bizim niyetimize yapcak ya o yüzden isimlerimizi yaz dedim kuzummmm
Doğru röntgen ilaç olmaz şimdi acaba kas gevşetici falan sürsen zararı olur mu canım ayak bu sürekli üstüne basılıyor.
Bende anlamadım ama evliliğin ömrünü kate yedi orası kesin sürekli azarlıyordu adamı.Madelny aynıı anasına çekmiş farkettin mi cadııııama hepsi çok tatlılar favorim Aedan ile Alexis
aynı fikirdeyim kuzum şimdi kas gevşetici sürüyorum zaten canım hani döllende bile cumaya kadar ancak yerleşir rahme diye ama sonrasında onu da yapamayacağım sanırım ne olru ne olmazzz acaip canım acıyor ama orası kesin yani
ay hiç hoşlaşmadım zaten o kızdan nedense ilk izlediğim bölümden beri aedan benim canım yaa bayılıyorum onun o şirinliğine
piedraaaa elma dersem çık armut dersem çıkmaaaa
elmaaaaaaa
sürekli benim çocuklar birşeyler soruyor onlara cevaplarkan kk beni atıp dururpiedra geldin mi kuzumm
piedraaaa elma dersem çık armut dersem çıkmaaaa
elmaaaaaaa
hadi ya aldatmış mı yoksam john kate i. aklıma gelen ilk ihtimal bu senin sözün üzereÇok ayakta kalmamaya çalış diycem ama hem ev hem iş mecbur yorulcan inşallah birkaç gün içinde geçer canım ya..Doğru söyledin riske atmamak lazım biraz sık dişini bari..yuvarlak gözlüklü sıpa çok tatlı yaww..bu arada neden ayrıldıklarını öğrendim canım netten kate e hak verdim pis jhon
sürekli benim çocuklar birşeyler soruyor onlara cevaplarkan kk beni atıp durur
elmaaaaaa52 süpersin...
sürekli benim çocuklar birşeyler soruyor onlara cevaplarkan kk beni atıp durur
elmaaaaaa52 süpersin...
bırakmam geldim..hadi ya aldatmış mı yoksam john kate i. aklıma gelen ilk ihtimal bu senin sözün üzere
Ya bu hangi film ya...
bırakma biziiiiiii
Bende kesin derse girdi ondan giremiyor dedim di..Çocuklar deyince aklıma geldi siz şimdi böyle aydıngermiydi o kağıtlara kalıp mı çiziyorsunuz öğrencilerle ay ne hoş meslek
Ay ağlicammmmmm kociş bana msj atmış afiyet olsun annelerin en güzeli diyeeeeee
tamam canım yazdım seninkini zaten...dafniyayı dafniya yazdım...
canımcım bende önce öyleydim sesimi çıkaramıyordum.bu bebek sürecinden sonra hep konuşuyorum içime atmıyorum hiçbirşeyi artık...çünkü beim derdim bana yeter başkasını çekemem...
ayyy çok romanttiiikkk....
Bende dikiş dikebilmek istiyorum ama bu konuyla ilgili hiçbir girişimde bulunmadımmmbırakmam geldim..
aydınger, perşomen ,mülaj kağıtlarıyla çiziyoz....evet seviyorum mesleğimi...
ayyy çok romanttiiikkk....
hadi ya aldatmış mı yoksam john kate i. aklıma gelen ilk ihtimal bu senin sözün üzere
bırakma biziiiiiii
yapma böyle canım kendi kendini mahvedersinnnn amaaaBeni de bu süreç sabırlı yaptı desem inanırmısın.Normalde çok çabuk sinirlenip bağırır çağırırdım hızımı alamayıp birde üstüne ağlardım.Şimdi bazen ben bile hayret ediyorum kendime annem nazın bizeymiş diyor.İyi yapmadığımda farkındayım aslında kimse kırılmasın diye laf söylemiyorum ama kendi kendimi de yiyorum
enişteye alkıııııışşşşşşş babaların en romantiği...
evet yaa birde ortak hesaplarından para tırtıklamışla o kızla beraber..Yatcak yeri yok bu john un
bırakmam geldim..
aydınger, perşomen ,mülaj kağıtlarıyla çiziyoz....evet seviyorum mesleğimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?