Böyle bir meslek sevilmez tam benlik ya 33 yaşında liseye başlayasım geldi şimdi..Öğrenciyken evde vardı iki tane tasarımcı arkideş aydıngeri ordan hatırlıyorum onlar yayınca aydıngerlerini bize ders çalışmaya yer kalmıyordu..
Beni de bu süreç sabırlı yaptı desem inanırmısın.Normalde çok çabuk sinirlenip bağırır çağırırdım hızımı alamayıp birde üstüne ağlardım.Şimdi bazen ben bile hayret ediyorum kendime annem nazın bizeymiş diyor.İyi yapmadığımda farkındayım aslında kimse kırılmasın diye laf söylemiyorum ama kendi kendimi de yiyorum
yapma böyle canım kendi kendini mahvedersinnnn amaaa
canım benim yaa beni üzgün görünce o daha kötü oluyor dün anlaştık eğer bebiş değil de kırmızılar gelirse o hafta hiç eve gitmicez yatmadan yatmaya
Böyle bir meslek sevilmez tam benlik ya 33 yaşında liseye başlayasım geldi şimdi..Öğrenciyken evde vardı iki tane tasarımcı arkideş aydıngeri ordan hatırlıyorum onlar yayınca aydıngerlerini bize ders çalışmaya yer kalmıyordu..
yapma canım öyle ..valla kimsenin kimseyi düşüdüğü yok .ben nekadar iyi niyetli düşündüm okadar arkamdan iş çevrildi...oyüzden kimseden lafımı esirgemiyorum...
canım benim yaa beni üzgün görünce o daha kötü oluyor dün anlaştık eğer bebiş değil de kırmızılar gelirse o hafta hiç eve gitmicez yatmadan yatmaya
yapma canım öyle ..valla kimsenin kimseyi düşüdüğü yok .ben nekadar iyi niyetli düşündüm okadar arkamdan iş çevrildi...oyüzden kimseden lafımı esirgemiyorum...
gel valla ne iyi olur...evet kocaman kağıtlar zaten öğrenci sayımız az...atölyede masalr var onlara zor sığıyorlar kuzularım..
süper olur ama bak yapamayınca bağırmak yokÇizip kesip dikip giyerim ohh miss
süper olur ama bak yapamayınca bağırmak yokçizip kesip dikip giyerim ohh miss
kuzummmm gelecek o bebişler ve biz sokakta gördüğümüz o anneler gibi olmayacağız ben çok kızıyorum o hatunlara çocuk var mı yok mu umuru değil kuzenimin oğlu oldu geçen ekimde hayırlı olsuna akşamına hastaneye gittim bi baktım bebeğin yanında emzik alışırsa annesi rahat edermiş bunlar özlem nedir bilmedikleri için hiçççç umurları değil bi gün biri elimde kalacak diye korkuyorum
canlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın...kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin...daha gidip dileklerimizi ekecem...
gel arkadaşım sana kıyarmıyım...yanlış yapa yapa öğrenilir tüm kağıtlar sana feda olsunn....dikim olayı biraz zor ama olsun sen onun üstesinden gelirsin..
canlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın...kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin...daha gidip dileklerimizi ekecem...
Ben bana yapacağımı yaptım zaten canım patik atak var..Çok şükür 2 yıldır hiiiç sorun çıkarmadı bana ama önceden eşimin kullanmıyorsa arabaya dahi binemiyordum illaki o olcak yanımda...Şimdi sürükleye sürükleye de olsa uçağa bile binebiliyorum Elhamdulillah inene kadar çevşen okuyorum.
olmazsa canınız sağolsun ama inşallah bebiş olsun da evde kalın
Dikiş yapabiliorum ben kız ablam terzi düz dikişleri yaptırıyor bazen bana yan çatma falan overlok vermiyor ama yanlış kesersin diye..demi yapa yapa öğrencez artık milaj ,aydınger hb,2b kalem bir de o havalı bir çantaları var ondan kapıp geliyorum
beni de atsana cantana
güle güleee ek dileklerimizi canım Hızır as. aracı olsun duamıza..kimse bizi üzemez çok pis çemkiririz onlara...
hele bi de yanlışlıkla biz birlikteyken gelirlerse karşımıza yandıklarının resmidirrr
kıvrılır girerim beaaaolur canımcım ama seni önce şöyle ikiye katlamak lazım yoksa t çetveli gibi uzun uzun çıkıverirsin çantadan
dimi dimiiiikorksunlar yahu bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?