- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
canım benim hayırlı olsun.inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur....
evet canım iyi oldu...bakalım yapacam inş...
Allah yardımcın olsun canım..insanlarla uğraşmak çok zor..hep olumlu olmaya çalış diyecem ama bunu yapmak çok zor...bizde de bir müdür var..cuma günü beni deli etti.haftasonu seminer vatmış çocukları sen götüreceksin dedi.çıldırdım bana sormadan nasıl beni görevlendirirsin dedim..birsürü tartıştık...doktora gidecem dedim..başkasını gönderdi...uyuuuuzzzzz müdürrr...
saol canım amin inş..çok üzüldüm inş enkısa zamnda bu rahatsızlıkların geçer bebeğin seninle olur.
evet yaa ne biçim bişey anlamadım bir de benim özel telefonla görüşmeye hakkım yoktur. misal annemle konuşayım falan gelir dikilir başımda sanki bütün gün telefon başındayım özelde gıcık yaaa şu borçlar olmasa çekip gideceğim de elimi kolumu bağlıyor şu borçlar yoksa acaip yoruldum cuma akşamı 9du çıktım yine 6-6,30 arası çıkarsam erken çıkıyormuşum gibi daha saat kaç ki dio gıcık
hadi yaa adresten bişey olmazki bi dahakine yeni adrese keserdin
ne zaman yenileyeceksin testi canım
yaoarım tabi neolacak..bir erkek bir kadın ortada çocuk resmi yaptım kendime size de aynısını yapacam koyacam...dileğimiz kabül olur inşallah...
canım çarşamba günü yenilicez inş artar. düşmüş olsa hissedermiydim yada adet olurmuydum
Aynen öyle canım ben işe başlarken sadece büroydu 9-6çalışıyordum şimdi 3tane dükkan var onlar akşam 9a kadar kalıyorlar ben de 8,30 işbaşı akşam da işim bitince 6,30 gibi falan çıkıyorum bir ara yanıma eleman almaya kalktı mahsus ona 7dedi ki çalışma saatlerini bende 7ye kadar kalayım napcaksam bilmiyorum zaten mahsus 6dan sonra çıkıyor diğer dükkanları dolaşmaya ki ben bekleyeyim onu diye 7-7,30dan evvelde gelmez niye yapıyorsa bunu bilmiyorum ya. İyidir hoştur ama bu cinslikleri vardır işte misal düşük yaptığım zaman 1,5hafta gelmedim niye demedi ama şimdi yanıma yardımcı almıyor benim bu kadar cebelleştiğimi gördüğü halde sinir oluyorum bazen...Anlatamıyorum ki kadına birde tavrı hiç hoş değil daha fazla sinirlenmek istemedim.Gönderin dedim.
Napalım canım ya sabretmek zorunda kalıyoruz işte ama idari personelin 6 dan sonra zaten işi olmaz ki boşyere zamanını alıyorlar
canım çarşamba günü yenilicez inş artar. düşmüş olsa hissedermiydim yada adet olurmuydum
Zaten bu sabah görümcemden de kötü haber aldım onlarda bebiş istiyordu yine yemiş kırmızı kartı
Ama bana 2 tane uşak çiz bak....:13:
Aynen öyle canım ben işe başlarken sadece büroydu 9-6çalışıyordum şimdi 3tane dükkan var onlar akşam 9a kadar kalıyorlar ben de 8,30 işbaşı akşam da işim bitince 6,30 gibi falan çıkıyorum bir ara yanıma eleman almaya kalktı mahsus ona 7dedi ki çalışma saatlerini bende 7ye kadar kalayım napcaksam bilmiyorum zaten mahsus 6dan sonra çıkıyor diğer dükkanları dolaşmaya ki ben bekleyeyim onu diye 7-7,30dan evvelde gelmez niye yapıyorsa bunu bilmiyorum ya. İyidir hoştur ama bu cinslikleri vardır işte misal düşük yaptığım zaman 1,5hafta gelmedim niye demedi ama şimdi yanıma yardımcı almıyor benim bu kadar cebelleştiğimi gördüğü halde sinir oluyorum bazen...
İnsanlar gıcık canım gıcık boşver sinir olacağına düzeltir gönderirsin
bence olurdun canım şu an ilaç kullanıyor musun?
Merak etmeyin canlar bu sene hiç olmaz denilen insanların hamilelik haberlerini aldım kendim hariçhani 45 yaşında bir kadın hamile demiştim ya yine 40 lı yaşlarda bir ablamız daha hamileymiş cumartesi günü öğrendim.Hem de troid hastası ...Bahar çılgınlığı 45 lık çıtırlar maşallah dedim
Allah iyiliğinizi versin.çok güldüm valla...aklıma gelmemişti ama öyle çizecem...iki tane koyuver bebişi bari yaa hazır el atmışken iki tane gelsinler
kuzum tamam 2 tane çiziyorum şimdi...Ama bana 2 tane uşak çiz bak....:13:
edi ye büdü lazım
Verdiği maaş gözüne batıyor canım ondan
iki erkek olursa aliyle veli koyarız isimlerini de tam olurredi ye büdü lazım
Allah iyiliğinizi versin.çok güldüm valla...aklıma gelmemişti ama öyle çizecem...
kuzum tamam 2 tane çiziyorum şimdi...
:))))
İlaç kullanmaya devam ettiğin için adet olmayabilirdin ama hissedersin mucizen seninle inşallahHiç belirti falan yokmu hemen olmaz aslında ama merak ettim
evet canım iyi oldu...bakalım yapacam inş...
Allah yardımcın olsun canım..insanlarla uğraşmak çok zor..hep olumlu olmaya çalış diyecem ama bunu yapmak çok zor...bizde de bir müdür var..cuma günü beni deli etti.haftasonu seminer vatmış çocukları sen götüreceksin dedi.çıldırdım bana sormadan nasıl beni görevlendirirsin dedim..birsürü tartıştık...doktora gidecem dedim..başkasını gönderdi...uyuuuuzzzzz müdürrr...
transferden itibaren 4 güne 1 düşük önleyici iğne vurunuyorum birde vajinal jel kullanıyorum.belirtimi bilmiyorum ama arada ağrı oluyo seğrime batma oluyo karnımda kasığımda birde çok şişim gaz var. sanki beni bırakmıcakmış gibi hissediyorum ama eminde olamıyorum tabiki.
transferden itibaren 4 güne 1 düşük önleyici iğne vurunuyorum birde vajinal jel kullanıyorum.belirtimi bilmiyorum ama arada ağrı oluyo seğrime batma oluyo karnımda kasığımda birde çok şişim gaz var. sanki beni bırakmıcakmış gibi hissediyorum ama eminde olamıyorum tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?