ne çektik be dafniiiiiiiiiii
5 inde yapmıştık en son sonra ben bu akıntıyı bekldım oda dun gelmeye başaldıı bu akşam deneme ypıcaz dua edn ltf.
tamam işte gün aşırı canımcım olması lazım zatensüpermenler senin vücudunda 48-72saat arası yaşıyor zaten
kızlar ya benm dunden başaldı iki parmak arasında uzayan akıntım geldı bu ymurtalamamı olyr yardm edn ne yapmalımym
bilmiyorum ki sedacanım sabah böyle kalktım genelde bu ruh hali reglim yaklaştığı zaman olur ama daha 11gün var yaaa
sen nasılsınnn
niye canım ne oldu at bütün olumsuzluklar...içinden keçileri say..ben bu sbah kendi kendime söz verdim hiçbirşeye kızmayacam uyuz müdüre bile...ve gerçekten uzak durdum şimdilik birşey yok..akşama kadar baklım...
tatlım dün ektim sbizim dilekleri gül ağacını altına..bir kadın gördü ne yapıyon diye, dilek ekiyorum dedim.. o dündü diyor bende olsun bugün de olur dedim inşallah...Allah dualarımızı kabul etsin....
nerde3sin sen yaaaaaa falakaya çekcem seni beni yalnız bıraktınnnee.. neyapacan be yavrum mecbuuuuurrr
sen nasıl bu kadr yardım sevr bır ınsansın ALLAH kalbıne gre versn cnm herşyii... peki bişey daha sorcm ılkşkden sonra ne yapmam lazım
bende öyle diom ama dinlemioooooooo ruh haline söyle aklını başına devşirsinbebişlere odaklan bakim..yoksa bebişlerin depresif olcak
yedeklerden heee benim 2tane de yedek vardı belki onlardan da bi tane gelir ohhh yarasınnKimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin tabi..iyi fikir keçileri sayın...bazen sürüye öküzler karışabilir kovun gitsin
Ekmişsin tatlım canımsın sağol.Deseydin ya o kadına asil olmazsa yedeklerden olur diye.Amin canım benim
nerde3sin sen yaaaaaa falakaya çekcem seni beni yalnız bıraktınnn
amin canım amin hepimizin inşallahhh rica ederim elimden geldiğince belinin altına yastık koy 1saat kadar yat canım
gelsin bebişlerrrr
nerde3sin sen yaaaaaa falakaya çekcem seni beni yalnız bıraktınnn
amin canım amin hepimizin inşallahhh rica ederim elimden geldiğince belinin altına yastık koy 1saat kadar yat canım
gelsin bebişlerrrr
bende öyle diom ama dinlemiooooooo
yedeklerden heee benim 2tane de yedek vardı belki onlardan da bi tane gelir ohhh yarasınn
aminnn bana da dua et çok ihiyacım var canımmaminn cnm ınşlllll inşllllllllll bu ay nasıp edr allhım
hee sende mamogram mı çektirmeye gitcektin dimiiiii yok yeaaa benin stres dışında bişey yok bacımmmHastanedeeeee...Geldim neler oldu bakem ben yokken yeni bir havadis var mı?
ballı mıyım hadi inşallahhhhhhgelir tabi ballısın valla
ilahi kızlar çok güldüm valla... Size kulak misafiri olup olup çıkıyorum.
aminnn bana da dua et çok ihiyacım var canımm
hee sende mamogram mı çektirmeye gitcektin dimiiiii yok yeaaa benin stres dışında bişey yok bacımmm
ballı mıyım hadi inşallahhhhhh
bak sen geldin piedra kayboldu şimdi de zaten bugün kaçıp kaçıp gitti yalnız kaldım hepppp
işte geldim burdayımYandınız artık bana bulaştıız. çenemden kurtulamazsınız.
bilmiyorum ki sedacanım sabah böyle kalktım genelde bu ruh hali reglim yaklaştığı zaman olur ama daha 11gün var yaaa
sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?