Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iki erkek olursa aliyle veli koyarız isimlerini de tam olurr

:))))))))))

canım benim Allah razı olsunnnnnn üzerlerine de isimlerimizi yaz ama olurmu benimkini biliyorsun zatennn
tamam canım yazdım seninkini zaten...dafniyayı dafniya yazdım...

canımcım bende önce öyleydim sesimi çıkaramıyordum.bu bebek sürecinden sonra hep konuşuyorum içime atmıyorum hiçbirşeyi artık...çünkü beim derdim bana yeter başkasını çekemem...

aynenn öyle çok yoruldum onun bunun kahrını çekmekten yaaaaaaa

Tamam işte erken belirtiler bunlarmış...bırakmayacak canım inşallah İğne kan pıltılaşması için anladığım kadarıyla değil mi?

canım iğnenin ismi puroton galiba kan pıhtılaşması içinmi bilmiyorum doktor bişey demedi ben sadece prospektüsünde okudum düşük önleyici yazıyo.

Allah iyiliğinizi versin.çok güldüm valla...aklıma gelmemişti ama öyle çizecem...

kuzum tamam 2 tane çiziyorum şimdi...

:))))

şimdi sen yapcan ya bizim yerimize hepsi sana tutarmış altızların olursa sana tam zamanlı bir dadı lazım hoş sen alışkınsındır çocuklarla uğraşmaya seninkileri lise talebesi ama olsun

şimdi sen yapcan ya bizim yerimize hepsi sana tutarmış altızların olursa sana tam zamanlı bir dadı lazım hoş sen alışkınsındır çocuklarla uğraşmaya seninkileri lise talebesi ama olsun

kendime bir tane çizdim valla...ama 6 tane çocuk nereme sığdıracam.gelirsiniz yardıma ::

canım iğnenin ismi puroton galiba kan pıhtılaşması içinmi bilmiyorum doktor bişey demedi ben sadece prospektüsünde okudum düşük önleyici yazıyo.

Pıltılaşma için değil o zaman..test çarşamba günü tekrarlanacaktı değil mi Allah onu size bağışlasın canım

kendime bir tane çizdim valla...ama 6 tane çocuk nereme sığdıracam.gelirsiniz yardıma ::

Ama olurmu Piedra hocam iki tane çizeydin ya kendine de Seve seve geliriz yardıma yeterki olsun.Rekor 8 taneymiş canım dünyada demek ki biraz zorlayınca oluyor baksana

inş canım ya bebeğim nazlana nazlana gelcek heralde.:)
seninle meleğin hiç korkma Rabbim yardım edecek sımsıkı tutunacak
Ama olurmu Piedra hocam iki tane çizeydin ya kendine de Seve seve geliriz yardıma yeterki olsun.Rekor 8 taneymiş canım dünyada demek ki biraz zorlayınca oluyor baksana

evet ben 6ızların belgeselini seyrediyordum geçen seneye kadar

Üç tane dükkanı bir kişinin idare etmesi mümkün değil ki ama sürekli stok giriş çıkışı olur İşi bilen birisi şart sen onu yetiştireyim derken kendi işin aksar.Ben bir tane şirketi zor idare ediyorum sürekli şikayet ettim personeli bile enişteme yıktım avans maaş agi derken bir günümü alıyordu Bazen fatura falan da kestiriyorum iyice serdim kız ben.Zaten bizimki de diyor seni böyle kimse çekmez iki günde koyarlar kapının önüne diye

canım üzerimde bir resmi şirket bir açık hesap maaşlar stoklar elektrik-su-vergi dairesi aklına ne gelirse var yani ama hala bana yardımcıya gerek yokmuş patronun karısı ve kaynı böyle diyor bende dedim patronu açık hesabı kaynın tutarsa yeterim atbi dedim ama adam öküzün önce gideni yine ben yapıyorum yine ben yapıyorum

iki erkek olursa aliyle veli koyarız isimlerini de tam olurr

canım benim Allah razı olsunnnnnn üzerlerine de isimlerimizi yaz ama olurmu benimkini biliyorsun zatennn

Olur ali ile veli hiç farketmez nasılsa kod adları paşammm olacak ikisininde

eee seninkinin ismi neymiş bakem

Yine mi potuklu ayakkabı giydin 170 lik boyunla naptın
yok yaa düzeltemedim ki bi türlü kociş haftasonu acile gidelim dedi ama ben ne düşündüm röntgen çekecekler röntgene giremem ilaç verecek ilacı içemem niye gideyimkiiiiii

jhon ve kate + 8 mi ayy boşandı ya kız onlar çok üzüldüm

ay evet yaa acaip üzüldüm niye boşandılar onu da anlamış değilim ama neyse sanki kate çocuklar büyüdükten sonra havalanmaya başladı gibim geldii

Doğru röntgen ilaç olmaz şimdi acaba kas gevşetici falan sürsen zararı olur mu canım ayak bu sürekli üstüne basılıyor.

Bende anlamadım ama evliliğin ömrünü kate yedi orası kesin sürekli azarlıyordu adamı.Madelny aynıı anasına çekmiş farkettin mi cadıııı ama hepsi çok tatlılar favorim Aedan ile Alexis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…