kıvrılır girerim beaaa
dimi dimiiii
Gel tabi canım ya kk yetmiyor bize atölyede de kaynatırız.
direkt kendisiyimannem babam akrabalarım koçişim veeee devamı.. hepimiz ofliyiz...
burda öyle arızalar var .. bazı soylar var diyim kendilerini bişey sanıyolar.
oflular dindardır ama o dediğim soyların dinle müslümanlıkla bir alakası yok. kendilerini herşeyin sahibi sanarlar.
öyle işte
sedacım aşağıdan bakıp kaçıyorsun hayırdır bizi beğenmiyor musun
dafniiiiii saat 5olmuşşşşşşşşşşşş
bize öyle biyer lazım zaten bizi kapatsınlar oraya bi kaç gün ancak kendimize geliriz
vay vay vay ne cevherler varmış sende haberimiz yokmuş balımmmmKullanıcı adındanda anlaşılıyormuş aslında Trabzonlu olduğun yeni farkettim61 Sohbet olsun diye şakalaştık canım öyle ama Hz Ali nin sözüydü sanırım bütün insanlar ya dinde kardeşiz ya da yaratılışta eşiz. Zulmedenler için ki senin kastettiğin buydu sanırım onlara Allah c.c. dahi buğz ederken bizler elbetteki muhabbet besleyemeyiz.
bak yine kaçtııııSeda ya bende çok pas attım canım ama kaçıp gidiyor yaa
hadi yaaa bende gelcem bendeee kokusunu içime çekem şöyleee ohhh misssssYaşasınnnnn mesai bitiyorrr eltime gitcem çıkışta paşamı sevmeye
harbi yaw beyler haklı mı ne biz kadın gerçekten konuşmayı sevioz
evet önce bi muane olun zaten bak ondan sonra sırasıyla gerçekleşir herşeyraporlu olması güzel bişey aslında maddi yönden.ama manevi yönden yıpratıcı bi süreç çünkü benim eşimde bi sorun yok çok şükür tek sorun benim kistlerim devlette bu duruma direk tüp raporu vermiyor.Artık maddi gücümüz el verdikçe manevi olarakta ayakta durmayı başarabildiğimiz sürece deniycez.Yeterki inancımızı yitirmeyelim.sonuçta tüp aşamasında olupra normal şekilde hamilelik yaşayanlarda var Rabbim yeterki ol desin.İnşallah doktorunda döner sana olumlu bir şekilde.Bu arada sanıyorum Tüp bebek merkezlerinde ön görüşme ücretsiz.ama ilk muane ücretli diye biliyorum.İnşallah sonuçlarında güzel çıkar herşey gönlünce olur bu arada eşlem içimde bebek hissi kaybolmadı yazmışın kan testi yaptırdınmı.Benim başka topikte bi arkadaşımın idrar ve kanda çıkmadı bebişi ultrosonda gösterdi kendini oda benim gibi pkoluydu Rabbim bizlerede yaşatsın inşallah
selam kızlar....
eslemcim canım hakkınızda hayırlısı olsun..bencede kan testi yaptır....
bizim bir arkadaşın 3 ay bebişi belli olmamış.....ne idrar testi ne kan testinde....ama sen genede kan testi yaptır canım...
üzülme canım.herşeyin hayırlısı artık ne diyeyim bilemiyorummmmmm.........
canım benim komşum hemşire o anlattı.
ultrasonda bile görünmemiş bebek.
menopoza giriyoe diye söktürücü ilaç falan vermişler hatta.
alttan muayene görünmüş bebek:)
kadın kıpırdıyodu öyle bildim dedi :)
ayyy inşaallah öyle bi mucizedir=)
Bekle anlamında yaşın genç demedim canım asla bekleme taraftarı değilim zaten 3sene gibi uzunca bir dönem beklemişsiniz bence bir an önce gerekli tetkikleri yaptırmalısınız ki tedavi aşamasına geçebilesiniz çünkü bu öyle aaa problem var yarın gelin tüp bebek yapalım gibi bir süreç değil tüp bebek sürecine gelene kadar uzunca bir süreç geçiyor o yüzden ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi
Aktar anlatır sana canım hayıt suyunu zaten ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Soğan kürüde çok faydalıymış pko da bir araştır istersen başka bir topikte soğan kürüyle hamile kalan bir arkadaş vardı hemde denediği 2.ayda Rabbim bizlere de nasip edecek inşallah
Emin ol herşey güzel olacak Rabbim dualarımızı kabul edecek sen çok temiz yürekli bir insansın
Ne demişler Tedbir Bizden Takdir Allahtan
Haklısın canım,manevi yönden öyle yıprandım ki zaten,maddiyatta da öyle çok paramız yok ama bi şekilde beklememek için böyle bir girişimde buluncaz.Sonucu bize olumlu mu döner olumsuz mu bilemem,Takdir-i İlahi ama denicez en azından....Birinci tüp bebek denemesinden sonra diğerlerinde ücretler nasıl acaba canım,bide ikinci için şu kadar zaman sonra olmalı diye bir kural var mı ki acaba?Canım doktorum daha bana dönmemiş bakalım,merakla bekliyorum.Olmadı çağrı merkezini ararım,vazgeçmicem...
Canım o bebek hissi kaybolmadı...Bu sabah adet ağrılarım başladı,karnım ağrıdı...Temizlik yaptım balkonları falanda yıkadım,sudaydı ayaklarım hep,şuanda da var bak o karın ağrısı adet olcam gibi..Eşimede az önce telde söyledim,karnım ağrıyo adet olcam heralde diye,ne var sanki benimde ağrıyo diyoEşim kan testi için çok ısrarcı,hiç bu kadar ısrar ettiğini bilmem ama bende korku var.Ben onu birkaç gün daha oyalıyım en iyisi,zaten adet olcam gibi,olmazsamda giderim içimiz rahat etsin.Ona göre temizliğin büyüğüne girişirim
Darısı bizlerin başına inşaallah.O mucizeleri duydukça daha iyi hissediyorum kendimi.Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin
Ve aleykümselam Sönmezim,nasılsın canımcım
Canım inşaallah benimde öyledir ama adet sancılarım başladı sanmıyorum artık,yinede Rabbim en doğrusunu bilir,hayırlısı inşaallah..
Üzülemediğim için üzülüyodum,üzüldüm sonunda geçti gitti odaNormal şekilde olmazsa tüpe karar verdik Sönmezim,uğraşmak istemiyorum inan sıkıldım beklemekten,bide onu deneyelim bakalım.Rabbim sağlık versin,hayırlı ömür hayırlı evlat versin hepimize
Rabbimin takdiri değilde nedir bu,hamdolsun alemlerin Rabbine
İnşaallah öyledir dicem Muhatım ama adet sancım var,hayırlısı artık...Daha kaç ay var önümüzde,keyfi bilir paşamın ya kendi isteğiyle gelir yada taktırırım tüp,adı tüplü bebek olur,kendi bilirGörür o,tüplü diye sevcem hep onu
Canım haklısın,sıkıldım da artık zaten,bekle bekle bişey olduğu yok,bi yerde başlamak gerek...Bakalım doktorum bana dönsünde,bi şekilde yönlendirirse beni ona göre girişimde bulunalım bizde...Adet olcak gibiyim,olmazsam kan testine gidicem,olursam kan vermeye tahlil için,hayırlısı artık,Bismillah deyip başlayalım bakalım
Evet canım soğan suyunu kullandım ben,adetlerim düzene girmişti 2 ay,3.ay bozulmuştu,sanırım biraz daha devam etmem gerekiyodu..Hayıtı da araştırcam canım...
Canım benim burdaki herkesin kalbi öyle temiz ki,inşaallah sabırka duaya devam edelim,bende inanıyorum Mevlam herbirimize nasip edecek,çook teşekkür ederim canımcım
vay vay vay ne cevherler varmış sende haberimiz yokmuş balımmmm
bak yine kaçtıııı
hadi yaaa bende gelcem bendeee kokusunu içime çekem şöyleee ohhh misssss
Benimde halamın torunu var minnak annesi baba tarafına gelmeye erindiği için zor görüyoruz bacımmm
ama görsen nasıl tatlı nasıl tatlıııııı
Kız bizimki çok kitap okur ondan duydum bende her duruma uygun bir ayet hadis veya söz vardır adamcağımızın hafızasındayoksa bende nerdeee cevher canımcım.
Gel bacım benim oğluşum ikimize de yeter palak gibi yavrum maşallah.Allahım nazarlardan korusun amcasına çekti zaar.Miss gibi de bebiş kokar..Getirsin ya iki mıncırın da nolur sanki.tatlı olmazmı bebiş bu Allah yokluğunu göstermesin seviliyor keratalar
ay evet misal 2.hanım muhabbeti olduğu zaman benim eşim hep der ben bi tanesiyle baş edemiyorum ikinci mi haşaaa
Allah korusun
Ev iş yetişemiyorum deyince bizimki de takılır bana bazen sana bir yardımcı lazım diye..sonra yok yok istemem senden sonra saçlarım beyazladı diyor.Gerçektende öyle oldu gri kafa oldu 9 yılda
Kür 1: Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.
İleride adet düzensizliği tekrar ederse, kür 1 aynı şekilde tekrar edilir.
Kür 2: FSH hormonu yüksekliğine karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte beş dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.
kullanıpta fayda görenlerdenim canım
benimki de 5yılda şakakları ağırdı zavallımm şikayet eder saçlarıma aklar düşürdün diye kızdırır beni ama yemezlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?