Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

amin canım inş. nazar değmiştir sana geçmiş olsun dikkat et kendine.

Canım benim inşallah hakkında hayırlısı olsun. KAdın doğumcuya gidip Dr.a anlatırsan senden hormon tahlili isteyecek ve vajinal ultrasonla kontrol edecek. Her hastane aynı mı bilmiyorum ama ben gittiğimde kadın doğumcu eşim için de hormon tahlili ve spermiogram testi istemişti. Sende jinekoloğuna danış olmazsa eşinde bir üroloğa gider. O şekilde zaten sonuçlar çıktıktan sonra durumunuza göre hareket edersiniz.
Canım transferden sonra 9-10 saat yolculuk edip bebişi tutunan bayanlar var. Bence şu anda onları düşünme o aşamaya geldiğinde düşünülür ilk önce bir kontrollerinizi yaptırın ondan sonra bakarsı o son aşama artık yaşın daha genç canım hiç zaman kaybetmeden tetkiklerinizi yaptırın çünkü benim eşime teşhis koymaları ilaca başlamaları 1yıla yakın sürdü.
Rabbim nasip ettikten ol dedikten sonra kimse önüne geçemez o yüzden sen her zaman yaptığın gibi dualarını bırakma. Rabbim hepimize nasip edecek hayırlısıyla.
Muhakkak hayıt suyunu dene diğer topicte pko hastasıyken hayıt suyu ile 3-.ayında hamiş kaldı ilk önce reglileri düzene sokmanız gerekecek sende de canım böyle bir teşhis konulduğunda tabi kiiii.
Rabbim yar ve yardımcımız olsunnnn

Canım ben şimdilik mecbur devlet hastanesine gidicem,özel yok burda...Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,yolun başındayız öğrenecek ne çok şey varmış daha :26:

Yolculuk konusunda da haklısın,nasip kısmet herşey,hem o en son düşünecek şey olsun,belki gerek bile kalmıcak

Evet canım herkes yaş genç desede,inan bu 3 senenin nasıl geçtiğini anlayamadım,çok çabuk ilerliyo zaman...İlkinde olmazsa ikincisi için zaman kazanmış oluruz hem..

Hayıt suyunu da burdaki aktarlara da sorayım o zaman ben canım,o topikleri inceler öğrenirim nasıl yaptıklarını...

Amin dualarına,canım çok sağolasın ya açıklamaların için,inan içimi bir nebzede olsa rahatlattınız,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım hakkında hayırlısı olsun,
inşaallah kolay atlatabilecegin birşeydir canım :)
tüpe gerek koymadan dogal yolla tezden gelsin evladın inşaallah
Hosbulduk canim sevinmezlermi hic kv aekamda pervane gozu gibi bakiyor ama malesef kafayi deldirtti bana
:)
iyidir iyidir şımartsınlar biraz seni:)
ablam geldiğinde babam türlü türlü şyler alırdı ablam yemeyince kızardı,
bebek için olunca bizimkilerde pervane oluyor :)
bahar35baha
reyyan
balah
piedra--5
dafniya--5
asya_28(dafniya)--4
ecrin07
gurbetkız
sedacan
hayalot
eslemliva
seyyanın bıraktıgı yerden itibaren tuttum:)
candann ablanın da okudugunu hatırlıyorum.

eslemcim sen önce hayırlısıyla bi kontrolünü ol.zaten gittiğinde doktor öncelikle şikayetlerini dinliycek.sonra muane olcaksın.ilk defa gitceğin için adetin 2.veya 3.günü gitmeni tavsiye ederim.çünkü hormon testleri bu günlerde yapılıyor.hormon testlerin çıktıktan sonra tedavi şeklin belli olur.ve bu bi sıralamayla gider.Muhtemelen sene bakımından 1 yılı geçtiğiniz için eşindende hormon tahlili ister eşinin sonucuna göre çatlatma iğnesi ,aşılama yada tüp bebek kısmına geçebilirsiniz..hatırlarsan bi doktor bana kistler için laparoskopi demişti daha sonra ben teyzemin vesilesiyle ankaraya gitmiştim.orda o doktor demeseydi ki tüp bebek diye belki ben devlet hastanesinde aşılamaya geçmek için bekliyecektim Herşeyde bi hayır vardır laparoskopiden vazgeçildi aşılama bile yapmadan tüp bebeğe karar verildi.Demekki böylesi hayırlısıymış hakkında.Eğer devlete gidiyosan tedavi ne derecde hızlı işler bilmiyorum ama tüp bebek raparunuda çıkart ozaman .benim için zaman kaybı gibi geldi biz oyüzden çıkarmadık.ben pkolu olduğum için bana laparoskopi 3 aşılama daha sonra tüp bebek raporu dediler .bunların uygulanması zaten seneler alır.tek ettiğim dua Allahım hangisi hayırlısıysa hakkımda demek oldu ve kendimi tüp bebeğe gün sayarken buldum
bu dondurma işlemi için ücret ödeniyor diye okudum bi kaç yerde .Tabi dondurma için öncelikle sağlıklı embriyo olması önemli
yani bu tüp şans kader kısmet işi bi nevi.paranın pulunun hiç önemi kalmıyor aslında.oyüzden hakkımızda hayırlı ne olcaksa Rabbim onlarla karşılaştırsın bizleri.mesela ben erdem hastanesini bulmuştum 2500 idi.Dedim olcaksa burdada olur ama eşim illaki gittiğimiz yer olcak bak görürsün inanıyorum deyince kalkıştık bi işeinşallah sonucuda güzel olur.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

canım hakkında hayırlısı olsun,
inşaallah kolay atlatabilecegin birşeydir canım :)
tüpe gerek koymadan dogal yolla tezden gelsin evladın inşaallah

Amin canım hepimiz hakkında hayırlısı...Biraz önce mide bulantısı yaşadım,hemen aklıma yine bebek geldi...Ya biliyomusun içimde bi yerlerde hep var bu bebek hissi kaybolmadı nedense...İnşaallah hepimiz tedavisiz kavuşuruz hayırlısıyla sağlıkla canım çok sağol

Ya bu Seyyan nerlerde,tamda ihtiyacımız olduğu anda yok,bitmedi mi daha işleri,görüşürsen selamlarımı ilet canım

Canım ben ve eşim gerekli tahlilleri yaptıralım o zaman önce...Ben zaten devlet hastanesinde ancak bunları yaptırabilirim,dediğin gibi tamamen herşeyi orda yapmak hem zaman kaybı hemde yıpratıcı olur daha çok...Rapora gerek yok ozaman..Raporsuz olsun ne yapalım...Dondurma işlemi esnasındaki ücreti de sorayım ben bidahakinde...Bunları bilip gitmek daha iyi..Çünkü maddi konularda da belimiz bükelecek,keşke tüp bebekte ilkinde hemen kalınsa maddiyatda sorun olmaz...

Az önce doktora mail attım,bakalım ne zaman dönecek,bekliyorum sabırsızlıkla...

Canım belki eşinin içine doğmuştur,o yüzden Rabbim buraya yönlendirmiştir,nasipten ötesi yok.İnşaallah sonucu güzel olsun dediğin gibi,Rabbim kucaklarımızı evlerimizi doldursun,çok sağolasın canım

evet önce bi muane olun zaten bak ondan sonra sırasıyla gerçekleşir herşeyraporlu olması güzel bişey aslında maddi yönden.ama manevi yönden yıpratıcı bi süreç çünkü benim eşimde bi sorun yok çok şükür tek sorun benim kistlerim devlette bu duruma direk tüp raporu vermiyor.Artık maddi gücümüz el verdikçe manevi olarakta ayakta durmayı başarabildiğimiz sürece deniycez.Yeterki inancımızı yitirmeyelim.sonuçta tüp aşamasında olupra normal şekilde hamilelik yaşayanlarda varRabbim yeterki ol desin.İnşallah doktorunda döner sana olumlu bir şekilde.Bu arada sanıyorum Tüp bebek merkezlerinde ön görüşme ücretsiz.ama ilk muane ücretli diye biliyorum.İnşallah sonuçlarında güzel çıkar herşey gönlünce olurbu arada eşlem içimde bebek hissi kaybolmadı yazmışın kan testi yaptırdınmı.Benim başka topikte bi arkadaşımın idrar ve kanda çıkmadı bebişi ultrosonda gösterdi kendini oda benim gibi pkoluyduRabbim bizlerede yaşatsın inşallah

Son düzenleme:
selam kızlar....

eslemcim canım hakkınızda hayırlısı olsun..bencede kan testi yaptır....
bizim bir arkadaşın 3 ay bebişi belli olmamış.....ne idrar testi ne kan testinde....ama sen genede kan testi yaptır canım...
üzülme canım.herşeyin hayırlısı artık ne diyeyim bilemiyorummmmmm.........
nerdesiniz kızlarrrrrrr.........

bahacım umarım bebişin seninle kalır canım....inşallah çarşambaya güzel haberler alırsın canımmmm.....

kızlar öpüyorum hepinizi.....seyyana noldu nerdeeee bu kızzzzzzzzzzzzzzzzzz......

Allah'a emanet olun kızlarrrrrrrrrrr......

canım benim komşum hemşire o anlattı.
ultrasonda bile görünmemiş bebek.
menopoza giriyoe diye söktürücü ilaç falan vermişler hatta.
alttan muayene görünmüş bebek:)
kadın kıpırdıyodu öyle bildim dedi :)
ayyy inşaallah öyle bi mucizedir=)

ııyıım skür nende bebegımde sizlerde iyisinizdir inşallah):
Çok şükür canım inşallah 2hafta sonra çok çok daha iyi olacağımmmmm

Bekle anlamında yaşın genç demedim canım asla bekleme taraftarı değilim zaten 3sene gibi uzunca bir dönem beklemişsiniz bence bir an önce gerekli tetkikleri yaptırmalısınız ki tedavi aşamasına geçebilesiniz çünkü bu öyle aaa problem var yarın gelin tüp bebek yapalım gibi bir süreç değil tüp bebek sürecine gelene kadar uzunca bir süreç geçiyor o yüzden ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi
Aktar anlatır sana canım hayıt suyunu zaten ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Soğan kürüde çok faydalıymış pko da bir araştır istersen başka bir topikte soğan kürüyle hamile kalan bir arkadaş vardı hemde denediği 2.ayda Rabbim bizlere de nasip edecek inşallah
Emin ol herşey güzel olacak Rabbim dualarımızı kabul edecek sen çok temiz yürekli bir insansın
Ne demişler Tedbir Bizden Takdir Allahtan

Son düzenleme:

Şok oldum valla okuyunca Rabbimin mucizesi değil de ne bu

kızlar merhaba.nasılsınız...benim biraz moralim bozuk.haftasonu doktorumuz çağırdı ona gittik..yine tüp yapalım bu sefer olacak dedi. ben yok şimdilik hiçbirşey yapmak istemiyorum dedim...o da sorunuz yok olur bebeğiniz ben inanıyorum deyince eşimde en umutsuz vakalarda bile hamile kaldığını söylüyorsunuz.bizdeki sorun ne tam olarak diye sordu..oda bir sorun yok sadece bende bir çikolota kisti göründüğünü söyledi...tabi ben şok oldum.bende çikolata kisti varmış...
böyle dondum hergün bir sorun çıkıyor.neden böyle tek tek öğreniyorum ben bunları...önce rahim ters sonra rahim yapışık şimdi de çikolata kistiiii...artık isyan etmemk için zor tutuyorum kendimi...

şimdi harıl harıl bu kisti arştırıyorum... bu konuda bilginiz var mı...

Günaydın tatlımmmm üzülme sıkıntı yapma kendine çikolata kistiyle ilgili pek bilgim yok ama herşeyin vardır bir çözümüüüü

Günaydın canım o yüzden yoktun demek.Haklısın hergün bir sorun çıkıyor hepsi ile birlikte mücadele etmek zorunda kalıyoruz.Mücadele etmeye devam etcez canım benim yapcak bişe yok.. isyan etmeyeceğinden eminim hep birlikte dua etcez Allah kulum duanı kabul ettim emanetime iyi bak diyene kadar.... Dr tedavi sırasında stres yapma diye söylememiştir belki de eğer gerekli görseydi alırdı kisti... Çikolata kisti içi kan dolu kistler ilaç tedavisi ile bile yok olabilir.sıkma canını bir taneymiş sonuçta..Hamile kalmak ve doğum yapmakla geçermiş ayrıca...

Günaydın tatlımmmm üzülme sıkıntı yapma kendine çikolata kistiyle ilgili pek bilgim yok ama herşeyin vardır bir çözümüüüü

bilmiyom canım bakıyom bende bakalım...

günaydın canlarımmmmm
günümüz aydın haftamız musmutlu geçsinnnn
günaydınn...amin inşallah.sen ne yaptın .yaptın mı çatlatmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…