hoşgeldin tatlım yaaa bugün ben pek bir keyifsizim neden bilmiyorum dokunsan ağlayacak moddayım yaniii
dafni de yok ortadaaa
niye canım ne oldu at bütün olumsuzluklar...içinden keçileri say..ben bu sbah kendi kendime söz verdim hiçbirşeye kızmayacam uyuz müdüre bile...ve gerçekten uzak durdum şimdilik birşey yok..akşama kadar baklım...
tatlım dün ektim sbizim dilekleri gül ağacını altına..bir kadın gördü ne yapıyon diye, dilek ekiyorum dedim.. o dündü diyor bende olsun bugün de olur dedim inşallah...Allah dualarımızı kabul etsin....
hoşgeldin tatlım yaaa bugün ben pek bir keyifsizim neden bilmiyorum dokunsan ağlayacak moddayım yaniii
dafni de yok ortadaaa
ndn arkadşaım ndn keyifsizsiz?? Ağlama lütfen.
ASBELOVA at üstünden kuzum kötü enerjiyi belki şuanda hamilesin onu düşün mutlu olursun...
kızlar ya benm dunden başaldı iki parmak arasında uzayan akıntım geldı bu ymurtalamamı olyr yardm edn ne yapmalımym
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))) yumurtalama gunummu oluyo bnm şimdi cnm dun başladı gelmeyee :)kocişini çağır şu anda bi tek o yardımcı olabilir sana
Haklısın canım,manevi yönden öyle yıprandım ki zaten,maddiyatta da öyle çok paramız yok ama bi şekilde beklememek için böyle bir girişimde buluncaz.Sonucu bize olumlu mu döner olumsuz mu bilemem,Takdir-i İlahi ama denicez en azından....Birinci tüp bebek denemesinden sonra diğerlerinde ücretler nasıl acaba canım,bide ikinci için şu kadar zaman sonra olmalı diye bir kural var mı ki acaba?Canım doktorum daha bana dönmemiş bakalım,merakla bekliyorum.Olmadı çağrı merkezini ararım,vazgeçmicem...
Canım o bebek hissi kaybolmadı...Bu sabah adet ağrılarım başladı,karnım ağrıdı...Temizlik yaptım balkonları falanda yıkadım,sudaydı ayaklarım hep,şuanda da var bak o karın ağrısı adet olcam gibi..Eşimede az önce telde söyledim,karnım ağrıyo adet olcam heralde diye,ne var sanki benimde ağrıyo diyoEşim kan testi için çok ısrarcı,hiç bu kadar ısrar ettiğini bilmem ama bende korku var.Ben onu birkaç gün daha oyalıyım en iyisi,zaten adet olcam gibi,olmazsamda giderim içimiz rahat etsin.Ona göre temizliğin büyüğüne girişirim
Darısı bizlerin başına inşaallah.O mucizeleri duydukça daha iyi hissediyorum kendimi.Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin
Ve aleykümselam Sönmezim,nasılsın canımcım
Canım inşaallah benimde öyledir ama adet sancılarım başladı sanmıyorum artık,yinede Rabbim en doğrusunu bilir,hayırlısı inşaallah..
Üzülemediğim için üzülüyodum,üzüldüm sonunda geçti gitti odaNormal şekilde olmazsa tüpe karar verdik Sönmezim,uğraşmak istemiyorum inan sıkıldım beklemekten,bide onu deneyelim bakalım.Rabbim sağlık versin,hayırlı ömür hayırlı evlat versin hepimize
Rabbimin takdiri değilde nedir bu,hamdolsun alemlerin Rabbine
İnşaallah öyledir dicem Muhatım ama adet sancım var,hayırlısı artık...Daha kaç ay var önümüzde,keyfi bilir paşamın ya kendi isteğiyle gelir yada taktırırım tüp,adı tüplü bebek olur,kendi bilirGörür o,tüplü diye sevcem hep onu
Canım haklısın,sıkıldım da artık zaten,bekle bekle bişey olduğu yok,bi yerde başlamak gerek...Bakalım doktorum bana dönsünde,bi şekilde yönlendirirse beni ona göre girişimde bulunalım bizde...Adet olcak gibiyim,olmazsam kan testine gidicem,olursam kan vermeye tahlil için,hayırlısı artık,Bismillah deyip başlayalım bakalım
Evet canım soğan suyunu kullandım ben,adetlerim düzene girmişti 2 ay,3.ay bozulmuştu,sanırım biraz daha devam etmem gerekiyodu..Hayıtı da araştırcam canım...
Canım benim burdaki herkesin kalbi öyle temiz ki,inşaallah sabırka duaya devam edelim,bende inanıyorum Mevlam herbirimize nasip edecek,çook teşekkür ederim canımcım
yes baby kasıklarında sancı oluyor mu ara arayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))) yumurtalama gunummu oluyo bnm şimdi cnm dun başladı gelmeyee :)
asbelova ya bendeki bu ovi testi silik çıkıyordu bugün yaptım silik bile çıkmadı ne yapsak ki
yes baby kasıklarında sancı oluyor mu ara ara
hergün yapıyormuydun şekercim her gün yapmıyorsan arada çatlamış olabilir
evet bebeğim oluyr özllıkle sag kasıgmdaa :)
ya şimdi nasıl çagrymm işteyım akşamı beklemmzmı bu yumurtaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))) ya of yınemı kaçırcm yumrtlama gunmunyumurtan çatlıyorrr çağır kociş çağırrrrr
ya şimdi nasıl çagrymm işteyım akşamı beklemmzmı bu yumurtaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))) ya of yınemı kaçırcm yumrtlama gunmun
cevppppppppp beklyrmmmmmmmmmmmmm cevpppppppppppppppya şimdi nasıl çagrymm işteyım akşamı beklemmzmı bu yumurtaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))) ya of yınemı kaçırcm yumrtlama gunmun
24-36 saat yaşıyor kuzum korkma akşama da çözersin işi siz gün aşırı çalışma yapmıyor muydunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?