tamam canım yazdım seninkini zaten...dafniyayı dafniya yazdım...iki erkek olursa aliyle veli koyarız isimlerini de tam olurr
:))))))))))
canım benim Allah razı olsunnnnnn üzerlerine de isimlerimizi yaz ama olurmu benimkini biliyorsun zatennn
Öyle tatlım yönetici dediğin birlikte çalıştığı insanları ezmemek için uğraşmalı normalde ama nerde hafta sonu bu normal çalışma saatleri değil ki sorma gereği bile hissetmiyor kendisi götürseymiş...Ne yazık ki böyle durumlarda iki çift laf söyleyemem çok nadirdir sesimi çıkardığım.Sonra da kendi kendimi yerim
tamam canım yazdım seninkini zaten...dafniyayı dafniya yazdım...
canımcım bende önce öyleydim sesimi çıkaramıyordum.bu bebek sürecinden sonra hep konuşuyorum içime atmıyorum hiçbirşeyi artık...çünkü beim derdim bana yeter başkasını çekemem...
Tamam işte erken belirtiler bunlarmış...bırakmayacak canım inşallahİğne kan pıltılaşması için anladığım kadarıyla değil mi?
Allah iyiliğinizi versin.çok güldüm valla...aklıma gelmemişti ama öyle çizecem...
kuzum tamam 2 tane çiziyorum şimdi...
:))))
şimdi sen yapcan ya bizim yerimize hepsi sana tutarmış altızların olursa sana tam zamanlı bir dadı lazım hoş sen alışkınsındır çocuklarla uğraşmaya seninkileri lise talebesi ama olsun
canım iğnenin ismi puroton galiba kan pıhtılaşması içinmi bilmiyorum doktor bişey demedi ben sadece prospektüsünde okudum düşük önleyici yazıyo.
canım benim içim acaip rahat valla Rabbim nasip edecek bırakmayacak bebişin seni herşey yolunda gidecek
kendime bir tane çizdim valla...ama 6 tane çocuk nereme sığdıracam.gelirsiniz yardıma ::
Pıltılaşma için değil o zaman..test çarşamba günü tekrarlanacaktı değil mi Allah onu size bağışlasın canım
kendime bir tane çizdim valla...ama 6 tane çocuk nereme sığdıracam.gelirsiniz yardıma ::
seninle meleğin hiç korkma Rabbim yardım edecek sımsıkı tutunacakinş canım ya bebeğim nazlana nazlana gelcek heralde.:)
Ama olurmu Piedra hocam iki tane çizeydin ya kendine deSeve seve geliriz yardıma yeterki olsun.Rekor 8 taneymiş canım dünyada demek ki biraz zorlayınca oluyor baksana
kesinlikle canım hepsi benim üstümden geçiyor kafam allak bullak hiç düşünmüyor bu kadıncağız deli gibi çalışıyor diye bir de kaynını getirdi şimdi başıma açık hesabı o tutacak güyaa kafamı oydu resmen bi işi 50kere anlatınca anlamamız mı insan yaaa
dafniiiii ayağımın üstüne basaıyorummmmm
seninle meleğin hiç korkma Rabbim yardım edecek sımsıkı tutunacak
evet ben 6ızların belgeselini seyrediyordum geçen seneye kadar
Üç tane dükkanı bir kişinin idare etmesi mümkün değil ki ama sürekli stok giriş çıkışı olurİşi bilen birisi şart sen onu yetiştireyim derken kendi işin aksar.Ben bir tane şirketi zor idare ediyorum sürekli şikayet ettim personeli bile enişteme yıktım avans maaş agi derken bir günümü alıyordu Bazen fatura falan da kestiriyorum iyice serdim kız ben.Zaten bizimki de diyor seni böyle kimse çekmez iki günde koyarlar kapının önüne diye
iki erkek olursa aliyle veli koyarız isimlerini de tam olurr
canım benim Allah razı olsunnnnnn üzerlerine de isimlerimizi yaz ama olurmu benimkini biliyorsun zatennn
yok yaa düzeltemedim ki bi türlü kociş haftasonu acile gidelim dedi ama ben ne düşündüm röntgen çekecekler röntgene giremem ilaç verecek ilacı içemem niye gideyimkiiiiiiYine mi potuklu ayakkabı giydin 170 lik boyunla naptın
jhon ve kate + 8 mi ayy boşandı ya kız onlar çok üzüldüm
yok yaa düzeltemedim ki bi türlü kociş haftasonu acile gidelim dedi ama ben ne düşündüm röntgen çekecekler röntgene giremem ilaç verecek ilacı içemem niye gideyimkiiiiii
ay evet yaa acaip üzüldüm niye boşandılar onu da anlamış değilim ama neyse sanki kate çocuklar büyüdükten sonra havalanmaya başladı gibim geldii
Olur ali ile veli hiç farketmez nasılsa kod adları paşammm olacak ikisininde
eee seninkinin ismi neymiş bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?