Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

bilmiyorum ki sedacanım sabah böyle kalktım genelde bu ruh hali reglim yaklaştığı zaman olur ama daha 11gün var yaaa
sen nasılsınnn

o ruh haline söyle aklını başına devşirsin bebişlere odaklan bakim..yoksa bebişlerin depresif olcak

Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin tabi..iyi fikir keçileri sayın...bazen sürüye öküzler karışabilir kovun gitsin
Ekmişsin tatlım canımsın sağol.Deseydin ya o kadına asil olmazsa yedeklerden olur diye.Amin canım benim

ee.. neyapacan be yavrum mecbuuuuurrr
nerde3sin sen yaaaaaa falakaya çekcem seni beni yalnız bıraktınnn

sen nasıl bu kadr yardım sevr bır ınsansın ALLAH kalbıne gre versn cnm herşyii... peki bişey daha sorcm ılkşkden sonra ne yapmam lazım

amin canım amin hepimizin inşallahhh rica ederim elimden geldiğince belinin altına yastık koy 1saat kadar yat canım
gelsin bebişlerrrr

o ruh haline söyle aklını başına devşirsin bebişlere odaklan bakim..yoksa bebişlerin depresif olcak
bende öyle diom ama dinlemiooooooo
yedeklerden heee benim 2tane de yedek vardı belki onlardan da bi tane gelir ohhh yarasınn

nerde3sin sen yaaaaaa falakaya çekcem seni beni yalnız bıraktınnn

amin canım amin hepimizin inşallahhh rica ederim elimden geldiğince belinin altına yastık koy 1saat kadar yat canım

gelsin bebişlerrrr

Hastanedeeeee...Geldim neler oldu bakem ben yokken yeni bir havadis var mı?

aminnn bana da dua et çok ihiyacım var canımm

hee sende mamogram mı çektirmeye gitcektin dimiiiii yok yeaaa benin stres dışında bişey yok bacımmm

ballı mıyım hadi inşallahhhhhh

evet cumaya gün verdi dr.anammmm birde muayene etti yerin dibine girmek istedimnormalde etmiyorlardı sadece usg yapılıyordu dr sonuca bakıyordu burdaki hastanede hiç bayan genel cerrahta yok

bilmiyorum ki sedacanım sabah böyle kalktım genelde bu ruh hali reglim yaklaştığı zaman olur ama daha 11gün var yaaa
sen nasılsınnn

bende napayım kuzum adeti bekliyorum işte. Gelsin de sıkıntım gitse. Ikimizde aynı durumdaymışız yani. Gel arkadaşım bi kahve yapayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…