Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bende gelem miiiiii

yapma canım öyle ..valla kimsenin kimseyi düşüdüğü yok .ben nekadar iyi niyetli düşündüm okadar arkamdan iş çevrildi...oyüzden kimseden lafımı esirgemiyorum...

canım benim yaa beni üzgün görünce o daha kötü oluyor dün anlaştık eğer bebiş değil de kırmızılar gelirse o hafta hiç eve gitmicez yatmadan yatmaya[/QUOTE]

güzel fikirmiş bizde yapalım öyle..bizde gezelim...dün hadi çıkalım dedi eşim biraz gezelim neyse 5 dk da çıktık evden.dedim bak çocuk yok hemen çıktık evden çocuk olsa yok onu bunu al diye işimiz uzardı...eşimde yok onuda beş dk da ben hazırlarım diyor..okadar hevesliki bir çocuk için..içim cızlıyor bee...

Ben bana yapacağımı yaptım zaten canım patik atak var..Çok şükür 2 yıldır hiiiç sorun çıkarmadı bana ama önceden eşimin kullanmıyorsa arabaya dahi binemiyordum illaki o olcak yanımda...Şimdi sürükleye sürükleye de olsa uçağa bile binebiliyorum Elhamdulillah inene kadar çevşen okuyorum.

olmazsa canınız sağolsun ama inşallah bebiş olsun da evde kalın

gel valla ne iyi olur...evet kocaman kağıtlar zaten öğrenci sayımız az...atölyede masalr var onlara zor sığıyorlar kuzularım..

güzel fikirmiş bizde yapalım öyle..bizde gezelim...dün hadi çıkalım dedi eşim biraz gezelim neyse 5 dk da çıktık evden.dedim bak çocuk yok hemen çıktık evden çocuk olsa yok onu bunu al diye işimiz uzardı...eşimde yok onuda beş dk da ben hazırlarım diyor..okadar hevesliki bir çocuk için..içim cızlıyor bee...[/QUOTE]

Laf söyleyince de çok üzülüyorum kırdım diye....

güzel fikirmiş bizde yapalım öyle..bizde gezelim...dün hadi çıkalım dedi eşim biraz gezelim neyse 5 dk da çıktık evden.dedim bak çocuk yok hemen çıktık evden çocuk olsa yok onu bunu al diye işimiz uzardı...eşimde yok onuda beş dk da ben hazırlarım diyor..okadar hevesliki bir çocuk için..içim cızlıyor bee...[/QUOTE]

kuzummmm gelecek o bebişler ve biz sokakta gördüğümüz o anneler gibi olmayacağız ben çok kızıyorum o hatunlara çocuk var mı yok mu umuru değil kuzenimin oğlu oldu geçen ekimde hayırlı olsuna akşamına hastaneye gittim bi baktım bebeğin yanında emzik alışırsa annesi rahat edermiş bunlar özlem nedir bilmedikleri için hiçççç umurları değil bi gün biri elimde kalacak diye korkuyorum

gel valla ne iyi olur...evet kocaman kağıtlar zaten öğrenci sayımız az...atölyede masalr var onlara zor sığıyorlar kuzularım..

süper olur ama bak yapamayınca bağırmak yok Çizip kesip dikip giyerim ohh miss

Son düzenleme:
kuzummmm gelecek o bebişler ve biz sokakta gördüğümüz o anneler gibi olmayacağız ben çok kızıyorum o hatunlara çocuk var mı yok mu umuru değil kuzenimin oğlu oldu geçen ekimde hayırlı olsuna akşamına hastaneye gittim bi baktım bebeğin yanında emzik alışırsa annesi rahat edermiş bunlar özlem nedir bilmedikleri için hiçççç umurları değil bi gün biri elimde kalacak diye korkuyorum[/QUOTE]

varya bular elindeki çocukların nekadar değerli olduklarını bilmiyorlar..mumla arıyoruz be ya...benim bebeğim olsun kendimi feda edecem ben diye birşey kalmayacak sadece o olacak hayatımızda inşallah...gelecek bebekler herbirimize ikizler gelecek...

varya bular elindeki çocukların nekadar değerli olduklarını bilmiyorlar..mumla arıyoruz be ya...benim bebeğim olsun kendimi feda edecem ben diye birşey kalmayacak sadece o olacak hayatımızda inşallah...gelecek bebekler herbirimize ikizler gelecek...[/QUOTE]

YES BABY o bebişler gelince nasıl anne olunurmuş göstercez herkeseee

gel arkadaşım sana kıyarmıyım...yanlış yapa yapa öğrenilir tüm kağıtlar sana feda olsunn....dikim olayı biraz zor ama olsun sen onun üstesinden gelirsin..

Dikiş yapabiliorum ben kız ablam terzi düz dikişleri yaptırıyor bazen bana yan çatma falan overlok vermiyor ama yanlış kesersin diye..demi yapa yapa öğrencez artık milaj ,aydınger hb,2b kalem bir de o havalı bir çantaları var ondan kapıp geliyorum

beni de atsana cantana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…