Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aynı fikirdeyim kuzum şimdi kas gevşetici sürüyorum zaten canım hani döllende bile cumaya kadar ancak yerleşir rahme diye ama sonrasında onu da yapamayacağım sanırım ne olru ne olmazzz acaip canım acıyor ama orası kesin yani
ay hiç hoşlaşmadım zaten o kızdan nedense ilk izlediğim bölümden beri aedan benim canım yaa bayılıyorum onun o şirinliğine

Çok ayakta kalmamaya çalış diycem ama hem ev hem iş mecbur yorulcan inşallah birkaç gün içinde geçer canım ya..Doğru söyledin riske atmamak lazım biraz sık dişini bari..yuvarlak gözlüklü sıpa çok tatlı yaww..bu arada neden ayrıldıklarını öğrendim canım netten kate e hak verdim pis jhon

hadi ya aldatmış mı yoksam john kate i. aklıma gelen ilk ihtimal bu senin sözün üzere
sürekli benim çocuklar birşeyler soruyor onlara cevaplarkan kk beni atıp durur

elmaaaaaa52 süpersin...

bırakma biziiiiiii

sürekli benim çocuklar birşeyler soruyor onlara cevaplarkan kk beni atıp durur

elmaaaaaa52 süpersin...

Bende kesin derse girdi ondan giremiyor dedim di..Çocuklar deyince aklıma geldi siz şimdi böyle aydıngermiydi o kağıtlara kalıp mı çiziyorsunuz öğrencilerle ay ne hoş meslek

hadi ya aldatmış mı yoksam john kate i. aklıma gelen ilk ihtimal bu senin sözün üzere

Ya bu hangi film ya...
bırakma biziiiiiii
bırakmam geldim..
Bende kesin derse girdi ondan giremiyor dedim di..Çocuklar deyince aklıma geldi siz şimdi böyle aydıngermiydi o kağıtlara kalıp mı çiziyorsunuz öğrencilerle ay ne hoş meslek

aydınger, perşomen ,mülaj kağıtlarıyla çiziyoz....evet seviyorum mesleğimi...

Beni de bu süreç sabırlı yaptı desem inanırmısın.Normalde çok çabuk sinirlenip bağırır çağırırdım hızımı alamayıp birde üstüne ağlardım.Şimdi bazen ben bile hayret ediyorum kendime annem nazın bizeymiş diyor.İyi yapmadığımda farkındayım aslında kimse kırılmasın diye laf söylemiyorum ama kendi kendimi de yiyorum

yapma böyle canım kendi kendini mahvedersinnnn amaaa

enişteye alkıııııışşşşşşş babaların en romantiği...

canım benim yaa beni üzgün görünce o daha kötü oluyor dün anlaştık eğer bebiş değil de kırmızılar gelirse o hafta hiç eve gitmicez yatmadan yatmaya

bırakmam geldim..

aydınger, perşomen ,mülaj kağıtlarıyla çiziyoz....evet seviyorum mesleğimi...

Böyle bir meslek sevilmez tam benlik ya 33 yaşında liseye başlayasım geldi şimdi..Öğrenciyken evde vardı iki tane tasarımcı arkideş aydıngeri ordan hatırlıyorum onlar yayınca aydıngerlerini bize ders çalışmaya yer kalmıyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…