- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
Kizlar cok sukur ben turkiyedeyim henuz kayinvalidemlerdeyiz annemi goremedim daha baharcim tesaduf olarak guzel haberini aldim Rabbim insaallah kucagina almayi nasip etsin
Kafami deldim kizlar sanki beynim sarsildi sanki simdide basim agriyor Turkiye yaramadimi nei:) opuyorum hepinizi
Çok zor geliyo canım,dün gece daha bi zor geldi.Keşke üzüntümü anında yaşabilsemde içime dert olup birikmese sonra....Tüp bebekte daha yeni zaten sanırım bu hastane,yanlış hatırlamıyosam ilk tüp bebek geçen yaz dünyaya gelmiş.Ben hastanenin kalitesinden ve başka sebeplerden tercih edicem burayı.Ama inşaallah gerek bile kalmaz canım.... Evet canım bende öyle düşündüm,eşim de bende kontrollerimizi yaptırıp,daha sonra düşünelim...
Birde şu sıkıntı var,transferden sonra dinlenilmesi gerekiyomuş,benim öyle bi ihtimalimde olmayacak,4-5 saat yolculuk yapmam gerekecek.Bak şimdi düşündükçe sıkıntılar geliyo,inan sıkıldım artık canım,hiç bu kadar çaresiz hissetmedim kendimi,bu bebek konusu meğer ne zor bi imtihanmış...
Yumurta rezervinin düşük olması nasıl anlaşılıyomuş canım...Bide eşim üroloğa mı gidicek,siz nasıl yaptınız eşinin doktor işini,ne dediniz doktora gittiğinizde?
Yaşım 25 canım...
Canım işte Rabbim nasip edecekse doktorlar ne dese boş,düşükten sonra kolay kalınıyomuş.İnşaallah seninde öyle olur canım,Rabbim nelere kadir,inşaallah bize yine verirsin hamilelik haberini,bu sefer sağ salim hayırlısı ile alırsın kucağına da..
Hayıt suyunu daha önce de duydum,ama bulamadım aktarda...Reyyanda demişti hayıt suyunu,bide onu içelim bakalım canım
s.a nasılsınızzz bakalımm
Canım benim inşallah hakkında hayırlısı olsun. KAdın doğumcuya gidip Dr.a anlatırsan senden hormon tahlili isteyecek ve vajinal ultrasonla kontrol edecek. Her hastane aynı mı bilmiyorum ama ben gittiğimde kadın doğumcu eşim için de hormon tahlili ve spermiogram testi istemişti. Sende jinekoloğuna danış olmazsa eşinde bir üroloğa gider. O şekilde zaten sonuçlar çıktıktan sonra durumunuza göre hareket edersiniz.
Canım transferden sonra 9-10 saat yolculuk edip bebişi tutunan bayanlar var. Bence şu anda onları düşünme o aşamaya geldiğinde düşünülür ilk önce bir kontrollerinizi yaptırın ondan sonra bakarsı o son aşama artıkyaşın daha genç canım hiç zaman kaybetmeden tetkiklerinizi yaptırın çünkü benim eşime teşhis koymaları ilaca başlamaları 1yıla yakın sürdü.
Rabbim nasip ettikten ol dedikten sonra kimse önüne geçemez o yüzden sen her zaman yaptığın gibi dualarını bırakma. Rabbim hepimize nasip edecek hayırlısıyla.
Muhakkak hayıt suyunu dene diğer topicte pko hastasıyken hayıt suyu ile 3-.ayında hamiş kaldı ilk önce reglileri düzene sokmanız gerekecek sende de canım böyle bir teşhis konulduğunda tabi kiiii.
Rabbim yar ve yardımcımız olsunnnn
canım hakkında hayırlısı olsun,Canlarım destekleriniz için çoook teşekkür ederim,iyi ki varsınız
Demekki zamanı değilmiş ne yapalım,Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize..
Ben şimdi ne mi yapıyorum,önümüzdeki maçlara bakıyorum
Regl olmazsam haftaiçi kan testi yaptırmaya gidicez ki,içimiz rahat etsin...Regl olursam hormon testi vs gidicem.E artık bi yerden başlamak lazım değil mi?Bende büyük ihtimal pco var....Çıkan sonuçlara göre tedavime devam edicem...Reglle birlikte soğan suyuna da başlıcam tekrar...
Belki yazın tüp bile yaptırırız belli olmaz bizeBakalım doktor ne dicek,adetle birlikte sadece hormon testi mi yapılıyo,bunların hepsini araştırıp öğrenmem lazım bir an önce....Sonuç tüp bebek olursa eğer,bu da büyük ihtimal İstanbulda gerçekleşir...Özel hastane de herşey dahil ilaçlar vs tüp bebek fiyatları ne kadar kızlar,en az ve en çok?
Hakkımızda hayırlısı,Rabbim dualarımızı en acilinden kabul eylesin hepimizin
:)Hosbulduk canim sevinmezlermi hic kv aekamda pervane gozu gibi bakiyor ama malesef kafayi deldirtti bana
Canım benim Haziran sonunda evliliğimde 3 sene dolacak,4'e gircez artıkAyy vajinal ultrason mu,bende seviniyodum diğer türlü diye Hiç muayene olmadım ben,zorluk çıkarmasam bari doktora :18: Amin canım amin
Canım ben araştırmalarımdan öncede Hisar Hastanesini tercih edicektim,hiç olmadı bi görüşme mutlaka olacaktı.Ama dün gece çok araştırdım,hastanenin kalitesi zaten belli ve tüp bebekte de içime çok sindi,doktorun bi dergiye verdiği röportajı okudum,çocuğu olmayan ailelere çok güzel tavsiyelerde bulunmuş,inançlı bir doktora kendini bırakmak daha güvenilir diye düşündüm ve o anda kararımdan emin oldum...
Embriyo dondurma hakkında,arta kalan yumurtalardan birinci kalite varsa donduruluyomuş ve 5 yıl yasal olarak saklama hakları varmış canım,her yıl imza vermemiz gerekiyomuş bunun için...İmzada ücret ödeniyo mu falan hiç bilgim yok bu konularda ama,dediğin gibi daha dikkatli araştırmak lazım..
Çok teşekkür ederim canım,inşaallah seninde gittiğin yer vesile olur bebeklerine.Hatta inşaallah sende bende hepimizde tedavisiz süpriz bi şekilde öğreniriz bebeklerimizin haberini...Dediğin öyle doğru ki,Rabbim OL demezse nereye gidersen git,olmaz,İnşaallah Rabbim hepimiz için OL der hayırlısıyla en kısa zamanda...Doktor da röportajta o örneği vermiş,yirmi defa denemiş bi doktor arkadaşları olmamış bebekleri,yirmincisinde ikiz bebekleri olmuş...Rabbim sabrımızı ölçüyo,inşaallah bizlerde sabredenlerden oluruz canım
canım hakkında hayırlısı olsun,
inşaallah kolay atlatabilecegin birşeydir canım :)
tüpe gerek koymadan dogal yolla tezden gelsin evladın inşaallah
eslemcim sen önce hayırlısıyla bi kontrolünü ol.zaten gittiğinde doktor öncelikle şikayetlerini dinliycek.sonra muane olcaksın.ilk defa gitceğin için adetin 2.veya 3.günü gitmeni tavsiye ederim.çünkü hormon testleri bu günlerde yapılıyor.hormon testlerin çıktıktan sonra tedavi şeklin belli olur.ve bu bi sıralamayla gider.Muhtemelen sene bakımından 1 yılı geçtiğiniz için eşindende hormon tahlili ister eşinin sonucuna göre çatlatma iğnesi ,aşılama yada tüp bebek kısmına geçebilirsiniz..hatırlarsan bi doktor bana kistler için laparoskopi demişti daha sonra ben teyzemin vesilesiyle ankaraya gitmiştim.orda o doktor demeseydi ki tüp bebek diye belki ben devlet hastanesinde aşılamaya geçmek için bekliyecektimHerşeyde bi hayır vardır laparoskopiden vazgeçildi aşılama bile yapmadan tüp bebeğe karar verildi.Demekki böylesi hayırlısıymış hakkında.Eğer devlete gidiyosan tedavi ne derecde hızlı işler bilmiyorum ama tüp bebek raparunuda çıkart ozaman .benim için zaman kaybı gibi geldi biz oyüzden çıkarmadık.ben pkolu olduğum için bana laparoskopi 3 aşılama daha sonra tüp bebek raporu dediler .bunların uygulanması zaten seneler alır.tek ettiğim dua Allahım hangisi hayırlısıysa hakkımda demek oldu ve kendimi tüp bebeğe gün sayarken buldum
bu dondurma işlemi için ücret ödeniyor diye okudum bi kaç yerde .Tabi dondurma için öncelikle sağlıklı embriyo olması önemli
yani bu tüp şans kader kısmet işi bi nevi.paranın pulunun hiç önemi kalmıyor aslında.oyüzden hakkımızda hayırlı ne olcaksa Rabbim onlarla karşılaştırsın bizleri.mesela ben erdem hastanesini bulmuştum 2500 idi.Dedim olcaksa burdada olur ama eşim illaki gittiğimiz yer olcak bak görürsün inanıyorum deyince kalkıştık bi işeinşallah sonucuda güzel olur.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Amin canım hepimiz hakkında hayırlısı...Biraz önce mide bulantısı yaşadım,hemen aklıma yine bebek geldi...Ya biliyomusun içimde bi yerlerde hep var bu bebek hissi kaybolmadı nedense...İnşaallah hepimiz tedavisiz kavuşuruz hayırlısıyla sağlıkla canım çok sağol
Ya bu Seyyan nerlerde,tamda ihtiyacımız olduğu anda yok,bitmedi mi daha işleri,görüşürsen selamlarımı ilet canım
Canım ben ve eşim gerekli tahlilleri yaptıralım o zaman önce...Ben zaten devlet hastanesinde ancak bunları yaptırabilirim,dediğin gibi tamamen herşeyi orda yapmak hem zaman kaybı hemde yıpratıcı olur daha çok...Rapora gerek yok ozaman..Raporsuz olsun ne yapalım...Dondurma işlemi esnasındaki ücreti de sorayım ben bidahakinde...Bunları bilip gitmek daha iyi..Çünkü maddi konularda da belimiz bükelecek,keşke tüp bebekte ilkinde hemen kalınsa maddiyatda sorun olmaz...
Az önce doktora mail attım,bakalım ne zaman dönecek,bekliyorum sabırsızlıkla...
Canım belki eşinin içine doğmuştur,o yüzden Rabbim buraya yönlendirmiştir,nasipten ötesi yok.İnşaallah sonucu güzel olsun dediğin gibi,Rabbim kucaklarımızı evlerimizi doldursun,çok sağolasın canım
canım benim komşum hemşire o anlattı.Amin canım hepimiz hakkında hayırlısı...Biraz önce mide bulantısı yaşadım,hemen aklıma yine bebek geldi...Ya biliyomusun içimde bi yerlerde hep var bu bebek hissi kaybolmadı nedense...İnşaallah hepimiz tedavisiz kavuşuruz hayırlısıyla sağlıkla canım çok sağol
Ya bu Seyyan nerlerde,tamda ihtiyacımız olduğu anda yok,bitmedi mi daha işleri,görüşürsen selamlarımı ilet canım
Canım ben ve eşim gerekli tahlilleri yaptıralım o zaman önce...Ben zaten devlet hastanesinde ancak bunları yaptırabilirim,dediğin gibi tamamen herşeyi orda yapmak hem zaman kaybı hemde yıpratıcı olur daha çok...Rapora gerek yok ozaman..Raporsuz olsun ne yapalım...Dondurma işlemi esnasındaki ücreti de sorayım ben bidahakinde...Bunları bilip gitmek daha iyi..Çünkü maddi konularda da belimiz bükelecek,keşke tüp bebekte ilkinde hemen kalınsa maddiyatda sorun olmaz...
Az önce doktora mail attım,bakalım ne zaman dönecek,bekliyorum sabırsızlıkla...
Canım belki eşinin içine doğmuştur,o yüzden Rabbim buraya yönlendirmiştir,nasipten ötesi yok.İnşaallah sonucu güzel olsun dediğin gibi,Rabbim kucaklarımızı evlerimizi doldursun,çok sağolasın canım
Çok şükür canım inşallah 2hafta sonra çok çok daha iyi olacağımmmmmııyıım skür nende bebegımde sizlerde iyisinizdir inşallah):
Canım ben şimdilik mecbur devlet hastanesine gidicem,özel yok burda...Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,yolun başındayız öğrenecek ne çok şey varmış daha :26:
Yolculuk konusunda da haklısın,nasip kısmet herşey,hem o en son düşünecek şey olsun,belki gerek bile kalmıcak
Evet canım herkes yaş genç desede,inan bu 3 senenin nasıl geçtiğini anlayamadım,çok çabuk ilerliyo zaman...İlkinde olmazsa ikincisi için zaman kazanmış oluruz hem..
Hayıt suyunu da burdaki aktarlara da sorayım o zaman ben canım,o topikleri inceler öğrenirim nasıl yaptıklarını...
Amin dualarına,canım çok sağolasın ya açıklamaların için,inan içimi bir nebzede olsa rahatlattınız,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
canım benim komşum hemşire o anlattı.
ultrasonda bile görünmemiş bebek.
menopoza giriyoe diye söktürücü ilaç falan vermişler hatta.
alttan muayene görünmüş bebek:)
kadın kıpırdıyodu öyle bildim dedi :)
ayyy inşaallah öyle bi mucizedir=)
arkadaşlar bebeğim beni bırakmamış hamileyim değerim biraz düşük çıktı çarşamba test tekrarlancak inş yükselir değerim.
kızlar merhaba.nasılsınız...benim biraz moralim bozuk.haftasonu doktorumuz çağırdı ona gittik..yine tüp yapalım bu sefer olacak dedi. ben yok şimdilik hiçbirşey yapmak istemiyorum dedim...o da sorunuz yok olur bebeğiniz ben inanıyorum deyince eşimde en umutsuz vakalarda bile hamile kaldığını söylüyorsunuz.bizdeki sorun ne tam olarak diye sordu..oda bir sorun yok sadece bende bir çikolota kisti göründüğünü söyledi...tabi ben şok oldum.bende çikolata kisti varmış...
böyle dondum hergün bir sorun çıkıyor.neden böyle tek tek öğreniyorum ben bunları...önce rahim ters sonra rahim yapışık şimdi de çikolata kistiiii...artık isyan etmemk için zor tutuyorum kendimi...
şimdi harıl harıl bu kisti arştırıyorum... bu konuda bilginiz var mı...
kızlar merhaba.nasılsınız...benim biraz moralim bozuk.haftasonu doktorumuz çağırdı ona gittik..yine tüp yapalım bu sefer olacak dedi. ben yok şimdilik hiçbirşey yapmak istemiyorum dedim...o da sorunuz yok olur bebeğiniz ben inanıyorum deyince eşimde en umutsuz vakalarda bile hamile kaldığını söylüyorsunuz.bizdeki sorun ne tam olarak diye sordu..oda bir sorun yok sadece bende bir çikolota kisti göründüğünü söyledi...tabi ben şok oldum.bende çikolata kisti varmış...
böyle dondum hergün bir sorun çıkıyor.neden böyle tek tek öğreniyorum ben bunları...önce rahim ters sonra rahim yapışık şimdi de çikolata kistiiii...artık isyan etmemk için zor tutuyorum kendimi...
şimdi harıl harıl bu kisti arştırıyorum... bu konuda bilginiz var mı...
günaydın canlarımmmmm
günümüz aydın haftamız musmutlu geçsinnnn
Günaydın tatlımmmm üzülme sıkıntı yapma kendine çikolata kistiyle ilgili pek bilgim yok ama herşeyin vardır bir çözümüüüü
günaydınn...amin inşallah.sen ne yaptın .yaptın mı çatlatmayıgünaydın canlarımmmmm
günümüz aydın haftamız musmutlu geçsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?