Biz naptık ki hep destek tam destek üzerlerine vazife olan geçin derdine bile ortak olduk ne napalım yaw..
hadi ya demek ki iyi bişey bulmuşum benim işime yaramaz ama belki biri fayda bulur diye alıntı yaptım bende
Emeğine sağlık canımcım bir çoğumuzun işine yarar.Ben çıkıyorum kuzumm Allaha emanet ol
MÜSLÜMAN ANNE ADAYLARINA , 9 AY YAPILACAKLAR LİSTESİ !!!
• namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir.
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-hergün salâvat getir.
10-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-insanlara yardım et.
13-mümin insanların yüzüne bak.
14-gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-namazını vaktinde kıl.
16-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
17-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.
Seyyanım hoşgeldin fıstığım,kolay gelsin tekrardan bende bugün başladım yavaştan,balkonları kapıları yıkadım,evi süpürdüm...Müsait zamanda halıları yıkamaya verip,büyük temizliğe girişicem...Çabuk bitse de işlerimiz,konuşsak dertleşsek yine,çok özledim valla
Canım dualar konusunda iyi düşünmüşsün...Bişe anlatıcam sonra fikrimi söylicem...Kızlar ben haftalardır nasıl dua etsemde kabul olsa diye kendi kendimi yiyip duruyodum,bikaç gün önce rüya gördüm.....Rüyamda Kur'an-ı Kerim önümde açık,tek tek tüm sayfalarına bakıp SECDE yazan yerleri bulmaya çalıştım.Uyanınca elhamdülillah dedim,nasıl dua edeceğimi gösterdi Rabbim...Secde Ayetleri ile iltica edicektim...Daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama çok tavsiye edilen bir usuldür,Secde Ayetleri ile iltica.....Uygun vaktimde merak edenler için nasıl yapılacağını yazayım buraya da...Bunu dua listesinde yapamazsakta,yapanlar olur diye vebal benden gitsin diye söyledim...
Dua listesinde,Meryem Suresini okumak çok iyi olur Seyyancım,ben Kenzül Arş duası da eklenmesinin çook faydalı olacağını düşünüyorum ama herkes ne derse ona göre uyup okumaya başlarız,Rabbim kabul eylesin
güzel anne ve anne adayları nasılsınız...geçmişi bi okuyayım dedim ama gündüz mesaisi iyi çalışmış maaşallah.Allah muhabbetinizi arttırsın.ne var ne yok topikte hamile haberimiz bende badana boya ve temizlik devam ediyo.badana bittide temizlik var.çooook yoruldum.sizlerle sohbet etmeyi özledim.muhat,eslem,nurusima,kays,ssönmez,asbelove,dafniya,sürpriz06,reyyan,piedra,bahar35baha,bahar,antikdeniz,ema,duru,ecrin,sevil,seybil,esmacvs,krizantem,ayşe,nekadarzor,gurbetkız,lebesfreude,sibelkoçak,a.sena ve aklıma gelmeyen bütüüüüüüüüüüüüüüün arkadaşlarım herşey gönlünüzce olsun.en kısa zamanda bebişlerinize kavuşmanızı nasip etsin Rabbim.kendinize iyi bakın en kısa zamanda sohbet etmeye gelicem.işlerim bitsin çayımı,kahvemi alıp gelicem aranıza.bu arada dualar ne oldu bilmiyorum.muhatla görüşemedim.muhatçım özel mesajla okuyanları atarsan bana sevinirim.sonrada yeni liste yayınlarız.ama yeni listede Meryem suresi ve ihlas okuyalım diyorum ne dersiniz.yasin herkese okundu.değişiklik yapalımmı.fikirlerinizi bekliyorum.hepiniziiii öptüüüüüüüüüüüüüüüm
sedacım aşağıdan bakıp kaçıyorsun hayırdır bizi beğenmiyor musun
seda ya bende çok pas attım canım ama kaçıp gidiyor yaa
niye beğenmiyim arkadaşım aşk olsunAç koynunu kuş konsun
ilahi kızlar çok güldüm valla... Size kulak misafiri olup olup çıkıyorum.
günaydınnnnnnn
Nerdesiniz heyyyyyyyy
konsun konsun mümkünse 2tanecik canımmmmm
Kulak misafiri olma kuzum atla muhabbetin içine biz seni böyle sevioss
işte geldim burdayımYandınız artık bana bulaştıız. çenemden kurtulamazsınız.
ayyyy ewt arkadaşım 2 şer 3 er işalllahhhhhhhhh
günaydınnnnnnn
nerdesiniz heyyyyyyyy
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın..günaydın kızlar nasılsınız
işte geldim burdayımYandınız artık bana bulaştıız. çenemden kurtulamazsınız.
Canım sana da günaydın ben geldim...nevar neyok.dün benden sonra ne konuşmuşsunuz okuyamadım ...52::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?