Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hoşgeldin tatlım yaaa bugün ben pek bir keyifsizim neden bilmiyorum dokunsan ağlayacak moddayım yaniii
dafni de yok ortadaaa

niye canım ne oldu at bütün olumsuzluklar...içinden keçileri say..ben bu sbah kendi kendime söz verdim hiçbirşeye kızmayacam uyuz müdüre bile...ve gerçekten uzak durdum şimdilik birşey yok..akşama kadar baklım...

tatlım dün ektim sbizim dilekleri gül ağacını altına..bir kadın gördü ne yapıyon diye, dilek ekiyorum dedim.. o dündü diyor bende olsun bugün de olur dedim inşallah...Allah dualarımızı kabul etsin....

Canım benim bişey olduğu yok aslında içim sıkılıyor nedenseeeeee
Sabah böyle kalktım kendime gelirim inşallahhhhh
Rabbim dualarımızı kabul eylesin canım Allah razı olsunnnnnnnnnn

ASBELOVA at üstünden kuzum kötü enerjiyi belki şuanda hamilesin onu düşün mutlu olursun...

kk da bi topic var eşinize ne zaman rezil oldunuz diye onları okuyup gülüyorum şimdi acaip komik hikayeler var yaaaa
bebiş meselesinden uzaklaşmaya çalışıyorum da accık kafamdan bu düşünceyi atmam gerektiğini söyledi eşimmm

kızlar ya benm dunden başaldı iki parmak arasında uzayan akıntım geldı bu ymurtalamamı olyr yardm edn ne yapmalımym

eşlem kan için beklemendeki sebep ney bilmiyorum ama rabbim gönlüne göre versin.Ama bence sonucu olumluda olsa olmusuzda ol kan ver derim.Hem aklında kalmaz için rahatlar.Hemde gelecek ay için nerden başlayacağın konusunda bilgi toplarsın ,kesin bir karara varmış olursun..Her iki şekildede hayırlı olur inşallah hakkında.bu tüp bebek konusunda bende yeniyim ama sanırım 1.olumsuz bir şekilde sonuçlanırsa 2. deneme için bi bekleme süresi mutlaka vardır.onun dışında fiyatında değişiceğini sanmıyorum belki muane parası ödemessin 2.için aynı merkezde devam edersen.nasılki ben şimdi gitceğim merkeze ilk muane ücreti ödedim işlem bitene kadar bidaha ödemiycem 2. denememde yine ücretsiz kontrollerım olur herhalde..üşütme canım kasıklarını hani ümidini hep bebek tarafındada tutma bu ay için ama kendine dikkat et varmış gibi.yoksa bile çok önemli yumurtalıklarını üşütmemen lazım..
Rabbim yardımcın olsun inşallah

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))) yumurtalama gunummu oluyo bnm şimdi cnm dun başladı gelmeyee :)
yes baby kasıklarında sancı oluyor mu ara ara

asbelova ya bendeki bu ovi testi silik çıkıyordu bugün yaptım silik bile çıkmadı ne yapsak ki

hergün yapıyormuydun şekercim her gün yapmıyorsan arada çatlamış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…