberi,pozitif düşün inşaallah değerlerin yükselecek ve Rabbim bize bebeğini hayırlısı ile kucağına aldığın günleri de gösterecek,tebrik ediyorum şimdiden canım

arkadaşlar bebeğim beni bırakmamış hamileyim değerim biraz düşük çıktı çarşamba test tekrarlancak inş yükselir değerim.
CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYA NASİP ETSİN MEVLAM

canımm herşeyin hayırlısı
ama kan testini yaptır mutlaka sonrada regl düzensizliğin için hayıt iç ben faydasını gördüm gçen ay
bu ay hatta 25 mm yumurta bile yapmışım çatlatma iğnesi vurdu doktor
ara kanamamda o yüzden olmuş
normalde yarın 30.günüm regl olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum kafam karışık

saol canım amin inş allahım isteyen herkesi sevindirsin.benimde bebeğimi bana bağışlasın inş.

Canım benim maaşallah ne kadar güçlü bir hatunsun sen Rabbim sana senin gibi güçlü iradeli bir kız nasip etsin inşallah tez zamanda

canımmm sende mi iğne vuruldun bakemmmm hadi inşallah inşallahhhh 30günde bir mi oluyorsun reglini canım Rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin inşallahhhhh

O nerden cikti canim . Yazdim ya.ultrosana girdim hersey normal diye buyuk ihtimalle yarin adetim gelecek.sali da ucuncu gun oluyor.hormon testi icin gidecegim eger adetim yarin baslarsa.zaten ben haber veririm.sizlerle biseyleri paylasmayi seviyorm

arkadaşlar bebeğim beni bırakmamış hamileyim değerim biraz düşük çıktı çarşamba test tekrarlancak inş yükselir değerim.
canımmmm çok sevındım ıns bu deger katlanacak ..
canım son gun ne zaman demıssın bana mı sordun
cnm benim doktorun umreye gitmis gecikmeli gittiginden gecikmeli gelcekmis bu yuzden kntrolumuz haftaya ertelendi.. Eslemi bende cook merak ediyorumm

canım nasıp ıste ..pekı bugun nasılsın sertlik varmı hala

Son düzenleme:
selam kizlar..nasilsiniz..ben iyi deyilim icim sikiliyor huzuesuzum,dun kan testimin sonucu geldi temizmis cok sukur,ama bi ameliyat daha olucam bu seferde tikali olan tupumu alicak,internetten arastirdim bu durumlarda eyet tupteki rahatsizlik rahimede vurmussa yumurtalik rahimi hep alabiliyolarmis,insallah yoktur oyle biseyim,tek tupumu alicaklar onemili deyil alsinlar kullanmiyorum zaten onlarin olsunda,rahim ve yumurtaligima bisey olursa bittim ben..umutlarim hayellerim hepsi biter psikolojim hepten coktu,neler neler aklima geliyorAllah korusun ama nasip yinede Rabbim en iyisini bilir....

Canım uzme kendını hayırlısı rabbımden ıns olacak allahım uzmesın kımseyı herkesın yuvasını sen etsın ıns

canım ne dıyecegımı bılemedım ama moralını bozma hersey allahtan ıns kotu bısey olmayacak

Gittm canim.ultrasona girdim sonuclar temiz cikti.birde adetimin 3. Gunu hormon testim var oda temiz cikarsa esim de kendi muayenesi icin gidecek insAllah.

ayy maşallah maşallah ne çok yazmışın. güzel oluyor böyle..
tefriciyelerimi okuduğun için çok sağol canım..Allah razı olsun...

Selam herkese

Hepiniz inş iyidir. Rabbim hrpimizin yardımcısı olsun inş.
Eslem üzülme cnm vardır bunda da hayır. Vakti gelmemiştir daha.
Nekadarzor cnm lütfen motalini yüksek tut. Rabbim büyük iyi düşün iyi olsun.
Hepiniz dualarımdasın. Allah ım hepimize inş hayırlı yazgılar yazsın. Herşeyin hayırlısını versin.
Çok öpüyorum sizleriiii
Allah a emanet olun.

canım yaa arıza olanlar bize denk gelmiş desene... şaka tabiki tatlım..yüreğine yakın bir ofli var anlaşılan

direkt kendisiyim annem babam akrabalarım koçişim veeee devamı.. hepimiz ofliyiz...

burda öyle arızalar var .. bazı soylar var diyim kendilerini bişey sanıyolar.
oflular dindardır ama o dediğim soyların dinle müslümanlıkla bir alakası yok. kendilerini herşeyin sahibi sanarlar.
öyle işte

seyyancım benim dualarım bitti.

kızlar nasılsınız ben giremiyorum çalışmaya başladım cumartesi pazar tatil ama ev iş güç olmuyo bir türlü fırsatım maalesefff...
umarım herşey yolundadır hayatınızda ve bir sürü hamişşşş vardır aramızda.
kendinize çok cici bakın dualarınızdan bu faniyide eksik etmeyin:)))
dularımdasınız .....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…