Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ya aslında şu onuçlarını burdab başka bi dr ye göndersen de bi de hurdaki drler baksa.
sizin ordaki drleri sevmedim ben
sakın korkma tamam mı, bak tr daha gelişmiş.
bahar35baha
reyyan
balah
piedra--5
dafniya--5
asya_28(dafniya)--4
ecrin07
gurbetkız
sedacan
seyyanın bıraktıgı yerden itibaren tuttum:)
candann ablanın da okudugunu hatırlıyorum.

canımmmm çok sevındım ıns bu deger katlanacak ..

canım son gun ne zaman demıssın bana mı sordun

canım nasıp ıste ..pekı bugun nasılsın sertlik varmı hala

aynen cnm nasip..bugun cok cok daha iyiyim dune gore..dun baya bi strrs yapmisim sanirim..

eslemcim cnm rabbim hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin insallah..ne diycemi bilemedim inan uzme kendini cnm..
seyyancim ben dualarimi okudum..rabbim nasip etsin ins.

benimde kocişim ofliiiiiii

canım hayırlı olsun işin inşallah devamlı olur

iyi akşamlar kızlar kimse yokmu :26::26:
dua listesi tamamlandımı yeni dualara geçelim diyodunuz ne oldu o konu

Kizlar cok sukur ben turkiyedeyim henuz kayinvalidemlerdeyiz annemi goremedim daha baharcim tesaduf olarak guzel haberini aldim Rabbim insaallah kucagina almayi nasip etsin
Kafami deldim kizlar sanki beynim sarsildi sanki simdide basim agriyor Turkiye yaramadimi nei:) opuyorum hepinizi

hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşgelmişsin canımmmmmmmmmmmmmm:)
memleket havası çarpmıştır :)
sevindimi ebeler dedeler =)

Canlarım destekleriniz için çoook teşekkür ederim,iyi ki varsınız

Demekki zamanı değilmiş ne yapalım,Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize..

Ben şimdi ne mi yapıyorum,önümüzdeki maçlara bakıyorum

Regl olmazsam haftaiçi kan testi yaptırmaya gidicez ki,içimiz rahat etsin...Regl olursam hormon testi vs gidicem.E artık bi yerden başlamak lazım değil mi?Bende büyük ihtimal pco var....Çıkan sonuçlara göre tedavime devam edicem...Reglle birlikte soğan suyuna da başlıcam tekrar...

Belki yazın tüp bile yaptırırız belli olmaz bize Bakalım doktor ne dicek,adetle birlikte sadece hormon testi mi yapılıyo,bunların hepsini araştırıp öğrenmem lazım bir an önce....Sonuç tüp bebek olursa eğer,bu da büyük ihtimal İstanbulda gerçekleşir...Özel hastane de herşey dahil ilaçlar vs tüp bebek fiyatları ne kadar kızlar,en az ve en çok?

Hakkımızda hayırlısı,Rabbim dualarımızı en acilinden kabul eylesin hepimizin

Canim benim cok xor tahmin ediyorum ancak kendini koyverme hersey geçecek su kötü dusunceleri de vikar aklindan iyi düşünelim iyi olsun
Gittm canim.ultrasona girdim sonuclar temiz cikti.birde adetimin 3. Gunu hormon testim var oda temiz cikarsa esim de kendi muayenesi icin gidecek insAllah.
İnşallah hicbirsey cikmaz hersey yolundadir canim
Hoşgeldiniz tatlım hayırdır canim bir yere mi vurdun kafani çok geçmiş olsun

Canim benim pco ile normal yolla cocuk sahibi olan bir sürü bayan var sen bir kontrollerini yaptir bakalim bir tedavini ol ondan sonra dusunulur tup ama ben bilgi vereyim yine sana istanbul da raporsuz tup fiyatlari 6000-10000 aradi değişiyor bu bilgiyi insallah hic gerek duymaman temennisiyle veriyorum inşallah bic gerek kalmadan alırız gizel haberini

kızlar ben ya varisi okudum gleceç duada da ben dafniyanın yasinlerini okucam hak geçmemiş olur.

eşlem hayırlısı olsun cannımRabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
adetin 3.günü hormon tahlilleri yapılcak ve ultrosan tanısıyla pkonun teşhis edilmesi gerekir:26:
gün gelirde tüp bebek için istanbula gelirsende andolu yakasında 2500+ilaç tan başlıyor hastaneler..
ama tüp bebek merkezlerini seçersen 4500+ilaçtan başlıyor canım.
bana yapılcak tedavi 4600+ ilaç yada 6100 paket program dediler.bu 6100ün içinde ilaçlar dahil.Artık doktorun yazdığı ilaçların fiyatına göre seçicez hangi fiyattan yararlanacığımı...
tabi benim tüp bebek raporum olmadığı için bu şekil fiyatlar:26:Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkında

günaydın kızlarhayırlı günler..mutlu pazarlar
seyyan dua listesi ayın 6sına kadar diye aklımda kalmış:26:İnşallah öyledir çünkü dualarımı bugün okuyacağım dahaşuan teşbihlerimi çekiyorum öğlende yasinlerim bitmiş olurAllah kabul etsin inşallah...

Asbelove ve Hayalot çok teşekkür ederim kızlar Aminn hepimize nasip etsin Rabbim

Asbelovecim evet,pcoda normal yolla gebe kalan çok duydum hep araştırmalarımda,nasip inşaallah benimde öyle olur...Daha teşhis konulmadı ama pco olduğuna inanıyorum ben.....Dün gece çok ağladım ve tamamen karar verdik tüp bebeğe eşimle,eşim tüpe bile gerek kalmadan olacak belkide üzme kendini diyo..Ağladığım iyide oldu çünkü bu tepkisizlik ve sakinlik beni çok korkutuyodu,hiçbişey hissetmiyodum çünkü hiç hemde...

Hormon tahlilinde,kan mı vericem nasıl olcak kızlar... Bide sadece hormon testi mi gerekiyo,başka testler var mı? Pco için ultrosonla kontrol çok rahatlattı içimi,muayeneden çok korkuyorum çünkü....

Eğer hamile kalamazsam normal şekilde,tüp bebek için İstanbul Hisar Hastanesini tercih edicez,dün gece epey araştırdım.Kasım 2012 fiyatı,iğneler dahil paket fiyatı 5 binmiş....Birgül Gürbüz hanıma birazdan mail atıcam,kendisini ve hastaneyide arayıp bilgi alıcam...

Raporlu raporsuz nasıl oluyo tam olarak?Dün gece araştırdım,3 aşılama ve erkekteki sayıya bağlı oluyomuş sanırım rapor...Biz nasıl yapıcaz hiç bilgim yok...Eşim de oraya gitmeden doktora gözüksün mü sizce?Yada ben ve eşim kontrolllerden mi sonra bu doktorla ve hastaneyle bağlantıya geçsem,kafam karıştı şimdi?

Ezanı Muhammedi okunuyor şuan,Rabbim hepimize ve tüm evlat hasreti çekenlere,bekletmeden aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,yuvamızdan çocuk sesini kokusunu eksik etmesin Rabbim,iyi ki varsınız

eşlem senin nekadar oldu ?mesela bende pkoluyum ama normal şekilde gelmedi bizim sıpahormon tahlili için kan vericeksin ve vajinal ultrosonla bakılcak.eğer pkoluysan zaten pko tanısı konur senin anlatyığın şikayetlerinle birlikteben pkodan nefret ettiğim için artık kimsenin olmasınıda istemem.Rabbim şifa versin cümlemizeFiyatına bakma derim yorumlarına gir tüp bebekte önemli olan kısım laboratuvar ..oyüzden bu yönde araştır daha çokben umut tüp bebeğe gidiyorum şimdi yorumlarıda okudum evimede yakın iyi olur inşallah sonucuda..Rabbim nasip eder inşallah bizlerede yoksa merkez isterse dünyada tek olsun olmassada olmaz tabi..bu arada bide gittiğim merkezde 1 senelik embriyo dondurma ücretsiz.gitceğin merkezlere bu dondurma işleminide sor .Hakkında hayırlısı olsun.Bende ilk defa başlıycağım için bildiklerim bunlar

Son düzenleme:

Canım benim Haziran sonunda evliliğimde 3 sene dolacak,4'e gircez artık Ayy vajinal ultrason mu,bende seviniyodum diğer türlü diye Hiç muayene olmadım ben,zorluk çıkarmasam bari doktora :18: Amin canım amin

Canım ben araştırmalarımdan öncede Hisar Hastanesini tercih edicektim,hiç olmadı bi görüşme mutlaka olacaktı.Ama dün gece çok araştırdım,hastanenin kalitesi zaten belli ve tüp bebekte de içime çok sindi,doktorun bi dergiye verdiği röportajı okudum,çocuğu olmayan ailelere çok güzel tavsiyelerde bulunmuş,inançlı bir doktora kendini bırakmak daha güvenilir diye düşündüm ve o anda kararımdan emin oldum...

Embriyo dondurma hakkında,arta kalan yumurtalardan birinci kalite varsa donduruluyomuş ve 5 yıl yasal olarak saklama hakları varmış canım,her yıl imza vermemiz gerekiyomuş bunun için...İmzada ücret ödeniyo mu falan hiç bilgim yok bu konularda ama,dediğin gibi daha dikkatli araştırmak lazım..

Çok teşekkür ederim canım,inşaallah seninde gittiğin yer vesile olur bebeklerine.Hatta inşaallah sende bende hepimizde tedavisiz süpriz bi şekilde öğreniriz bebeklerimizin haberini...Dediğin öyle doğru ki,Rabbim OL demezse nereye gidersen git,olmaz,İnşaallah Rabbim hepimiz için OL der hayırlısıyla en kısa zamanda...Doktor da röportajta o örneği vermiş,yirmi defa denemiş bi doktor arkadaşları olmamış bebekleri,yirmincisinde ikiz bebekleri olmuş...Rabbim sabrımızı ölçüyo,inşaallah bizlerde sabredenlerden oluruz canım

Son düzenleme:

Canım beim haklısın artık beklemek zor geliyordur şu durumda ama bende hayalota katılıyorum ben misal tüp bebek meselesine girdiğimde hisar hastanesinin adını hiç duymadım bende iyi ararştır derim bende umut tüp bebekle İstanbul tüp bebek arasında kalmıştım. Ama bence önce bir Dr.a gidin eşinde sende testlerinizi muayenelerinizi olun ondan sonra teşhise göre hareket edersiniz. Rapor için kadında yumurta rezervinin düşük olması ve bebişi sağlıkla taşıyamayacağına dair bir tanı olması gerek erkekte de sayı-hareket problemi olması gerek diye biliyorum biz tüp bebek raporu çıkartırken öyle duymuştum biz erkek infertilitesi yaşadığımız için kadında ne gibi bir sorun olması gerektiğini bilmiyorum tam olarak. Bir de yaşın kaç canım bu da çok önemli. Bize de Dr.lar tüp bebekten başka şansınız yok dedi ancak ben geçen ay bir düşük yaşadım duyunca şok oldu Dr.lar.
Rabbim hayırla sağlıkla kavuşmanı nasip eder inşallah. Bu arada bence bir hayıt suyu denemelisin bir araştır istersen

Çok zor geliyo canım,dün gece daha bi zor geldi.Keşke üzüntümü anında yaşabilsemde içime dert olup birikmese sonra....Tüp bebekte daha yeni zaten sanırım bu hastane,yanlış hatırlamıyosam ilk tüp bebek geçen yaz dünyaya gelmiş.Ben hastanenin kalitesinden ve başka sebeplerden tercih edicem burayı.Ama inşaallah gerek bile kalmaz canım.... Evet canım bende öyle düşündüm,eşim de bende kontrollerimizi yaptırıp,daha sonra düşünelim...

Birde şu sıkıntı var,transferden sonra dinlenilmesi gerekiyomuş,benim öyle bi ihtimalimde olmayacak,4-5 saat yolculuk yapmam gerekecek.Bak şimdi düşündükçe sıkıntılar geliyo,inan sıkıldım artık canım,hiç bu kadar çaresiz hissetmedim kendimi,bu bebek konusu meğer ne zor bi imtihanmış...

Yumurta rezervinin düşük olması nasıl anlaşılıyomuş canım...Bide eşim üroloğa mı gidicek,siz nasıl yaptınız eşinin doktor işini,ne dediniz doktora gittiğinizde?

Yaşım 25 canım...

Canım işte Rabbim nasip edecekse doktorlar ne dese boş,düşükten sonra kolay kalınıyomuş.İnşaallah seninde öyle olur canım,Rabbim nelere kadir,inşaallah bize yine verirsin hamilelik haberini,bu sefer sağ salim hayırlısı ile alırsın kucağına da..

Hayıt suyunu daha önce de duydum,ama bulamadım aktarda...Reyyanda demişti hayıt suyunu,bide onu içelim bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…