Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

günaydın kuzum...yani bilmiyorum oyüzden söylemediği kesin.çünkü beni çok teselli ediyor...inşallah inşallah..bir hamile kalsam herşey düzelecek de...

neyse sen neyapıyon canım...

Sana da günaydın canım musmutlu olmaya çalışcaz söz
İnşallahhh benim hafta işe gelene kadar iyi başlamıştı ama yine gerdiler sabah sabah yaaa
bilmiyom canım bakıyom bende bakalım...

günaydınn...amin inşallah.sen ne yaptın .yaptın mı çatlatmayı

yaptırdık canım şimdi yumurtalıklarım patlayacakmış gibi ağrıyor dün ovu testinde 2.çizgimi koyu olaraktan gördük bi üsütmüze düşeni yapıyoruz artık gerisi Allahıma kalmış
İnşallah nasip edecek inşallahhhh

günaydın kuzum...yani bilmiyorum oyüzden söylemediği kesin.çünkü beni çok teselli ediyor...inşallah inşallah..bir hamile kalsam herşey düzelecek de...

kalacaksın tatlım kalacaksın karamsar olmak yok herşey güzel olacak Allahımın izniyleeee

canım hadi inşallah Allah nasip eder.... kuzum ben bu ovy testini yapıyorum çok hafif silik çıkyor daha bekleyeyim dimi...

Keşke bir an önce hamile kalsakta senin çikolata kisti asbelove ile benim meme kistlerimiz kaybolsalar artıkın yeter da
En azında iyi bir dr un varmış canımcım böyle durumlarda çok önemli insan zaten hassas oluyor...tatlım bence dr nu dinle eğer maddi olarak hazırsan bir kere daha dene malum zaman ilerledikçe sorunlar daha da artacak kuzum..Örneğin ben canım 1 yıl önce adını bile bilmediğim sorunlar karşıma çıktı.

inşallahhhh...bugün hıdırelez akşam dileklerinizi ağacın altına koymayı unutmayın.aslında dün sabah erkenden yapılırmış ama ben unuttum.bugün yapacağim kısmetse...

Ay bende unuttum ya onu dün Düzcedeydik orda kutlama falan vardı oraya gittik aklımdaydı eve gelince unuttum. Bir ev içine 2 tane bebiş çizcem Gül ağacı olması şartmı ya benim balkonda biberiye var onun dibine gömsen

Yine naptılar kuzum..

canım hadi inşallah Allah nasip eder.... kuzum ben bu ovy testini yapıyorum çok hafif silik çıkyor daha bekleyeyim dimi...
başlayın canım çalışmalara siz süpermenler yumoşa ulaşana kadar 24saat geçiyor zaten hem süpermenler senin vücutta 72saate kadar yaşayabiliyor gün aşırı çalışmaya devam

inşallahhhh...bugün hıdırelez akşam dileklerinizi ağacın altına koymayı unutmayın.aslında dün sabah erkenden yapılırmış ama ben unuttum.bugün yapacağim kısmetse...

hadi yaa ben unuttum onu yaaaa bu akşam da olurmu ki acaba ama bende gül ağacı yokkkk napcam kiiiii

inşallah canım ya soğan suyu falan diyorlar...kistler için baklaım...benimde koltukaltındaki şişiklik ekstra süt memesiymiş...önemli değilmiş yani...evet başta biraz güvenmiyordum.ama şimdi bizimle ilgilenmesi iyi geldi.şimdilik hiç düşünmüyorum.sadece yumurta takibi yapmayı düşünüyorum...

olur ya niye olmasın.sen niyetini et koy..ben inanıyorum..ve buakşam yapacam...

bizim bahçede var.oluyor mu bilmiyorum ama isterseniz sizin yerinize de ağacın altına koyarım ben...

saçma sapan insanlarla saçma sapan işlerle uğraşıyorum patronum telefonla konuştuğumu görüyor dikildi başıma 10dk bekledi kapat telefonu diyor aklımca sanki keyfimden konuşuyorum telefonla

canım benim.düşüncesiz adam.kendilerini bişey zannediyorlar...takmamya çalış..

bende istiyorum banane yaaaa
aman çok şükür canım en azından kafan rahatladı ilaç falan verdi mi ne yapılması gerekiyormuş

bizim bahçede var.oluyor mu bilmiyorum ama isterseniz sizin yerinize de ağacın altına koyarım ben...

canım benim.düşüncesiz adam.kendilerini bişey zannediyorlar...takmamya çalış..
hadi yaa yaparmısın kiii canım arkadaşımmmmm Allah razı olsunnn
sizler de olmasanız bu gerginliğimi nasıl atarım hiç bilmiyorum vallaaaaaa

saçma sapan insanlarla saçma sapan işlerle uğraşıyorum patronum telefonla konuştuğumu görüyor dikildi başıma 10dk bekledi kapat telefonu diyor aklımca sanki keyfimden konuşuyorum telefonla

Hayatta en zor iş insanlarla uğraşmak canım hele ki o insan anlayışsız olmaya görsünBiraz önce bir müşteri fırçaladı benide fatura adresindeki değişikliği unutmuşum.Gönderiyorum düzeltiyorsun güzelim tamam mı dedi bende taam dedim:26:..

Zaten bu sabah görümcemden de kötü haber aldım onlarda bebiş istiyordu yine yemiş kırmızı kartı

yaoarım tabi neolacak..bir erkek bir kadın ortada çocuk resmi yaptım kendime size de aynısını yapacam koyacam...dileğimiz kabül olur inşallah...

evet yaa ne biçim bişey anlamadım bir de benim özel telefonla görüşmeye hakkım yoktur. misal annemle konuşayım falan gelir dikilir başımda sanki bütün gün telefon başındayım özelde gıcık yaaa şu borçlar olmasa çekip gideceğim de elimi kolumu bağlıyor şu borçlar yoksa acaip yoruldum cuma akşamı 9du çıktım yine 6-6,30 arası çıkarsam erken çıkıyormuşum gibi daha saat kaç ki dio gıcık
hadi yaa adresten bişey olmazki bi dahakine yeni adrese keserdin

Bak önemli değilmiş için rahatlamış oldu...ilgili olması çok güzel o süreçte terapi gibi oluyor insana.Yumurtlama takibi de olur nasılsa tüpler açık sende.Soğan kürü çok faydalı yap canım.

evet canım iyi oldu...bakalım yapacam inş...

Allah yardımcın olsun canım..insanlarla uğraşmak çok zor..hep olumlu olmaya çalış diyecem ama bunu yapmak çok zor...bizde de bir müdür var..cuma günü beni deli etti.haftasonu seminer vatmış çocukları sen götüreceksin dedi.çıldırdım bana sormadan nasıl beni görevlendirirsin dedim..birsürü tartıştık...doktora gidecem dedim..başkasını gönderdi...uyuuuuzzzzz müdürrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…