Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sende ilaçlı yumurta takibi yapsalar ya canım belki işe yarar eşinin değerlerini bilmiyroum ama
bu insanlar niye kendilerini bişey sanarlar anlamam yaaaa

Anlatamıyorum ki kadına birde tavrı hiç hoş değil daha fazla sinirlenmek istemedim.Gönderin dedim.

Napalım canım ya sabretmek zorunda kalıyoruz işte ama idari personelin 6 dan sonra zaten işi olmaz ki boşyere zamanını alıyorlar

canım çarşamba günü yenilicez inş artar. düşmüş olsa hissedermiydim yada adet olurmuydum

İlaç kullanmaya devam ettiğin için adet olmayabilirdin ama hissedersin mucizen seninle inşallah Hiç belirti falan yokmu hemen olmaz aslında ama merak ettim

Son düzenleme:
Aynen öyle canım ben işe başlarken sadece büroydu 9-6çalışıyordum şimdi 3tane dükkan var onlar akşam 9a kadar kalıyorlar ben de 8,30 işbaşı akşam da işim bitince 6,30 gibi falan çıkıyorum bir ara yanıma eleman almaya kalktı mahsus ona 7dedi ki çalışma saatlerini bende 7ye kadar kalayım napcaksam bilmiyorum zaten mahsus 6dan sonra çıkıyor diğer dükkanları dolaşmaya ki ben bekleyeyim onu diye 7-7,30dan evvelde gelmez niye yapıyorsa bunu bilmiyorum ya. İyidir hoştur ama bu cinslikleri vardır işte misal düşük yaptığım zaman 1,5hafta gelmedim niye demedi ama şimdi yanıma yardımcı almıyor benim bu kadar cebelleştiğimi gördüğü halde sinir oluyorum bazen...
İnsanlar gıcık canım gıcık boşver sinir olacağına düzeltir gönderirsin

canım çarşamba günü yenilicez inş artar. düşmüş olsa hissedermiydim yada adet olurmuydum

bence olurdun canım şu an ilaç kullanıyor musun?

Zaten bu sabah görümcemden de kötü haber aldım onlarda bebiş istiyordu yine yemiş kırmızı kartı

Merak etmeyin canlar bu sene hiç olmaz denilen insanların hamilelik haberlerini aldım kendim hariç hani 45 yaşında bir kadın hamile demiştim ya yine 40 lı yaşlarda bir ablamız daha hamileymiş cumartesi günü öğrendim.Hem de troid hastası...Bahar çılgınlığı 45 lık çıtırlar maşallah dedim

Verdiği maaş gözüne batıyor canım ondan

hadi yaaa maaşallah subhanallahh bir biz kaldık desene hayırlısıyla o da olacak

Verdiği maaş gözüne batıyor canım ondan

kesinlikle canım hepsi benim üstümden geçiyor kafam allak bullak hiç düşünmüyor bu kadıncağız deli gibi çalışıyor diye bir de kaynını getirdi şimdi başıma açık hesabı o tutacak güyaa kafamı oydu resmen bi işi 50kere anlatınca anlamamız mı insan yaaa

edi ye büdü lazım
iki erkek olursa aliyle veli koyarız isimlerini de tam olurr

Allah iyiliğinizi versin.çok güldüm valla...aklıma gelmemişti ama öyle çizecem...

kuzum tamam 2 tane çiziyorum şimdi...

:))))

canım benim Allah razı olsunnnnnn üzerlerine de isimlerimizi yaz ama olurmu benimkini biliyorsun zatennn

İlaç kullanmaya devam ettiğin için adet olmayabilirdin ama hissedersin mucizen seninle inşallah Hiç belirti falan yokmu hemen olmaz aslında ama merak ettim

transferden itibaren 4 güne 1 düşük önleyici iğne vurunuyorum birde vajinal jel kullanıyorum.belirtimi bilmiyorum ama arada ağrı oluyo seğrime batma oluyo karnımda kasığımda birde çok şişim gaz var. sanki beni bırakmıcakmış gibi hissediyorum ama eminde olamıyorum tabiki.

Öyle tatlım yönetici dediğin birlikte çalıştığı insanları ezmemek için uğraşmalı normalde ama nerde hafta sonu bu normal çalışma saatleri değil ki sorma gereği bile hissetmiyor kendisi götürseymiş...Ne yazık ki böyle durumlarda iki çift laf söyleyemem çok nadirdir sesimi çıkardığım.Sonra da kendi kendimi yerim

Tamam işte erken belirtiler bunlarmış...bırakmayacak canım inşallah İğne kan pıltılaşması için anladığım kadarıyla değil mi?

canım benim içim acaip rahat valla Rabbim nasip edecek bırakmayacak bebişin seni herşey yolunda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…