Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kullanıcı adındanda anlaşılıyormuş aslında Trabzonlu olduğun yeni farkettim 61 Sohbet olsun diye şakalaştık canım öyle ama Hz Ali nin sözüydü sanırım bütün insanlar ya dinde kardeşiz ya da yaratılışta eşiz. Zulmedenler için ki senin kastettiğin buydu sanırım onlara Allah c.c. dahi buğz ederken bizler elbetteki muhabbet besleyemeyiz.

vay vay vay ne cevherler varmış sende haberimiz yokmuş balımmmm

Seda ya bende çok pas attım canım ama kaçıp gidiyor yaa
bak yine kaçtıııı

Yaşasınnnnn mesai bitiyorrr eltime gitcem çıkışta paşamı sevmeye
hadi yaaa bende gelcem bendeee kokusunu içime çekem şöyleee ohhh misssss
Benimde halamın torunu var minnak annesi baba tarafına gelmeye erindiği için zor görüyoruz bacımmm
ama görsen nasıl tatlı nasıl tatlıııııı

Haklısın canım,manevi yönden öyle yıprandım ki zaten,maddiyatta da öyle çok paramız yok ama bi şekilde beklememek için böyle bir girişimde buluncaz.Sonucu bize olumlu mu döner olumsuz mu bilemem,Takdir-i İlahi ama denicez en azından....Birinci tüp bebek denemesinden sonra diğerlerinde ücretler nasıl acaba canım,bide ikinci için şu kadar zaman sonra olmalı diye bir kural var mı ki acaba?Canım doktorum daha bana dönmemiş bakalım,merakla bekliyorum.Olmadı çağrı merkezini ararım,vazgeçmicem...

Canım o bebek hissi kaybolmadı...Bu sabah adet ağrılarım başladı,karnım ağrıdı...Temizlik yaptım balkonları falanda yıkadım,sudaydı ayaklarım hep,şuanda da var bak o karın ağrısı adet olcam gibi..Eşimede az önce telde söyledim,karnım ağrıyo adet olcam heralde diye,ne var sanki benimde ağrıyo diyo Eşim kan testi için çok ısrarcı,hiç bu kadar ısrar ettiğini bilmem ama bende korku var.Ben onu birkaç gün daha oyalıyım en iyisi,zaten adet olcam gibi,olmazsamda giderim içimiz rahat etsin.Ona göre temizliğin büyüğüne girişirim

Darısı bizlerin başına inşaallah.O mucizeleri duydukça daha iyi hissediyorum kendimi.Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin

Ve aleykümselam Sönmezim,nasılsın canımcım

Canım inşaallah benimde öyledir ama adet sancılarım başladı sanmıyorum artık,yinede Rabbim en doğrusunu bilir,hayırlısı inşaallah..

Üzülemediğim için üzülüyodum,üzüldüm sonunda geçti gitti oda Normal şekilde olmazsa tüpe karar verdik Sönmezim,uğraşmak istemiyorum inan sıkıldım beklemekten,bide onu deneyelim bakalım.Rabbim sağlık versin,hayırlı ömür hayırlı evlat versin hepimize

Rabbimin takdiri değilde nedir bu,hamdolsun alemlerin Rabbine

İnşaallah öyledir dicem Muhatım ama adet sancım var,hayırlısı artık...Daha kaç ay var önümüzde,keyfi bilir paşamın ya kendi isteğiyle gelir yada taktırırım tüp,adı tüplü bebek olur,kendi bilir Görür o,tüplü diye sevcem hep onu

Canım haklısın,sıkıldım da artık zaten,bekle bekle bişey olduğu yok,bi yerde başlamak gerek...Bakalım doktorum bana dönsünde,bi şekilde yönlendirirse beni ona göre girişimde bulunalım bizde...Adet olcak gibiyim,olmazsam kan testine gidicem,olursam kan vermeye tahlil için,hayırlısı artık,Bismillah deyip başlayalım bakalım

Evet canım soğan suyunu kullandım ben,adetlerim düzene girmişti 2 ay,3.ay bozulmuştu,sanırım biraz daha devam etmem gerekiyodu..Hayıtı da araştırcam canım...

Canım benim burdaki herkesin kalbi öyle temiz ki,inşaallah sabırka duaya devam edelim,bende inanıyorum Mevlam herbirimize nasip edecek,çook teşekkür ederim canımcım

Amin canım aminnnn inşallahhhh o bebişler buraya gelecek

Kız bizimki çok kitap okur ondan duydum bende her duruma uygun bir ayet hadis veya söz vardır adamcağımızın hafızasında yoksa bende nerdeee cevher canımcım.
Gel bacım benim oğluşum ikimize de yeter palak gibi yavrum maşallah.Allahım nazarlardan korusun amcasına çekti zaar.Miss gibi de bebiş kokar..Getirsin ya iki mıncırın da nolur sanki.tatlı olmazmı bebiş bu Allah yokluğunu göstermesin seviliyor keratalar

onu hatırlamak bile meziyet canım benimmmm
Yok anam yok hasta oluyormuş çocuk kendi anasına giderken hiç hasta olmuyor 20km öteye 3sokak arkaya gelince hasta oluyor nehikmetse ben çözemedim kuzum bunları
neyse bizimkiler gelecek bizde onları seveceğiz inşallahhhhhhh

Kür 1: Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.
İleride adet düzensizliği tekrar ederse, kür 1 aynı şekilde tekrar edilir.
Kür 2: FSH hormonu yüksekliğine karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte beş dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.

ay evet misal 2.hanım muhabbeti olduğu zaman benim eşim hep der ben bi tanesiyle baş edemiyorum ikinci mi haşaaa
Allah korusun

Ev iş yetişemiyorum deyince bizimki de takılır bana bazen sana bir yardımcı lazım diye..sonra yok yok istemem senden sonra saçlarım beyazladı diyor.Gerçektende öyle oldu gri kafa oldu 9 yılda

Ev iş yetişemiyorum deyince bizimki de takılır bana bazen sana bir yardımcı lazım diye..sonra yok yok istemem senden sonra saçlarım beyazladı diyor.Gerçektende öyle oldu gri kafa oldu 9 yılda

benimki de 5yılda şakakları ağırdı zavallımm şikayet eder saçlarıma aklar düşürdün diye kızdırır beni ama yemezlerrrr

kullanıpta fayda görenlerdenim canım

benimki de 5yılda şakakları ağırdı zavallımm şikayet eder saçlarıma aklar düşürdün diye kızdırır beni ama yemezlerrrr

Biz naptık ki hep destek tam destek üzerlerine vazife olan geçin derdine bile ortak olduk ne napalım yaw..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…